Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Από τη στιγμή που μπήκα εδώ πάντως και συζητάμε, νιώθω πιο ήρεμη!

Όλες νιώθουμε η μια την άλλη και έχουμε σχεδόν τις ίδιες σκέψεις και αγωνίες (εγώ είμαι πιο τρελή σίγουρα :-P). Το ότι γίνεται και πλάκα εδώ, και ακολουθούμε η μια τις μέρες της άλλης κι ενδιαφερόμαστε για τις εξελίξεις όλων, είναι τόσο ενθαρρυντικό. Να είστε καλά!

• Μου αρέσει 5

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Antila είπε:

Από τη στιγμή που μπήκα εδώ πάντως και συζητάμε, νιώθω πιο ήρεμη!

Όλες νιώθουμε η μια την άλλη και έχουμε σχεδόν τις ίδιες σκέψεις και αγωνίες (εγώ είμαι πιο τρελή σίγουρα :-P). Το ότι γίνεται και πλάκα εδώ, και ακολουθούμε η μια τις μέρες της άλλης κι ενδιαφερόμαστε για τις εξελίξεις όλων, είναι τόσο ενθαρρυντικό. Να είστε καλά!

Ειναι ότι σχεδόν ολες εχουμε τις ίδιες αγωνίες οπωτε με το που βγει θετικο σε μια πεταμε ολες απο χαρα χαχααχα!

Τωρα οσο για τα συμπτώματα κατα φαντασίαν αμα τα πουμε παρα εξω θα μας κλεισουν στο Δαφνί οπότε εδω καλύτερα που τα μοιραζόμαστε εδω!

Ειμαστε τρελές!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

@Nati85 εισαι κοντα κ ειναι ενθαρυντικο οτι κατι νιωθεις κ η κουραση κ τα πονακια αντε σκ θα κανεις το τεστακι σου!!!

Ναι μακαρι αλλα μου ερχεται οτι η κουραση δεν ειναι απο αυτο.εντωμεταξυ με ανησυχει που απο χθες σχεδον συνεχεια εχω πονους.αχ ποσο πολυ θα ηθελα να ειμαι!!εσυ σε τι φαση εισαι τωρα?πλησιαζουν γονιμες?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημερα συντροφισσες χαχαχα

Αντε βρε κοριτσακια μ να εχουμε κανα θετικο τεστακι το ευχομαι σε ολες!!!! @Ungry girl @alina80 @Nati85  ε δεν ξερω δεν ειναι οι μερες μ γενικα ολο νευρα κ τπτ δεν προχωρα. Οι επαφες μ ηταν πολλες 3μερες πριν την ωορρηξια! Κ αυτο γτ υπολογιζα ημερολογιακα κ μετα ηρθαν τα τεστακια κ διαπιστωσα οτι η ωορρηξια εγινε την 15η μερα! Ο κυκλος μ ηταν 24 μερες. Μετα την αποξεση εκανα κυκλους 28 & 42 μερες τωρα? 30??? Εχω μπερδευτει 

Με αγχωνει κ ο χρονος που περνα .... Αλλα ολες εχουμε κατι που πολεμαμε

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα συντροφισσες χαχαχα

Αντε βρε κοριτσακια μ να εχουμε κανα θετικο τεστακι το ευχομαι σε ολες!!!! @Ungry girl @alina80 @Nati85  ε δεν ξερω δεν ειναι οι μερες μ γενικα ολο νευρα κ τπτ δεν προχωρα. Οι επαφες μ ηταν πολλες 3μερες πριν την ωορρηξια! Κ αυτο γτ υπολογιζα ημερολογιακα κ μετα ηρθαν τα τεστακια κ διαπιστωσα οτι η ωορρηξια εγινε την 15η μερα! Ο κυκλος μ ηταν 24 μερες. Μετα την αποξεση εκανα κυκλους 28 & 42 μερες τωρα? 30??? Εχω μπερδευτει 

Ναι ρε μελινακι ολες καποιες μερες μας πιανει ενας πανικος!

