Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 52 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια θα τρελαθώ βοήθεια... Λοιπόν σήμερα είναι να αδιαφετισω εχθές το απόγευμα πονοι και λίγο ροζ αίμα στο σκούπισμα... Το πρωί που ξύπνησα είχα πολύ πόνο λέω η σερβιέτα θα είναι γεμάτη...(συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά για να καταλάβετε) η σερβιέτα πεντακάθαρη πάω τουαλέτα σχεδόν τίποτα ούτε στο χαρτί..... Κοριτσια με αυτούς τους πόνους πάντα έχω αδιαφετιση.... 

Μήπως ήταν αιματακι εμφύτευσης;;; Αχ μακάρι Μαρθουλα! Εγώ παντός έτσι είχα στην εμφύτευση λίγο ροζ όταν σκουπίστηκα μετά τίποτα!! Λίγες μέρες πριν την περίοδο 

2rxqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

@Μαρθα Κ μηπως ηταν τελικα η εμφυτευση??

Δεν ξέρω αγάπη μου θα δείξει αύριο μακάρι να ήταν 

πρίν από 7 λεπτά , Papaki@ είπε:

Μήπως ήταν αιματακι εμφύτευσης;;; Αχ μακάρι Μαρθουλα! Εγώ παντός έτσι είχα στην εμφύτευση λίγο ροζ όταν σκουπίστηκα μετά τίποτα!! Λίγες μέρες πριν την περίοδο 

Παπάκι μου μακάρι να είναι έτσι όπως το λες καρδούλα μου και δεν θέλω τίποτα άλλο και ας πόνο όλους τους 10 μήνες.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Δεν ξέρω αγάπη μου θα δείξει αύριο μακάρι να ήταν 

Παπάκι μου μακάρι να είναι έτσι όπως το λες καρδούλα μου και δεν θέλω τίποτα άλλο και ας πόνο όλους τους 10 μήνες.. 

Ευχομαι να εισαι!!αντε να ζωντανευουμε λιγο πολλες μαζευτηκαμε κατω!!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου, εγω χθες καθαρισα και ηδη εχω υγρα και ποναει η κοιλια μου, αρα η ωορηξια ερχεται :D απο αποψε πιανω δουλεια με το αγορι μου το γλυκο χιχιχι , οποτε αυτος ο κυκλος θα ειναι μικρος εκτος αν κανει τα δικα του οπως ο προηγουμενος, εγω θα ξεκινησω προσπαθεια και οτι γινει, σκεφτομαστε θετικα εχουμε πει ;) 

@Μαρθα Κ μηπως ειναι εμφυτευση? αν δεν ερθει αυριο το πρωι κανε ενα τεστακι ;)  

@Papaki@ εσυ ποτε λες για τεστακι κοριτσι??

@Nati85 περαστικα στον μικρουλη σου 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Εγώ σήμερα είχα θετικό τεστ ωορρηξίας αλλά για πρώτη φορά το καταλαβαίνω κ μόνη μου τόσο πολύ οτι έρχεται γιατί έχω πολύ έντονα πονάκια. Υπάρχει περίπτωση να φταίνει οι pregnacare? Έχω ακούσει ότι κάνουν κάτι τέτοια περίεργα. 

πρίν από 13 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου, εγω χθες καθαρισα και ηδη εχω υγρα και ποναει η κοιλια μου, αρα η ωορηξια ερχεται :D απο αποψε πιανω δουλεια με το αγορι μου το γλυκο χιχιχι , οποτε αυτος ο κυκλος θα ειναι μικρος εκτος αν κανει τα δικα του οπως ο προηγουμενος, εγω θα ξεκινησω προσπαθεια και οτι γινει, σκεφτομαστε θετικα εχουμε πει ;) 

@Μαρθα Κ μηπως ειναι εμφυτευση? αν δεν ερθει αυριο το πρωι κανε ενα τεστακι ;)  

@Papaki@ εσυ ποτε λες για τεστακι κοριτσι??

