Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις. @linaa μου που ήμουν ε; Δεν είχα κάνει εξετάσεις. Ούτε και θα έκανα αν δεν ήσασταν εσεις. Κακής ποιότητας το ωάριο αυτού του κύκλου ε; Κρίμα και είχα μεγάλα σχέδια για αυτό το μήνα. Δεν πειραζει, άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις.. θα δω τι θα μου και ο γυναικολόγος και μπορεί να πάω και σε ενδοκρινολόγο. Τουλάχιστον δεν βγήκε κάτι πολύ ακραίο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις. @linaa μου που ήμουν ε; Δεν είχα κάνει εξετάσεις. Ούτε και θα έκανα αν δεν ήσασταν εσεις. Κακής ποιότητας το ωάριο αυτού του κύκλου ε; Κρίμα και είχα μεγάλα σχέδια για αυτό το μήνα. Δεν πειραζει, άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις.. θα δω τι θα μου και ο γυναικολόγος και μπορεί να πάω και σε ενδοκρινολόγο. Τουλάχιστον δεν βγήκε κάτι πολύ ακραίο! 

κοριτσι να πας σιγουρα και σε ενδοκρινολογο, μονο αυτος μπορει να σου ρυθμισει τον θυρεοειδη σου ;) 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ε δεν θα χρειαστεις αντε σε δυο μηνες θα εισαι εγκυος να δεις! 

Θα το εκλάβω σαν Προφητεία αυτο χιχιχιχιχιχιχχι! 

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Συμφωνώ @linaa απλά εγώ λέω να πάει απο τωρα στο γιατρό για να της πει πως να βελτιωσει τις τιμές.κ το παπάκι σε 1 μήνα εφτιαξε την fsh.

@Papaki@ πώς παει η αγωνία.περιμένουμε μαζί σου να το ξέρεις!

Συμφωνώ κ εγώ σ αυτό κάποια πράγματα φτιάχνονται εύκολα και ανώδυνα...! πχ η tsh με ένα απλό χαπάκι κατεβαίνει πολύ γρήγορα 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

καλα σε ενδοκρινολογο να πας σιγουρα θα σε στειλει κ ο γυναικολογος η tsh σου ξερεις δεν ειναι καθολου καλη οταν μεινεις εγκυος ειναι πολυ επικυνδινη για αυτοματη αποβολη ειδες κ στην ανεμωνη επαθε εγκεφαλικο ο ενδοκρινολογος αμεσως της εδωσε χαπι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

καλα σε ενδοκρινολογο να πας σιγουρα θα σε στειλει κ ο γυναικολογος η tsh σου ξερεις δεν ειναι καθολου καλη οταν μεινεις εγκυος ειναι πολυ επικυνδινη για αυτοματη αποβολη ειδες κ στην ανεμωνη επαθε εγκεφαλικο ο ενδοκρινολογος αμεσως της εδωσε χαπι. 

υπάρχει μια περίπτωση να έκανε αυτόματη αποβολή αυτό το μήνα από ότι κατάλαβα απ τα προηγούμενα μηνύματα. Είχε δεί αχνό θετικό τεστ εγκυμοσύνης αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει περίπτωση για αυτό να μην είναι καλης ποιοτητας το ωαριο αυτό του κύκλου? @alina80 δε ξέρω αν η μέτρια ποιότητα του ωαρίου επηρρεάζει αλλά εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα κ αυτό το μήνα. τι έχω να χάσω?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

υπάρχει μια περίπτωση να έκανε αυτόματη αποβολή αυτό το μήνα από ότι κατάλαβα απ τα προηγούμενα μηνύματα. Είχε δεί αχνό θετικό τεστ εγκυμοσύνης αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει περίπτωση για αυτό να μην είναι καλης ποιοτητας το ωαριο αυτό του κύκλου? @alina80 δε ξέρω αν η μέτρια ποιότητα του ωαρίου επηρρεάζει αλλά εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα κ αυτό το μήνα. τι έχω να χάσω?

