Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αγχος πολυ έχω κορίτσι μου!!!! Δεν ξερω τι με εχει πιασει!!!! Στιγμιαία μου πέρασε από το μυαλό να κανω κοπανα σημερα απο το γιατρο (μη με ρωτησεις γιατι,  δεν ξερω),  αλλα ο φίλος μου δηλωσε πως θα με πάει σηκωτη αν χρειαστεί!!!! Αχαχχαχαχαχχαχαχαχα 

ακου τωρα τι επαθες!! πηγαινε καλε να χαρεις με τα ωραια νεα!!! καλα τα λεει ο πατερα χαχα... 

@alina80 ειμαι μια χαρα.. σημερα παω στο γιατρο...εσυ πως εισαι;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

@KalStyl καλημερα! Αφου ειχες Τ.Ε.Ρ. στις 17/10 και κυκλο 28 ημερων, τοτε η ωορρηξια λογικα θα εγινε προς 31/10! Αρα αφου ειχες επαφες μεχρι και τοτε, δε μου φαινεται πως εχασες τις γονιμες μερες (αφου οι πιο γονιμες ειναι κυριως πριν και την ημερα της ωορρηξιας)! Τωρα παλι να εχεις ωορρηξια, δυσκολο, λογικα περιοδο (δεν) θα περιμενεις! Ολα αυτα με κριτηριο οτι εχεις σταθερο κυκλο. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιο κοριτσι!

ναι εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων. απλα νομιζα οτι ωορηξια θα ειχα στις 3 με 5 του μηνα.

απλα μου φανηκε τοσο παραξενο. ισως και απο το αγχος μου.....τι να πω...!

Καλημερα κι απο μενα σε ολες! Εχω κι εγω μια απορια για τις κυστες!.. Πρωτη φορα (τουλαχιστον απ οσο ξερω) εβγαλα μια κυστουλα 2 επι 2 εκ. περιπου, που εντοπισαμε μετα την αποξεση, διπλα απο μια ωοθηκη. Πηγα για ελεγχο 2 βδομαδες μετα την επεμβαση και τοτε την ειδαμε. Δυο γιατροι ειπαν οτι δε δινουμε σημασια, θα απορροφηθει ή θα φυγει με την περιοδο. Η πρωτη περιοδος βεβαια εκανε 2 μηνες να ερθει, και μολις τελειωσε και ξαναπηγα για ελεγχο να δει ο γιατρος οτι ολα καλα, ειδαμε οτι ηταν ακομη εκει η κυστουλα, σε ιδιο μεγεθος. Εκτοτε δεν ειδαμε παλι τι γινεται μ' αυτην (εχουν περασει μονο 2 μηνες) αλλα αναρωτιομουν... Γιατι δεν εφυγε αραγε; Αλλα κυριως, μια ενδειξη οτι δημιουργηθηκε κυστη ειναι η απωλεια μιας περιοδου; Δηλαδη απο τη στιγμη που εχουμε περιοδο, σημαινει οτι δε δημιουργηθηκε νεα κυστη; Γιατι καθε μηνα φοβαμαι μην βγαζω νεες κυστες :P

Υγ. και οι δυο γιατροι ειπαν οτι δεν επηρεαζουν προσπαθεια εγκυμοσυνης οι κυστες, αλλωστε μου εδωσαν το οκ να ξαναπροσπαθησω μετα απο 2 κυκλους χωρις να ασχοληθουν καθολου με το θεμα. Θεωρω οτι αν ηταν κατι που επηρεαζε, θα το ελεγαν για να το λυσουμε!

