Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα κοριτσια

@Papaki@ & @Μαρθα Κ ευχομαι να ειστε εγκυουλες ακουω πολλα καλα συμπτωματα!

@Nati85 παιδευσε με τον μικρο! Ευχομαι περαστικα

Εγω εχω κακη διαθεση γενικα αυτες τις μερες! Δεν ξερω αν φταιει η πανσεληνος ολο νευριαζω κλαιω μετα συνερχομαι και ξανα! Του γιατρου σιγουρα.......

Ευχαριστω Melinaki. Μηπως τριγυρναει καμμια ασχημη σκεψη στο μυαλο σου και ξεσπας? 

Νομιζω κοριτσια οι ελευθερες επαφες μας δημιουργουν συμπτωματα.μηπως το σπερμα το κανει αυτο τελικα?τον προηγουμενο δεν ειχα ελευθερες επαφες και δεν ενιωθα τιποτα.τωρα αλλα και τους αλλους μηνες ολο πονακια ειχα.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

On 29/10/2017 at 12:57 ΜΜ, Ani ani είπε:

καλημέρα σε ολα τα κοριτσια!! ωραιες η ιστοριες αγαπης σας!! @Ασία εισαι καινουργια στη παρεα μας;; αν ναι καλωσηλθες!

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!Ναι είμαι καινούρια,Καλώς σας βρήκα!Σας διάβαζω που και που και είπα να γράψω κι εγώ μιας και είμαι κι εγώ στις προσπάθειες..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Nati85 είπε:

Ευχαριστω Melinaki. Μηπως τριγυρναει καμμια ασχημη σκεψη στο μυαλο σου και ξεσπας? 

Νομιζω κοριτσια οι ελευθερες επαφες μας δημιουργουν συμπτωματα.μηπως το σπερμα το κανει αυτο τελικα?τον προηγουμενο δεν ειχα ελευθερες επαφες και δεν ενιωθα τιποτα.τωρα αλλα και τους αλλους μηνες ολο πονακια ειχα.

Αυτο μπορει να συμβαινει! Νομιζω οτι οι γιατροι δεν το δεχονται αλλα κατι συμβαινει οντως! Οσο για τα ασχημα συναισθηματα μ νομιζω οτι ξεκινησαν τις μερες που ηθελα να εχω επαφες αλλα δεν... Νομιζω τον εχασα τζαμπα αυτον τον μηνα κ απο τα τεστ διαπιστωνω οτι παλι θα κανω μεγαλο κυκλο! Τι να πω εχω μπερδευτει πολυ! Δεν πειραζει τον επομενο μηνα

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

@Μαρθα Κ περιμένω με αγωνία το αυριανό σου τεστακι! Άντε να δούμε κάτι θετικό να περνούμε σειρά!

@caramel_83 κοπέλα μου δεν θα κάνω ακόμη είναι παρά πολύ νωρίς 8 με 10 περιμένω...

@MelinaFo έχω την αίσθηση ότι θα είμαστε παρέα εμείς ;)

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

@Μαρθα Κ περιμένω με αγωνία το αυριανό σου τεστακι! Άντε να δούμε κάτι θετικό να περνούμε σειρά!

@caramel_83 κοπέλα μου δεν θα κάνω ακόμη είναι παρά πολύ νωρίς 8 με 10 περιμένω...

@MelinaFo έχω την αίσθηση ότι θα είμαστε παρέα εμείς ;)

Μπα δεν ειχα τις επαφες που επρεπε! Αααα και εσυ ειπαμε δεν θα αδιαθετησεις!!!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

κορίτσια κοίταξα κι εγώ τις εξετάσεις που έκανα το Σεπτέμβρη απλά προληπτικά που κάνω καθε χρόνο ξέρετε γενική αίματος και τέτοια και είδα ότι η tsh μου είναι 3.32 με όριο το 5.0 είναι πολύ;λέτε να ευθύνεται για τη βιοχημική;Δε ξέρω αν πάντα ήταν τόσο πρέπει να ψάξω να βρω παλιές μου εξετάσεις.

