Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Κοριτσάκια μου μου λείπετε!!!Εχω μαθήματα 8 το πρωί μέχρι 4 και μετά να κάνω δουλειές μου τρώεει όλη τη μέρα.Σας διαβάζω βέβαια.Πήγα μάρκετ και πήρα ανανα χαχαχαχ!!!Δε είμαι σε γόνιμες αλλά τον λατρεύω χαχχαχ!!!Μου είπε μια κοπέλα από τα σεμινάρια ρόδι χυμό για τους αντρουληδές μας!!!Είχε και η κοπέλα παλίνδρομή και μετά από 9 μήνες έκανε τον γίο της!!!

Καλο μου κοριτσακι γεια σου!! Δεν πειραζει καλο κανει ο ανανας ετσι κι αλλιως φρουτο ειναι!!εγω που ειμαι γουρουνα ειδες τι τρωω!!χαχαχχαχα ειδες εκανε το παιδακι της παρα το ατυχες γεγονος! Ειναι ωραιο να ακουμε τετοιες ιστοριες μας γεμιζουν αισιοδοξια!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Nati85 είπε:

Καλο μου κοριτσακι γεια σου!! Δεν πειραζει καλο κανει ο ανανας ετσι κι αλλιως φρουτο ειναι!!εγω που ειμαι γουρουνα ειδες τι τρωω!!χαχαχχαχα ειδες εκανε το παιδακι της παρα το ατυχες γεγονος! Ειναι ωραιο να ακουμε τετοιες ιστοριες μας γεμιζουν αισιοδοξια!

Ναι όπως λες.Της είπα μου δίνεις θάρρος.Επίσης μου είπε ότι πιάστηκε όντως το μήνα που ήταν πιο χαλαρή,ο άντρας της έπινε χυμό ρόδι και η κοπέλα filicine!!Δεν έρχεται πάντα γρήγορα το μπεμπε!!!

Καλά και γω χτες  έφαγα μιαμεγάλη σακούλα δρακουλίνια χαχχα!!!!Τι θα κάνετε σήμερα?Εμείς θα αράξουμε μέσα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ναι όπως λες.Της είπα μου δίνεις θάρρος.Επίσης μου είπε ότι πιάστηκε όντως το μήνα που ήταν πιο χαλαρή,ο άντρας της έπινε χυμό ρόδι και η κοπέλα filicine!!Δεν έρχεται πάντα γρήγορα το μπεμπε!!!

Καλά και γω χτες  έφαγα μιαμεγάλη σακούλα δρακουλίνια χαχχα!!!!Τι θα κάνετε σήμερα?Εμείς θα αράξουμε μέσα!!!

Και εμεις μεσα θα κατσουμε!ο μικρος τελικα εχει καραμπινατη ωτιτιδα μιλαμε καθολου καλα τα αυτια του μας ειπε.ξεκινησαμε αντιβιωση!η πρωτη του αντιβιωση. Ασε που μετα τα γαριδακια εφαγα ενα σακουλακι με δειγματακια απο κατι ζελεδακια!πω πω μαζεψτε με!!!

Εγω εχω παρει ροδια και τρωμε το ιδιο δεν ειναι με τον χυμο?καθε μερα τρωμε ενα ροδι!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Και εμεις μεσα θα κατσουμε!ο μικρος τελικα εχει καραμπινατη ωτιτιδα μιλαμε καθολου καλα τα αυτια του μας ειπε.ξεκινησαμε αντιβιωση!η πρωτη του αντιβιωση. Ασε που μετα τα γαριδακια εφαγα ενα σακουλακι με δειγματακια απο κατι ζελεδακια!πω πω μαζεψτε με!!!

Εγω εχω παρει ροδια και τρωμε το ιδιο δεν ειναι με τον χυμο?καθε μερα τρωμε ενα ροδι!

