Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , vvrd είπε:

Το περασα και εγω. Εμενα ειχε φτασει 800 η χοριακη.  Εκανε τρεις εβδομάδες να μηδενισει...

Γεια σας κοριτσια κ εγω τα περασα αυτα τον προηγ μηνα που ομως εγω ειχα χοριακη 4550 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Nati85 είσαι 8 μέρες μετά την ωορρηξία σου απ ότι διάβασα,γιατί υποπτεύεσαι κύστη?βγάζεις συχνά κύστη στις ωοθήκες?έχεις κάποια άλλη ένδειξη για κύστη?αποκλείεις να είναι πόνοι εμφύτευσης αυτοί που νιώθεις?το λέω γιατί κι εγώ είμαι στην ίδια φάση,σκέφτομαι κύστη..

9 μερες για να μου ερθει η περιοδος...δεν υπολογισα σωστα τις γονιμες μερες.....δεν περνανε οι μερες...να μου ερθει κι αυτη η ριμαδοπεριοδος να ησυχασω να ξεκινησω δυναμικα τον επομενο μηνα.....!!! ππφφφ!!!!    :-(

@Farmakotriftena μακάρι να είναι καλό σημάδι τα υγρά που έχω,όπως είπες,αλλά πολύ φοβάμαι πως θα έχω κύστη και δεν θα έγινε καν η ωορρηξία μου αυτό το μήνα.τα υγρά αυτά τα είχα και πριν 3 μήνες και μια φίλη μου μόλις τα είδε αμέσως μου είπε πως ακριβώς τα ίδια τα είχε στην εγκυμοσύνη της!και μόνο τότε!είχα πάρει ελπίδες μιας κ είχα και άλλα κατά φαντασίαν συμπτώματα,αλλά τελικά είχα κύστη εκείνο το μήνα..γι αυτό λοιπόν φοβάμαι πως και αυτό το μήνα τα ίδια θα χω..

Just now, Ασία είπε:

@Farmakotriftena μακάρι να είναι καλό σημάδι τα υγρά που έχω,όπως είπες,αλλά πολύ φοβάμαι πως θα έχω κύστη και δεν θα έγινε καν η ωορρηξία μου αυτό το μήνα.τα υγρά αυτά τα είχα και πριν 3 μήνες και μια φίλη μου μόλις τα είδε αμέσως μου είπε πως ακριβώς τα ίδια τα είχε στην εγκυμοσύνη της!και μόνο τότε!είχα πάρει ελπίδες μιας κ είχα και άλλα κατά φαντασίαν συμπτώματα,αλλά τελικά είχα κύστη εκείνο το μήνα..γι αυτό λοιπόν φοβάμαι πως και αυτό το μήνα τα ίδια θα χω..

Γεια σας!! :) συγνωμη που πεταχτηκα ετσι!!!!  χαχαχαχ αν σε περιπτωση που υπαρχει κυστη τοτε τι γινεται? πρεπει να σε δει γιατρος να κανεις κατι γι αυτο ή απλα φευγει με την περιοδο?

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τίποτα κορίτσια! Το μόνο που μπορώ να πω σαν βελτίωση είναι προ πλέον εμφανίζονται τα συμπτώματα κατά τις 11 το πρωί ενώ πριν ήταν με το που άνοιγα τα μάτια μου. 

ειναι μια πρωτη βελτιωση!θα ξυπνησεις μια μερα χωρις τπτ κ θα ψαχνεσαι μετα οτι κατι δε παει καλα!χαχα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , KalStyl είπε:

Γεια σας!! :) συγνωμη που πεταχτηκα ετσι!!!!  χαχαχαχ αν σε περιπτωση που υπαρχει κυστη τοτε τι γινεται? πρεπει να σε δει γιατρος να κανεις κατι γι αυτο ή απλα φευγει με την περιοδο?

