Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

εμεις ειπαμε να ξεκινησουμε πλεον σοβαρα και ααν μεχρι Γεναρη δεν εχω μεινει κοιταμε και κανενα τεστακι να παρουμε, εγω και χθες ειχα υγρα και σημερα ξεκινησαν και οι ενοχλησεις, απο αποψε θα εχουμε επαφες, λεω 5 μερες να κανουμε καθημερινα, εσεις ποια η γνωμη σας? και μετα μερα παρα μερα...ετσι σκεφτομαι γιατι ειναι λιγο δυσκολο με τις δουλειες μας 

Κι εμείς το ίδιο κάνουμε.. 5 6 μέρες καθημερινά κ τον υπόλοιπο μήνα, πρίν κ μετά την ωορρηξία μέρα παρά μέρα ή κάθε 2 μέρες.... Κι εμάς είναι δυσκολο κ ειδικά αυτό το μήνα χάσαμε το ρυθμό μας. Δε πειράζει θα τον ξαναβρούμε. Εμείς Γενάρη αν δεν έχει γίνει το θαυμα θα πάμε γιατρό κ απο εκεί κ πέρα βλέπουμε... Προσπαθούσατε καιρό χαλαρά? Χωρις να μετράς μέρες κτλ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

βασικα οχι μονο δεν μετρουσαμε μερες, δεν τελειωνε και τις περισσοτερες φορες μεσα γιατι ειμασταν σιγουροι οτι δεν μενω λογω ορμονων και ροης (βλακεια μας αλλα οκ) περιπου 9-10 μηνες το καναμε αυτο, αλλα τωρα που μου κραταει η περιοδος 5-6 μερες παλι και οχι 20-24 οπως πριν και εχει πεσει και ο θυρεοειδης μου ε ειπαμε πλεον να ξεκινησουμε σοβαρα και οτι γινει ;)  εσεις προσπαθειτε καιρο?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

βασικα οχι μονο δεν μετρουσαμε μερες, δεν τελειωνε και τις περισσοτερες φορες μεσα γιατι ειμασταν σιγουροι οτι δεν μενω λογω ορμονων και ροης (βλακεια μας αλλα οκ) περιπου 9-10 μηνες το καναμε αυτο, αλλα τωρα που μου κραταει η περιοδος 5-6 μερες παλι και οχι 20-24 οπως πριν και εχει πεσει και ο θυρεοειδης μου ε ειπαμε πλεον να ξεκινησουμε σοβαρα και οτι γινει ;)  εσεις προσπαθειτε καιρο?

Είναι ο τέταρτος κύκλος προσπαθειών αυτός, και ο δεύτερος με τεστ ωορρηξίας... Εχουμε πετύχει την ωορρηξία κ τους 4 κύκλους, αλλά δεν έχουμε πετύχει συλληψη.... οποτε έχω αρχίσει κ προβληματίζομαι. Εφόσον ξεκινήσατε και ρυθμιστηκε η ροη σου και ο θυρεοειδής σου κατά πάσα πιθανότητα θα μείνεις άμεσα!! Καλή αρχή!!!

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

εμεις ειπαμε να ξεκινησουμε πλεον σοβαρα και ααν μεχρι Γεναρη δεν εχω μεινει κοιταμε και κανενα τεστακι να παρουμε, εγω και χθες ειχα υγρα και σημερα ξεκινησαν και οι ενοχλησεις, απο αποψε θα εχουμε επαφες, λεω 5 μερες να κανουμε καθημερινα, εσεις ποια η γνωμη σας? και μετα μερα παρα μερα...ετσι σκεφτομαι γιατι ειναι λιγο δυσκολο με τις δουλειες μας 

Ναι αγάπη έτσι κανε καλύτερα να υπάρχει περισσότερο σπέρμα πάρα λίγο οπότε 5 μερες σεξ ασταμάτητα :-P

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Είναι ο τέταρτος κύκλος προσπαθειών αυτός, και ο δεύτερος με τεστ ωορρηξίας... Εχουμε πετύχει την ωορρηξία κ τους 4 κύκλους, αλλά δεν έχουμε πετύχει συλληψη.... οποτε έχω αρχίσει κ προβληματίζομαι. Εφόσον ξεκινήσατε και ρυθμιστηκε η ροη σου και ο θυρεοειδής σου κατά πάσα πιθανότητα θα μείνεις άμεσα!! Καλή αρχή!!!