Grpbp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Antila είπε:

Καλημερα κι απο μενα σε ολες! Εχω κι εγω μια απορια για τις κυστες!.. Πρωτη φορα (τουλαχιστον απ οσο ξερω) εβγαλα μια κυστουλα 2 επι 2 εκ. περιπου, που εντοπισαμε μετα την αποξεση, διπλα απο μια ωοθηκη. Πηγα για ελεγχο 2 βδομαδες μετα την επεμβαση και τοτε την ειδαμε. Δυο γιατροι ειπαν οτι δε δινουμε σημασια, θα απορροφηθει ή θα φυγει με την περιοδο. Η πρωτη περιοδος βεβαια εκανε 2 μηνες να ερθει, και μολις τελειωσε και ξαναπηγα για ελεγχο να δει ο γιατρος οτι ολα καλα, ειδαμε οτι ηταν ακομη εκει η κυστουλα, σε ιδιο μεγεθος. Εκτοτε δεν ειδαμε παλι τι γινεται μ' αυτην (εχουν περασει μονο 2 μηνες) αλλα αναρωτιομουν... Γιατι δεν εφυγε αραγε; Αλλα κυριως, μια ενδειξη οτι δημιουργηθηκε κυστη ειναι η απωλεια μιας περιοδου; Δηλαδη απο τη στιγμη που εχουμε περιοδο, σημαινει οτι δε δημιουργηθηκε νεα κυστη; Γιατι καθε μηνα φοβαμαι μην βγαζω νεες κυστες :P

Υγ. και οι δυο γιατροι ειπαν οτι δεν επηρεαζουν προσπαθεια εγκυμοσυνης οι κυστες, αλλωστε μου εδωσαν το οκ να ξαναπροσπαθησω μετα απο 2 κυκλους χωρις να ασχοληθουν καθολου με το θεμα. Θεωρω οτι αν ηταν κατι που επηρεαζε, θα το ελεγαν για να το λυσουμε!

κοριτσι μου καλημερα! δεν θα σου απαντησω για το θεματακι σου διοτι δεν ξερω καθολου απο κυστες..αλλα ολονκ καποιο κοριτσι θα ξυπνησει σε λιγο να σ δωσει τα φωτα του! :)

πρίν από 16 λεπτά , Antila είπε:

Αν και δεν εχω πολλες γνωσεις στο θεμα. Η γυναικα του ξαδερφου μου ειχε κυστες συνεχεια και δεν εφευγαν, ο γιατρος της ειπε να παρει αντισυλληπτικα για 1 με 2 μηνες αλλα εκεινη δεν τα πηρε απο αμελεια.....και τελικα τον επομενο μηνα εμεινε εγκυος. και οπως την ειχαν πει οι κυστη θα εξαφανιζοταν μετα την εγκυμοσυνη και οτι πολλες φορες λογω ανχγους κατι συμβαινει μετις ορμονες στον οργανισμο μας και μπορει να δημιουργουνται αυτες οι κυστες. 

αλλα καθε γυναικα και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Πραγματικα δεν γνωριζω ....μιλαω απλα για αυτην την μοναδικη ιστορια για τις κυστες που γνωριζω.

Αλλα αφου το λεει και ο γιατρος σου ολα καλα. 

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω @Ani ani μου!! Δεν επειγει κιολας, αν και οποιος το δει...! :) Καλημερα!

Σ ευχαριστω κι εσενα @KalStyl για την απαντηση!!

Όσο για το θέμα "συμπτωματα"... Συνεχιζω να μην εχω περιοδο. Σημερα το πρωι εκανα εμετο μολις μπηκα στην τουαλετα, και το κεφαλι μου παει να σπασει.. Τα δεκατακια συνεχιζουν με μικρες αποκλισεις, αλλα μολις βαλω πλεον το θερμομετρο στο στομα μου ερχεται να ξερασω. Αυτα απο εδω, δεν ξερω κοριτσια, το αγχος με εχει παραλυσει :-(.

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Antila είπε:

Καλημερα κορίτσι!

Εγω εχω κυστη αλλα ειμαι διαφορετική περίπτωση! Εμενα δεν απορροφάται θελει χειρουργείο ξερω ομως περιπτώσεις με κυστες που φευγουν οσες και αν βγαλεις.. μη σε ενχωνει αυτο και αποσο ξερω δεν επηρεάζει το να μηνεις εγκυος!