Γεια σου κι εσένα!Όταν υπάρχει κύστη στην ωοθήκη συνήθως πονάει,όχι πάντα όμως,μπορεί να μην καταλάβεις καν πόνο.Η κύστη αυτή δημιουργήθηκε επειδή το ωοθυλάκιο δεν έσπασε για κάποιο λόγο και δεν ελευθέρωσε το ωάριο,δηλαδή δεν έγινε ωορρηξία!επομένως συνεχίζει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και αυτό πλέον το ονομάζουμε κύστη.Επειδή λοιπόν έχει μεγαλώσει αρκετά μας δημιουργεί πόνο,μπορεί να ανεβάσουμε πυρετό,να έχουμε κάποιες σταγόνες αίμα...εφόσον η ωορρηξία δεν έγινε κανονικά αργεί να έρθει και η περίοδος και έχουμε καθυστέρηση.πολλές φορές η κύστη απορροφάται μόνη της και μας έρχεται περίοδος(καθυστερημένα),μπορεί όμως και να σπάσει και να χρειαστούμε επέμβαση(νομίζω).αν ο πόνος λοιπόν είναι αρκετός και μας στείλει στον γιατρό,ο γιατρός με έναν υπέρηχο επιβεβαιώνει την ύπαρξη κύστης και μας δίνει ένα φάρμακο το οποίο θα βοηθησει την κύστη να απορροφηθεί και θα έρθει η περίοδος.έχω ακούσει πως η κύστη μπορεί να μείνει στην ωοθήκη για περισσότερο από έναν κύκλο,αλλά εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.Επίσης έχω ακούσει(από άλλες κοπέλες που το ξέρουν από τον γιατρό τους) πως η κύστη δεν μας εμποδίζει να μείνουμε έγκυος,αλλά ο γιατρός μου λέει το αντίθετο.Αυτά ξέρω εγώ..αν κάποια κοπέλα ξέρεις κάτι περισσότερο,να μας πει,γιατί θα ήθελα να μάθω κι εγώ!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Γεια σου κι εσένα!Όταν υπάρχει κύστη στην ωοθήκη συνήθως πονάει,όχι πάντα όμως,μπορεί να μην καταλάβεις καν πόνο.Η κύστη αυτή δημιουργήθηκε επειδή το ωοθυλάκιο δεν έσπασε για κάποιο λόγο και δεν ελευθέρωσε το ωάριο,δηλαδή δεν έγινε ωορρηξία!επομένως συνεχίζει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και αυτό πλέον το ονομάζουμε κύστη.Επειδή λοιπόν έχει μεγαλώσει αρκετά μας δημιουργεί πόνο,μπορεί να ανεβάσουμε πυρετό,να έχουμε κάποιες σταγόνες αίμα...εφόσον η ωορρηξία δεν έγινε κανονικά αργεί να έρθει και η περίοδος και έχουμε καθυστέρηση.πολλές φορές η κύστη απορροφάται μόνη της και μας έρχεται περίοδος(καθυστερημένα),μπορεί όμως και να σπάσει και να χρειαστούμε επέμβαση(νομίζω).αν ο πόνος λοιπόν είναι αρκετός και μας στείλει στον γιατρό,ο γιατρός με έναν υπέρηχο επιβεβαιώνει την ύπαρξη κύστης και μας δίνει ένα φάρμακο το οποίο θα βοηθησει την κύστη να απορροφηθεί και θα έρθει η περίοδος.έχω ακούσει πως η κύστη μπορεί να μείνει στην ωοθήκη για περισσότερο από έναν κύκλο,αλλά εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.Επίσης έχω ακούσει(από άλλες κοπέλες που το ξέρουν από τον γιατρό τους) πως η κύστη δεν μας εμποδίζει να μείνουμε έγκυος,αλλά ο γιατρός μου λέει το αντίθετο.Αυτά ξέρω εγώ..αν κάποια κοπέλα ξέρεις κάτι περισσότερο,να μας πει,γιατί θα ήθελα να μάθω κι εγώ!

Σε ευχαριστω πολύ!! καλε τι πραγματα μαθαινω. τοσο πολυπλοκη η φυση της γυναικας αλλα και τοσο ομορφη ταυτοχρονα!

και να σε ρωτησω λογικα αυτες οι κυστες δημιουργουνται μεσα σε καποοια απο τις δυο σαλπιγγες....ετσι? 

Εσυ @Ασίαμου εχεις παιδάκια? περιμενεις? εισαι στις προσπαθειες? Αν εισαι στις προσπαθειες σου ευχομαι ολοψυχα η κοιλιτσα σου να υποδεχτει το σπορακι σου συντομα!!!

8 ώρες πρίν, linaa είπε:

με το καλο εννεα μηνες καθηστερηση!

Αχ Μακάρι κοριτσάκι μου!!!!! 

8 ώρες πρίν, Antila είπε:

@WannaBeMother γεια σου κι απο μενα! Λοιπον, για να ξεαγχωθεις λιγο θα σου πω οτι την ιδια καθυστερηση εχουμε και μεταξυ μας, περιμενα 4 (αντε 5) του μηνα, και εχω ως στοχο την Παρασκευη για χοριακη αν δεν ερθει περιοδος ως τοτε. Τεστ δε θελω να κανω, με αγχωνει η ιδεα οτι μπορει να δειξει λαθος! Λοιπον, παμε δυναμικα να μην μας ερθει ως Παρασκευη ξημερωματα :-P και αν οντως δεν ερθει, παμε για χοριακη Παρασκευη πρωι! Μεχρι τοτε θα σκεφτεσαι οτι δε μπορουμε να αλλαξουμε κανενα αποτελεσμα, και θα γεμισουμε τις μερες μας με ωραιες δραστηριοτητες χωρις να ειναι συνεχως αυτο το θεμα στο μυαλο μας. Δε θα αλλαξει! Ελπιζουμε να ειναι αυτο που θελουμε, αλλα μεχρι εκει :) Οκ;

@Μαρθα Κ εσυ κοριτσι μου ποτε θα κανεις λες το τεστακι; (Συγγνώμη, τωρα ειδα οτι θα το κανεις Τεταρτη! Μακαρι να δειξει +++++!!)

