Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια του τοπικ καινουργιες και παλιες εγκυουλες και μη!

@MelinaFo ειχες πολλες επαφες πριν και να ξερεις ειναι καλο να εχεις επαφες πριν την ωορρηξια γιατι μετα 1μια μερα μονο ζει!

Κοριτσια αν και ειναι πολυ νωρις για συμπτώματα αυτο που νιωθω ειναι κουραση και νυσταζω το βραδυ πολυ νωρις και εχω πονακια απο χθες.αλλα η κουραση και η νυστα πιστευω οφειλεται που ειμαι ταλαιπωρημενη αυτες τις μερες.και τα πονακια τα εχω συνηθως μια βδομαδα πριν αδιαθετησω..τελικα δεν εχω τιποτα να με υποψιαζει μαλλον θα ηθελα να εχω!χιχι!:D 

Επεξεργάστηκαν by Nati85
  • Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@MelinaFo ειχες πολλες επαφες πριν και να ξερεις ειναι καλο να εχεις επαφες πριν την ωορρηξια γιατι μετα 1μια μερα μονο ζει!

Κοριτσια αν και ειναι πολυ νωρις για συμπτώματα αυτο που νιωθω ειναι κουραση και νυσταζω το βραδυ πολυ νωρις και εχω πονακια απο χθες.αλλα η κουραση και η νυστα πιστευω οφειλεται που ειμαι ταλαιπωρημενη αυτες τις μερες.και τα πονακια τα εχω συνηθως μια βδομαδα πριν αδιαθετησω..τελικα δεν εχω τιποτα να με υποψιαζει μαλλον θα ηθελα να εχω!χιχι!:D 

πότε περιμένεις ?

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Εμεις παντός ευχόμαστε να έχεις!!!!

Ποτε περιμενεις εσυ?

καλημερα κοριτσια μου!! τι κανετε;;; ποτε θα κανετε τα τα τεστακια σας;;; να ξεκινησει κ ωραια η βδομαδα; Οι υπολοιπες τι κανετε;; @elenakii22 εσυ πως εισαι;; @Farmakotriftena εισαι καθολου καλυτερα;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! Τι κάνετε κορίτσια;; :)  @Μαρθα Κ και @Papaki@, μαζί νομίζω είμαστε στην αναμονή;

Εγώ θεωρητικά περίμενα χτες περίοδο, δεν ήρθε, συνεχίζω να πονάω λίγο στη μέση και να φοράω σερβιετάκι λόγω υγρών, και λέω να περιμένω ως Πέμπτη για να ελέγξω.. Έχω αγωνία αλλά δεν πιστεύω κατά βάθος ότι είμαι. Έτσι δε θα απογοητευτώ πολύ, λέω! Το στήθος δεν πονάει ιδιαίτερα, αλλά και στην εγκυμοσύνη το καλοκαίρι με πόνεσε αισθητά κάποιες μέρες μετα την καθυστερηση. Εσείς κορίτσια σε τι φάση είστε;

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! Τι κάνετε κορίτσια;; :)  @Μαρθα Κ και @Papaki@, μαζί νομίζω είμαστε στην αναμονή;

Εγώ θεωρητικά περίμενα χτες περίοδο, δεν ήρθε, συνεχίζω να πονάω λίγο στη μέση και να φοράω σερβιετάκι λόγω υγρών, και λέω να περιμένω ως Πέμπτη για να ελέγξω.. Έχω αγωνία αλλά δεν πιστεύω κατά βάθος ότι είμαι. Έτσι δε θα απογοητευτώ πολύ, λέω! Το στήθος δεν πονάει ιδιαίτερα, αλλά και στην εγκυμοσύνη το καλοκαίρι με πόνεσε αισθητά κάποιες μέρες μετα την καθυστερηση. Εσείς κορίτσια σε τι φάση είστε;

ποτε θα κανεις και εσυ λοιπον τεστακι;;;

• Μου αρέσει 1

@Ani ani μου, λέω την Πέμπτη! Αλλά θα σκέφτομαι ότι μπορεί να έρθει ως τότε για να μην χαλαστώ :D ! Aλλωστε μπορει ακομη να στρωνει ο κυκλος μου μετα την αποξεση και θα μπορουσε να οφειλεται κι εκει μια μικρη αλλαγη... Αν και μεχρι τωρα, ερχεται ρολόι στις 23 ημέρες (εκτός από την πρώτη περίοδο μετά την απόξεση, που έκανε περιπου 60 μέρες να έρθει αλλα δεν την υπολογίζουμε, είπε ο γιατρός).

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Antila είπε:

@Ani ani μου, λέω την Πέμπτη! Αλλά θα σκέφτομαι ότι μπορεί να έρθει ως τότε για να μην χαλαστώ :D ! Aλλωστε μπορει ακομη να στρωνει ο κυκλος μου μετα την αποξεση και θα μπορουσε να οφειλεται κι εκει μια μικρη αλλαγη... Αν και μεχρι τωρα, ερχεται ρολόι στις 23 ημέρες (εκτός από την πρώτη περίοδο μετά την απόξεση, που έκανε περιπου 60 μέρες να έρθει αλλα δεν την υπολογίζουμε, είπε ο γιατρός).

χαρα στο κουραγιο σου κοριτσι μου! τοτε θα περιμενουμε νεα σου μεχρι την πεμπτη..αλλα θα μας λες και καθημερινα οτι δεν σ ερχεκται.. Η @caramel_83 θα σε βαλει στο πινακακι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Antila είπε:

Κορίτσια, που είναι το πινακάκι; Αν θέλετε πείτε μου πώς μπορώ να μπω κι εγώ μεσα!! Κάνω edit ή με βάζει κάποιος; Ειπαμε, είναι γούρι! <3 Χεχεχε!

Μαζί θα περιμένουμε !! εγώ έχω ήδη αγχωθεί !

• Μου αρέσει 1

καλημερα σε ολες!!!!βλεπω ειναι αρκετες κοπελες που δεν περιμένουν αυτες τις μερες!άντε να ξεκινησουν τα θετικά τεστακια!!!!

1 hour ago, Ani ani είπε:

καλημερα κοριτσια μου!! τι κανετε;;; ποτε θα κανετε τα τα τεστακια σας;;; να ξεκινησει κ ωραια η βδομαδα; Οι υπολοιπες τι κανετε;; @elenakii22 εσυ πως εισαι;; @Farmakotriftena εισαι καθολου καλυτερα;

καλα ειμαι!!πηγα σε ενα γαμο εχθες!εριξα κ τον χορο μου!ολα καλα!εσυ τι κάνεις?αυτες τις μερες δεν ειναι να πας στο γιατρο?

• Μου αρέσει 6

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 41 λεπτά , vvrd είπε:

Μαζί θα περιμένουμε !! εγώ έχω ήδη αγχωθεί !

Ξέρεις τι σκέφτομαι για να μην αγχώνομαι (όσο γίνεται); Ότι αν δεν είμαι, δε μπορώ να το αλλάξω και θα είμαι τον επόμενο ή τους επόμενους μήνες! Αν όμως είμαι, θα είμαι ο,τι και να γίνει, και δε θα βοηθήσω καθόλου την κατάσταση με το να είμαι αγχωμένη! Σκέψου όσο μπορείς άλλα πράγματα, βάζε στοχους πχ 12ωρους να μην το σκέφτεσαι. Κάθε 12ωρο που περνάει χωρίς περίοδο, μετράει σαν παραπάνω καθυστέρηση άλλωστε :) . Σήμερα είναι η πρώτη σου μέρα καθυστέρησης; Πάμε μαζί χωρίς πολύ άγχος!!

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...