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Σ ευχαριστω @Ani ani μου!! Δεν επειγει κιολας, αν και οποιος το δει...! :) Καλημερα!

Όσο για το θέμα "συμπτωματα"... Συνεχιζω να μην εχω περιοδο. Σημερα το πρωι εκανα εμετο μολις μπηκα στην τουαλετα, και το κεφαλι μου παει να σπασει.. Τα δεκατακια συνεχιζουν με μικρες αποκλισεις, αλλα μολις βαλω πλεον το θερμομετρο στο στομα μου ερχεται να ξερασω. Αυτα απο εδω, δεν ξερω κοριτσια, το αγχος με εχει παραλυσει :-(.

Τελεια!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Καλημερα κορίτσι!

Εγω εχω κυστη αλλα ειμαι διαφορετική περίπτωση! Εμενα δεν απορροφάται θελει χειρουργείο ξερω ομως περιπτώσεις με κυστες που φευγουν οσες και αν βγαλεις.. μη σε ενχωνει αυτο και αποσο ξερω δεν επηρεάζει το να μηνεις εγκυος!

Τελεια!!

απο συμπτωματα παντως πας πολυ καλα!!!

πρίν από 4 λεπτά , Antila είπε:

Αυτα δεν ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης??  εκανες τεστ? Ανυπομονω για την στιγμη που θα εχω καθυστερηση να τρεξω στο φαρμακειο!!!  

πρίν από 9 λεπτά , KalStyl είπε:

Αυτα δεν ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης??  εκανες τεστ? Ανυπομονω για την στιγμη που θα εχω καθυστερηση να τρεξω στο φαρμακειο!!!  

Νομιζω πως ειναι... Εχουν κοπει τα ποδια μου, προσπαθω να κρατηθω να μην κανω τεστ για να κανω κατευθειαν χοριακη, που θα δειξει σιγουρα αποτελεσμα. Ειμαι περιπου στις 3 μερες καθυστερησης. Eκτος πια αν η καθυστερηση ειναι τυχαια, και δεν σχετιζεται ουτε με τις αναγουλες/εμετους, ουτε με τα δεκατα, ουτε με τον πονοκεφαλο. Ε τοτε θα αξιζω δουλεμα! Αλλα δεν ξερω, πολλες συμπτωσεις μαζεμενες... Εχω παραλυσει!

Μπορει να επισπευσω τη χοριακη, δεν ξερω αν θα αντεξω ως Παρασκευη που ελεγα. Μαλλον θα παω αυριο.

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Antila είπε:

Νομιζω πως ειναι... Εχουν κοπει τα ποδια μου, προσπαθω να κρατηθω να μην κανω τεστ για να κανω κατευθειαν χοριακη, που θα δειξει σιγουρα αποτελεσμα. Ειμαι περιπου στις 3 μερες καθυστερησης. Eκτος πια αν η καθυστερηση ειναι τυχαια, και δεν σχετιζεται ουτε με τις αναγουλες/εμετους, ουτε με τα δεκατα, ουτε με τον πονοκεφαλο. Ε τοτε θα αξιζω δουλεμα! Αλλα δεν ξερω, πολλες συμπτωσεις μαζεμενες... Εχω παραλυσει!

Εγω πιστευω οτι αυτα ειναι δυνατα συμπτωματα με το πιο συμαντικο της καθυστερησης!!!!!!!!!!!  πραγματι πολλα συμπτωματα. και γτ να σηκωνεις δουλεμα. μην το σκεφτεσαι ετσι. νομιζω πρεπει να ηρεμησεις γιατι αν οντως εισαι εγκυος τουλαχιστον να ευχαριστηθεις αυτην την ομορφη στιγμη.

Σου ευχομαι να παρεις τα καλυτερα νεα τις επομενες μερες. ειμαι και Σαββατογεννημενη πιανουν οι ευχες μου. 

πρίν από 31 λεπτά , KalStyl είπε:

καλημερα κοριτσια. εχω ενα θεμα.  τελευταια περιοδο ειχα 17.10  και εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων. 

