Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Ασία είπε:

Γεια σου @Antila.εμένα το μυαλό μου πηγαίνει σε ωορρηξία έτσι όπως τα λες.Ο κύκλος σου είναι πάντα τόσο μικρός?αποκλείεις δηλαδή σε αυτό τον κύκλο να κάνεις ωορρηξία την 23η μέρα,δηλαδή σήμερα?

Γεια σου Ασία! Αυτα τα υγρα τα ειχα παλι πριν 2 εβδομαδες που ηταν (θεωρω) η ωορρηξια! Ο κυκλος μου ηταν σε ολη μου τη ζωη 25-26 μερες, ενω επεσε στις 23 απο την αποξεση και μετα (δηλαδη εδω και 3-4 κυκλους περιπου παραμενω στις 23, γι αυτο κρινω με βαση αυτα τα δεδομενα). 23η μερα ωορρηξια για μενα, θεωρω δεν παιζει καθολου! Τι να πω, ισως ειναι τυχαιο, ισως ερχεται η περιοδος.. Για να δουμε!

πρίν από 38 λεπτά , Ασία είπε:

Κορίτσια συγγνώμη που πετιέμαι ξαφνικά.Υπολογίζω πως είμαι μια εβδομάδα πριν την περίοδο και δύο μέρες τώρα έχω συνεχή πόνο στα αριστερά και άσπρα υγρά,σαν γάλα και γιαούρτι μαζί.Σας ακούγονται ύποπτα αυτά?

Εμένα γίνονται έτσι τα υγρά μετά το τέλος της ωορρηξίας πάντως!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια εμένα 3,23 ειναι η TSH και του άντρα μου ήταν υψηλή γυρω στο 4,5  και παιρνει 1 χρόνο τωρα χαπι Τ4 των 50, γιατι η ενδοκρινολογος του ειχε πει να το ριξει στο 2,5. Βεβαια τωρα το εχει 3,64 ακομα που προσπαθουμε. Στον αντρα δεν πιστεύω να ειναι πρόβλημα ως προς τη γονιμοτητα.  Βασικα ούτε στη γυναικα από ότι καταλαβαίνω, για μέσα στην εγκυμοσύνη πρέπει να το κρατάς ρυθμισμενο μην ανεβαινει γιατί επηρεαζεται. Αμάν και αυτός ο θυροειδης!

πρίν από 8 λεπτά , Antila είπε:

Γεια σου Ασία! Αυτα τα υγρα τα ειχα παλι πριν 2 εβδομαδες που ηταν (θεωρω) η ωορρηξια! Ο κυκλος μου ηταν σε ολη μου τη ζωη 25-26 μερες, ενω επεσε στις 23 απο την αποξεση και μετα (δηλαδη εδω και 3-4 κυκλους περιπου παραμενω στις 23, γι αυτο κρινω με βαση αυτα τα δεδομενα). 23η μερα ωορρηξια για μενα, θεωρω δεν παιζει καθολου! Τι να πω, ισως ειναι τυχαιο, ισως ερχεται η περιοδος.. Για να δουμε!

Πάντως εμένα Ασία που είχα κάνει τεστ παπ πολυ μετά την ωορρηξια (βασικά 5 μερες πριν αδιαθετησω) μου είπε η γιατρος ότι είχα πολλά υγρά και ότι ειναι καταλοιπα από την ωορηξια οπότε μάλλον κρατάνε παραπάνω από όσο νομίζουμε. Κι εμένα μου είχε κανει εντύπωση.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Απο συμπτώματα όπως σας είπα εχθές και σήμερα το πρωί έντονους πόνους περιόδου.... Η κοιλιά μου είναι σαν να τεντονετε ώρες δεν μπορώ να σας το περιγράψω γιατί ούτε εγώ το καταλαβαίνω να σας το πω..... Τώρα όσο για την ωορρηξία ξέρω ότι όταν έχεις πολλά υγρά είναι γόνιμες μέρες και την μέρα που θα δεις υγρά σαν ασπράδι αυγού είναι η ποιο γόνιμη.. Εγώ πάντως όταν είδα τα υγρά σαν ασπράδι αυγού εκεί κατάλαβα ωορρηξια τώρα αν ήμουν τυχερη θα δείξει.... 