Λοιπον, εγω θα λεω οτι με τριγυριζει ιωση γιατι νομιζω θα απογοητευτω πολυ αν δω περιοδο!... Η θερμοκρασια μου ειναι σταθερα γυρω στο 37+ σημερα, εχω πονοκεφαλο, κρυαδες, νιωθω κατι σαν ζαλαδα οταν ειμαι ορθια μονο, και εκανα εμετο το μεσημερι ο,τι εφαγα για πρωινο. Ανακατωσουρα ειχα και χτες λιγη, αλλα σημερα ο εμετος δεν κολλουσε πουθενα. Άλλα συμπτωματα ιωσης δεν εχω, ουτε λαιμο ουτε μυτη ουτε εντερικα... Επισης οι πονοι που ειχα ως ενδειξη οτι ερχεται η περιοδος, εχουν σταματησει απ τη στιγμη που ξεκινησε (αυτο που θεωρω ως) η καθυστερηση. Ποναει απλως πολυ λιγο η μεση μου. Δεν ξερω τι συμβαινει, θα αφησω αν συνεχιστει η καθυστερηση να δειξει απο μονο του.. Τι λετε;

Αν τελικα ειναι ιωση, θα πρεπει να με βραβευσετε ως το ανεμογκαστρι του μηνα με τα περισσοτερα κατα φαντασιαν συμπτωματα! :-):oops:

Ναι την Τετάρτη κοριτσάκι μου θα ξέρουμε θα κάνω το τεστ το πρωί που θα είμαι 3 μερες καθυστέρηση!!!! Μακάρι να μην είναι ίωση και να είσαι έγκυος εύχομαι!! 

8 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Δηλαδη την τεταρτη θα εισαι 3η μερα καθυστερήσης ε!?

Ναιιιιιιι οπότε ότι είναι θα δείξει κοριτσάκι μου!!! 

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!γυρισα απο το γυμναστηριο εφτιαξα κατι απλο να φαμε και τωρα βρηκα λιγο χρονο σας διαβαζω.

@Μαρθα Κ τριτη ειχες πει θα κανεις τεστ μας το αλλαζεις τωρα!!

Κοριτσάκι μου θέλω να έχω καλή καθηστερηση οπότε ότι είναι να το δείξει μην έχω καμία αμφιβολία αν βγει αρνητικό.. 

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! καλε εχετε λιγη θετικη ενέργεια!! @WannaBeMother @Ασία @Μαρθα Κ 

@Farmakotriftena τουλαχιατον αρχισε να αχνοφαινεται μια μικρη βελτιωση!

@anemoni1989 ετοιμη για το σημερινο ραντεβου μας;;;;; εγω ανυπομονω να δω ποσο μεγαλωσε!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! καλε εχετε λιγη θετικη ενέργεια!! @WannaBeMother @Ασία @Μαρθα Κ 

@Farmakotriftena τουλαχιατον αρχισε να αχνοφαινεται μια μικρη βελτιωση!

@anemoni1989 ετοιμη για το σημερινο ραντεβου μας;;;;; εγω ανυπομονω να δω ποσο μεγαλωσε!

Αγχος πολυ έχω κορίτσι μου!!!! Δεν ξερω τι με εχει πιασει!!!! Στιγμιαία μου πέρασε από το μυαλό να κανω κοπανα σημερα απο το γιατρο (μη με ρωτησεις γιατι,  δεν ξερω),  αλλα ο φίλος μου δηλωσε πως θα με πάει σηκωτη αν χρειαστεί!!!! Αχαχχαχαχαχχαχαχαχα 

cO4Yp3.png

καλημερα κοριτσια. εχω ενα θεμα.  τελευταια περιοδο ειχα 17.10  και εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων. 

παιζει να εχω τωρα ωορηξια. παιδια εχω μπερδευτει παλι. 

νιωθω κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια οχι εντονα ομως οπως αλλες φορες που εχω ωορηξια και ελαφρια πονακια στις σαλπιγγες. επισης φουσκωματα και αερια. :oops::oops:

μηπως εχω ωορηξια τωρα?

εγω ειχα επαφες μεχρι και τις 31 του μηνα απο κει και μετα τιποτα..λογω δουλειας και λογω του οτι εντελως λαθος υπολογιζα τις γονιμες μερες!!

Τι να συμβαινει? να πεφτω τοσο εξω στον υπολογισμο της ωορηξιας?

@KalStyl καλημερα! Αφου ειχες Τ.Ε.Ρ. στις 17/10 και κυκλο 28 ημερων, τοτε η ωορρηξια λογικα θα εγινε προς 30/10! Αρα αφου ειχες επαφες μεχρι και τοτε, δε μου φαινεται πως εχασες τις γονιμες μερες (αφου οι πιο γονιμες ειναι κυριως πριν, αλλα και την ημερα της ωορρηξιας)! Τωρα παλι να εχεις ωορρηξια, δυσκολο, λογικα περιοδο (δεν) θα περιμενεις! Ολα αυτα με κριτηριο οτι εχεις σταθερο κυκλο. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιο κοριτσι!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...