@Nati85 περαστικα στον μικρουλη σου 

Αγαπη εννοείται αύριο τεστ.. Τώρα πήγα τουαλέτα πεντακάθαρη από κάτω..... Εύχομαι να πιάσεις το σπορακι σου καραμελιτσα μου.... Βάλτον κάτω και άλλαξε του τα φώτα.. :-D

• Μου αρέσει 2

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη εννοείται αύριο τεστ.. Τώρα πήγα τουαλέτα πεντακάθαρη από κάτω..... Εύχομαι να πιάσεις το σπορακι σου καραμελιτσα μου.... Βάλτον κάτω και άλλαξε του τα φώτα.. :-D

χαχχαχα αυτο θα κανω, παντως για εσενα πιστευω οτι εισαι εγκυουλα :wub:

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ σήμερα είχα θετικό τεστ ωορρηξίας αλλά για πρώτη φορά το καταλαβαίνω κ μόνη μου τόσο πολύ οτι έρχεται γιατί έχω πολύ έντονα πονάκια. Υπάρχει περίπτωση να φταίνει οι pregnacare? Έχω ακούσει ότι κάνουν κάτι τέτοια περίεργα. 

Αντέ αγάπη μου τότε ξεκινά με το αμόρε σου παιχνίδια και εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας... 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

αα ωραια θα παμε μαζι δηλαδη εμεις κι εγω ποναω σημερα οποτε κι εμενα σε 1-2 μερες ερχεται η ωορηξια, εγω εχω και αρκετα υγρα, εσυ εχεις?? εγω δεν κανω τεστ απο συμπτωματα την καταλαβαινω, (εκτος αν μου κανει νουμερα παλι αυτοτον μηνα)

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αντέ αγάπη μου τότε ξεκινά με το αμόρε σου παιχνίδια και εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας... 

Εχουμε ξεκινήσει από προχτές καλε!! Δεν του αφήνω περιθώρια χαχαχα!

Θα συμφωνήσω με την @caramel_83, κι εγώ πιστεύω ότι είσαι εγκυούλα και το ροζ ήταν εμφύτευση!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

σε ευχαριστω αγαπη μου, ελπιζω αυριο να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα ;)

Just now, caramel_83 είπε:

αα ωραια θα παμε μαζι δηλαδη εμεις κι εγω ποναω σημερα οποτε κι εμενα σε 1-2 μερες ερχεται η ωορηξια, εγω εχω και αρκετα υγρα, εσυ εχεις?? εγω δεν κανω τεστ απο συμπτωματα την καταλαβαινω, (εκτος αν μου κανει νουμερα παλι αυτοτον μηνα)

Μπα κανονικά δεν την καταλαβαίνω έχει τύχει μερικές φορές αλλά συνήθως όχι. Εγώ θα κάνω κ τεστ το απόγευμα , να δω αν άρχισε να πέφτει η lh. Αυτές τις μέρες είχα υγρά, σήμερα δεν πρόσεξα να σου πω την αλήθεια... Το λογικό είναι να κάνω αύριο ωορρηξία κ σε 13 μέρες από αύριο να ΜΗΝ αδιαθετήσω. Για να δουμε τι ψάρια θα πιάσουμε αυτό το μήνα πάλι!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Μπα κανονικά δεν την καταλαβαίνω έχει τύχει μερικές φορές αλλά συνήθως όχι. Εγώ θα κάνω κ τεστ το απόγευμα , να δω αν άρχισε να πέφτει η lh. Αυτές τις μέρες είχα υγρά, σήμερα δεν πρόσεξα να σου πω την αλήθεια... Το λογικό είναι να κάνω αύριο ωορρηξία κ σε 13 μέρες από αύριο να ΜΗΝ αδιαθετήσω. Για να δουμε τι ψάρια θα πιάσουμε αυτό το μήνα πάλι!

εμεις ειπαμε να ξεκινησουμε πλεον σοβαρα και ααν μεχρι Γεναρη δεν εχω μεινει κοιταμε και κανενα τεστακι να παρουμε, εγω και χθες ειχα υγρα και σημερα ξεκινησαν και οι ενοχλησεις, απο αποψε θα εχουμε επαφες, λεω 5 μερες να κανουμε καθημερινα, εσεις ποια η γνωμη σας? και μετα μερα παρα μερα...ετσι σκεφτομαι γιατι ειναι λιγο δυσκολο με τις δουλειες μας 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...