Κορίτσια μου καλησπέρα! τι κάνετε? Μαρθα μου εγώ τη μια φορά που είχα σίγουρα εμφυτευση, 2 μέρες πριν κάνω την προγραμματισμένη χοριακή, ένιωσα κάτι έντονους πόνους που όποτε με πιανουν κρατανε κανενα τεταρτο μετα απο παυσίπονο και αμέσωσ μου έρχεται το αίμα. Εκεινη λοιπόν τη φορά ένιωσα τους ίδιους πόνους αλλά όχι για πάνω από 2 λεπτά και δε μου ήρθε καθόλου αίμαι. 2 μέρες μετά η χοριακή ηταν θετικη... Καλή επιτυχία!

On 11/3/2017 at 2:55 ΜΜ, alina80 είπε:

Λίνα μου αυτο λέω. Ότι στεναχωρήθηκα ενώ ήμουν κατά πάσα πιθανότητα ήδη έγκυος. Άσχετα που δεν προχώρησε. Άρα άδικα στεναχωρέθηκα...Για αυτό λέω. Αισιοδοξία και απόλυτη, αδιαπραγματευτη πεποίθηση ότι ο στόχος θα επιτευχθεί. 

Εγώ πάντως το αποφάσισα. Μέχρι τα Χριστούγεννα το αργοτερο θα είμαι έγκυος. Ποια θα είναι μαζί μου. 

Μαζί σου και εγώ! βέβαια εγώ ήμουν πιο large και είπα για εξάμηνο!!χαχα

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

@Antila τότε σίγουρα τα υγρά σου δεν δείχνουν ωορρηξία,είναι πολύ αργά για ωορρηξία.ελπίζω να μην είναι καθόλου τυχαίο και να σημαίνει πως ήδη μεγαλώνει ένα όμορφο σπορακι στην κοιλιά σου! @kido έχεις δίκιο μπορεί να έχουν μείνει από την ωορρηξία τα υγρά αυτά που έχω,αλλά σε συνδυασμό με τον πόνο που έχω δύο μέρες από αριστερά,σκέφτηκα μήπως είναι καμία εμφύτευση ή καμία κύστη στην ωοθήκη.περισσότερο ο πόνος με υποψιαζει,γιατί υγρά λίγο πολύ έχουμε το δεύτερο μισό του κύκλου μας σε διαφορετική ποσότητα και πυκνότητα κάθε φορά.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

@Μαρθα Κ περιμένω με αγωνία το αυριανό σου τεστακι! Άντε να δούμε κάτι θετικό να περνούμε σειρά!

@caramel_83 κοπέλα μου δεν θα κάνω ακόμη είναι παρά πολύ νωρίς 8 με 10 περιμένω...

@MelinaFo έχω την αίσθηση ότι θα είμαστε παρέα εμείς ;)

Αγαπη μου αύριο δεν θα κάνω θα περιμένω ως Τρίτη με Τετάρτη να έχω 3 μερες καθυστέρηση πρώτα... Εγώ να δεις τι αγωνία έχω :-D

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Μαρθα Κ καλή επιτυχίααααα!!!! Αν κατάλαβα καλά περιμένουμε αύριο εσενα ε;;;

Σήμερα αγάπη μου ήταν να έρθει αλλά τίποτα ακόμα.... Ευχαριστώ πολύ μακάρι να είμαι θα το δούμε ως Τετάρτη υπομονή να έχω καθυστέρηση καλή πρώτα.. 

4 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Καλησπερα κοριτσια

@Papaki@ & @Μαρθα Κ ευχομαι να ειστε εγκυουλες ακουω πολλα καλα συμπτωματα!

