Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

χαχαχα το ξερω απλά κάνω σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Όλο κ κατι θα έχω απλά όχι ολα μαζί στάνταρ

Μου θυμιζεις ποσο καιρο προσπαθείτε?

Καλα αυτο δεν ειναι απαραίτητο μπορει να εχεις κατι ελάχιστο και να μην ειναι αξιο λογου εσυ εχεις πολυ φαντασια χαχαα!

Σαν και εμενα εισαι και εσυ δεν εχεις κανει εξετασεις ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μου θυμιζεις ποσο καιρο προσπαθείτε?

Καλα αυτο δεν ειναι απαραίτητο μπορει να εχεις κατι ελάχιστο και να μην ειναι αξιο λογου εσυ εχεις πολυ φαντασια χαχαα!

Σαν και εμενα εισαι και εσυ δεν εχεις κανει εξετασεις ε?

4ος κύκλος είναι, εξετάσεις μετά το γάμο που είναι το Γενάρη. Εσυ αν θυμάμαι καλά τώρα ξεκίνησες εξετάσεις ε? Μωρέ τρέχει το μυαλό κ κάνω υποθέσεις. Νταξει οταν τα σκέφτομαι λογικά ξέρω ότι υπερβάλλω. 

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

4ος κύκλος είναι, εξετάσεις μετά το γάμο που είναι το Γενάρη. Εσυ αν θυμάμαι καλά τώρα ξεκίνησες εξετάσεις ε? Μωρέ τρέχει το μυαλό κ κάνω υποθέσεις. Νταξει οταν τα σκέφτομαι λογικά ξέρω ότι υπερβάλλω. 

Ε ενταξη ακομα ειναι νωρίς καλα εκανες να τις προγραμματίσει μετα το γαμο σου "η ωρα η καλη κιολας" αν και ευχωμαι μεχρη τοτε να μη χωράς στο νυφικό να εχεις μια γεματη κοιλιτσα!

Εγω τελειωσα με τις εξετασεις απλα θεωρώ πως εχασα λιγο χρονο απλα αρχησα να αγχώνομαι μετα απο 18 μηνες προσπαθειών!

Και εγω ετσι ελεγα πως θα εχω ενα σορό παρολα αυτα εχω ενα και καλο 2 για ακρίβεια!

Αλλα να σκέφτεσαι αισιοδοξα που θα ελεγε και η φιλη μας και ψυχη της παρεας @alina80..!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ε ενταξη ακομα ειναι νωρίς καλα εκανες να τις προγραμματίσει μετα το γαμο σου "η ωρα η καλη κιολας" αν και ευχωμαι μεχρη τοτε να μη χωράς στο νυφικό να εχεις μια γεματη κοιλιτσα!

Εγω τελειωσα με τις εξετασεις απλα θεωρώ πως εχασα λιγο χρονο απλα αρχησα να αγχώνομαι μετα απο 18 μηνες προσπαθειών!

Και εγω ετσι ελεγα πως θα εχω ενα σορό παρολα αυτα εχω ενα και καλο 2 για ακρίβεια!

Αλλα να σκέφτεσαι αισιοδοξα που θα ελεγε και η φιλη μας και ψυχη της παρεας @alina80..!

βρε ας μεινω εγκυος εγω κ το νυφικο ειναι φαρδυ απο κάτω δε θα φαινεται η κοιλια χαχαχαχα! 

Σου ευχομαι να γεμίσει γρήγορα η κοιλίτσα σου με ενα σποράκι!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

βρε ας μεινω εγκυος εγω κ το νυφικο ειναι φαρδυ απο κάτω δε θα φαινεται η κοιλια χαχαχαχα! 

Σου ευχομαι να γεμίσει γρήγορα η κοιλίτσα σου με ενα σποράκι!

Χαχαχαχα δεν το συζητάμε αυτο πιο νιαστικε καλε!!

