Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

Ωορρηξια συμβαίνει 12-16 μέρες πριν από κάθε περίοδο. Με μέσο όρο τις 14 μέρες. Γόνιμη είσαι περίπου 5 μερες πρίν από την ωορρηξία κ χοντρικά τις 24 ώρες που ακολουθούν την ωορρηξια.κάθε δύο μέρες η κ κάθε μέρα στις γόνιμες πρέπει να υπάρχει επαφή αν πηγαίνεις χωρίς τεστάκια.σημείωνε τις επαφες σου κ αν σου έρχεται περίοδος θα μετρας πίσω 12-16 μέρες για να βλέπεις αν έκανες σωστές επαφες.σπερμα είναι καλό να υπάρχει στην σάλπιγγα κ να περιμένει να απελευθερωθεί το ωαριο οπότε συστήνονται ως πιο δυνατές οι επαφες πρίν την ωορρηξια.

2-3 μέρες μετά την ωορρηξια δεν είσαι γόνιμη.

Δεν ενωουσα αυτο δεν ξερω αν δεν το εξήγησα καλα ήθελα να πω πως αν το ωάριο μενει και για 48 ωρες απο την ωρα που θα κατέβει για αυτο ειπα και τις επομενες 2 μερες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν ενωουσα αυτο δεν ξερω αν δεν το εξήγησα καλα ήθελα να πω πως αν το ωάριο μενει και για 48 ωρες απο την ωρα που θα κατέβει για αυτο ειπα και τις επομενες 2 μερες!

Το ωαριο από την ώρα που θα ελευθερωθεί μένει ζωντανό 12 -24 ώρες το πολύ. Μην μπερδευεσαι με τα τεστ. Τα τεστ βγαίνουν θετικα πρίν την ωορρηξια γι αυτό έχεις 2 μερες μπροστά γόνιμες. Σε προειδοποιουν τα τεστ ότι ΘΑ γίνει η ωορρηξια.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

Το ωαριο από την ώρα που θα ελευθερωθεί μένει ζωντανό 12 -24 ώρες το πολύ. Μην μπερδευεσαι με τα τεστ. Τα τεστ βγαίνουν θετικα πρίν την ωορρηξια γι αυτό έχεις 2 μερες μπροστά γόνιμες. Σε προειδοποιουν τα τεστ ότι ΘΑ γίνει η ωορρηξια.

Α οκ παω πασο μπορει!

Καλησπέρα κορίτσια!! Τώρα είδα το πινακάκι σας! Είναι γουρλίδικο; <3 Απ όσο κατάλαβα, ξεκινήσατε γράφοντας πότε (δεν) περιμένετε περίοδο, και μετά οι εγκούλες παίρνουν "προαγωγή"; Βάλτε με κι εμένα αν μπορείτε! (Δεν) περιμένω 5-6/11, λογικά θα έρθει γιατί χτες είχα λίγο πόνο στη μέση και βάρος στην κοιλιά, αλλά γιατί όχι; Με το καλό να ανέβουμε όλες οι κοπέλες στον πίνακα, χαχα!

Επίσης, ήδη μου ανεβάσατε την ψυχολογία που κάνατε team οι κοπέλες που θα είναι έγκυες μες στο Δεκέμβρη και δηλώνω ότι θα το πιστέψω κι εγώ και θα είμαι μαζί σας :-P

(αυτό γράφτηκε πολλέεες σελίδες πριν, αλλά δε σας προλαβαίνω!!)

Όσο για την TSH, μιας και τα λέγατε για τις εξετάσεις της Αλίνας: και εγώ είχα 3 στον προγεννητικό έλεγχο που έκανα στην 5η εβδομάδα της παλινδρομης κύησής μου τον Ιούνιο, και ο γυναικολόγος είπε ότι σε κύηση τη θέλουμε κάτω από 2,5 και θα τη ρίχναμε με χαπάκια. Απλώς η εικόνα του εμβρύου έδειχνε ότι μάλλον ήταν άσχετο με την TSH σε εκείνη τη φάση, οπότε δεν ήταν λογικά αυτή η αιτία, αλλά πιθανόν χρωμοσωμική ανωμαλία, οπως ειπαν δυο γυναικολόγοι. Έκτοτε δεν ασχολήθηκα να τη μετρήσω ξανά ούτε να πάω σε ενδοκρινολόγο, αλλά θα πάω προς Χριστούγεννα αν δεν έχω μείνει έγκυος ως τότε.

Ισχύει τελικά ότι πρέπει να ρυθμιστεί πριν την εγκυμοσύνη; Είναι πολύ αργά αν ασχοληθεί κανείς μόλις καταλάβει την εγκυμοσύνη;

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια καινούργια και παλιά! Βρε έχει γίνει χαμός σε λίγο το πινακακι θα είναι σελίδα ολόκληρη! 

Κοριτσια το στήθος μου είναι πολύ πρησμένο χτες δεν κούμπωνε το μπουφάν μου! Έχω και κάτι ψιλό πονάκια αλλά δεν ξέρω αν είναι εντερικό το θέμα ... Αχ ελπίζω να μην είναι κατά φαντασιαν όλα αυτά 

• Μου αρέσει 6

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Nenitaki88 είπε:

Με τα βραχιολάκια μειώθηκε η ναυτια και σταδιακά σταμάτησε. Βεβαια, παρότι ειχα τρομερή ναυτια, έτρωγα μονο οτι ζητούσα. Δεν εμένα νηστική γιατι ηταν χεοροτερα! Μετα ειχα ομως τρομερή ζάλη κ πάλι ξάπλα ήμουν. Η ζάλη σταμάτησε με το που ξεκίνησα σίδηρο. 9 εβδομαδων τοτε. Εσυ παίρνεις σίδηρο ; σου εύχομαι να σου συμβεί το ίδιο!