@Nati85 παιδευσε με τον μικρο! Ευχομαι περαστικα

Εγω εχω κακη διαθεση γενικα αυτες τις μερες! Δεν ξερω αν φταιει η πανσεληνος ολο νευριαζω κλαιω μετα συνερχομαι και ξανα! Του γιατρου σιγουρα.......

Μακάρι αγάπη μου να είμαστε!!!!! 

2 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! τι κάνετε? Μαρθα μου εγώ τη μια φορά που είχα σίγουρα εμφυτευση, 2 μέρες πριν κάνω την προγραμματισμένη χοριακή, ένιωσα κάτι έντονους πόνους που όποτε με πιανουν κρατανε κανενα τεταρτο μετα απο παυσίπονο και αμέσωσ μου έρχεται το αίμα. Εκεινη λοιπόν τη φορά ένιωσα τους ίδιους πόνους αλλά όχι για πάνω από 2 λεπτά και δε μου ήρθε καθόλου αίμαι. 2 μέρες μετά η χοριακή ηταν θετικη... Καλή επιτυχία!

Μαζί σου και εγώ! βέβαια εγώ ήμουν πιο large και είπα για εξάμηνο!!χαχα

Κοριτσάκι μου μακάρι να βγει και σε μένα θετική!!!!! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, kido είπε:

Κορίτσια εμένα 3,23 ειναι η TSH και του άντρα μου ήταν υψηλή γυρω στο 4,5  και παιρνει 1 χρόνο τωρα χαπι Τ4 των 50, γιατι η ενδοκρινολογος του ειχε πει να το ριξει στο 2,5. Βεβαια τωρα το εχει 3,64 ακομα που προσπαθουμε. Στον αντρα δεν πιστεύω να ειναι πρόβλημα ως προς τη γονιμοτητα.  Βασικα ούτε στη γυναικα από ότι καταλαβαίνω, για μέσα στην εγκυμοσύνη πρέπει να το κρατάς ρυθμισμενο μην ανεβαινει γιατί επηρεαζεται. Αμάν και αυτός ο θυροειδης!

Πάντως εμένα Ασία που είχα κάνει τεστ παπ πολυ μετά την ωορρηξια (βασικά 5 μερες πριν αδιαθετησω) μου είπε η γιατρος ότι είχα πολλά υγρά και ότι ειναι καταλοιπα από την ωορηξια οπότε μάλλον κρατάνε παραπάνω από όσο νομίζουμε. Κι εμένα μου είχε κανει εντύπωση.

kido γεια σου!! κ στην γυναικα παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο η tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2.50 ιδανικα κατω απο 2. αν ειναι πανω απο 2.50 εμποδιζει παρα παρα πολυ στην εμφυτευση δηλαδη μπορει να συναντηθει το ωαριο με το σπερματοζωαριο κ ο θτροειδης να δωσει εντολη να μην εκριθουν οι σωστες ορμονες για να γινει η εμφυτευση στην μητρα στα λεω απλοικα. κ στον αντρα παιζει ρολο ο θυροειδης γιατι κ το σπερμα απο ορμονες ρυθμιζετε τωρα το ποσο ρολο παιζει για τον αντρα δεν ξερω αλλα αν δε εχετε κανει σπερμοδιαγραμα δεν μπορεις να ξερεις. 

3 ώρες πρίν, kido είπε:

@Μαρθα Κ μπράβο αυτοσυγκρατηση! Θετικό να ναι και οπότε θέλει ας στο δείξει!

Ναι ρε κοριτσάκι μου καλύτερα να έχω καθυστέρηση λίγες μέρες και μετά κάνω  και ότι δειξει... Πού +++++++ θέλω να δω :-D:-D:-D

• Μου αρέσει 1

@orianna μου ειλικρινα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πραγματικα νομιζω με κατατοπισες πληρως. κι αυτο να σημειωνω τις επαφες μου για να δω μετα...ουτε που το ειχα σκεφτει. πραγματικα θα με βοηθησει.  (παντως ουτε αυτο το μηνα τελικα πρεπει να επεσα μεσα  χαχαχαχα δεν πειραζει τον επομενο). και παλι ευχαριστω!! :-D

@Ani ani Ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα...ειμαι πολυ χαρουμενη που ειναι εδω τοσες κοπελες να συζηταμε τοσα πραγματα γι αυτο το θεμα!! 