Εννοείται θα προσπαθήσω... Άλλωστε είπαμε. Το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα θα είμαι έγκυος! Είμαι σίγουρη. 

Και όλα όσα λέτε, θα πάω και σε ενδοκρινολόγο. 

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα κ από μένα σε όλες!

Εσυ κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι γι αυτό.κ οι προηγούμενες ήταν γόνιμες οπότε είσαι οκ.μη σου πω καλύτερα σήμερα που θα εχει δυναμώσει το σπέρμα κ θα φτασει αμέσως! Μη σκέφτεσαι αρνητικά.οκ; το κάνω κ εγω αυτό μη νομίζεις...αλλά δεν πρέπει!

Καλημέρα! Μήπως αυτα τα παιρνεις απ το ικα; νομιζω πως ετσι ειναι.ρωτησε το.μη μας συγχύζεσαι!

Όχι δεν μου εχει ερθει! 2 μηνων εγκυος θα ημουν τώρα! Χαχαχα! Ενώ είχα τα υγρα ωορ. Έκανα υπερηχους κ ενω μεγαλωσε ενα αυγό έγινε κύστη.οποτε δεν εσπασε.κ τωρα αν δεν έρθει σε λίγες μέρες θα παρω χάπι!

@alina80   καλό ΣΚ! Συμφωνώ για την τιμή της tsh.νομίζω όμως πως κ η σχέση fsh_lh θέλει φτιάξιμο.για προγεστερονη δεν ξέρω.πάντως ειναι κατι απλο που θα εχεις κ το πολυποθητο αποτελεσμα! Ας πουν όμως κ οι πιο ειδικοι ......μα που ειναι;

καλημερα μπα απο κανενα ΙΚΑ διαβασα στο ιντερνετ αργοτερα κ λεει πως κ με χαρτι γιατρου ο εργοδοτης σου δινει το μισο ημερομισθιο...παρολα αυτα θα ρωτησω τη Δευτερα

πρίν από 40 λεπτά , noni90 είπε:

@KarMar84 Τι άλλο θα ακούσω σε αυτή τη ζωή. Ευτυχώς πρόλαβες τα χειρότερα κ το σπόρι είναι μια χαρά στη φωλιά του γερό και δυνατό! Ευτυχώς που σ εκοψε κ πηγες σε άλλον!

@linaa πως τα ξέρεις όλα αυτά ρε παιδί μου??? Επιστήμη ολόκληρη είναι! 

@Ungry girl εσυ εχεις ξεκάθαρα θετικό τεστ? Γιατί εγώ είμαι δεύτερο μήνα που παλεύω να δω ποιο είναι το πιο έντονο για να το εκλάβω σαν θετικό. Πάντως όπως λέει και η @kido ανιχνέυει την ωορρηξία 24- 48 ώρες πριν γίνει. Βαράτε βιολιτζήδες δηλαδή! Κι εμέις σ αυτή τη φάση είμαστε τώρα! Άρα θα περιμένουμε μαζί.... Σου εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας!

Ευχαριστώ ευχωμαι το ιδιο και σε εσενα...

Εγω τα χρησιμοποιώ 3 κυκλο τωρα ποτε δεν μου γινεται πολυ εντονη αυτη τη φορα εγινε ποιο πολυ ομως απο καθε φορα αλλα ποτε σαν τη γραμμη ελενχου..

Εγω για να καταλαβω πια ειναι η πιο ενυονη τα κρατουσα ολα και στο τελος συγκρίνω μεταξυ τους για να δω την πιο σκουρα!

Just now, Ungry girl είπε:

Ευχαριστώ ευχωμαι το ιδιο και σε εσενα...

Εγω τα χρησιμοποιώ 3 κυκλο τωρα ποτε δεν μου γινεται πολυ εντονη αυτη τη φορα εγινε ποιο πολυ ομως απο καθε φορα αλλα ποτε σαν τη γραμμη ελενχου..

