Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχαχχαχα με εκανες και γελασα! Η πρωτη σου παραγραφος το λεει ολαα!!! Γτ αρεγε πιστεύαμε πως θα μηνουμε με τον 1ο μηνα!?

Αλλα εγω εχω και αλλο ενα ερώτημα γιατι καθε μηνα εχουμε συμπτωματα και ννομιζουμε πως ειμαστε χαχααχχα! Της τρελης!

Τα συμπτωματα μοιαζουν τοσο πολυ τελικα που μπερδευομαστε!!! Εγω τον τελευταιο χρονο ακουω στο περιβαλλον μου για εγκυμοσυνες και σκεφτομαι μονο εγω δεν εχω μεινει και απο ολες ακουγα για συμπτωματα... εγω λοιπον ειχα περισσοτερα και δεν ημουν! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

τελευταιος γαμος αυτος!!τελειωσαμε!χαχα!εγω εχω 16 ραντεβου για την β επιπεδου!αντε να δεις το αντρακι...κλωτσαει πολυ?

καμια βελτιωση?

Τίποτα κορίτσια! Το μόνο που μπορώ να πω σαν βελτίωση είναι προ πλέον εμφανίζονται τα συμπτώματα κατά τις 11 το πρωί ενώ πριν ήταν με το που άνοιγα τα μάτια μου. 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Τα συμπτωματα μοιαζουν τοσο πολυ τελικα που μπερδευομαστε!!! Εγω τον τελευταιο χρονο ακουω στο περιβαλλον μου για εγκυμοσυνες και σκεφτομαι μονο εγω δεν εχω μεινει και απο ολες ακουγα για συμπτωματα... εγω λοιπον ειχα περισσοτερα και δεν ημουν! 

Χχαχαχα γεγονός μάλλον το θελουμε πολύ και το μυαλό μας παιζει περίεργα παιχνιδια και εγω καθε μηνα κατι καινουριο ανακαλύπτω και καθε μηνα λεω δεν θα κοιταω συμπτώματα αλλα που???! Καθε φορα τα ιδια να δειτε οταν με το καλο μείνουμε που δεν θα παρουμε χαμπαρι!

• Μου αρέσει 1

αααα κοριτσια εγω εχω τακτικη θεωρω οτι δε θα μου ερθει για να παθω σοκ απ τη χαρα μου οταν ερθει τελικα! Καλυτερα να κραταω μικρο καλαθι γιατι τον προηγουμενο μηνα ηλπιζα πολυ κ μετα με πηρε απο κατω. Κι αν ερθει θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Χχαχαχα γεγονός μάλλον το θελουμε πολύ και το μυαλό μας παιζει περίεργα παιχνιδια και εγω καθε μηνα κατι καινουριο ανακαλύπτω και καθε μηνα λεω δεν θα κοιταω συμπτώματα αλλα που???! Καθε φορα τα ιδια να δειτε οταν με το καλο μείνουμε που δεν θα παρουμε χαμπαρι!

Ακριβως αυτο λεω καθε μηνα οτι δεν θα δωσω σημασια αυτη τη φορα αλλα κατι θα νιωσω και θα εχω τον νου μου και μετα δεν ησυχαζω.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

@Ungry girlΘελουμε τόσο να μας συμβεί που πάει το ανεμογκάστρι και έρχεται!! Αστα να πάνε! Είναι να γελάς! Αλλά που θα πάει θα το σκαρώσουμε το μπεμπακι...

Ετσι ειναι ναι! Ανεμογκαστρι δεν λες τιποτα! Κουραστικα πρεπει να το κοψουμε! Εγω ακομα δεν περασαν οι γονιμες και λεω βρε λες?? Με διακατέχει μια αισιοδοξία! Μεχρι βέβαια να δω περίοδο και να ξανα ερθω στα φυσιολογικά μου χαχχαχα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

Ετσι ειναι ναι! Ανεμογκαστρι δεν λες τιποτα! Κουραστικα πρεπει να το κοψουμε! Εγω ακομα δεν περασαν οι γονιμες και λεω βρε λες?? Με διακατέχει μια αισιοδοξία! Μεχρι βέβαια να δω περίοδο και να ξανα ερθω στα φυσιολογικά μου χαχχαχα!

