Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σας!!!! Θελω την βοηθεια σας για να μπορεσω να καταλαβω τι μου συμβαινει χωρις να τρελαθω.... Εχω πολυ σταθερο κυκλο 28 ημερων κ περιμενα να αδειαθετησω  στις 4-11. Προσπαθουμε για μωρακι εδω κ 1,5 χρονο και αυτη τη φορα ειπα τα καταφεραμε γιατι εχω 2 μερες καθυστερηση κ συμπτωματα οπως ηπιος πονος στις 4-11 ομως η περιοδος δεν ηρθε ποτε..πριν την περιοδο εχω παντα εντονο πονο κ διαρκει ως την τριτη μερα της περιοδου αλλα αυτη τη φορα δεν πονεσα! Εχω ομως ζαλαδες μεσα στη μερα, ταση για εμετο το πρωι που σηκωνομαι κ το βραδυ που πεφτω για υπνο... ο ηπιος πονος στη κοιλια μου περασε την ιδια μερα! Σημερα εκανα τεστ εγκυμοσυνης clear blue και βγηκε αρνητικο αμεσως πηρα την γιατρο μου και μου ειπε να περιμενω μεχρι την παρασκευη κ αν δεν αδειαθετησω να κανω μια χοριακη. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος;;; και αν δεν ειμαι γιατι δεν εχω περιοδο;;; εχετε παρομοιες εμπειριες;;; Ελπιζω να μην σας κουρασα, ευχαριστω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

τελευταιος γαμος αυτος!!τελειωσαμε!χαχα!εγω εχω 16 ραντεβου για την β επιπεδου!αντε να δεις το αντρακι...κλωτσαει πολυ?

καμια βελτιωση?

χαχα ενταξει!! καπου εκει θα κανω κ εγω την Β επιπεδου..οχι δεν κλωτσαει πολυ ειναι αναλογα με τις μερες του...εσενα; ξεκινησε;;;

Αντισωματα τοξοπλάσματο 0.21

Αντισωματα Κυτταρομεγαλοιου 0.20 

Θυροειδης 1.33

κριμα @Farmakotriftena  πολλα και γρηγορα περραστικα σου

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , noni90 είπε:

Μα τον σιχαινομαι τον ανανα ρε παιδι μου!!!! Δεν υπαρχει πουθενα αλλου αυτη η ουσια? χαχα στο γιατρο εχω κανει φοκους οχι στο γαμο καλε χαχαχα

Αυτο που με ηρεμει ειναι οτι βαζω καθε μηνα τα δυνατα μου. Προσπαθω δεν το αφηνω στην τυχη του. Αυτα που μπορω να ελεγξω τα ελεγχω απο εκεί κ περα καποια πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχο μας. 

Χαχαχχα λαθος καταλαβα!Μηπως σε αγχωνει ομως που εστιαζεις στον γιατρο!βαλε τα δυνατα σου και θα γινει αλλα μπορει να συμβει και οταν δεν προσπαθείς φουλ!ποτε δεν ξερεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 19 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Γεια σας!!!! Θελω την βοηθεια σας για να μπορεσω να καταλαβω τι μου συμβαινει χωρις να τρελαθω.... Εχω πολυ σταθερο κυκλο 28 ημερων κ περιμενα να αδειαθετησω  στις 4-11. Προσπαθουμε για μωρακι εδω κ 1,5 χρονο και αυτη τη φορα ειπα τα καταφεραμε γιατι εχω 2 μερες καθυστερηση κ συμπτωματα οπως ηπιος πονος στις 4-11 ομως η περιοδος δεν ηρθε ποτε..πριν την περιοδο εχω παντα εντονο πονο κ διαρκει ως την τριτη μερα της περιοδου αλλα αυτη τη φορα δεν πονεσα! Εχω ομως ζαλαδες μεσα στη μερα, ταση για εμετο το πρωι που σηκωνομαι κ το βραδυ που πεφτω για υπνο... ο ηπιος πονος στη κοιλια μου περασε την ιδια μερα! Σημερα εκανα τεστ εγκυμοσυνης clear blue και βγηκε αρνητικο αμεσως πηρα την γιατρο μου και μου ειπε να περιμενω μεχρι την παρασκευη κ αν δεν αδειαθετησω να κανω μια χοριακη. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος;;; και αν δεν ειμαι γιατι δεν εχω περιοδο;;; εχετε παρομοιες εμπειριες;;; Ελπιζω να μην σας κουρασα, ευχαριστω 