Ευχαριστω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !! Συγχαρητήρια σε νέες εγκυούλες :)

Ερώτηση σε όσες κάνανε το mmr ... Είχατε προσέξει να είχατε καφέ πηχτά κομματάκια στο σκούπισμα λίγες μερούλες πριν την περίοδο ;;

ukSwp3.png

5 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε? εγω πινω καφεδακι και σας διαβαζω :)

@orianna ο μπαμπας σου τι επαθε? ειναι καλυτερα? περαστικα σου ευχομαι και γρηγορα

@Μαρθα Κ για πες πως εισαι σημερα? απο συμπτωματα πως εισαι?? αντε 2 μερες εμειναν :D 

@Farmakotriftena ρε κοριτσι ο γιατρος σου τι λεει γιάυτη την κατασταση?

@Papaki@ λες να πιαστηκε το σπορακι???

@Nati85 πως ειναι ο μικρουλης σημερα?

@alina80 @andrianni @marillia κοριτσια μου εχετε πει επομενη ημερομηνια αναμονης και δεν την εχω αλλαξει?? συγνωμη αλλα ειχα λιγο δουλεια και ειχα χασει λιγα γεγονοτα:oops:

Καραμελιτσα Έπεσε ο αιματοκριτης κ μπήκαμε για μετάγγιση.

Κοριτσακια πήγα σήμερα τελικά κ ακούσαμε καρδιά. 150 παλμοί κ ειμαστε 1 εκατοστό κ 10 χιλιοστα..χαχαχα 

• Μου αρέσει 10

6penp2.png

πρίν από 43 λεπτά , noni90 είπε:

καλά κι εμένα χτές πόναγε το δόντι του, σήμερα πονάει η καρδιά του (τον πιάνει συχνά νευρόπονος στην πλατη εχουμε κάνει 3 φορές εξετάσεις και δεν ειναι κάτι). Ευτυχώς μου το είπε από τώρα. Θα φάω την κοτόπιτα μόνη μου. 

οποτε να μην νευριασψ πολυ .. υπαρχουν και αλλοι που λενε τετοια!! πραγματικα να μεινω εγκυος ,να μου φυγει αυτο το  αγχος  ποτε θα το πετυχουμε .Αν και μετα θα εχω αλλο αγχος αλλα θα ειναι διαφορετικα . ειναι δυνατον πριν αποφασισουμε για μωρο να κανουμε ερωτα  σχεδον καθε μερα κ 2 φορες την μερα  ενω τωρα ουτε και εγω να μην εχω πολυ ορεξη ??? Καλα που ειμαστε εδω στο φορουμ κ γραφουμε η μια στην αλλη !! εινα μια παρηγορια

@oriannaΜε  το καλο ! τωρα που εκανες και καρδουλα θα ηρεμησες λιγακι .

πρίν από 43 λεπτά , noni90 είπε:

καλά κι εμένα χτές πόναγε το δόντι του, σήμερα πονάει η καρδιά του (τον πιάνει συχνά νευρόπονος στην πλατη εχουμε κάνει 3 φορές εξετάσεις και δεν ειναι κάτι). Ευτυχώς μου το είπε από τώρα. Θα φάω την κοτόπιτα μόνη μου. 

Εγω παλι χθες στερεψα  απο ιδεες τι να μαγειρεψω , κ τον ρωτουσα τι θελει να φαει .. κ δεν μου ελεγε και τελικα δεν μαγειρεψα κατι ! 

ομελετα θα φαμε τωρα που θα γυρισω!!!! :P 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μιλάω με τις φίλες μου καθημερινά μου κρατάνε παρέα έτσι. Σπίτι μου δεν θέλω κανέναν στα χάλια μου είπε δεν θέλω ούτε την μητέρα μου. Θα κάνω υπομονή. Δεν μπορώ κι αλλιώς  εξ'αλλου.  Είναι για καλό λέω όπως μου λέτε κι εσείς και παρηγοριεμαι .

Με συγκίνησες πάντως! Είσαι κορίτσι με ενσυναισθηση εσύ! Μπράβο σου!! Τυχερές οι φίλες σου και η αδερφούλα σου!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Κάνω πάντα αυτά που νιώθω και εσύ νιώθω ότι θες την βοήθεια από όλες μας εδώ κοριτσάκι μου.... Λοιπόν ξεκινά παρέα με τις φίλες σου και να βλέπεις και την μανούλα σου θα είναι πληγωμένη να σε βλέπει έτσι για αυτές είμαστε τα μικρά τους κοριτσακια και δεν το αξίζουν αυτό... Ότι θες είμαι εδώ να ξέρεις... 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια!!! μολις ηρθα στη δουλεια  εφτιαξα ελληνικουλη και διαβαζω τα νεα σας!!! πως ειστε σημερα??? ηθικο???

