Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλες!

@Farmakotriftena κορίτσι νου υπομονη! Να προτείνω κατι; γιατι δε δοκιμάζεις τα περικάρπια για τη ναυτια; Εγω παντως ειχα ηρεμήσει όταν τα έβαλα! Δεν ξερω αν ηταν ψυχολογικό ή οχι, παντως η ναυτια είχε περιοριστεί! Τα φόραγα όλη μερα σε σημείο που πόναγε το χέρι μου Χαχα (ψάξε στο ιντερνετ πού ακριβώς πρέπει να πιέζουν)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

αρα βλακειες λεει.....η γυναικολογος μου ειχε πει σε μια φιλη μου να μη τα παρει γιατι απογορευεται αν μεινεις εγκυος να τα παιρνεις.... εγω δε της ειπα οτι τα παιρνω γιατι μου τα εδωσε ο ενδοκρινολογος μου και ουτε θα της το πω μαλλον γιατι ισως μου πει να τα σταματησω.... τα επαιρνες και εσυ?

τα επαιρνα κ λιγο στην αρχη της εγκυμοσυνης...μεχρι να παω στον γιατρο για υπερηχο τα επαιρνα μετα μου τα αλλαξε αλλα δεν ειπε τπτ ουι δεν κανει κ τετοια απλα μου εδωσε σκετο φυλλικο...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Θα γράψω πάλι έκθεση αλλά θα καταλάβετε στην πορεία γτ... Λοιπόν πήγα την Τετάρτη στον γυναικολόγο μου έκανε κοιλιακο υπερηχο και είδαμε κενό σάκο...Μου λέει μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά δυστυχώς μάλλον δεν είναι καλά τα νέα, κάνε μου λέει μια χοριακη σήμερα και μια την Παρασκευή και πάρε με τηλέφωνο... Την Πέμπτη το πρωί λοιπόν τρώω μια φλασια και αρχίζω να ψάχνω τι υπερηχο κάνουν συνήθως οι γιατροί στην αρχή της εγκυμοσύνης και βλέπω παντού για κολπικο υπερηχο... Κλείνω σε άλλο γυναικολόγο (ένας από τους 3 πιο καλούς στην πόλη μου) ραντεβού για σήμερα... Οι χοριακες παρεμπιπτόντως 29346 Τετάρτη και 38633 σήμερα... Πάω σήμερα στο γιατρό του λέω τι έχει γίνει και μόλις βλέπει το νούμερο της πρώτης χοριακης μου λέει είναι δυνατόν σε τόσο μεγάλα νούμερα να κάνουμε χοριακες; δεν θέλω καν να δω την δεύτερη... Μου κάνει κολπικο υπερηχο και..... Βλέπουμε λεκιθικο ασκο πεντακάθαρα, εμβρυο 4.88 mm, μου λέει ότι είμαι 6w1d και... Βλέπουμε και Ακούμε και καρδούλα 123 παλμους!!! Τρελαινεσαι ή όχι όταν γίνονται τέτοια πράγματα;;;!  Ξέρω ότι αυτό το μωρό μου το έστειλε η Αγία ειρήνη και ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι για να αλλάξω γιατρό τώρα που είναι νωρίς... Γι αυτό ποτέ να μην προδικαζουμε κάτι αρνητικό πριν το διπλοτσεκαρουμε! 