Εγω για να καταλαβω πια ειναι η πιο ενυονη τα κρατουσα ολα και στο τελος συγκρίνω μεταξυ τους για να δω την πιο σκουρα!

Aυτό κάνω κ εγώ τώρα.. Μέχρι τώρα η σημερινή είναι η πιο έντονη.. Θα κάνω κ το απόγευμα για να είμαι σίγουρη.... 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κ απο μενα καλο σκ να εχουμε!

Φτιαχνω λαχανοντολμαδες χαχαχα εκανα κ ενα τεστακι ωορρηξιας τριτη μερα δυο ιδιες γραμμες και συνεχιζεται το πονακι στην ωοθηκη τι γινεται ρε γμτ! Εγω ειχα κυκλο μικρο τωρα ειμαι στην 15 μερα και βασανιζομαι να απελευθερωσω το αυγο μου??? Χχαχαχααχ εχετε καμια ιδεα?

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημεραααα, κατσε γιατι με μπερδεψες, δεν σου ηρθε η περιοδος? ενοεις ωορηξια περιμενεις??

οσο για τα υγρα νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρη οτι ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι δεν γινεται να εχουμε τα υγρα χωρις ωορηξια (αλλα δεν στο λεω με σιγουρια)

εγω θα ειμαι μαζι σου :D μια που ειμαστε κοντα και ηλικιακα ;) 

Φανταστειτε σε ενα μηνα να μεινουμε ολες χαχαχαχα ωραια θα ηταν

οκ κοριτσι μου να μπαινεις ομως που και που να μας λες τα νεακια σου ;)

αγαπη πας σε ενδοκρινολογο? βλεπω την TSH σου τσιμπημενη

@Μαρθα Κ καλα εκανες και κρατηθηκες, εγω δεν ξερω αλλα ειμαι σιγουρη για εσενα οπως μας εχεις πει τα συμπτωματα, την Δευτερα θα σου ελεγα να κανεις το τεστακι ;) 

Αχ και εγώ ρε αγάπη μου νιώθω ότι είμαι αλλά θα δείξει γιατί έχουμε δει διαφορά εδώ μέσα.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αχ και εγώ ρε αγάπη μου νιώθω ότι είμαι αλλά θα δείξει γιατί έχουμε δει διαφορά εδώ μέσα.... 

Ρε κοριτσι θυμισε μου κατι σε παρακαλω, ειχες κι εσυ θεματα με την ροη σου τους τελευταιους κυκλους σωστα? εβγαζες μονο καφετια ετσι δεν ειναι? ή τα εχω μπερδεψει??

πρίν από 24 λεπτά , noni90 είπε:

Aυτό κάνω κ εγώ τώρα.. Μέχρι τώρα η σημερινή είναι η πιο έντονη.. Θα κάνω κ το απόγευμα για να είμαι σίγουρη.... 

Αντε ωραια μαζι λοιπομ στην αναμονη!!!

Καλο σκ να.έχουμε!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , caramel_83 είπε:

Ρε κοριτσι θυμισε μου κατι σε παρακαλω, ειχες κι εσυ θεματα με την ροη σου τους τελευταιους κυκλους σωστα? εβγαζες μονο καφετια ετσι δεν ειναι? ή τα εχω μπερδεψει??

Όχι μόνο μια φορά έγινε αυτό για λίγες μέρες μετά αδιαφετισα κανωνικα... Εγώ απλά κάνω μεγάλους κύκλους λόγο κάτι κιστες που έχω στην αριστερή μου ωοθήκη αλλά είναι τόσο μικρές που δεν χρειάζεται να της βγάλω... 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. vvrd  9/11/2017!!!

8. MelinaFo  14/11/2017!!!

9. Nati85 14/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. ada32 19/11/2017!!!

12. noni90 19/11/2017!!!

13. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

14. caramel_83  30/11/2017!!!

15. Elma86  30/11/2017!!!

16. Vila  2/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Κι εγώ 14/11 περιμένω να μην έρθει!!!χαχαχα

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...