η ροη μου δεν θα πω οτι εχει φτιαξει μου κανει κατι κολπα παλι αλλα δε σινω σημασια, προσπαθω να σκεφτομαι θετικα ;)

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Ναι αγάπη έτσι κανε καλύτερα να υπάρχει περισσότερο σπέρμα πάρα λίγο οπότε 5 μερες σεξ ασταμάτητα :-P

ετσι λεω κι εγω να ξεκινησω απο αποψε και καθε βραδυ να εχουμε επαφη :) 

με εχει φαει η αγωνια με εσενα, αντε να κανεις ποδαρικο του Νοεμβρη :D 

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , noni90 είπε:

Εχουμε ξεκινήσει από προχτές καλε!! Δεν του αφήνω περιθώρια χαχαχα!

Θα συμφωνήσω με την @caramel_83, κι εγώ πιστεύω ότι είσαι εγκυούλα και το ροζ ήταν εμφύτευση!

Μακάρι ρε Κορίτσια μου να είμαι!!! 

Just now, caramel_83 είπε:

η ροη μου δεν θα πω οτι εχει φτιαξει μου κανει κατι κολπα παλι αλλα δε σινω σημασια, προσπαθω να σκεφτομαι θετικα ;)

ετσι λεω κι εγω να ξεκινησω απο αποψε και καθε βραδυ να εχουμε επαφη :) 

με εχει φαει η αγωνια με εσενα, αντε να κανεις ποδαρικο του Νοεμβρη :D 

Ετσιιιι σε θέλω δυναμική... Εμένα να δεις τι αγωνία με έχει πιάσει.... :?

• Μου αρέσει 2

Πάντως κι εμένα έχει αλλάξει λόγω θυρεοειδή νομίζω στο έχω ξαναπεί. Και σκέψου είμαι κ ρυθμισμένη. Δε νομίζω ότι επηρρεάζει. Τόσες γυναίκες έχουν θυρεοειδή και μένουν έγκυες κανονικά. Και δε το ξέρουν κιόλας. Να δες την ανεμώνη με τι τιμές έμεινε η κοπέλα. 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μακάρι ρε Κορίτσια μου να είμαι!!! 

Ετσιιιι σε θέλω δυναμική... Εμένα να δεις τι αγωνία με έχει πιάσει.... :?

απο συμπτωματα πως εισαι?

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Πάντως κι εμένα έχει αλλάξει λόγω θυρεοειδή νομίζω στο έχω ξαναπεί. Και σκέψου είμαι κ ρυθμισμένη. Δε νομίζω ότι επηρρεάζει. Τόσες γυναίκες έχουν θυρεοειδή και μένουν έγκυες κανονικά. Και δε το ξέρουν κιόλας. Να δες την ανεμώνη με τι τιμές έμεινε η κοπέλα. 

ναι το γνωριζω αλλα ρε συ μου κρατουσε η περιοδος 20 -24 μερες σε κυκλους 27-30 ημερων, δεν μπορουσα να κανω κατι .....

Ναρωτησω κατι για σιγουρια μηπως τα ξερω λαθος, πονους και υγρα εχουμε πριν ερθει η ωορηξια ετσι? λογικα αποδεικνυεται  και απο το τεστ της noni90 που εχει πονους σημερα και θετικο τεστ ωορηξιας αρα θα γινει η ωορηξια της αυριο μεθαυριο ετσι?

πρίν από 12 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι το γνωριζω αλλα ρε συ μου κρατουσε η περιοδος 20 -24 μερες σε κυκλους 27-30 ημερων, δεν μπορουσα να κανω κατι .....