• Μου αρέσει 13

πρίν από 15 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θα γράψω πάλι έκθεση αλλά θα καταλάβετε στην πορεία γτ... Λοιπόν πήγα την Τετάρτη στον γυναικολόγο μου έκανε κοιλιακο υπερηχο και είδαμε κενό σάκο...Μου λέει μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά δυστυχώς μάλλον δεν είναι καλά τα νέα, κάνε μου λέει μια χοριακη σήμερα και μια την Παρασκευή και πάρε με τηλέφωνο... Την Πέμπτη το πρωί λοιπόν τρώω μια φλασια και αρχίζω να ψάχνω τι υπερηχο κάνουν συνήθως οι γιατροί στην αρχή της εγκυμοσύνης και βλέπω παντού για κολπικο υπερηχο... Κλείνω σε άλλο γυναικολόγο (ένας από τους 3 πιο καλούς στην πόλη μου) ραντεβού για σήμερα... Οι χοριακες παρεμπιπτόντως 29346 Τετάρτη και 38633 σήμερα... Πάω σήμερα στο γιατρό του λέω τι έχει γίνει και μόλις βλέπει το νούμερο της πρώτης χοριακης μου λέει είναι δυνατόν σε τόσο μεγάλα νούμερα να κάνουμε χοριακες; δεν θέλω καν να δω την δεύτερη... Μου κάνει κολπικο υπερηχο και..... Βλέπουμε λεκιθικο ασκο πεντακάθαρα, εμβρυο 4.88 mm, μου λέει ότι είμαι 6w1d και... Βλέπουμε και Ακούμε και καρδούλα 123 παλμους!!! Τρελαινεσαι ή όχι όταν γίνονται τέτοια πράγματα;;;!  Ξέρω ότι αυτό το μωρό μου το έστειλε η Αγία ειρήνη και ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι για να αλλάξω γιατρό τώρα που είναι νωρίς... Γι αυτό ποτέ να μην προδικαζουμε κάτι αρνητικό πριν το διπλοτσεκαρουμε! 

Μου φαινεται επιστημονικη φαντασια ολο αυτο! Απιστευτο ειλικρινα!

Θα μεινω στα υπεροχα νεα αυτης της ιστοριας να χαιρεστε το μωρακι σας και να περασεις μια ηρεμη τελειομηνη εγκυμοσυνη!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , KarMar84 είπε:

Σου εκανε υπερηχο απο την κοιλια?αλλο και τουτο παλι!απο την κοιλια κανουμε πιο μετα αλλα τουλαχιστον αλλαξες γιατρο ποιος ξερει τι αλλη τρελα θα σου ελεγε μετα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

τραγικος ο γιατρος!!!εγω μεχρι κ στην αυχενικη κολπικο εκανα για να φαίνεται καλυτερα το μωρο...στο νοσοκομειο που πηγαινα κ κανουν κοιλιακο δε βλεπαμε τπτ...καλα εκανες κ το εψαξες...μας ειπες οτι σ εκανε κοιλιακο υπερηχο κ δε το σχολιασαμε????τεσπα τα καλα νεα θα κρατησουμε κ οτι πριν παρουμε καποια αποφαση πρεπει να παιρνουμε κ δευτερη γνωμη!ολα καλα λοιπον!ακουσατε κ καρδια!τελεια!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Γεια σας και απο μενα κορίτσια. ειμαι καινουρια σε αυτο το φορουμ αλλα ειμαι καμια βδομαδουλα που ειμαι σε αυτο το site...! χαιρομαι που υπαρχουν αυτα τα site που μπορουμενα ανταλασουμε τις αποψεις μας και τους προβληματισμους μας!!

Αρα θα πω και εγω τον πονο μου. χαχαχαχαχαχ 

Ειμαι 31 και ξεκινησαμε με τον συζηγο μου τις προσπαθεις για μωρακι..απο τον προηγουμενο μηνα, που δεν ειχα προλαβει τις γονιμες βεβαια :-(...!! 

Ανυπομονω κοριτσια......

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα σε ολες καλο χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο!

Εχω μια στεναχωρια γιατι δεν ειχα επαφουλα εχθες δυστυχώς ελπιζω να προλάβω την ωορρηξία σημεραα!!

καλημερα και σε σενα!!!  ελπιζω να μη το χασεις και σημερα για εισαι πιο σιγουρη!!! μη στεναχωριεσαι βρε... δε θελω στεναχωριες!!! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα. Τι κάνετε; 

@KarMar84 Κορίτσι μου σε τάραξε χωρίς λόγο ο -να μην το χαρακτηρίσω. Κρατάμε το καλό της υπόθεσης, ακούσατε και καρδούλα. Γνωμη μου να ενημερώσεις όσες ξέρεις για τον παλιό γιατρό! Να προφυλαχτούν άλλες γυναίκες. 