Γεια! Ψυχραιμια! Νωρίς είναι ακόμα. Αφού μίλησες με τη γιατρό σου κ σου είπε να περιμένεις περίμενε 1-2 μέρες ακόμα γιατί ως Παρασκευή πολύ μου φαίνεται κ αν δεν έρθει κάνε χοριακη! Αν είσαι θα το δείξει! Καλή τύχη και ηρέμησε! Όλα να στο πάνε κάλα και μακάρι το τεστ να ήταν λάθος! Και εγώ με σταθερό κύκλο είχα καθυστέρηση 5 μέρες μετά το καλοκαίρι. Συμβαίνει... μήπως έχεις άγχος για κάτι η πέρασες κάποια ίωση; Μπορεί να έγινε κ το θαύμα αφού έχεις κ αναγούλες και λίγο πόνο! Από αλλά συμπτώματα πως είσαι? Το στήθος σου, θερμοκρασια, υγρά?

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

Γεια! Ψυχραιμια! Νωρίς είναι ακόμα. Αφού μίλησες με τη γιατρό σου κ σου είπε να περιμένεις περίμενε 1-2 μέρες ακόμα γιατί ως Παρασκευή πολύ μου φαίνεται κ αν δεν έρθει κάνε χοριακη! Αν είσαι θα το δείξει! Καλή τύχη και ηρέμησε! Όλα να στο πάνε κάλα και μακάρι το τεστ να ήταν λάθος!

Σε ευχαριστω πολυ!!! Δυστυχως εχω χασει την ψυχραιμια μου γιατι εδω κ ενα χρονο εχω αρνητικα τεστ... εκανα σαλπιγγογραφια κ ειχα μια σαλπιγγα βουλωμενη, την ανοιξαν κ μου ειπαν πως θα μεινω αμεσως εγκυος στους επομενους 3 μηνες! Περασαν οι 2 και ακομη τιποτα.... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Εχω και καποια συμπτωματα και απογοητευομαι... Το στηθος μου ειναι πολυ πρησμενο, η θερμοκρασια μου μια ειναι 36.7 μια 36.4 ! Υγρα εχω πολλα διαφανα αραια σαν νερο. Αγχος ειχα πολυ τους καλοκαιρινους μηνες γιατι περασε πανω απο ενα ετος και δεν εμεινα εγκυος και μου ειπαν για προβλημα στις σαλπιγγες... Με το που τελειωσα με την σαλπιγγογραφια ηρεμησα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Δυστυχως εχω χασει την ψυχραιμια μου γιατι εδω κ ενα χρονο εχω αρνητικα τεστ... εκανα σαλπιγγογραφια κ ειχα μια σαλπιγγα βουλωμενη, την ανοιξαν κ μου ειπαν πως θα μεινω αμεσως εγκυος στους επομενους 3 μηνες! Περασαν οι 2 και ακομη τιποτα.... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Εχω και καποια συμπτωματα και απογοητευομαι

Μακάρι να τα καταφέρατε! Ο,τι έγινε έγινε τώρα δώσε λίγο χρόνο ακόμα και αν δεν έρθει εγώ θα πήγαινα για χοριακη όπως σου είπα γιατί είμαι ανυπομονη :-D

πρίν από 7 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Δυστυχως εχω χασει την ψυχραιμια μου γιατι εδω κ ενα χρονο εχω αρνητικα τεστ... εκανα σαλπιγγογραφια κ ειχα μια σαλπιγγα βουλωμενη, την ανοιξαν κ μου ειπαν πως θα μεινω αμεσως εγκυος στους επομενους 3 μηνες! Περασαν οι 2 και ακομη τιποτα.... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Εχω και καποια συμπτωματα και απογοητευομαι... Το στηθος μου ειναι πολυ πρησμενο, η θερμοκρασια μου μια ειναι 36.7 μια 36.4 ! Υγρα εχω πολλα διαφανα αραια σαν νερο. Αγχος ειχα πολυ τους καλοκαιρινους μηνες γιατι περασε πανω απο ενα ετος και δεν εμεινα εγκυος και μου ειπαν για προβλημα στις σαλπιγγες... Με το που τελειωσα με την σαλπιγγογραφια ηρεμησα!! 

Πάντως αν έχεις πιάσει είσαι μέσα σε αυτό που σου είπαν ότι μετά τη σάλπιγγα σου που έφτιαξες θα μείνεις στους 3 μήνες γιατί είναι ο τρίτος αυτός αν κατάλαβα καλά!  Μην απογοητεύεσαι. Μπορεί να φταίει το άγχος...