Ναρωτησω κατι για σιγουρια μηπως τα ξερω λαθος, πονους και υγρα εχουμε πριν ερθει η ωορηξια ετσι? λογικα αποδεικνυεται  και απο το τεστ της noni90 που εχει πονους σημερα και θετικο τεστ ωορηξιας αρα θα γινει η ωορηξια της αυριο μεθαυριο ετσι?

Απο συμπτώματα όπως σας είπα εχθές και σήμερα το πρωί έντονους πόνους περιόδου.... Η κοιλιά μου είναι σαν να τεντονετε ώρες δεν μπορώ να σας το περιγράψω γιατί ούτε εγώ το καταλαβαίνω να σας το πω..... Τώρα όσο για την ωορρηξία ξέρω ότι όταν έχεις πολλά υγρά είναι γόνιμες μέρες και την μέρα που θα δεις υγρά σαν ασπράδι αυγού είναι η ποιο γόνιμη.. Εγώ πάντως όταν είδα τα υγρά σαν ασπράδι αυγού εκεί κατάλαβα ωορρηξια τώρα αν ήμουν τυχερη θα δείξει.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Απο συμπτώματα όπως σας είπα εχθές και σήμερα το πρωί έντονους πόνους περιόδου.... Η κοιλιά μου είναι σαν να τεντονετε ώρες δεν μπορώ να σας το περιγράψω γιατί ούτε εγώ το καταλαβαίνω να σας το πω..... 

εχεις βαλει καθολου θερμομετρο?

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

εχεις βαλει καθολου θερμομετρο?

Τώρα όχι την άλλη φορά αν θυμάσαι που είχα 37.2 μετά την ωορρηξία μου... Αλλά από την μασχάλη είχα βάλει... Πονάνε και οι ρογες μου όταν τις ακουμπάω... 

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τώρα όχι την άλλη φορά αν θυμάσαι που είχα 37.2 μετά την ωορρηξία μου... Αλλά από την μασχάλη είχα βάλει... Πονάνε και οι ρογες μου όταν τις ακουμπάω... 

καλα η θερμομετρηση δεν ειναι και αξιοπιστη και η @Farmakotriftena @anemoni1989 δεν ειχαν δεκατα, απλα στατιστικα το ρωτησα, αυριο περιμενουνε το πρωι το +++ :D 

πρίν από 21 λεπτά , caramel_83 είπε:

Και σίγουρα ήταν απ το θυρεοειδή αυτή η αλλαγή? Τοσες μέρες αίμα ρε συ δε ξερω..... Πολύ μου φαίνεται τι τιμές είχες?

Από ότι ξέρω οι πόνοι κ τα υγρά ξεκινούν πρίν την ωορρηξία κ μάλιστα αυτά τα υγρά το "ασπράδι αυγού" που λέμε συγκρατούν το σπέρμα κ το βοηθούν να κολυμπήσει εκεί που πρέπει. Με την ωορρηξία σταματάνε. Εγώ παιζει να κάνω αύριο ωορρηξία γιατί συνήθως το peak της lh μου είναι το πρωι κ στο απογευματινο τέστ η γραμμή βγαίνει πιο αχνή. Θα το διαπιστώσω κατά τις 18.30 που κάνω το απογευματινό μου. Το χω αναγάγει σε επιστήμη 

πρίν από 6 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ευαισθησία στο στήθος είναι γερό συμπτωμα εγκυμοσυνης Μαρθουλα απο οτι ξερω! Αντε να μας κάνεις σεφτέ στο Νοεμβρη!

Καλησπερα κοριτσια

@Papaki@ & @Μαρθα Κ ευχομαι να ειστε εγκυουλες ακουω πολλα καλα συμπτωματα!

@Nati85 παιδευσε με τον μικρο! Ευχομαι περαστικα

Εγω εχω κακη διαθεση γενικα αυτες τις μερες! Δεν ξερω αν φταιει η πανσεληνος ολο νευριαζω κλαιω μετα συνερχομαι και ξανα! Του γιατρου σιγουρα.......

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...