@Ungry girl μου μη στεναχωριέσαι για μια μέρα. Δεν πειράζει. Τυχαίνουν κι αυτά. Για αυτό λέμε ότι εντατικοποιουμε τις προσπάθειες λίγες μέρες πριν την ωορρηξία. Σήμερα όμως οπωσδήποτε! 

@KalStyl Καλωσήρθες! Μόλις αρχίσατε οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι. Και ότι απορία έχεις εδώ είμαστε. 

Λοιπόν κόρες, πήρα τις εξετάσεις μου και μόνο ή προγεστερόνη έχει αποκλιση από τις τιμές που δίνει το εργαστήριο - μου την έχουν σημειώσει κιόλας. Θα τις πάω τη Δευτέρα στο γιατρό αλλά κάτι ξέρετε κι εσείς. Τα γράφω αναλυτικά (στην παρένθεση οι φυσιολογικές τιμές του εργαστηρίου). 

TSH: 4μIU/ml (0,270-4,20)

FSH: 12,26μIU/ml (3,50-12,50)

LH: 5,40 (2,40-12,60)

E2 Οιστραδιόλη: 29,36pg/ml (16,2-313)

Προλακτίνη: 13,13ng/ml (4,79-29,00)

Προγεστερόνη: 0,13ng/ml (0,057-0,893)- μου το είχανε σημειωμένο με bold. 

17-OH Προγεστερόνη: 0,34 (0,1-1,2). 

Πώς τις βλέπετε; 

πρίν από 15 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα και σε σενα!!!  ελπιζω να μη το χασεις και σημερα για εισαι πιο σιγουρη!!! μη στεναχωριεσαι βρε... δε θελω στεναχωριες!!! 

Δεν θα το χασω σημερα αλλα δεν ξερω ποσες πιθανότητες εχουμε σημερα!

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

@KarMar84 Κορίτσι μου σε τάραξε χωρίς λόγο ο -να μην το χαρακτηρίσω. Κρατάμε το καλό της υπόθεσης, ακούσατε και καρδούλα. Γνωμη μου να ενημερώσεις όσες ξέρεις για τον παλιό γιατρό! Να προφυλαχτούν άλλες γυναίκες. 

@Ungry girl μου μη στεναχωριέσαι για μια μέρα. Δεν πειράζει. Τυχαίνουν κι αυτά. Για αυτό λέμε ότι εντατικοποιουμε τις προσπάθειες λίγες μέρες πριν την ωορρηξία. Σήμερα όμως οπωσδήποτε! 

@KalStyl Καλωσήρθες! Μόλις αρχίσατε οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι. Και ότι απορία έχεις εδώ είμαστε. 

Λοιπόν κόρες, πήρα τις εξετάσεις μου και μόνο ή προγεστερόνη έχει αποκλιση από τις τιμές που δίνει το εργαστήριο - μου την έχουν σημειώσει κιόλας. Θα τις πάω τη Δευτέρα στο γιατρό αλλά κάτι ξέρετε κι εσείς. Τα γράφω αναλυτικά (στην παρένθεση οι φυσιολογικές τιμές του εργαστηρίου). 

Πώς τις βλέπετε; 

Στεναχωριέμαι γιατι εχθες ειχα το πιο εντονο απο καθε αλλη φορα τεστ..και φοβαμαι σημερα μηπως δεν προλαβω το ωάριο..

Ειχα πριν απο χθες επαφουλες αλλα έπρεπε να ειχα και εχθες ρε γαμωτο..

Σήμερα δεν το χανω θα κανω και βιασμό αν χριαστει χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Εγω φυσικα χαχαχαχα :D

Κι εγώ!!!!

