Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα σε ολες καλο χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο!

Εχω μια στεναχωρια γιατι δεν ειχα επαφουλα εχθες δυστυχώς ελπιζω να προλάβω την ωορρηξία σημεραα!!

Καλημέρα κ από μένα σε όλες!

Εσυ κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι γι αυτό.κ οι προηγούμενες ήταν γόνιμες οπότε είσαι οκ.μη σου πω καλύτερα σήμερα που θα εχει δυναμώσει το σπέρμα κ θα φτασει αμέσως! Μη σκέφτεσαι αρνητικά.οκ; το κάνω κ εγω αυτό μη νομίζεις...αλλά δεν πρέπει!

πρίν από 44 λεπτά , Ani ani είπε:

καλημερα κοριτσια!! εγω ειμαι εκνευρισμενη διοτι τις 4 μερες που ημουν τοτε αρρωστη δεν μου τις εχουν πληρωσει στη δουλεια..παρολο που εφερα χαρτι αναρρωτικης..δεν θα επρεπε να ειχα πληρωθει κανονικα; ξερετε;

Καλημέρα! Μήπως αυτα τα παιρνεις απ το ικα; νομιζω πως ετσι ειναι.ρωτησε το.μη μας συγχύζεσαι!

πρίν από 41 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημεραααα, κατσε γιατι με μπερδεψες, δεν σου ηρθε η περιοδος? ενοεις ωορηξια περιμενεις??

οσο για τα υγρα νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρη οτι ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι δεν γινεται να εχουμε τα υγρα χωρις ωορηξια (αλλα δεν στο λεω με σιγουρια)

εγω θα ειμαι μαζι σου :D μια που ειμαστε κοντα και ηλικιακα ;) 

Φανταστειτε σε ενα μηνα να μεινουμε ολες χαχαχαχα ωραια θα ηταν

οκ κοριτσι μου να μπαινεις ομως που και που να μας λες τα νεακια σου ;)

αγαπη πας σε ενδοκρινολογο? βλεπω την TSH σου τσιμπημενη

@Μαρθα Κ καλα εκανες και κρατηθηκες, εγω δεν ξερω αλλα ειμαι σιγουρη για εσενα οπως μας εχεις πει τα συμπτωματα, την Δευτερα θα σου ελεγα να κανεις το τεστακι ;) 

Όχι δεν μου εχει ερθει! 2 μηνων εγκυος θα ημουν τώρα! Χαχαχα! Ενώ είχα τα υγρα ωορ. Έκανα υπερηχους κ ενω μεγαλωσε ενα αυγό έγινε κύστη.οποτε δεν εσπασε.κ τωρα αν δεν έρθει σε λίγες μέρες θα παρω χάπι!

@alina80   καλό ΣΚ! Συμφωνώ για την τιμή της tsh.νομίζω όμως πως κ η σχέση fsh_lh θέλει φτιάξιμο.για προγεστερονη δεν ξέρω.πάντως ειναι κατι απλο που θα εχεις κ το πολυποθητο αποτελεσμα! Ας πουν όμως κ οι πιο ειδικοι ......μα που ειναι;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. vvrd  9/11/2017!!!

8. MelinaFo  14/11/2017!!!

9. Nati85 14/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. ada32 19/11/2017!!!

12. noni90 19/11/2017!!!

13. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

14. caramel_83  30/11/2017!!!

15. Elma86  30/11/2017!!!

16. Vila  2/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 16 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα κ από μένα σε όλες!

Εσυ κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι γι αυτό.κ οι προηγούμενες ήταν γόνιμες οπότε είσαι οκ.μη σου πω καλύτερα σήμερα που θα εχει δυναμώσει το σπέρμα κ θα φτασει αμέσως! Μη σκέφτεσαι αρνητικά.οκ; το κάνω κ εγω αυτό μη νομίζεις...αλλά δεν πρέπει!

Καλημέρα! Μήπως αυτα τα παιρνεις απ το ικα; νομιζω πως ετσι ειναι.ρωτησε το.μη μας συγχύζεσαι!

Όχι δεν μου εχει ερθει! 2 μηνων εγκυος θα ημουν τώρα! Χαχαχα! Ενώ είχα τα υγρα ωορ. Έκανα υπερηχους κ ενω μεγαλωσε ενα αυγό έγινε κύστη.οποτε δεν εσπασε.κ τωρα αν δεν έρθει σε λίγες μέρες θα παρω χάπι!