Αλλα οπως λεει το αλινακι πρέπει να σκεφτόμασταν θετικα!

Εχω χάσει και εγω τις γόνιμες και με πιανουν νευρα! Αλλα δεν γίνεται και σεξ κατα παραγγελια!

Αλλα και εγω που αυτη τη φορα ειχα καλες επαφές εχω ελάχιστες πιθανιτητες! 

Αισιόδοξη να εισαι και δεν πιραζει!

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι μακαρι αλλα μου ερχεται οτι η κουραση δεν ειναι απο αυτο.εντωμεταξυ με ανησυχει που απο χθες σχεδον συνεχεια εχω πονους.αχ ποσο πολυ θα ηθελα να ειμαι!!εσυ σε τι φαση εισαι τωρα?πλησιαζουν γονιμες?

χα χα αν εχεις συνεχεια πονους θα εισαι σιγουρα!!!! εμενα αυτον τον κυκλο μου ειπε ο γιατρος να τον αφησω βεβαια εγω ειχα επαφες αλλα ηταν αραιες κ τυχαιες δεν νομιζω να επεσα μεσα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ο κυκλος μ ηταν 24 μερες. Μετα την αποξεση εκανα κυκλους 28 & 42 μερες τωρα? 30??? Εχω μπερδευτει 

Καλημέρα @MelinaFo! Ειχες παντα σταθερο κυκλο 24 ημερων πριν απο την αποξεση εννοεις; Και τωρα διανυεις τον τριτο κυκλο μετα την αποξεση; Λυπαμαι για την απωλεια σου! Εγώ διανύω τον 4ο κυκλο μετα την αποξεση τωρα. (Δεν) περιμενω δηλαδη την 4η περιοδο μου. Αλλα αφησα τις δυο πρωτες να περασουν χωρις ελευθερες επαφες συμφωνα με τον γιατρο. Ειχαμε επισης παρομοιο σχετικα μικρο κυκλο, εγω 25-26 ημερων πριν την αποξεση, αλλα μετα μικρυνε λιγο ακομη. Ευχομαι ολοψυχα να γεμισει η κοιλιτσα σου πολύ συντομα!! Αφου εμεινες εγκυος μια φορα, μη σε αγχωνει ο χρονος. Θα ξαναμεινεις! Να εισαι δυνατη!

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ναι ρε μελινακι ολες καποιες μερες μας πιανει ενας πανικος!

Αλλα οπως λεει το αλινακι πρέπει να σκεφτόμασταν θετικα!

Εχω χάσει και εγω τις γόνιμες και με πιανουν νευρα! Αλλα δεν γίνεται και σεξ κατα παραγγελια!

Αλλα και εγω που αυτη τη φορα ειχα καλες επαφές εχω ελάχιστες πιθανιτητες! 

Αισιόδοξη να εισαι και δεν πιραζει!

Ναι κοριτσακι μ θα ειμαδτε δυνατες κ αισιοδοξες

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Καλημέρα @MelinaFo! Ειχες παντα σταθερο κυκλο 24 μηνων πριν απο την αποξεση εννοεις; Και τωρα διανυεις τον τριτο κυκλο μετα την αποξεση; Λυπαμαι για την απωλεια σου! Εγώ διανύω τον 4ο κυκλο μετα την αποξεση τωρα. (Δεν) περιμενω δηλαδη την 4η περιοδο μου. Αλλα αφησα τις δυο πρωτες να περασουν χωρις ελευθερες επαφες συμφωνα με τον γιατρο. Ειχαμε επισης παρομοιο σχετικα μικρο κυκλο, εγω 25-26 ημερων πριν την αποξεση, αλλα μετα μικρυνε λιγο ακομη. Ευχομαι ολοψυχα να γεμισει η κοιλιτσα σου πολύ συντομα!! Αφου εμεινες εγκυος μια φορα, μη σε αγχωνει ο χρονος. Θα ξαναμεινεις! Να εισαι δυνατη!