Μπράβο ναι το ίδιο και καλύτερα.Και μενα συμπτωματικά μου πήρε ο μπαμπούλης μου από τη λαική χυμό ρόδι φρέσκο συσκευασμέο σε μπουκαλάκια!!!

Το κουτσουνάκι.Περαστικούλια.Να πιει την αντιβίωση και θα συνέλθει.Συνήθως από την 3 μέρα βλέπουμε βελτιωση.

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο ναι το ίδιο και καλύτερα.Και μενα συμπτωματικά μου πήρε ο μπαμπούλης μου από τη λαική χυμό ρόδι φρέσκο συσκευασμέο σε μπουκαλάκια!!!

Το κουτσουνάκι.Περαστικούλια.Να πιει την αντιβίωση και θα συνέλθει.Συνήθως από την 3 μέρα βλέπουμε βελτιωση.

Ευχαριστώ πολυ!!Αχ αυτοι οι μπαμπαδες και μαμαδες ποσο μας προσεχουν.να ναι παντα καλα!! Ναι μου ειπε θα κανει δουλεια απο την 2ημερα και μετα την τριτη μερα αν εχει παλι πυρετο να τον παω να τον δει αλλιως την παρασκευη.

Λοιπον θα κανω μακαρανοσαλατα με φιογκακια ολικης μαζιονεζα λαιτ μαζι  λαχανικα μεσα τυρακι γαλοπουλα!!κανω αρκετη και την βαζω ψυγειο και τρωμε στις λιγουρες μας!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Nenitaki88 είπε:

Επίσης, εσυ γεννάς τέλη Μάρτη! Όποτε είχες σκοπό να πάρεις άδεια για τις γιορτες κ μετα να επιστρέψεις για 1 μηνα πριν την άδεια κύησης; ή να παραιτηθεις; Να το ψάξεις να δεις τι σε συμφέρει. Γιατι εσυ έχεις κι επιδόματα να πάρεις! Έχεις κ την 6μηνη ανατροφής μετα ή οχι; 

Άσε. Αυτα με τις άδειες ειναι και περίπλοκα και αγχωτικά. Χτυπά ξύλο και να πρέπει να κάτσεις και να μη μπορείς δηλαδη :(

Βασικα θα κατσω με αναρρωτικη μεχρι ιανουαριο κ μετα δικαιουμε το διμηνο πριν απο τον τοκετο κ αργοτερα το εξαμηνο..αυτα θα τα παρω διοτι δουλευω πανω απο ενα χρονο..τουλαχιστον ετσι μου ειπαν κ ο λογιστης κ το ικα κ ο οαεδ

Just now, Ani ani είπε:

Βασικα θα κατσω με αναρρωτικη μεχρι ιανουαριο κ μετα δικαιουμε το διμηνο πριν απο τον τοκετο κ αργοτερα το εξαμηνο..αυτα θα τα παρω διοτι δουλευω πανω απο ενα χρονο..τουλαχιστον ετσι μου ειπαν κ ο λογιστης κ το ικα κ ο οαεδ

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..οντως ειναι πολυ περιπλοκα αυτα

Κορίτσια δεν έχω ευχάριστα νέα είδα ροζ στο χαρτί που σημαίνει ότι έρχεται η ακατανομαστη τουλάχιστον έπεσα μέσα στην ωορρηξια μου..... Έχω πέσει λίγο ψυχολογικά αλλά δεν πειράζει πάμε δυναμικά για τον άλλον μήνα... 

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 23 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια δεν έχω ευχάριστα νέα είδα ροζ στο χαρτί που σημαίνει ότι έρχεται η ακατανομαστη τουλάχιστον έπεσα μέσα στην ωορρηξια μου..... Έχω πέσει λίγο ψυχολογικά αλλά δεν πειράζει πάμε δυναμικά για τον άλλον μήνα... 

κριμα κοριτσι μου! οπως λες παμε δυναμικα στον επονενο μηναααα!!