@alina80   καλό ΣΚ! Συμφωνώ για την τιμή της tsh.νομίζω όμως πως κ η σχέση fsh_lh θέλει φτιάξιμο.για προγεστερονη δεν ξέρω.πάντως ειναι κατι απλο που θα εχεις κ το πολυποθητο αποτελεσμα! Ας πουν όμως κ οι πιο ειδικοι ......μα που ειναι;

Νταξ στεναχωριέμαι μην εχασα τη μερα αλλα αν γ ωορρηξία γίνεται μια μερα μετα το θετικο ειμαι μεσα οχι οτι εχω ουτος η αλλος πολλες πιθανότητες αλλα εγω απο μεριας μου πρεπει να κανω οτι μπορω! Δυναμικό σκ ολες έεε

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Νταξ στεναχωριέμαι μην εχασα τη μερα αλλα αν γ ωορρηξία γίνεται μια μερα μετα το θετικο ειμαι μεσα οχι οτι εχω ουτος η αλλος πολλες πιθανότητες αλλα εγω απο μεριας μου πρεπει να κανω οτι μπορω! Δυναμικό σκ ολες έεε

Καλημερα. Το θετικό τεστ ωορρηξία ανιχνεύει ορμόνη που παράγεται 48 ώρες πριν γίνει η οωρρηξια όποτε είσαι οκ! Μην ξεκινάς αρνητικα ότι δεν έχεις πιθανότητες! Δώστου να καταλάβει και καλή επιτυχία :-D

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

Καλημερα. Το θετικό τεστ ωορρηξία ανιχνεύει ορμόνη που παράγεται 48 ώρες πριν γίνει η οωρρηξια όποτε είσαι οκ! Μην ξεκινάς αρνητικα ότι δεν έχεις πιθανότητες! Δώστου να καταλάβει και καλή επιτυχία :-D

Ωραια ωραια μακαρι να.μπορουσαμε καθε μερα αλλα Δυστυχώς δεν ειναι εφικτό!

Ευχαριστω!

Θα βαλω το δυνατα μου.και εγω!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα. Τι κάνετε; 

@KarMar84 Κορίτσι μου σε τάραξε χωρίς λόγο ο -να μην το χαρακτηρίσω. Κρατάμε το καλό της υπόθεσης, ακούσατε και καρδούλα. Γνωμη μου να ενημερώσεις όσες ξέρεις για τον παλιό γιατρό! Να προφυλαχτούν άλλες γυναίκες. 

@Ungry girl μου μη στεναχωριέσαι για μια μέρα. Δεν πειράζει. Τυχαίνουν κι αυτά. Για αυτό λέμε ότι εντατικοποιουμε τις προσπάθειες λίγες μέρες πριν την ωορρηξία. Σήμερα όμως οπωσδήποτε! 

@KalStyl Καλωσήρθες! Μόλις αρχίσατε οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι. Και ότι απορία έχεις εδώ είμαστε. 

Λοιπόν κόρες, πήρα τις εξετάσεις μου και μόνο ή προγεστερόνη έχει αποκλιση από τις τιμές που δίνει το εργαστήριο - μου την έχουν σημειώσει κιόλας. Θα τις πάω τη Δευτέρα στο γιατρό αλλά κάτι ξέρετε κι εσείς. Τα γράφω αναλυτικά (στην παρένθεση οι φυσιολογικές τιμές του εργαστηρίου). 

TSH: 4μIU/ml (0,270-4,20)

FSH: 12,26μIU/ml (3,50-12,50)

LH: 5,40 (2,40-12,60)

E2 Οιστραδιόλη: 29,36pg/ml (16,2-313)

Προλακτίνη: 13,13ng/ml (4,79-29,00)

Προγεστερόνη: 0,13ng/ml (0,057-0,893)- μου το είχανε σημειωμένο με bold. 

17-OH Προγεστερόνη: 0,34 (0,1-1,2). 

Πώς τις βλέπετε; 

Καλημέρα!! Εννοείται ότι θα προειδοποιησω όλες τις γνωστές μου! Για τις εξετάσεις δεν ξέρω και πολλά να σου πω... Μόνο για την tsh ότι πρέπει να είναι μέχρι 2.5 από ότι μου είπε και εμένα ο ενδοκρινολογος... 