@alina80 εισαι η ψυχη του φορουμ δε θελω να πεφτεις ψυχολογικα αλλα να εισαι η πιο αισιοδοξη να μας δινεις και μας δυναμη!!! 

@Papaki@ αντε να μας κανατε ποδαρικο για το νοεμβρη οπως ειπαν και πιο πανω!!!!!  

@elenakii22 @Ani ani  @anemoni1989 εσεις πως πατε?? μεγαλωνουν οι ομορφες κοιλιτσες σας?

καλα ειμαστε κ εμεις!φουσκωσουμε τι να κανουμε!!!

πρίν από 33 λεπτά , orianna είπε:

Καραμελιτσα Έπεσε ο αιματοκριτης κ μπήκαμε για μετάγγιση.

Κοριτσακια πήγα σήμερα τελικά κ ακούσαμε καρδιά. 150 παλμοί κ ειμαστε 1 εκατοστό κ 10 χιλιοστα..χαχαχα 

τελεια!!!συγχαρητηρια!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , ada32 είπε:

οποτε να μην νευριασψ πολυ .. υπαρχουν και αλλοι που λενε τετοια!! πραγματικα να μεινω εγκυος ,να μου φυγει αυτο το  αγχος  ποτε θα το πετυχουμε .Αν και μετα θα εχω αλλο αγχος αλλα θα ειναι διαφορετικα . ειναι δυνατον πριν αποφασισουμε για μωρο να κανουμε ερωτα  σχεδον καθε μερα κ 2 φορες την μερα  ενω τωρα ουτε και εγω να μην εχω πολυ ορεξη ??? Καλα που ειμαστε εδω στο φορουμ κ γραφουμε η μια στην αλλη !! εινα μια παρηγορια

@oriannaΜε  το καλο ! τωρα που εκανες και καρδουλα θα ηρεμησες λιγακι .

Εγω παλι χθες στερεψα  απο ιδεες τι να μαγειρεψω , κ τον ρωτουσα τι θελει να φαει .. κ δεν μου ελεγε και τελικα δεν μαγειρεψα κατι ! 

ομελετα θα φαμε τωρα που θα γυρισω!!!! :P 

Ου καλα μην θυμώσεις. Κι εμείς στα ιδια είμαστε. Δε σου έλεγα τον προηγούμενο μήνα οτι κάναμε κάθε μέρα? Τώρα ήρθε, έφαγε την κοτόπιτα και πάει να κάνει μπάνιο. Ελπιζω ν έχουμε επαφή σήμερα γιατί άρχισε να σκουραίνει το τεστ ωορρηξίας. Κρίμα ειναι να τρώω τόσο άγχος για το τίποτα

1 ώρα πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια!!! μολις ηρθα στη δουλεια  εφτιαξα ελληνικουλη και διαβαζω τα νεα σας!!! πως ειστε σημερα??? ηθικο???

@alina80 εισαι η ψυχη του φορουμ δε θελω να πεφτεις ψυχολογικα αλλα να εισαι η πιο αισιοδοξη να μας δινεις και μας δυναμη!!! 

@Papaki@ αντε να μας κανατε ποδαρικο για το νοεμβρη οπως ειπαν και πιο πανω!!!!!  

@elenakii22 @Ani ani  @anemoni1989 εσεις πως πατε?? μεγαλωνουν οι ομορφες κοιλιτσες σας?

γεια σου κοριτσι μου! ναι μεγαλωνουν καθημερινα..σε σημειο που τα μπουφαν δυακολευοντσι να κλεισουν χαχα..εσυ πως εισαι?

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani ani είπε:

γεια σου κοριτσι μου! ναι μεγαλωνουν καθημερινα..σε σημειο που τα μπουφαν δυακολευοντσι να κλεισουν χαχα..εσυ πως εισαι?

χαιρομαι αληθεια!!! μπραβο!!!!  εγω καλα....περιμενω και εγω να μπω σε σειρα! χαααχχχααχαχ  να σας πανε ολα καλα μεχρι το τελος!!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...