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 30 λεπτά , Ani ani είπε:

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..οντως ειναι πολυ περιπλοκα αυτα

Κατάλαβα! Να εισαι προετοιμασμένη οτι απο την αναρρωτική θα πληρωθείς μονο 30 μέρες τοτε. Κ αφού έχεις πάρει ήδη 4, τοτε 26. Απλά το ΙΚΑ για τον υπόλοιπο καιρό κατι ψιλά δίνει, δεν ξερω ποσά ακριβώς. Εννοείται οτι για τις 56 μέρες πριν τον τοκετό, παίρνεις κάποια χρήματα κανονικά, οπως και για τις 63 μέρες μετα. Αυτα ξερω! Και φυσικα ολα να ειναι πάντα Τελεια και χαλάλι! <3

Γεια σας κι απο μενα...ως καινουρια που ειμαι στο φορουμ..θα κανω πολλες ερωτησεις!!!!

Η ωορρηξια συμβαινει σε γενικες γραμμες 14 μερες μετα την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου ή 14 μερες πριν την επομενη?? 

και υποτιθετε επαφη πρεπει να εχω πριν να εχω αυτα τα πονακια της ωορηξιας? ή και μετα ειμαι γονιμη??

Σας μπερδεψα?

Δεν ανγχωνομαι προς το παρον @alina80 μου....απλα να...θελω τοσο πολυ να ερθει συντομα...που να μην ανγχωθω ή να μην μπω στη διαδιακασια οτι υπαρχει καποιο προβλημα. Τελος παντων βλεπουμε!!

Ευχαριστω πάντως!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , KalStyl είπε:

Γεια σας κι απο μενα...ως καινουρια που ειμαι στο φορουμ..θα κανω πολλες ερωτησεις!!!!

Η ωορρηξια συμβαινει σε γενικες γραμμες 14 μερες μετα την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου ή 14 μερες πριν την επομενη?? 

και υποτιθετε επαφη πρεπει να εχω πριν να εχω αυτα τα πονακια της ωορηξιας? ή και μετα ειμαι γονιμη??

Σας μπερδεψα?

Δεν ανγχωνομαι προς το παρον @alina80 μου....απλα να...θελω τοσο πολυ να ερθει συντομα...που να μην ανγχωθω ή να μην μπω στη διαδιακασια οτι υπαρχει καποιο προβλημα. Τελος παντων βλεπουμε!!

Ευχαριστω πάντως!

Κοριτσι μου καλησπερα και καλος ηρθες!

Και καλη επιτυχία στις προσπάθειες σου!

Καλα τα λες...

Ωορρηξία κατα μεσο ωρο κανουμε περιπου στη 14η μερα! Και έρχεται κατα μεσο ωρο 14 με 15 μέρες μετα την ωορρηξία καλο ειναι να εχεις επαφές εκεινες τις μέρες αν καταλαβενεις την ωορρηξία σου..αλλιως σκεψου μηπως χρησιμοποιήσεις και τα τεστακια ωορρηξίας καποιες τις βοηθάει!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσι μου καλησπερα και καλος ηρθες!

Και καλη επιτυχία στις προσπάθειες σου!

Καλα τα λες...

Ωορρηξία κατα μεσο ωρο κανουμε περιπου στη 14η μερα! Και έρχεται κατα μεσο ωρο 14 με 15 μέρες μετα την ωορρηξία καλο ειναι να εχεις επαφές εκεινες τις μέρες αν καταλαβενεις την ωορρηξία σου..αλλιως σκεψου μηπως χρησιμοποιήσεις και τα τεστακια ωορρηξίας καποιες τις βοηθάει!

Νομιζω πως την καταλαβαινω την ωορηξια μου ναι! τωρα δεν ειαι σιγουρη βεβαια οτι εχω πεσει και μεσα. θα δειξει. 

ενας γιατρος μου ειχε πει οτι μετα την ωορηξια δεν ειμαι γονιμη και ειναι να κανω κατι να το κανω πριν την ωορρηξια. 

