Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχχα λαθος καταλαβα!Μηπως σε αγχωνει ομως που εστιαζεις στον γιατρο!βαλε τα δυνατα σου και θα γινει αλλα μπορει να συμβει και οταν δεν προσπαθείς φουλ!ποτε δεν ξερεις!

Μπα με ανακουφιζει μπορω να πω γιατι ξερω πως ειναι θεμα χρονου να βρεθει το προβλημα κ να λυθει. Φυσιολογική συλληψη την εχω αποκλεισει αφου δε πιασαμε ως τωρα, είμαι κ μονο 27. Βεβαια καπου μεσα μου ελπιζω σε ενα θαυμα! Ποτέ δε ξέρεις :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ναι μερα παρα μερα απο την 8η μεχρι την 16η.  Απο την πρωτη στιγμη που αποφασισαμε για νινακι προσεχω τις μερες κ σχεδον παντα καταλαβαινω την ωορηξια μου!

Το ίδιο σύστημα ακολουθούμε!! Θέλω πολύ να είσαι! Θα το εκλάβω ως σημάδι ότι κάτι κάνω καλά κι εγώ χαχαΧαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Το ίδιο σύστημα ακολουθούμε!! Θέλω πολύ να είσαι! Θα το εκλάβω ως σημάδι ότι κάτι κάνω καλά κι εγώ χαχαΧαχα

Μακαρι ολες μας να ειμαστε!!! Να μας βρει η καινουρια χρονια με φουσκωμενες κοιλιτσες!!! Εσυ ποσο καιρο προσπαθεις;;;

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Μπα με ανακουφιζει μπορω να πω γιατι ξερω πως ειναι θεμα χρονου να βρεθει το προβλημα κ να λυθει. Φυσιολογική συλληψη την εχω αποκλεισει αφου δε πιασαμε ως τωρα, είμαι κ μονο 27. Βεβαια καπου μεσα μου ελπιζω σε ενα θαυμα! Ποτέ δε ξέρεις :)

@noni90 πάντως οι 4 μήνες προσπάθειας είναι λίγοι για να ανησυχείς ότι κάτι δεν πάει καλά!!! Καλά κανεις που το ψάχνεις αλλά βρε  μην αποθαρρύνεσαι ότι δεν θα μπορέσεις να συλλάβεις φυσικά. Αλίμονο... εξάλλου και οι γιατροί λένε ένα χρόνο πάνω να ανησυχούμε και μετά. Είσαι νεότατη!

@wannabemother ελεύθερα 5-6 αλλά πιο «σωστά» να το πω, τους τελευταίους 2. Καινούργια είμαι εδώ και εγώ!

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

@noni90 πάντως οι 4 μήνες προσπάθειας είναι λίγοι για να ανησυχείς ότι κάτι δεν πάει καλά!!! Καλά κανεις που το ψάχνεις αλλά βρε  μην αποθαρρύνεσαι ότι δεν θα μπορέσεις να συλλάβεις φυσικά. Αλίμονο... εξάλλου και οι γιατροί λένε ένα χρόνο πάνω να ανησυχούμε και μετά. Είσαι νεότατη!

@wonnabemother ελεύθερα 5-6 αλλά πιο «σωστά» να το πω, τους τελευταίους 2.

Σε αυτο που λες εχεις δικιο εχω αλλαξει 3 γιατρους κ ολοι συμφωνουσαν σε ενα πραγμα: γυναικα κατω των 35 πρεπει να προσπαθει για τουλαχιστον ενα χρονο και μετα να αρχιζει να το ψαχνει! Εγω ειμαι 32 και περιμενα ενα ολοκληρο χρονο  με προσπαθειες και απογοητευσεις και τελικα εκανα σαλπιγγογραφια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ani ani είπε:

χαχα ενταξει!! καπου εκει θα κανω κ εγω την Β επιπεδου..οχι δεν κλωτσαει πολυ ειναι αναλογα με τις μερες του...εσενα; ξεκινησε;;;

Αντισωματα τοξοπλάσματο 0.21

Αντισωματα Κυτταρομεγαλοιου 0.20 

Θυροειδης 1.33

κριμα @Farmakotriftena  πολλα και γρηγορα περραστικα σου

εμενα ακομα οχι!!μια χαρα οι εξετασεις σου!

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 25 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ποτε ποτε σαν να με ενοχλει η κοιλια μου αλλα διαρκει για δευτερολεπτα και δεν καταλαβαινω!!! Οταν ειναι να μου ερθει η περιοδος ποναω πολυ οπότε τωρα καμια σχεση η ενοχληση που αισθανομαι... Το μονο περιεργο που αισθανομαι το εντερο μου κανει σαν να με κλοτσαει και κινειται! Επισης εχω πολλα αερια τις τελευταιες 3 μερες

Ολα αυτα ειναι πολυ καλα γιατι δεν κανεις αυριο αλλο ενα τεστακι τουλάχιστον μετα θα ξερεις το αποτέλεσμα και ια ησυχασεις!