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θα γράψω πάλι έκθεση αλλά θα καταλάβετε στην πορεία γτ... Λοιπόν πήγα την Τετάρτη στον γυναικολόγο μου έκανε κοιλιακο υπερηχο και είδαμε κενό σάκο...Μου λέει μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά δυστυχώς μάλλον δεν είναι καλά τα νέα, κάνε μου λέει μια χοριακη σήμερα και μια την Παρασκευή και πάρε με τηλέφωνο... Την Πέμπτη το πρωί λοιπόν τρώω μια φλασια και αρχίζω να ψάχνω τι υπερηχο κάνουν συνήθως οι γιατροί στην αρχή της εγκυμοσύνης και βλέπω παντού για κολπικο υπερηχο... Κλείνω σε άλλο γυναικολόγο (ένας από τους 3 πιο καλούς στην πόλη μου) ραντεβού για σήμερα... Οι χοριακες παρεμπιπτόντως 29346 Τετάρτη και 38633 σήμερα... Πάω σήμερα στο γιατρό του λέω τι έχει γίνει και μόλις βλέπει το νούμερο της πρώτης χοριακης μου λέει είναι δυνατόν σε τόσο μεγάλα νούμερα να κάνουμε χοριακες; δεν θέλω καν να δω την δεύτερη... Μου κάνει κολπικο υπερηχο και..... Βλέπουμε λεκιθικο ασκο πεντακάθαρα, εμβρυο 4.88 mm, μου λέει ότι είμαι 6w1d και... Βλέπουμε και Ακούμε και καρδούλα 123 παλμους!!! Τρελαινεσαι ή όχι όταν γίνονται τέτοια πράγματα;;;!  Ξέρω ότι αυτό το μωρό μου το έστειλε η Αγία ειρήνη και ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι για να αλλάξω γιατρό τώρα που είναι νωρίς... Γι αυτό ποτέ να μην προδικαζουμε κάτι αρνητικό πριν το διπλοτσεκαρουμε! 

παλι καλα που πηγες σε αλλον... πω πω ουτε να φανταστω δεν θελω τι μπορει να συνεβαινε με τον βλακα

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θα γράψω πάλι έκθεση αλλά θα καταλάβετε στην πορεία γτ... Λοιπόν πήγα την Τετάρτη στον γυναικολόγο μου έκανε κοιλιακο υπερηχο και είδαμε κενό σάκο...Μου λέει μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά δυστυχώς μάλλον δεν είναι καλά τα νέα, κάνε μου λέει μια χοριακη σήμερα και μια την Παρασκευή και πάρε με τηλέφωνο... Την Πέμπτη το πρωί λοιπόν τρώω μια φλασια και αρχίζω να ψάχνω τι υπερηχο κάνουν συνήθως οι γιατροί στην αρχή της εγκυμοσύνης και βλέπω παντού για κολπικο υπερηχο... Κλείνω σε άλλο γυναικολόγο (ένας από τους 3 πιο καλούς στην πόλη μου) ραντεβού για σήμερα... Οι χοριακες παρεμπιπτόντως 29346 Τετάρτη και 38633 σήμερα... Πάω σήμερα στο γιατρό του λέω τι έχει γίνει και μόλις βλέπει το νούμερο της πρώτης χοριακης μου λέει είναι δυνατόν σε τόσο μεγάλα νούμερα να κάνουμε χοριακες; δεν θέλω καν να δω την δεύτερη... Μου κάνει κολπικο υπερηχο και..... Βλέπουμε λεκιθικο ασκο πεντακάθαρα, εμβρυο 4.88 mm, μου λέει ότι είμαι 6w1d και... Βλέπουμε και Ακούμε και καρδούλα 123 παλμους!!! Τρελαινεσαι ή όχι όταν γίνονται τέτοια πράγματα;;;!  Ξέρω ότι αυτό το μωρό μου το έστειλε η Αγία ειρήνη και ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι για να αλλάξω γιατρό τώρα που είναι νωρίς... Γι αυτό ποτέ να μην προδικαζουμε κάτι αρνητικό πριν το διπλοτσεκαρουμε! 

κοριτσι μου συνχαρητηρια!!!! λοιπον θα σου πω κατι κ για να το ακουσουν κ ολες οι κοπελες ! στους γιατρους ποτε μην πατε ανιδεες! ενημερωσου εσυ πρωτα για την κατασταση σου μαθε πραγματα απο εμπειριες κ ρωτα κ ξαναρωτα τον γιατρο σου οταν εχεις αμφιβολιες παντα να περνεις κ δευτερη γνωμη για οτι συμβαινει κ παντα να εισαι ενημερωμενη