EvgLp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

κορίτσια κοίταξα κι εγώ τις εξετάσεις που έκανα το Σεπτέμβρη απλά προληπτικά που κάνω καθε χρόνο ξέρετε γενική αίματος και τέτοια και είδα ότι η tsh μου είναι 3.32 με όριο το 5.0 είναι πολύ;λέτε να ευθύνεται για τη βιοχημική;Δε ξέρω αν πάντα ήταν τόσο πρέπει να ψάξω να βρω παλιές μου εξετάσεις.

Δεν νομίζω κορίτσι μου να φταίει, αλλά να πας σε έναν ενδοκρινολόγο να σου δώσει ένα χαπάκι δεν είναι τίποτα αυτό, ο δικός μου μου είπε ότι αν δεν προσπαθούσα για μωρό δεν θα μου έδινε καθόλου χάπι 

2rxqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

Δεν νομίζω κορίτσι μου να φταίει, αλλά να πας σε έναν ενδοκρινολόγο να σου δώσει ένα χαπάκι δεν είναι τίποτα αυτό, ο δικός μου μου είπε ότι αν δεν προσπαθούσα για μωρό δεν θα μου έδινε καθόλου χάπι 

αφού είναι μέσα στο οριο;γιατι να πάρεις χάπι όμως;τι σου ειπε εσένα ο ενδοκρινολόγος σου;

EvgLp2.png

Κορίτσια συγγνώμη που πετιέμαι ξαφνικά.Υπολογίζω πως είμαι μια εβδομάδα πριν την περίοδο και δύο μέρες τώρα έχω συνεχή πόνο στα αριστερά και άσπρα υγρά,σαν γάλα και γιαούρτι μαζί.Σας ακούγονται ύποπτα αυτά?

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

αφού είναι μέσα στο οριο;γιατι να πάρεις χάπι όμως;τι σου ειπε εσένα ο ενδοκρινολόγος σου;

μόλις βρήκα εξετάσεις που είχα κάνει πολύ αρχή της εγκυμοσύνης μου της πρώτης και τότε είχα 4.0

EvgLp2.png

Τσουπ!! Πεταχτηκα και εγω!!! Η υψηλη εντος οριων tsh δεν εμποδιζει την εγκυμοσύνη... Απλα επειδη ανεβαινει κι αλλο λογω ορμονων,  θελουμε να την εχουμε υπο του 2.5 (λογια τ γιατρου μου ολα αυτα)!!!Να υπενθυμίσω πως εγω εμεινα εγκυος με tsh 5.11, η οποια στην πορεια μειωθηκε σε 4.5 και ο ενδοκρινολογος μου ειπε πως αν δεν ημουν εγκυος δεν θα μου εδινε καν χαπι και θα το πηγαιναμε συντηρητικα!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 15 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Θέλουν να είναι κάτω από 2,0 από ότι θυμάμαι και έχει να κάνει με τον εγκέφαλο του μωρού αν θυμάμαι καλά κορίτσια διορθώστε με 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Kορίτσια καλησπέρα! Εγώ, σύμφωνα με τον κύκλο 23 ημερών μου, περιμένω σήμερα περίοδο. Είχα πονο στη μέση και κοιλιά την Παρασκευή βράδυ, μετά σταμάτησαν εντελώς, και μες στο ΣΚ είχα πολλά υγρά, δηλαδή τα ένιωθα να "κατεβαίνουν", πήγαινα τουαλέτα και έβλεπα ότι ήταν άχρωμα/διαφανα στο σερβιετάκι. Αισθάνομαι την ανάγκη να φοράω σερβιετάκι γιατί τα νιώθω κάθε λίγη ώρα. Δε θέλω να χαίρομαι άδικα, οποτε παιζει να ειναι προεόρτια περιόδου; Δεν έχω κάνει τεστ ωορρηξίας αρα καλλιστα μπορει να εχω πεσει εξω και απλως να ερθει λιγο αργοτερα. Απλως παραειναι πολλα τα υγρα! Δεν έχω αλλη ενοχληση... Τυχαινει σε καμια αυτο;

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Γεια σου @Antila.εμένα το μυαλό μου πηγαίνει σε ωορρηξία έτσι όπως τα λες.Ο κύκλος σου είναι πάντα τόσο μικρός?αποκλείεις δηλαδή σε αυτό τον κύκλο να κάνεις ωορρηξία την 23η μέρα,δηλαδή σήμερα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...