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Μακάρι να τα καταφέρατε! Ο,τι έγινε έγινε τώρα δώσε λίγο χρόνο ακόμα και αν δεν έρθει εγώ θα πήγαινα για χοριακη όπως σου είπα γιατί είμαι ανυπομονη :-D

Αχ και εγω ειμαι πολυ ανυπομονη γιαυτο εγραψα εδω! Δυστυχως ειμαι σε επαρχια και δεν ειναι ευκολο να βρω μικροβιολογικο... πρεπει να περιμενω λιγες μερες αναγκαστικα! Αυτη τη φορα φοβηθηκα μην εχω κατι αλλο (εκτος εγκυμοσυνης) και δεν μου ηρθε περιοδος. 

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Πάντως αν έχεις πιάσει είσαι μέσα σε αυτό που σου είπαν ότι μετά τη σάλπιγγα σου που έφτιαξες θα μείνεις στους 3 μήνες γιατί είναι ο τρίτος αυτός αν κατάλαβα καλά!  Μην απογοητεύεσαι. Μπορεί να φταίει το άγχος...

Δεν ειχα καθολου αγχος μεχρι σημερα ημουν απολυτα σιγουρη οτι ειμαι εγκυος μεχρι που ειδα αρνητικο τεστ! Μεχρι κ ο αντρας μου εδω κ λιγες μερες μου ελεγε οτι η κοιλια κ το στηθος μου μεγαλωσαν

πρίν από 18 λεπτά , kido είπε:

Γεια! Ψυχραιμια! Νωρίς είναι ακόμα. Αφού μίλησες με τη γιατρό σου κ σου είπε να περιμένεις περίμενε 1-2 μέρες ακόμα γιατί ως Παρασκευή πολύ μου φαίνεται κ αν δεν έρθει κάνε χοριακη! Αν είσαι θα το δείξει! Καλή τύχη και ηρέμησε! Όλα να στο πάνε κάλα και μακάρι το τεστ να ήταν λάθος! Και εγώ με σταθερό κύκλο είχα καθυστέρηση 5 μέρες μετά το καλοκαίρι. Συμβαίνει... μήπως έχεις άγχος για κάτι η πέρασες κάποια ίωση; Μπορεί να έγινε κ το θαύμα αφού έχεις κ αναγούλες και λίγο πόνο! Από αλλά συμπτώματα πως είσαι? Το στήθος σου, θερμοκρασια, υγρά?

ισως να ειχες καθυστερημε η συλληψη κοριτσι μου..κανε λιγη υπομονη ακομα και πηγαινε για χοριακη μετα!

• Μου αρέσει 1

Just now, WannaBeMother είπε:

Αχ και εγω ειμαι πολυ ανυπομονη γιαυτο εγραψα εδω! Δυστυχως ειμαι σε επαρχια και δεν ειναι ευκολο να βρω μικροβιολογικο... πρεπει να περιμενω λιγες μερες αναγκαστικα! Αυτη τη φορα φοβηθηκα μην εχω κατι αλλο (εκτος εγκυμοσυνης) και δεν μου ηρθε περιοδος. 

Είναι μικρή η καθυστέρηση σου για να σε ανησυχήσει. Δεν ξαναειχες 2 μέρες; Εφόσον και η γιατρός σε καθυσηχασε γιατί δεν σκέφτεσαι το καλό σενάριο; Κάνε ακόμα ένα τεστ αύριο άλλης εταιρείας, η που να είναι πιο ευαίσθητο και να δείχνει από νωρις αν θες. Που ξέρεις μπορεί να έχει ανεβεί η ορμόνη και να δείξει θετικό ως αύριο. Ο,τι θες πες μας. Εδώ πάντα κάποια θα σου απαντήσει. Ελπίζω να έχεις σύντομα καλά νέα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Καλησπερα και απο εμενα σου εύχομαι το καλύτερο! Αφου δεν εχεις κοντα μικροβιολογικο αναγκαστικά πρέπει να περιμένεις λιγο δεν εχεις και αλλη επιλογή εύχομαι να ηταν λαθος το τεστακι..λαθη γινονται καμια φορα αλλα και να μην εισαι μη φοβασαι μπορει να ειναι καπια ανωμαλία του κυκλου! Κανε λιγο υπομονή δυσκολο το ξερω!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

ισως να ειχες καθυστερημε η συλληψη κοριτσι μου..κανε λιγη υπομονη ακομα και πηγαινε για χοριακη μετα!

Μακαρι να συμβαινει αυτο!!! :)

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Είναι μικρή η καθυστέρηση σου για να σε ανησυχήσει. Δεν ξαναειχες 2 μέρες; Εφόσον και η γιατρός σε καθυσηχασε γιατί δεν σκέφτεσαι το καλό σενάριο; Κάνε ακόμα ένα τεστ αύριο άλλης εταιρείας, η που να είναι πιο ευαίσθητο και να δείχνει από νωρις αν θες. Που ξέρεις μπορεί να έχει ανεβεί η ορμόνη και να δείξει θετικό ως αύριο. Ο,τι θες πες μας. Εδώ πάντα κάποια θα σου απαντήσει. Ελπίζω να έχεις σύντομα καλά νέα!