παιζει να εχω τωρα ωορηξια. παιδια εχω μπερδευτει παλι. 

νιωθω κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια οχι εντονα ομως οπως αλλες φορες που εχω ωορηξια και ελαφρια πονακια στις σαλπιγγες. επισης φουσκωματα και αερια. :oops::oops:

μηπως εχω ωορηξια τωρα?

εγω ειχα επαφες μεχρι και τις 31 του μηνα απο κει και μετα τιποτα..λογω δουλειας και λογω του οτι εντελως λαθος υπολογιζα τις γονιμες μερες!!

Τι να συμβαινει? να πεφτω τοσο εξω στον υπολογισμο της ωορηξιας?

Καλημέρα. Νομίζω εφόσον έχεις σταθερό κύκλο καλά τα υπολόγισες. Βέβαια επειδή η ωορρηξία μπορεί να γίνει και 12 μέρες πριν την επόμενη περίοδο, καλό θα ήταν να μην σταματάς τη 15η μέρα του κύκλου τις επαφές, αλλά να το πηγαίνεις μέχρι τη 17η. Μία χαρά επαφές είχες όμως, μην ανησυχείς.

Τα πονάκια τώρα που έχεις μπορεί να είναι τα προ περιόδου, μπορεί να είναι και καλό σημάδι. Τα είχα κι εγώ στον προηγούμενο κύκλο περίπου από τη 5η μέρα μετά την ωορρηξία (ξέρω πότε έκανα γιατί κάνω τεστακια). Επίσης καμιά.φορα μπορεί να είναι και το έντερο και να μας μπερδεύει. Με λίγα λόγια συμπέρασμα δεν βγαίνει. Υπομονή λίγες μέρες και θα δείξει. Μακάρι την άλλη βδομάδα να μας πεις ότι τελικά ήταν συμπτώματα εγκυμοσύνης!

Όσο για τις κύστες που λες. Αυτού του είδους που περιγράφεις ονομάζονται λειτουργικές και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους απορροφούνται σε έναν με δύο κύκλους. Νομίζω ότι είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, απλώς τις περισσότερες φορές δεν γίνεται αντιληπτό - δεν κάνουμε και κάθε μήνα υπέρηχο. Αφού σου είπε και ο γιατρός σου ότι δεν είναι τίποτα, μην σε ανησυχεί καθόλου. 

@Ani ani θα δεις πάλι το μπεμπέ το απόγευμα ε; Τι ωραία! Κι εγώ καλά είμαι...περιμένω να έρθουν οι γόνιμες (εννοείται ότι έχει ξεκινήσει δυναμικά η προθέρμανση!). 

Κορίτσια έχω σήμερα οξεία τεμπελίτιδα - κοιτάζω το laptop και αρνούμαι να το ανοίξω! 

πρίν από 6 λεπτά , Antila είπε:

Μπορει να επισπευσω τη χοριακη, δεν ξερω αν θα αντεξω ως Παρασκευη που ελεγα. Μαλλον θα παω αυριο.

Με τρεις μέρες καθυστέρηση η χοριακή θα δείξει σίγουρα. Τα συμπτώματα είναι πολλά και "καλά". Είσαι σίγουρη για το πότε έκανες ωορρηξία; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , KalStyl είπε:

Εγω πιστευω οτι αυτα ειναι δυνατα συμπτωματα με το πιο συμαντικο της καθυστερησης!!!!!!!!!!!  πραγματι πολλα συμπτωματα. και γτ να σηκωνεις δουλεμα. μην το σκεφτεσαι ετσι. νομιζω πρεπει να ηρεμησεις γιατι αν οντως εισαι εγκυος τουλαχιστον να ευχαριστηθεις αυτην την ομορφη στιγμη.

Σου ευχομαι να παρεις τα καλυτερα νεα τις επομενες μερες. ειμαι και Σαββατογεννημενη πιανουν οι ευχες μου. 