Επισης, εγω 9 εβδομαδων ξεκίνησα και τη δουλειά πάλι όποτε σε εισαγωγικά αναγκαστικά να ανταπεξέλθω! Απο τη δέκατη δε ήμουν περδίκι! Στο εύχομαι να αναρρωσεις άμεσα <3

Ά ναι! Τώρα θυμήθηκα που μου το είχες ξαναπεί! Εγώ ούτε για αστείο να πάω για δουλειά. 5' αν σταθώ όρθια μου έρχεται λιποθυμία.  Αλλά ορθοστατικη υπόταση είναι αυτο. Ζάλη δεν έχω είναι το μόνο που δεν έχω. Μακάρι Τετάρτη που γίνομαι 10 εβδομάδων να δω κι εγώ βελτίωση! Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!!

15 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Και εμεις μεσα θα κατσουμε!ο μικρος τελικα εχει καραμπινατη ωτιτιδα μιλαμε καθολου καλα τα αυτια του μας ειπε.ξεκινησαμε αντιβιωση!η πρωτη του αντιβιωση. Ασε που μετα τα γαριδακια εφαγα ενα σακουλακι με δειγματακια απο κατι ζελεδακια!πω πω μαζεψτε με!!!

Εγω εχω παρει ροδια και τρωμε το ιδιο δεν ειναι με τον χυμο?καθε μερα τρωμε ενα ροδι!

Νατι να του βάλεις συνέχεια φυσιολογικό όρο στην μυτούλα . Περαστικά του!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 55 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ά ναι! Τώρα θυμήθηκα που μου το είχες ξαναπεί! Εγώ ούτε για αστείο να πάω για δουλειά. 5' αν σταθώ όρθια μου έρχεται λιποθυμία.  Αλλά ορθοστατικη υπόταση είναι αυτο. Ζάλη δεν έχω είναι το μόνο που δεν έχω. Μακάρι Τετάρτη που γίνομαι 10 εβδομάδων να δω κι εγώ βελτίωση! Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!!

Νατι να του βάλεις συνέχεια φυσιολογικό όρο στην μυτούλα . Περαστικά του!

Ευχαριστω!ναι του βαζω συνεχεια αλλα χτυπιεται γενικα και τα φαρμακα με τα χιλια ζορια τα πινει εμετο κανει και αστα να πανε. Ευχομαι να αισθανθεις γρηγορα καλα.τα παιδακια μας να ξερεις δειχνουν κατανοηση και καταλαβαινουν μην νιωθεις τυψεις.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια καινούργια και παλιά! Βρε έχει γίνει χαμός σε λίγο το πινακακι θα είναι σελίδα ολόκληρη! 

Κοριτσια το στήθος μου είναι πολύ πρησμένο χτες δεν κούμπωνε το μπουφάν μου! Έχω και κάτι ψιλό πονάκια αλλά δεν ξέρω αν είναι εντερικό το θέμα ... Αχ ελπίζω να μην είναι κατά φαντασιαν όλα αυτά 

καλημερα @Papaki@ πολυ ωραια συνεχιζουν τα συμπτωματα σου! ας ευχηθουμε λοιπον να μην ειναι τυχαια!!!Οντως εχει γινει χαμος σε αυτο το πινακακι

@antila καλημερα κ σε εσενα! οντως ειναι γουρλιδικο το φορουμ! σου ευχομαι να ειναι κ εσενα ο μηνας σου!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα τρελαθώ βοήθεια... Λοιπόν σήμερα είναι να αδιαφετισω εχθές το απόγευμα πονοι και λίγο ροζ αίμα στο σκούπισμα... Το πρωί που ξύπνησα είχα πολύ πόνο λέω η σερβιέτα θα είναι γεμάτη...(συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά για να καταλάβετε) η σερβιέτα πεντακάθαρη πάω τουαλέτα σχεδόν τίποτα ούτε στο χαρτί..... Κοριτσια με αυτούς τους πόνους πάντα έχω αδιαφετιση.... 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια θα τρελαθώ βοήθεια... Λοιπόν σήμερα είναι να αδιαφετισω εχθές το απόγευμα πονοι και λίγο ροζ αίμα στο σκούπισμα... Το πρωί που ξύπνησα είχα πολύ πόνο λέω η σερβιέτα θα είναι γεμάτη...(συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά για να καταλάβετε) η σερβιέτα πεντακάθαρη πάω τουαλέτα σχεδόν τίποτα ούτε στο χαρτί..... Κοριτσια με αυτούς τους πόνους πάντα έχω αδιαφετιση.... 

Γιατι δε κάνεις ένα τεστάκι? ΑΠλά για να δείς τι παίζει...

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

και εγω καλη μ θα αδιαθετουσα τοτε με τους πονους που ειχα κ ειχα παρει κ ντεπον σκεψου...οποτε κανε κανα τεστακι αν θες!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια αν συνεχίσει αύριο πήρα τεστ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας @Ani ani @noni90

Ευχομαι να εισαι!!! Αντε να παίρνουμε κ εμεις σειρα! χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...