Δεν εχω ποτε καθυστερηση!!! Συνηθως μου ερχεται κ μια μερα νωριτερα

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα και απο εμενα σου εύχομαι το καλύτερο! Αφου δεν εχεις κοντα μικροβιολογικο αναγκαστικά πρέπει να περιμένεις λιγο δεν εχεις και αλλη επιλογή εύχομαι να ηταν λαθος το τεστακι..λαθη γινονται καμια φορα αλλα και να μην εισαι μη φοβασαι μπορει να ειναι καπια ανωμαλία του κυκλου! Κανε λιγο υπομονή δυσκολο το ξερω!!!

Το πιο δυσκολο κομματι ειναι η αναμονη! Σε ευχαριστω που μου απαντησες! Ολες σας ευχαριστω πολυ!!! Και μονο που πιστευετε πως δεν εχω παλι κατι με ανακουφιζει και παιρνω κουραγιο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Μακαρι να συμβαινει αυτο!!! :)

Δεν εχω ποτε καθυστερηση!!! Συνηθως μου ερχεται κ μια μερα νωριτερα

Το πιο δυσκολο κομματι ειναι η αναμονη! Σε ευχαριστω που μου απαντησες! Ολες σας ευχαριστω πολυ!!! Και μονο που πιστευετε πως δεν εχω παλι κατι με ανακουφιζει και παιρνω κουραγιο!

Αστα το κομμάτι τις αναμονής ειναι οτι χειρότερο..!

Αλλα μπορείς οπως σου ειπαι και η kido να κανεις αλλο ενα τεστακι αυριο για να μη σε φαει και η αγωνία!

Νιωθεις κάποιο σύμπτωμα περιοδου!??

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αστα το κομμάτι τις αναμονής ειναι οτι χειρότερο..!

Αλλα μπορείς οπως σου ειπαι και η kido να κανεις αλλο ενα τεστακι αυριο για να μη σε φαει και η αγωνία!

Νιωθεις κάποιο σύμπτωμα περιοδου!??

Ποτε ποτε σαν να με ενοχλει η κοιλια μου αλλα διαρκει για δευτερολεπτα και δεν καταλαβαινω!!! Οταν ειναι να μου ερθει η περιοδος ποναω πολυ οπότε τωρα καμια σχεση η ενοχληση που αισθανομαι... Το μονο περιεργο που αισθανομαι το εντερο μου κανει σαν να με κλοτσαει και κινειται! Επισης εχω πολλα αερια τις τελευταιες 3 μερες

πρίν από 6 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ποτε ποτε σαν να με ενοχλει η κοιλια μου αλλα διαρκει για δευτερολεπτα και δεν καταλαβαινω!!! Οταν ειναι να μου ερθει η περιοδος ποναω πολυ οπότε τωρα καμια σχεση η ενοχληση που αισθανομαι... Το μονο περιεργο που αισθανομαι το εντερο μου κανει σαν να με κλοτσαει και κινειται! Επισης εχω πολλα αερια τις τελευταιες 3 μερες

Μ αρέσουν όλα αυτά που λες.. 

συν το πρησμένο στήθος, συν τα υγρά, συν η καθυστέρηση που δεν συνηθιζεις! Συν οι αναγούλες. Τι άλλο θες;! Το θετικό τεστ ξέρω! Έχει υπόψη ότι σε καθυστερημένη σύλληψη τα επίπεδα της ορμόνης μπορεί να ήταν νωρίς να ανιχνευθούν στις 2 μέρες καθυστέρησης..είχες επαφές πάνω στην ωορρηξία;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Μ αρέσουν όλα αυτά που λες.. 

συν το πρησμένο στήθος, συν τα υγρά, συν η καθυστέρηση που δεν συνηθιζεις! Συν οι αναγούλες. Τι άλλο θες;! Το θετικό τεστ ξέρω! Έχει υπόψη ότι σε καθυστερημένη σύλληψη τα επίπεδα της ορμόνης μπορεί να ήταν νωρίς να ανιχνευθούν στις 2 μέρες καθυστέρησης..είχες επαφές πάνω στην ωορρηξία;

Ναι μερα παρα μερα απο την 8η μεχρι την 16η.  Απο την πρωτη στιγμη που αποφασισαμε για νινακι προσεχω τις μερες κ σχεδον παντα καταλαβαινω την ωορηξια μου! Ο χρονος θα δειξει! Αυτο μου λεει και ο αντρας μου που ευτυχως ειναι πιο ψυχραιμος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...