Μακαρι, σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Θα προσπαθησω να ξεαγχωθω, και κυριως να διωξω την ιδεα οτι αν ειμαι, μπορει παλι να παει κατι στραβα. Αυτο ειναι κατα βαθος το αγκαθακι που με τρωει! Θα διαβασω ενα ωραιο βιβλιο, θα παω στη δουλεια, θα δω καμια ταινια... και ο,τι ειναι να γινει, θα γινει. Τωρα πια δεν περναει απο το χερι μας! Να σαι καλα <3

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα. Νομίζω εφόσον έχεις σταθερό κύκλο καλά τα υπολόγισες. Βέβαια επειδή η ωορρηξία μπορεί να γίνει και 12 μέρες πριν την επόμενη περίοδο, καλό θα ήταν να μην σταματάς τη 15η μέρα του κύκλου τις επαφές, αλλά να το πηγαίνεις μέχρι τη 17η. Μία χαρά επαφές είχες όμως, μην ανησυχείς.

Τα πονάκια τώρα που έχεις μπορεί να είναι τα προ περιόδου, μπορεί να είναι και καλό σημάδι. Τα είχα κι εγώ στον προηγούμενο κύκλο περίπου από τη 5η μέρα μετά την ωορρηξία (ξέρω πότε έκανα γιατί κάνω τεστακια). Επίσης καμιά.φορα μπορεί να είναι και το έντερο και να μας μπερδεύει. Με λίγα λόγια συμπέρασμα δεν βγαίνει. Υπομονή λίγες μέρες και θα δείξει. Μακάρι την άλλη βδομάδα να μας πεις ότι τελικά ήταν συμπτώματα εγκυμοσύνης!

Όσο για τις κύστες που λες. Αυτού του είδους που περιγράφεις ονομάζονται λειτουργικές και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους απορροφούνται σε έναν με δύο κύκλους. Νομίζω ότι είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, απλώς τις περισσότερες φορές δεν γίνεται αντιληπτό - δεν κάνουμε και κάθε μήνα υπέρηχο. Αφού σου είπε και ο γιατρός σου ότι δεν είναι τίποτα, μην σε ανησυχεί καθόλου. 

@Ani ani θα δεις πάλι το μπεμπέ το απόγευμα ε; Τι ωραία! Κι εγώ καλά είμαι...περιμένω να έρθουν οι γόνιμες (εννοείται ότι έχει ξεκινήσει δυναμικά η προθέρμανση!). 

Κορίτσια έχω σήμερα οξεία τεμπελίτιδα - κοιτάζω το laptop και αρνούμαι να το ανοίξω! 

καλα δεν ξερετε τι χαρα μου δινετε που μου λετε οτι ειχα καλες επαφες....!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα ας μην περνω θαρρος!!! πιστευω οτι τα πονακια ειναι το εντερο μου η κατι τετοιο. 

Αλλα οπως λες και συ μακαρι να ειναι συμπτωματα.....χαχαχαχα δεν νομιζω ετσι ευκολα αλλα ας ελπισουμε!!!

οσο για το θεμα με τις κυστες ενδιαφερει την @Antila οποτε θα μπορει να δει τι αναφερεις εδω!!

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Με τρεις μέρες καθυστέρηση η χοριακή θα δείξει σίγουρα. Τα συμπτώματα είναι πολλά και "καλά". Είσαι σίγουρη για το πότε έκανες ωορρηξία; 

Καλημερα Αλινα μου! Οχι, δεν εκανα τεστ ωορρηξιας, κρινω με βαση το οτι τοσο οι περιοδοι πριν, οσο και μετα την αποξεση, ηταν παντα σταθερες. Απλως ο κυκλος μικρυνε κατα 2 μερες μετα την αποξεση. Υποθετω οτι καταλαβα ωορρηξια γιατι ειχα πονο στη μια πλευρα και τα γνωστα υγρα.. Γι αυτο λεω να αφησω μια δυο μερες για χοριακη, ωστε να γινει σωστη καθυστερηση αν εχω πεσει λιγο εξω.

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...