@MelinaFo γιατί να μην έρθει στις 14; Μαζί περιμένουμε!! Αν κι εγώ μπερδεύτηκα λίγο λόγω  της καθυστέρησης της βιοχημικής.Αποταν ήρθε όμως τότε περιμένω με κύκλο  κατά μέσο όρο 31 ημερών.

Συνεχίζουμε όμως.....χαχαχα

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

καλημερα κοριτσια!! εγω ειμαι εκνευρισμενη διοτι τις 4 μερες που ημουν τοτε αρρωστη δεν μου τις εχουν πληρωσει στη δουλεια..παρολο που εφερα χαρτι αναρρωτικης..δεν θα επρεπε να ειχα πληρωθει κανονικα; ξερετε;

18 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Χαιρεται! Αυτή είναι η ημερομ.αναμονής αλλά ακόμα τίποτα. Βλέπεις εγώ έχω καλή ροή αλλά δεν έχω καλό κύκλο, ούτε κ ωορ.! Θα περιμένω αλλες 10 μέρες κ αν δεν θα παρω τη γιατρό! 

Γι αυτό ηρέμησε η ροή δεν παίζει ρόλο! 

Γεια κ στα καινουργια κορίτσια! Μεγαλώνει η παρεούλα! 

Να ανέβουμε λιγο ομως κορίτσια (πρώτα ψυχολογικά κ μετά κ στον πίνακα!)

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι; η γιατρός μου είπε οτι δεν έκανα ωορ.αλλά εγώ είχα σίγουρα τα υγρα της ωορ.Γίνεται αυτό;

καλημεραααα, κατσε γιατι με μπερδεψες, δεν σου ηρθε η περιοδος? ενοεις ωορηξια περιμενεις??

οσο για τα υγρα νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρη οτι ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι δεν γινεται να εχουμε τα υγρα χωρις ωορηξια (αλλα δεν στο λεω με σιγουρια)

18 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Λίνα μου αυτο λέω. Ότι στεναχωρήθηκα ενώ ήμουν κατά πάσα πιθανότητα ήδη έγκυος. Άσχετα που δεν προχώρησε. Άρα άδικα στεναχωρέθηκα...Για αυτό λέω. Αισιοδοξία και απόλυτη, αδιαπραγματευτη πεποίθηση ότι ο στόχος θα επιτευχθεί. 

Εγώ πάντως το αποφάσισα. Μέχρι τα Χριστούγεννα το αργοτερο θα είμαι έγκυος. Ποια θα είναι μαζί μου. 

εγω θα ειμαι μαζι σου :D μια που ειμαστε κοντα και ηλικιακα ;) 

Φανταστειτε σε ενα μηνα να μεινουμε ολες χαχαχαχα ωραια θα ηταν

17 ώρες πρίν, marillia είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!!Ξεκίνησα κάτι σεμινάρια και θα χαθώ λίγο μέχρι Χριστούγεννα.Καραμελίτσα μη με βάλεις στη λίστα γιατί όπως θα τρέχω δεν ξέρω αν θα τις καταλάβω κι όλας!!Και μενα ο άντρας μου με μαλώνει για το τσιγάρο.Σίγουρα θέλει κόψιμο.Προς το παρόν κάνω πιο λίγα.Αλλά όταν το είχα κομένο 3 χρόνια πάλι δεν έμενα.Το ξεκίνησα ξανά στο γάμο μου και σε 3 μήνες είχα μείνει έγκυος.

οκ κοριτσι μου να μπαινεις ομως που και που να μας λες τα νεακια σου ;)

1 hour ago, alina80 είπε:

Πώς τις βλέπετε; 

αγαπη πας σε ενδοκρινολογο? βλεπω την TSH σου τσιμπημενη

@Μαρθα Κ καλα εκανες και κρατηθηκες, εγω δεν ξερω αλλα ειμαι σιγουρη για εσενα οπως μας εχεις πει τα συμπτωματα, την Δευτερα θα σου ελεγα να κανεις το τεστακι ;) 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...