Just now, Ungry girl είπε:

Ολα αυτα ειναι πολυ καλα γιατι δεν κανεις αυριο αλλο ενα τεστακι τουλάχιστον μετα θα ξερεις το αποτέλεσμα και ια ησυχασεις!

Ειλικρινα δεν αντεχω αλλα τεστ θα περιμενω λιγες μερες και θα παω για την χοριακη να ξεμπερδευω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Ειλικρινα δεν αντεχω αλλα τεστ θα περιμενω λιγες μερες και θα παω για την χοριακη να ξεμπερδευω

Αυτο ειναι το καλύτερο αν αντεχεις!!!!

Απο την αλλη αν δεν αντεχεις τρεχα στο φαρμακείο!

Παντος τα συμπτώματα σου ειναι καλα οντως η ορμονη μπορει να μην εχει ανέβει ετσι ώστε να φανει στο τεστ ο ποιο ασφαλές τρόπος οντως ειναι η χοριακη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αυτο ειναι το καλύτερο αν αντεχεις!!!!

Απο την αλλη αν δεν αντεχεις τρεχα στο φαρμακείο!

Παντος τα συμπτώματα σου ειναι καλα οντως η ορμονη μπορει να μην εχει ανέβει ετσι ώστε να φανει στο τεστ ο ποιο ασφαλές τρόπος οντως ειναι η χοριακη!

Ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα να σας πω!!!

Διαφημίσεις

Καλά γιατί έχουμε όλες μας την ψευδαίσθηση ότι θα μέναμε από τον πρώτο μηνα!

Είχες ενδείξεις για τη σάλπιγγα @wannabemother ; Πάντως το έφτιαξες και ηρεμήσεις. Εγώ τον άλλο μήνα θελω να δω λίγο το θυρεοειδή μου. Αν κ είμαι μέσα στα όρια, διάβασα εδώ ότι καλό είναι να είμαστε χαμηλά, όποτε θα ρωτήσω τη γιατρό μου αν πρέπει να το ρυθμίσω πιο κάτω η όχι, τώρα που προσπαθούμε. Έχει και άντρας μου και δεν ξέρω αν τυχόν αυτό μας σαμποτάρει! Όχι που θα το άφηνα!

πρίν από 19 λεπτά , noni90 είπε:

Βρε παιδι μου δεν εχεις προβλημα!ακου εκει 27 χρονων με 4 μηνες προσπαθειας προβλημα!!οχιιιιιι!μην αυθυποβαλεις τον οργανισμο σου σε αυτη την λαθος σκεψη και μπλοκαρεις τα παντα! Δωσε χρονο στις προσπαθειες σας χωρις να λες οτι εχεις προβλημα ολοι οι γιατροι λενε 1 χρονο προσπαθειων εσυ ουτε 6 μηνες δεν εχεις που προσπαθεις!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, kido είπε:

Είχες ενδείξεις για τη σάλπιγγα @wannabemother ; Πάντως το έφτιαξες και ηρεμήσεις. Εγώ τον άλλο μήνα θελω να δω λίγο το θυρεοειδή μου. Αν κ είμαι μέσα στα όρια, διάβασα εδώ ότι καλό είναι να είμαστε χαμηλά, όποτε θα ρωτήσω τη γιατρό μου αν πρέπει να το ρυθμίσω πιο κάτω η όχι, τώρα που προσπαθούμε. Έχει και άντρας μου και δεν ξέρω αν τυχόν αυτό μας σαμποτάρει! Όχι που θα το άφηνα!

Αχχ το θεμα με τις σαλπιγγες ειναι πονεμενη ιστορια! Απο την δικη μου εμπειρια διαπιστωσα πως αν δεν προσπαθουσα για παιδι δεν θα το ανακαλυπτα ποτε!   Δεν εχει κανενα συμπτωμα εκτος απο την υπογονιμοτητα... μπορει να εχει δημιουργηθει συμφυση απο καποιο χειρουργειο στην περιοχη , μπορει να το εκανε ο οργανισμος σου( οπως σε μενα), μπορει η κληρονομικοτητα. Ευτυχως η εξεταση ειναι ταυτοχρονα κ θεραπεια... εγω ημουν τυχερη γιατι ηταν χαμηλα βουλωμενη κ μπορεσε με την δευτερη φορα ο γυναικολογος να την ανοιξει.... ο πονος ειναι αφορητος οταν υπαρχει προβλημα αλλα ειναι η μονη εξεταση που μπορεις να σεις τι γινεται στις σαλπιγγες

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Αχαχχαχα με εκανες και γελασα! Η πρωτη σου παραγραφος το λεει ολαα!!! Γτ αρεγε πιστεύαμε πως θα μηνουμε με τον 1ο μηνα!?

Αλλα εγω εχω και αλλο ενα ερώτημα γιατι καθε μηνα εχουμε συμπτωματα και ννομιζουμε πως ειμαστε χαχααχχα! Της τρελης!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...