Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

@Antila Μακάρι κοπέλα μου όλα αυτά να είναι η εγκυμοσύνη σου!!!! Στο εύχομαι!! Δεν κάνεις κάνα τεστ αύριο πρωί, έτσι να σου φύγει από το μυαλό; Και πού ξέρεις μπορεί να ξαφνιαστείς ευχάριστα! Τη θερμοκρασία που είναι ανεβασμένη ξέρω από άλλες ότι είναι καλό σημάδι, εκτός κι αν άρπαξες κανένα κρυωματάκι της εποχής :? 

@kido μου, μακάρι! Το άγχος είναι μεγάλο λόγω της παλίνδρομης (φοβία μηπως ξανασυμβεί) και γι' αυτό από τη μια θέλω πολύ, κι από την άλλη φοβάμαι να κάνω τεστ. Δεν ξέρω τι φοβάμαι πιο πολύ (μάλλον το να απογοητευτώ)! Λέω λοιπον να περιμένω και αύριο-μεθαύριο μήπως έρθει η περίοδος και με βγάλει από το δίλημμα, αλλά θα σας δίνω αναφορά αν ήρθε ή δεν ήρθε :-P. Και αααν δεν ερθει θα κανω τεστ. Χαρα στην υπομονη μου. Τι σου κανει ο φοβος!  Αν παλι ερθει, θα σκεφτομαι οτι σε επομενο μηνα θα ειμαστε πιο τυχεροι και σιγουρα ΔΕΝ θα βαλω θερμομετρο!!!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Antila είπε:

@kido μου, μακάρι! Το άγχος είναι μεγάλο λόγω της παλίνδρομης (φοβία μηπως ξανασυμβεί) και γι' αυτό από τη μια θέλω πολύ, κι από την άλλη φοβάμαι να κάνω τεστ. Δεν ξέρω τι φοβάμαι πιο πολύ (μάλλον το να απογοητευτώ)! Λέω λοιπον να περιμένω και αύριο-μεθαύριο μήπως έρθει η περίοδος και με βγάλει από το δίλημμα, αλλά θα σας δίνω αναφορά αν ήρθε ή δεν ήρθε :-P. Και αααν δεν ερθει θα κανω τεστ. Χαρα στην υπομονη μου. Τι σου κανει ο φοβος!  Αν παλι ερθει, θα σκεφτομαι οτι σε επομενο μηνα θα ειμαστε πιο τυχεροι και σιγουρα ΔΕΝ θα βαλω θερμομετρο!!!

Πολύ σωστά τα λές! Έτσι να κανεις και να σκέφτεσαι!!!

18 ώρες πρίν, Antila είπε:

Kορίτσια καλησπέρα! Εγώ, σύμφωνα με τον κύκλο 23 ημερών μου, περιμένω σήμερα περίοδο. Είχα πονο στη μέση και κοιλιά την Παρασκευή βράδυ, μετά σταμάτησαν εντελώς, και μες στο ΣΚ είχα πολλά υγρά, δηλαδή τα ένιωθα να "κατεβαίνουν", πήγαινα τουαλέτα και έβλεπα ότι ήταν άχρωμα/διαφανα στο σερβιετάκι. Αισθάνομαι την ανάγκη να φοράω σερβιετάκι γιατί τα νιώθω κάθε λίγη ώρα. Δε θέλω να χαίρομαι άδικα, οποτε παιζει να ειναι προεόρτια περιόδου; Δεν έχω κάνει τεστ ωορρηξίας αρα καλλιστα μπορει να εχω πεσει εξω και απλως να ερθει λιγο αργοτερα. Απλως παραειναι πολλα τα υγρα! Δεν έχω αλλη ενοχληση... Τυχαινει σε καμια αυτο;

Καλημέρα κορίτσι, εμένα τα μόνα μου συμπτώματα ήταν τα πολλά υγρά και το στηθος μου που το ένιωθα πολύ βαρύ :)

Καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια!! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 14 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλημέρα κορίτσι, εμένα τα μόνα μου συμπτώματα ήταν τα πολλά υγρά και το στηθος μου που το ένιωθα πολύ βαρύ :)

Καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια!! 

Γεια σου κοριτσακι!Ολα με την εξεταση του αντρα σου ?

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!!βλεπω ειναι αρκετες κοπελες που δεν περιμένουν αυτες τις μερες!άντε να ξεκινησουν τα θετικά τεστακια!!!!

καλα ειμαι!!πηγα σε ενα γαμο εχθες!εριξα κ τον χορο μου!ολα καλα!εσυ τι κάνεις?αυτες τις μερες δεν ειναι να πας στο γιατρο?

α πολυ ωραια απο γαμο σε γαμο εισαι!! ναι παω αυριο κ ανυπομονω!!! εκανα κ τις αλλες εξετασεις που χρωσταγα κ με ρωταγες για τιμες..θα σ τις στεθλω σε λιγο γιατι βιαζομαι να παω δουλιτσα!! κ εγω μια χαρα ειμαι!! εσυ εχεις παει στο γιατρο; θυμησε μου..