Ναι πριν την αποξεση ειχα κυκλο 24 ημερων! Τωρα ειναι οτι να ναι ο κυκλος! Η γιατρος μ συνεστησε επαφες μετα τις πρωτες 15 μερες απο την επεμβαση! Ανταποδιδω τις ευχες σου! Συντομα για ολες!

tpnxp3.png

Α, και μιας και το θεμα ειναι "συμπτωματα εγκυμοσυνης πριν την καθυστερηση" :-P, θα καταθεσω τη δικη μου εμπειρια γιατι ειναι κατι που παρατηρησα οτι μου συνεβαινε πριν την καθυστερηση, αλλα δεν ηξερα που να το αποδωσω γιατι δεν υπολογιζα να ειμαι εγκυος.

Λοιπον, πριν την περιοδο συνηθως δεν εχω νευρα, κλαματα κτλ. Ειμαι σχετικα νορμαλ, απλως πιο νταουν και κουρασμενη. Τον μηνα που ειχα μεινει εγκυος, επι μια βδομαδα πριν την περιοδο ημουν να πεθανω απο τη στεναχωρια, τα νευρα, την καταθλιψη, και ειχα φρικτο πονοκεφαλο. Τσακωνομουν με τον καημενο τον συντροφο μου και μετα ζητουσα συγγνωμη κλαιγοντας γιατι δεν καταλαβαινα το λογο που ημουν ετσι. Μιλαμε για τρελο ορμονικο σκαμπανεβασμα. Ομως με αλλες γνωστες που το συζητησα, μου ειπαν οτι εκεινες δεν καταλαβαν τοσο μεγαλη διαφορα στη διαθεση (γιατι ειχαν ουτως ή αλλως πολλα νευρα πριν την περιοδο), αλλα περισσοτερο στο σωμα τους (στηθος, πονακια). Καθε περιπτωση λοιπον ειναι μοναδικη, αλλα ας μπει στα πρακτικα και το συμπτωμα με τη διχασμενη προσωπικοτητα για οσες μπορει να βοηθηθουν!

EDIT:

Κοριτσια... εβαλα θερμομετρο γιατι νιωθω ζεστα τα ματια μου και τελικα εχω 37,1 :shock: . Χτες βραδυ εβαλα πριν κοιμηθω γιατι ειχα κρυαδες και εδειξε 36,9. Εχω αρχισει και φρικαρω λιγο! :confused:

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

χα χα αν εχεις συνεχεια πονους θα εισαι σιγουρα!!!! εμενα αυτον τον κυκλο μου ειπε ο γιατρος να τον αφησω βεβαια εγω ειχα επαφες αλλα ηταν αραιες κ τυχαιες δεν νομιζω να επεσα μεσα. 

αυτες οι τυχαιες ειναι οι υποπτες γιατι θα ησουν χαλαρη πολυ!!αλλα και τωρα να μην ειναι σιγουρα σε κανα 2 μηνες θα ξαναμεινεις!

@MelinaFo αφου εμεινες θα ξαναμεινεις σιγουρα.επιπλεον ειχες τις επαφες σου και ας μην ηταν πολλες στα θετικα τεστ.τωρα που τα εχεις στιν επομενο κυκλο θα πεσεις μεσα!θα δεις που θα σε βοηθησουν.αν υπαρξει επομενος κυκλος φυσικα!you never know!χαχαχα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@Antila Μακάρι κοπέλα μου όλα αυτά να είναι η εγκυμοσύνη σου!!!! Στο εύχομαι!! Δεν κάνεις κάνα τεστ αύριο πρωί, έτσι να σου φύγει από το μυαλό; Και πού ξέρεις μπορεί να ξαφνιαστείς ευχάριστα! Τη θερμοκρασία που είναι ανεβασμένη ξέρω από άλλες ότι είναι καλό σημάδι, εκτός κι αν άρπαξες κανένα κρυωματάκι της εποχής :? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...