Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εισαι σε καθυστέρηση ή όχι ακόμη?

Οχι εχω μερες ακομα.πολλες κιολας!ειμαι 8 ημερα απο το θετικο τεστ ωορρηξιας γι αυτο ανησυχω μηπως ειναι κατι αλλο.εχω πονακια συνηιως μια βδομαδα πριν την περιοδο αλλα κρατανε λιγο αραια και που.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Nati85 είπε:

Οχι εχω μερες ακομα.πολλες κιολας!ειμαι 8 ημερα απο το θετικο τεστ ωορρηξιας γι αυτο ανησυχω μηπως ειναι κατι αλλο.εχω πονακια συνηιως μια βδομαδα πριν την περιοδο αλλα κρατανε λιγο αραια και που.

Κι εγώ αυτή τη φορά πόναγα πολύ στην ωορρηξία αλλά υπέθεσα επειδή αλλάζει ο καιρός, έχω ξεκινήσει κ βιταμίνες... Δεν είναι όλοι οι κύκλοι ίδιοι μεταξύ τους... Αν πονάς πάρα πολύ θα πρότεινα να πας για έναν υπέρηχο μήπως έγινε κυστούλα...

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Κι εγώ αυτή τη φορά πόναγα πολύ στην ωορρηξία αλλά υπέθεσα επειδή αλλάζει ο καιρός, έχω ξεκινήσει κ βιταμίνες... Δεν είναι όλοι οι κύκλοι ίδιοι μεταξύ τους... Αν πονάς πάρα πολύ θα πρότεινα να πας για έναν υπέρηχο μήπως έγινε κυστούλα...

Ευτυχως δεν ποναω πολυ αλλα εχω μια ενοχληση συνεχεια.αυτο φοβαμαι και εγω μην ειναι καμμια κυστη.βεβαια περυσι ειχα μια 2.5 εκατοστα δεν πονουσα καθολου.αλλα καθε φορα ειναι διαφορετικη.θα δω πως θα παει ο πονος και αν δεν εξελιχθει ασχημα θα παω απο την επομενη βδομαδα για υπερηχο.ευχαριστωωω

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ευτυχως δεν ποναω πολυ αλλα εχω μια ενοχληση συνεχεια.αυτο φοβαμαι και εγω μην ειναι καμμια κυστη.βεβαια περυσι ειχα μια 2.5 εκατοστα δεν πονουσα καθολου.αλλα καθε φορα ειναι διαφορετικη.θα δω πως θα παει ο πονος και αν δεν εξελιχθει ασχημα θα παω απο την επομενη βδομαδα για υπερηχο.ευχαριστωωω

Πάντως μην αγχώνεσαι εγώ που έχω τα ψυχολογικά μου αυτό το μήνα πονάω παντού κ δε ξέρω αν είναι ιδεά μου ή όντως προβλέπεται δύσκολος αυτός ο κύκλος. 

Διαφημίσεις

Πάντως μην αγχώνεσαι εγώ που έχω τα ψυχολογικά μου αυτό το μήνα πονάω παντού κ δε ξέρω αν είναι ιδεά μου ή όντως προβλέπεται δύσκολος αυτός ο κύκλος. 

Δεν νομιζω οτι ειναι ιδεα μου οντως ποναω.αλλα ενταξει θα το δω.ε με πιανει μια ανησυχια μερικες φορες αλλα και κυστη να ναι δεν βαριεσαι θα φυγει καποια στιγμη

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Δεν νομιζω οτι ειναι ιδεα μου οντως ποναω.αλλα ενταξει θα το δω.ε με πιανει μια ανησυχια μερικες φορες αλλα και κυστη να ναι δεν βαριεσαι θα φυγει καποια στιγμη

Τίποτα δε θα είναι, απλά ίσως αυτός ο κύκλος να είναι λίγο πιο επίπονος από άλλους..... Όλα καλά θα πάνε! Ή θα είσαι έγκυος και όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα από ότι τα υπολογίζουμε!

Just now, noni90 είπε:

Τίποτα δε θα είναι, απλά ίσως αυτός ο κύκλος να είναι λίγο πιο επίπονος από άλλους..... Όλα καλά θα πάνε! Ή θα είσαι έγκυος και όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα από ότι τα υπολογίζουμε!

Χαχαχαχχα κραταω το καλυτερο σεναριο αυτο θα σκεφτομαι! 

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

Αυτό να σκέφτεσαι για να ανεβαίνουμε κ εμείς που είμαστε στα κάτω μας!!! 

Καποιες φορες πρεπει απλα να χαλαρωσουμε και να σκεφτουμε κανω οτι καλυτερο μπορω και πως ολα θα πανε καλα!ξεκινα σιγα σιγα να ανεβαινεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Καποιες φορες πρεπει απλα να χαλαρωσουμε και να σκεφτουμε κανω οτι καλυτερο μπορω και πως ολα θα πανε καλα!ξεκινα σιγα σιγα να ανεβαινεις!

Καλα αυτό το σκέφτομαι συνέχεια. Τι άλλο να κάνω να κρεμαστώ απ τον πολυφωτο? Οτι ειναι να κάνω το κάνω σήμερα έχω κ ωορρηξία κ έχω ήδη 3 μέρες επαφες θα συνεχίσω σήμερα κ αυρίο. Εεεεε τι αλλο να κάνω είναι κ λίγο θέμα τύχης.... Οταν θελει θα ερθει

Καλα αυτό το σκέφτομαι συνέχεια. Τι άλλο να κάνω να κρεμαστώ απ τον πολυφωτο? Οτι ειναι να κάνω το κάνω σήμερα έχω κ ωορρηξία κ έχω ήδη 3 μέρες επαφες θα συνεχίσω σήμερα κ αυρίο. Εεεεε τι αλλο να κάνω είναι κ λίγο θέμα τύχης.... Οταν θελει θα ερθει

Θα βρεθει η καταλληλη στιγμη και θα ερθει.αν θυμαμαι καλα δεν προσπαθεις καιρο κανω λαθος?θελει λιγο χρονο και τυχη και θα  ερθει σιγουρα θα δεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

4ος κυκλος ειναι αυτος. Τωρα  ουσιαστικα απλά περιμενω να γινει ο γαμος να παμε στο γιατρο! Εχω κανει φοκους εκει..... 

Ναι σωστα θυμαμαι που το ελεγες!δικαιολογημενα αγχωνεσαι και να σου πω οχι δεν βοηθαω.αλλα να σκεφτεσαι οτι θα μεινεις εγκυουλα σιγουρα και αυτο που ειπες κανε φοκους στον γαμο σου θα σε βοηθησει.

Αααα και να τρως ανανα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι σωστα θυμαμαι που το ελεγες!δικαιολογημενα αγχωνεσαι και να σου πω οχι δεν βοηθαω.αλλα να σκεφτεσαι οτι θα μεινεις εγκυουλα σιγουρα και αυτο που ειπες κανε φοκους στον γαμο σου θα σε βοηθησει.

Αααα και να τρως ανανα!!

Μα τον σιχαινομαι τον ανανα ρε παιδι μου!!!! Δεν υπαρχει πουθενα αλλου αυτη η ουσια? χαχα στο γιατρο εχω κανει φοκους οχι στο γαμο καλε χαχαχα

Αυτο που με ηρεμει ειναι οτι βαζω καθε μηνα τα δυνατα μου. Προσπαθω δεν το αφηνω στην τυχη του. Αυτα που μπορω να ελεγξω τα ελεγχω απο εκεί κ περα καποια πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχο μας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...