Αλλοι παλι λενε οτι και μετα εχεις πολλες πιθανοτητες. δεν ξερω.

δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιω αυτα τα τεστακια. ειναι μιας χρησης? 

πρίν από 7 λεπτά , KalStyl είπε:

Νομιζω πως την καταλαβαινω την ωορηξια μου ναι! τωρα δεν ειαι σιγουρη βεβαια οτι εχω πεσει και μεσα. θα δειξει. 

ενας γιατρος μου ειχε πει οτι μετα την ωορηξια δεν ειμαι γονιμη και ειναι να κανω κατι να το κανω πριν την ωορρηξια. 

Ναι οντως μετα την ωορρηξία δεν ειμαστε γόνιμες αληθεύει!

Καλητερα να εχεις επαφες πριν την ωορρηξία και 2 μερες 3 μετα!

Ναι ειναι μιας χρήσης και αν ειναι να τα παρεις να παραγγείλεις απο το ιντερνετ απο το φαρμακειο ειναι πανάκριβα!

Εμενα με εχουν βοηθεισει παρα πολυ..

πρίν από 7 λεπτά , KalStyl είπε:

Ωορρηξια συμβαίνει 12-16 μέρες πριν από κάθε περίοδο. Με μέσο όρο τις 14 μέρες. Γόνιμη είσαι περίπου 5 μερες πρίν από την ωορρηξία κ χοντρικά τις 24 ώρες που ακολουθούν την ωορρηξια.κάθε δύο μέρες η κ κάθε μέρα στις γόνιμες πρέπει να υπάρχει επαφή αν πηγαίνεις χωρίς τεστάκια.σημείωνε τις επαφες σου κ αν σου έρχεται περίοδος θα μετρας πίσω 12-16 μέρες για να βλέπεις αν έκανες σωστές επαφες.σπερμα είναι καλό να υπάρχει στην σάλπιγγα κ να περιμένει να απελευθερωθεί το ωαριο οπότε συστήνονται ως πιο δυνατές οι επαφες πρίν την ωορρηξια.

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι οντως μετα την ωορρηξία δεν ειμαστε γόνιμες αληθεύει!

Καλητερα να εχεις επαφες πριν την ωορρηξία και 2 μερες 3 μετα!

Ναι ειναι μιας χρήσης και αν ειναι να τα παρεις να παραγγείλεις απο το ιντερνετ απο το φαρμακειο ειναι πανάκριβα!

Εμενα με εχουν βοηθεισει παρα πολυ..

2-3 μέρες μετά την ωορρηξια δεν είσαι γόνιμη.

• Ευχαριστώ 1

6penp2.png

πρίν από 51 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Κατάλαβα! Να εισαι προετοιμασμένη οτι απο την αναρρωτική θα πληρωθείς μονο 30 μέρες τοτε. Κ αφού έχεις πάρει ήδη 4, τοτε 26. Απλά το ΙΚΑ για τον υπόλοιπο καιρό κατι ψιλά δίνει, δεν ξερω ποσά ακριβώς. Εννοείται οτι για τις 56 μέρες πριν τον τοκετό, παίρνεις κάποια χρήματα κανονικά, οπως και για τις 63 μέρες μετα. Αυτα ξερω! Και φυσικα ολα να ειναι πάντα Τελεια και χαλάλι! <3

να ρωτησω τι εννοεις αφου παρω ηδη 4 τοτε 26; Μου ειχαν πει οτι απο το Ικα πληρωνομαι με τον βασικο κ στην ανναρωτικη κ αργοτερα..αν κουραζουμε τα υπολοιπα κοριτσια στειλε μου προσωπικο μηνυμα αν θες..

πρίν από 41 λεπτά , KalStyl είπε:

Σας μπερδεψα?

Ευχαριστω πάντως!

Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας και με το καλο με μεγαλη κοιλιταια συντομα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...