Αν κοψουμε την αισιοδοξια χαθηκαμε!!! Μπραβο σου που σκεφτεσαι θετικα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Ακριβως αυτο λεω καθε μηνα οτι δεν θα δωσω σημασια αυτη τη φορα αλλα κατι θα νιωσω και θα εχω τον νου μου και μετα δεν ησυχαζω.... 

Αστα να πανε! Και που να τα πεις και να σε πιστέψουν! Γι αυτο είμαστε εδω!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αστα να πανε! Και που να τα πεις και να σε πιστέψουν! Γι αυτο είμαστε εδω!

Εγω σταματησα να μιλαω στους κοντινους μου γιατι με αγχωναν με ρωτουσαν καθε μηνα αν εχω καθυστερηση και τρελαινομουν 

Παντως κοριτσια μην απογοητευεστε απο τους πρωτους μηνες προσπαθειας!!! Δωστε χρονο στο σωμα σας να ανταπεξελθει.... οι στατιστικες λενε πως μεσα σε 6 μηνες με ενα χρονο το πολυ επιτυγχανεται κυηση!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Εγώ το πρωί που ξύπνησα το στήθος μου πόναγε αρκετά ούτε να το ακουμπάω δεν μπορούσα.... Μετά στην δουλειά κάποια στιγμή με πιάσανε πονοι περιόδου λέω αδιαφετισα τέλος πάω στο μπάνιο τίποτα.... Μέτα το μεσημέρι ένιωθα κάψιμο στο στομάχι μου και γενικά αυτά..... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Εγω σταματησα να μιλαω στους κοντινους μου γιατι με αγχωναν με ρωτουσαν καθε μηνα αν εχω καθυστερηση και τρελαινομουν 

Παντως κοριτσια μην απογοητευεστε απο τους πρωτους μηνες προσπαθειας!!! Δωστε χρονο στο σωμα σας να ανταπεξελθει.... οι στατιστικες λενε πως μεσα σε 6 μηνες με ενα χρονο το πολυ επιτυγχανεται κυηση!!!

Α καλα και εγω το ιδιο καλυτερα να μην ξερει κανεις τιποτα!  Εγω δεν πιανωμαι ειμαι παλια χαχαχαχαα!

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Εγώ το πρωί που ξύπνησα το στήθος μου πόναγε αρκετά ούτε να το ακουμπάω δεν μπορούσα.... Μετά στην δουλειά κάποια στιγμή με πιάσανε πονοι περιόδου λέω αδιαφετισα τέλος πάω στο μπάνιο τίποτα.... Μέτα το μεσημέρι ένιωθα κάψιμο στο στομάχι μου και γενικά αυτά..... 

Καλησπερααα δεν το εκανες καλε το τεστακι!????

Απαπαααα θα σε κλοτσισει το μωρο!!!!:cool:

• Μου αρέσει 1

Εμενα δε το ξέρει κανεις σχεδον, εκτος απο 2 ατομα που δε το συζηταω κ μαζι τους. Επίσης γενικα στη ζωη μου κραταω μικρο καλαθι κ δεν ελπιζω, οπότε όταν έρχεται πετάω απ τη χαρά μου! 

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Α καλα και εγω το ιδιο καλυτερα να μην ξερει κανεις τιποτα!  Εγω δεν πιανωμαι ειμαι παλια χαχαχαχαα!

Καλησπερααα δεν το εκανες καλε το τεστακι!????

Απαπαααα θα σε κλοτσισει το μωρο!!!!:cool:

Όχι αγάπη μου ακόμα θα περιμένω ως την Τετάρτη για σίγουρα αποτελέσματα!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...