Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. vvrd  9/11/2017!!!

8. MelinaFo  14/11/2017!!!

9. Nati85 14/11/2017!!!

10. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

11. Ungry girl 17/11/2017!!!

12. ada32 19/11/2017!!!

13. noni90 19/11/2017!!!

14. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

15. caramel_83  30/11/2017!!!

16. Elma86  30/11/2017!!!

17. Vila  2/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Ani ani μου Καλησπερα! Ναι οντως τις πρωτες 1-3 μερες ο εργοδοτης καταβάλει το μισο ημερομίσθιο. 

Επιςης...Εξαρτάται απο το ποσό καιρό δουλεύεις το πόση άδεια δικαιούσαι. Αυτο στο λέω γιατι και για την άδεια που έλεγες για τα Χριστούγεννα, αν δε δουλεύεις ενα χρόνο κ πάνω δε δικαιούσαι 1 μηνα αλλα 15 μέρες με πληρωμή. Κ ολα αυτα μείον τις μέρες που ήδη έχεις πάρει. Μείον τα πρώτα 3 μισά ημερομίσθια. Να το ψάξεις καλα ώστε να μη μείνεις απλήρωτη!!!

πρίν από 5 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@Ani ani μου Καλησπερα! Ναι οντως τις πρωτες 1-3 μερες ο εργοδοτης καταβάλει το μισο ημερομίσθιο. 

Επιςης...Εξαρτάται απο το ποσό καιρό δουλεύεις το πόση άδεια δικαιούσαι. Αυτο στο λέω γιατι και για την άδεια που έλεγες για τα Χριστούγεννα, αν δε δουλεύεις ενα χρόνο κ πάνω δε δικαιούσαι 1 μηνα αλλα 15 μέρες με πληρωμή. Κ ολα αυτα μείον τις μέρες που ήδη έχεις πάρει. Μείον τα πρώτα 3 μισά ημερομίσθια. Να το ψάξεις καλα ώστε να μη μείνεις απλήρωτη!!!

ναι εχεις δικιο!! σε ευχαριστω παλι καά ειμαι σχεδον 2 χρονια οποτε το δωρο χριστουγεννων θα το παρω..θελει ακομα λιγο ψαξιμο ακομα για την αδεια.. θελω να ρωτηαω κ στο Ικα αν δικαιουμαι απο αυτους δωρο ή απο τον εργοδοτη ή και απο τους 2 χιχι! μακαρι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Ani ani είπε:

ναι εχεις δικιο!! σε ευχαριστω παλι καά ειμαι σχεδον 2 χρονια οποτε το δωρο χριστουγεννων θα το παρω..θελει ακομα λιγο ψαξιμο ακομα για την αδεια.. θελω να ρωτηαω κ στο Ικα αν δικαιουμαι απο αυτους δωρο ή απο τον εργοδοτη ή και απο τους 2 χιχι! μακαρι

Επίσης, εσυ γεννάς τέλη Μάρτη! Όποτε είχες σκοπό να πάρεις άδεια για τις γιορτες κ μετα να επιστρέψεις για 1 μηνα πριν την άδεια κύησης; ή να παραιτηθεις; Να το ψάξεις να δεις τι σε συμφέρει. Γιατι εσυ έχεις κι επιδόματα να πάρεις! Έχεις κ την 6μηνη ανατροφής μετα ή οχι; 

Άσε. Αυτα με τις άδειες ειναι και περίπλοκα και αγχωτικά. Χτυπά ξύλο και να πρέπει να κάτσεις και να μη μπορείς δηλαδη :(

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις. @linaa μου που ήμουν ε; Δεν είχα κάνει εξετάσεις. Ούτε και θα έκανα αν δεν ήσασταν εσεις. Κακής ποιότητας το ωάριο αυτού του κύκλου ε; Κρίμα και είχα μεγάλα σχέδια για αυτό το μήνα. Δεν πειραζει, άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις.. θα δω τι θα μου και ο γυναικολόγος και μπορεί να πάω και σε ενδοκρινολόγο. Τουλάχιστον δεν βγήκε κάτι πολύ ακραίο! 