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σου κοριτσακι!Ολα με την εξεταση του αντρα σου ?

Γειά σου Νατι μου :) πήγε έξω και την έκανε και του είπαν δεν το έχει αλλά όταν έρθει τέλος του μήνα θα την κάνει και στο κέντρο μεσογειακής αναιμιας... Πως είναι το αγόρι σου; Περαστικά! Είμαι και εγώ τρεις μέρες στο κρεβάτι με συναχι, ευτυχώς σήμερα έμεινε μόνο το μπουκωμα.... 

Just now, KarMar84 είπε:

Γειά σου Νατι μου :) πήγε έξω και την έκανε και του είπαν δεν το έχει αλλά όταν έρθει τέλος του μήνα θα την κάνει και στο κέντρο μεσογειακής αναιμιας... Πως είναι το αγόρι σου; Περαστικά! Είμαι και εγώ τρεις μέρες στο κρεβάτι με συναχι, ευτυχώς σήμερα έμεινε μόνο το μπουκωμα.... 

Μπραβο μια χαρα!πολυ χαρηκα!!καντε το και εκει για να ειστε εντελως σιγουροι αλλα δεν θα εχει ο ανθρωπος θα φαινοταν.

καλυτερα ειναι ο μικρος ευχαριστω!μονο δινουμε μαχη να πιει το φαρμακο του! Περαστικα και σε σενα.κυκλοφορει πολυ αυτη η ιωσουλα τωρα και μας ταλαιπωρεί!σε ταλαιπωρουν αλλα συμπτωματα?

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! Τι κάνετε κορίτσια;; :)  @Μαρθα Κ και @Papaki@, μαζί νομίζω είμαστε στην αναμονή;

Εγώ θεωρητικά περίμενα χτες περίοδο, δεν ήρθε, συνεχίζω να πονάω λίγο στη μέση και να φοράω σερβιετάκι λόγω υγρών, και λέω να περιμένω ως Πέμπτη για να ελέγξω.. Έχω αγωνία αλλά δεν πιστεύω κατά βάθος ότι είμαι. Έτσι δε θα απογοητευτώ πολύ, λέω! Το στήθος δεν πονάει ιδιαίτερα, αλλά και στην εγκυμοσύνη το καλοκαίρι με πόνεσε αισθητά κάποιες μέρες μετα την καθυστερηση. Εσείς κορίτσια σε τι φάση είστε;

άντε γίναμε 3!!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπραβο μια χαρα!πολυ χαρηκα!!καντε το και εκει για να ειστε εντελως σιγουροι αλλα δεν θα εχει ο ανθρωπος θα φαινοταν.

καλυτερα ειναι ο μικρος ευχαριστω!μονο δινουμε μαχη να πιει το φαρμακο του! Περαστικα και σε σενα.κυκλοφορει πολυ αυτη η ιωσουλα τωρα και μας ταλαιπωρεί!σε ταλαιπωρουν αλλα συμπτωματα?

Έχω και κάποιες αναγουλες αλλά όχι όλη μέρα, συνήθως μεσημεράκι ή απόγευμα...

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

καλημερα κοριτσια μου!! τι κανετε;;; ποτε θα κανετε τα τα τεστακια σας;;; να ξεκινησει κ ωραια η βδομαδα; Οι υπολοιπες τι κανετε;; @elenakii22 εσυ πως εισαι;; @Farmakotriftena εισαι καθολου καλυτερα;

Εγώ Άννη μου τα ίδια.. 

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

α πολυ ωραια απο γαμο σε γαμο εισαι!! ναι παω αυριο κ ανυπομονω!!! εκανα κ τις αλλες εξετασεις που χρωσταγα κ με ρωταγες για τιμες..θα σ τις στεθλω σε λιγο γιατι βιαζομαι να παω δουλιτσα!! κ εγω μια χαρα ειμαι!! εσυ εχεις παει στο γιατρο; θυμησε μου..

τελευταιος γαμος αυτος!!τελειωσαμε!χαχα!εγω εχω 16 ραντεβου για την β επιπεδου!αντε να δεις το αντρακι...κλωτσαει πολυ?

πρίν από 39 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ Άννη μου τα ίδια.. 

καμια βελτιωση?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κοριτσια εχω αρχισει και ανησυχω που ποναω συνεχομενα.περα απο το πρωι για καποιες ωρες  και το βράδυ που ημουν πολυ κουρασμενη και δεν καταλαβα τιποτα ολο ποναω.οχι πολυ αλλα συνεχεια.σαν να μοιαζει περιοδου αλλα οχι ακριβως.απο εχθες ξεκινησε αυτο.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοριτσια εχω αρχισει και ανησυχω που ποναω συνεχομενα.περα απο το πρωι για καποιες ωρες  και το βράδυ που ημουν πολυ κουρασμενη και δεν καταλαβα τιποτα ολο ποναω.οχι πολυ αλλα συνεχεια.σαν να μοιαζει περιοδου αλλα οχι ακριβως.απο εχθες ξεκινησε αυτο.

Εισαι σε καθυστέρηση ή όχι ακόμη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...