• Μου αρέσει 2

@alina80 καλο σκ!! η tsh εχει παρει την ανηφορα κ τοσο καιρο ολες εδω χαπακωθηκαμε εσυ που ησουν??? η ε2 δειχνει οτι οι ωοθηκες σου ειναι ακομα σε καλη κατασταση. η fsh σου δειχνει οτι αυτος ο κυκλος δεν θα ειναι πολυ καλος το ωαριο αυτο δεν ειναι κ πολυ καλης ποιοτητας που λενε. η lh εχει μεγαλη διαφορα με την fsh κ δειχνει παλι οτι αυτου του κυκλου η ωορηξια δεν θα ειναι πολυ καλη. η προγεστερονη οντως ειναι χαμηλα κ το πιο πιθανο ειναι να ειναι απορια αυτου του κακου κυκλου. καλο ειναι να κανεις επαναληψη κ στον επομενο κυκλο τις εξετασεις για να δεις τι διακυμανσεις εχεις στους κυκλους σου. επισεις αφου παρακολουθεις ωορηξια κανε την πριγεστερονη εφτα ημερες πριν την περιοδο για να εχεις μια καλητερη εικονα καλητερα ομως απο τον επομενο κυκλο ολα αυτα.

Διαφημίσεις

@KarMar84 Τι άλλο θα ακούσω σε αυτή τη ζωή. Ευτυχώς πρόλαβες τα χειρότερα κ το σπόρι είναι μια χαρά στη φωλιά του γερό και δυνατό! Ευτυχώς που σ εκοψε κ πηγες σε άλλον!

@linaa πως τα ξέρεις όλα αυτά ρε παιδί μου??? Επιστήμη ολόκληρη είναι! 

@Ungry girl εσυ εχεις ξεκάθαρα θετικό τεστ? Γιατί εγώ είμαι δεύτερο μήνα που παλεύω να δω ποιο είναι το πιο έντονο για να το εκλάβω σαν θετικό. Πάντως όπως λέει και η @kido ανιχνέυει την ωορρηξία 24- 48 ώρες πριν γίνει. Βαράτε βιολιτζήδες δηλαδή! Κι εμέις σ αυτή τη φάση είμαστε τώρα! Άρα θα περιμένουμε μαζί.... Σου εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

@KarMar84 Τι άλλο θα ακούσω σε αυτή τη ζωή. Ευτυχώς πρόλαβες τα χειρότερα κ το σπόρι είναι μια χαρά στη φωλιά του γερό και δυνατό! Ευτυχώς που σ εκοψε κ πηγες σε άλλον!

@linaa πως τα ξέρεις όλα αυτά ρε παιδί μου??? Επιστήμη ολόκληρη είναι! 

@Ungry girl εσυ εχεις ξεκάθαρα θετικό τεστ? Γιατί εγώ είμαι δεύτερο μήνα που παλεύω να δω ποιο είναι το πιο έντονο για να το εκλάβω σαν θετικό. Πάντως όπως λέει και η @kido ανιχνέυει την ωορρηξία 24- 48 ώρες πριν γίνει. Βαράτε βιολιτζήδες δηλαδή! Κι εμέις σ αυτή τη φάση είμαστε τώρα! Άρα θα περιμένουμε μαζί.... Σου εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας!

ασε ειναι την εχω πατησει κ εγω απο γιατρους κ αποφασισα λιγο να μαθω τι γινετε γιατι ποιος θα νοιαστει περισσοτερο απο εσενα αν θα προλαβεις να κανεις παιδι??

Just now, linaa είπε:

ασε ειναι την εχω πατησει κ εγω απο γιατρους κ αποφασισα λιγο να μαθω τι γινετε γιατι ποιος θα νοιαστει περισσοτερο απο εσενα αν θα προλαβεις να κανεις παιδι??

Μολις μπω σε διαδικασία εξετάσεων θα έρθω σε σενα να μου τις εξηγείς μου φαίνεται τα ξέρεις πιο καλά απ το γιατρό!!! Πάντως ελπίζω κ ευχομαι για το καλύτερο στην @alina80

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Μολις μπω σε διαδικασία εξετάσεων θα έρθω σε σενα να μου τις εξηγείς μου φαίνεται τα ξέρεις πιο καλά απ το γιατρό!!! Πάντως ελπίζω κ ευχομαι για το καλύτερο στην @alina80

ε δεν θα χρειαστεις αντε σε δυο μηνες θα εισαι εγκυος να δεις! 

Συμφωνώ @linaa απλά εγώ λέω να πάει απο τωρα στο γιατρό για να της πει πως να βελτιωσει τις τιμές.κ το παπάκι σε 1 μήνα εφτιαξε την fsh.

@Papaki@ πώς παει η αγωνία.περιμένουμε μαζί σου να το ξέρεις!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...