Το θέμα είναι οτι τελικά ίσως δεν εμπόδιζε αυτό που νόμιζες! Κ όταν ρυθμιστουν αυτα να εισαι οκ! 

17 ώρες πρίν, Nenitaki88 είπε:

Καλησπερα σε όλες!

@Farmakotriftena κορίτσι νου υπομονη! Να προτείνω κατι; γιατι δε δοκιμάζεις τα περικάρπια για τη ναυτια; Εγω παντως ειχα ηρεμήσει όταν τα έβαλα! Δεν ξερω αν ηταν ψυχολογικό ή οχι, παντως η ναυτια είχε περιοριστεί! Τα φόραγα όλη μερα σε σημείο που πόναγε το χέρι μου Χαχα (ψάξε στο ιντερνετ πού ακριβώς πρέπει να πιέζουν)

Το χρησιμοποιώ! Κάτι κάνουν είναι η αλήθεια. Παραμένει το πρόβλημα αλλα νομίζω γίνεται κάπως πιο ήπιο. 

Εσύ μέχρι πότε είχες ενοχλησεις;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το χρησιμοποιώ! Κάτι κάνουν είναι η αλήθεια. Παραμένει το πρόβλημα αλλα νομίζω γίνεται κάπως πιο ήπιο. 

Εσύ μέχρι πότε είχες ενοχλησεις;

Με τα βραχιολάκια μειώθηκε η ναυτια και σταδιακά σταμάτησε. Βεβαια, παρότι ειχα τρομερή ναυτια, έτρωγα μονο οτι ζητούσα. Δεν εμένα νηστική γιατι ηταν χεοροτερα! Μετα ειχα ομως τρομερή ζάλη κ πάλι ξάπλα ήμουν. Η ζάλη σταμάτησε με το που ξεκίνησα σίδηρο. 9 εβδομαδων τοτε. Εσυ παίρνεις σίδηρο ; σου εύχομαι να σου συμβεί το ίδιο!

Επισης, εγω 9 εβδομαδων ξεκίνησα και τη δουλειά πάλι όποτε σε εισαγωγικά αναγκαστικά να ανταπεξέλθω! Απο τη δέκατη δε ήμουν περδίκι! Στο εύχομαι να αναρρωσεις άμεσα <3

• Μου αρέσει 1

@alina80 ναι να πας σε ενδοκρινολογο να σου πει για την tsh! και εγω με 3.70 χαπακωθηκα!! Βεβαια μου ειπε αν δεν προσπαθουσες για παιδακι δεν θα σου εδινα χαπι.η λινα φυσικα σου τα ειπε ολα!

Καλο μεσημερι κοριτσιαααα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Κανω γουρουνια φουλ!εκανα δουλειες ολο το μεσημερι βρωμισαμε εδω μεσα..:P ακομα ολοι κοιμουνται και εγω τρωω γαριδακια!!τα πηρα σημερα απο το σουπερ δεν μπορεσα να αντισταθω!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κοριτσάκια μου μου λείπετε!!!Εχω μαθήματα 8 το πρωί μέχρι 4 και μετά να κάνω δουλειές μου τρώεει όλη τη μέρα.Σας διαβάζω βέβαια.Πήγα μάρκετ και πήρα ανανα χαχαχαχ!!!Δε είμαι σε γόνιμες αλλά τον λατρεύω χαχχαχ!!!Μου είπε μια κοπέλα από τα σεμινάρια ρόδι χυμό για τους αντρουληδές μας!!!Είχε και η κοπέλα παλίνδρομή και μετά από 9 μήνες έκανε τον γίο της!!!

• Μου αρέσει 5

6 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Συμφωνώ @linaa απλά εγώ λέω να πάει απο τωρα στο γιατρό για να της πει πως να βελτιωσει τις τιμές.κ το παπάκι σε 1 μήνα εφτιαξε την fsh.

@Papaki@ πώς παει η αγωνία.περιμένουμε μαζί σου να το ξέρεις!

Κορίτσι μου δούλευα σήμερα και πέρασε αέρας η μέρα! Δεν το σκέφτηκα καθόλου! Φιλια σε όλες!

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...