@Ungry girl Σε ευχαριστω και ελπιζω οντως να μην τα χρειαστω αυτα τα τεστακια εκτος το οτι ειναι ακριβα απο οτι μου λες...θα με ανχωσουν κιολας....θα δειξει ομως..αν τα χρειαστω και τεστακια θα κανω...!!  μπορουμε να κανουμε κι αλλιως αλλωστε???

6 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

@orianna μου ειλικρινα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πραγματικα νομιζω με κατατοπισες πληρως. κι αυτο να σημειωνω τις επαφες μου για να δω μετα...ουτε που το ειχα σκεφτει. πραγματικα θα με βοηθησει.  (παντως ουτε αυτο το μηνα τελικα πρεπει να επεσα μεσα  χαχαχαχα δεν πειραζει τον επομενο). και παλι ευχαριστω!! :-D

@Ani ani Ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα...ειμαι πολυ χαρουμενη που ειναι εδω τοσες κοπελες να συζηταμε τοσα πραγματα γι αυτο το θεμα!! 

@Ungry girl Σε ευχαριστω και ελπιζω οντως να μην τα χρειαστω αυτα τα τεστακια εκτος το οτι ειναι ακριβα απο οτι μου λες...θα με ανχωσουν κιολας....θα δειξει ομως..αν τα χρειαστω και τεστακια θα κανω...!!  μπορουμε να κανουμε κι αλλιως αλλωστε???

Απο το ίντερνετ δεν είναι ακριβα μη τα.πέρνεις με άσχημη αποψη ειναι.καλα χαχαχχα εύχομαι να μη σου χριαστουν παρολα αυτα!

Καλημεραααα σε ολες!

Καλη εβδομάδα!! Νομίζω πως ειναι τσαγκαροδευρερα σήμερα!

Τελείωσαν οι γόνιμες και τωρα το χειρότερο στάδιο! Η αναμονή χαχαχα!

@Μαρθα Κ κανε το τεστακι σου και οες μας ευχάριστα! Καλη επιτυχία!

@MelinaFo μηπως σε εριξε ο καιρος ελα δεν θελω τετοια!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου! τι κάνετε?

@Μαρθα Κ μαζί περιμένουμε τότε! τετάρτη 

@MelinaFo χαμογέλα βοηθάει! και να είσαι αισιόδοξη πάντα υπάρχει η πιθανότητα 

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Καλημέρα στα κορίτσια!! Τι κάνετε; Εδώ έχει χάλια καιρό αλλά φυσάει κ η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη... Ωραία θα ήταν να μην δούλευα σήμερα είναι ότι πρέπει για ζεστή σοκολάτα κ χουζουρι!! 

• Μου αρέσει 3

@Ασία μου καλημέρα!! Εγώ επί μέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος είχα αυτά τα λευκά πηχτα υγρά που περιγράφεις. Μάλιστα ένιωθα και "στεγνη" και νομίζω ότι είχα τπτ μύκητες.  Ειναι καλό σημάδι. Ειδικά αν δεν το είχες και  σε προηγούμενους  κυκλους!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!! Καλή εβδομάδα να έχουμε. 

Περιμένω και εγώ Τετάρτη. Έχω πρησμένο στήθος, τσιμπήματα κυρίως στη δεξιά πλευρά και γενικά αισθάνομαθ φουσκωμένη σαν να έχω πάρει δέκα κιλά.

Η αλήθεια είναι πως μου πέρασε από το μυαλό να πάρω ένα τεστ αλλα αποφάσισα να αυτοσυγκρατηθώ.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...