Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Ειμαι και γω σε @noni90 mood

Μεχρι κ κλαματα ειχαμε το πρωι! Μετα απο μπαραζ συνευρεσεων εδω κ  1,5 μερες κανουμε σεξ κ δεν μπορει να ολοκληρωσει ωσπου σημερα το πρωι θεωρωντας οτι ειναι η τελευταια ευκαιρια αυτου του κυκλου αφου χθες ειχα θετικο τεστακι ωορρηξιας δεν τελειωσε εκει που πρεπει τελοσπαντων! Ανατριχιαστικες λεπτομερειες! Μετα μιλησαμε κ με πιασαν τα κλαματα οτι χαθηκε αυτος ο μηνας κτλ... Υπεροχα κατα τα αλλα...

μη στενοχωριέσαι...αν δεν το πετυχατε πατς για τον επομενο!οσο κ να στενοχωριομαστε μονο κακο μας κανει γτ η κατασταση δεν αλλαζει!

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

ρε παιδια ξερετε τι εχω παθει?? μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι αν δεν ειναι ενταξει η ροη μου δεν μπορω να μεινω εγκυος (δεν μου το εχει πει κανεις γιατρος) 

δε νομιζω να εχεις θεμα!κ εμενα ηταν καποιες φορες μειωμενη κ γενικα αιμα σχετικα αρκετο ειχα μονο τις δυο μερες ,τις υπολοιπες πολυ λιγο...

1 hour ago, Antila είπε:

Γεια σας! Είπα να μπω στην παρέα σας κορίτσια :) . Διάβασα μόνο τις 3 τελευταίες σελίδες, κι αν κατάλαβα καλά είστε στην διαδικασία για παιδάκι!

Εγώ είχα παλίνδρομη κύηση (η πρώτη μου) με απόξεση 30/6, άφησα δυο κύκλους να περάσουν, και έπειτα ξεκινήσαμε πάλι ελεύθερα (τωρα τελειωνει ο δευτερος κυκλος ελευθερων επαφων, περιοδος θα ερθει λογικα την Κυριακη-Δευτερα). Η ψυχολογια ανεβασμενη μολις τελειωνει η περιοδος, διαθεση για σεξ κτλ, αλλα μετα τα μεσα του κυκλου σιγα σιγα πεφτει η διαθεση κ νιωθω προκαταβολικα απογοητευση! Δε νομιζω οτι εχω ξεπερασει την απωλεια, επειδη οσο και να προσπαθω δε μπορω να δω θετικα τα πραγματα (κανω σεναρια οτι δε θα μεινω ξανα ευκολα, οτι μπορει να εχω καποιο προβλημα κτλ!). Συν οτι βλεπω κακα ονειρα, αιμορραγιες κτλ.

Τον προηγουμενο μηνα που ηταν η πρωτη φορα ελευθερα, ενιωθα οτι ειχα και συμπτωματα (ψευτικα φυσικα) κ αποφασισα να μην το κανω αυτο στον εαυτο μου.

Ηρθε η ωρα να παρω την κατασταση στα χερια μου και η παρεα εδω νομιζω θα βοηθησει! Θα χαρω συντομα να μοιραστουμε ευχαριστα νεα ολες! Θετικη σκεψη!

(Ξεχασα, με λενε Αντιγονη! Χαρηκα!!)

καλωσηρθες!!!το οτι εμεινες εγκυος δειχνει οτι σιγουρα μπορεις να ξαναμεινεις!ειναι νωρις για να σε παρει απο κατω!που ξερεις μπορει αυτος ο μηνας να ειναι κ ο τυχερος σας!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

@alina80  και εγω θα είμαι μαζι σου!

Κοριτσια Ερώτηση !?

Ειδα θετικο τεστ ωορρηξίας αν δεν καταφερω να εχω επαφη σημερα και εγω αυριο πιάνει τιποτα η μπα?

Πιάνει. Αλλά.να έχεις και σήμερα. Και έπρεπε και χτες. Μην περιμένεις να δεις το θετικό για να πιάσεις δουλειά... 

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Πιάνει. Αλλά.να έχεις και σήμερα. Και έπρεπε και χτες. Μην περιμένεις να δεις το θετικό για να πιάσεις δουλειά... 

Βρε τι σου ειπα??

Δεν ειπα μαζι και εγω μεχρι τα Χριστούγεννα ειχα και τριτη και εχθες πεμπτη και δεν ξερω αν λογο δουλεια προλαβω σημερα αλλιως και σημερα και αυριο απλα ελεγα αν δεν καταφερω σημερα!?

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!! μολις ηρθα στη δουλεια  εφτιαξα ελληνικουλη και διαβαζω τα νεα σας!!! πως ειστε σημερα??? ηθικο???

@alina80 εισαι η ψυχη του φορουμ δε θελω να πεφτεις ψυχολογικα αλλα να εισαι η πιο αισιοδοξη να μας δινεις και μας δυναμη!!! 

@Papaki@ αντε να μας κανατε ποδαρικο για το νοεμβρη οπως ειπαν και πιο πανω!!!!!  

@elenakii22 @Ani ani  @anemoni1989 εσεις πως πατε?? μεγαλωνουν οι ομορφες κοιλιτσες σας?

• Μου αρέσει 2

Γειά σας κορίτσια μου!!Ξεκίνησα κάτι σεμινάρια και θα χαθώ λίγο μέχρι Χριστούγεννα.Καραμελίτσα μη με βάλεις στη λίστα γιατί όπως θα τρέχω δεν ξέρω αν θα τις καταλάβω κι όλας!!Και μενα ο άντρας μου με μαλώνει για το τσιγάρο.Σίγουρα θέλει κόψιμο.Προς το παρόν κάνω πιο λίγα.Αλλά όταν το είχα κομένο 3 χρόνια πάλι δεν έμενα.Το ξεκίνησα ξανά στο γάμο μου και σε 3 μήνες είχα μείνει έγκυος.

• Μου αρέσει 3

@caramel_83 κι εμένα λόγω υποθυρεοειδισμού άλλαξε η ροή μου! Πλέον έχω πολυ ροή τη δεύτερη μέρα, τρίτη μέρα μικρή ροή και άλλες 2 μέρες καφέ. Αλλά το παλέυω. Μη μου βάζεις κ άλλες ιδέες τώρα ήδη νομίζω ότι έχω φραγμένες σάλπιγγες, αφιλόξενη μήτρα, κακής ποιότητας ωάρια και δε ξέρω τι άλλο. 

@Antila καλωσήρθες!!!!! Εμένα με ξεάγχωσαν τα τεστ ωορρηξίας, γιατί δεν έχω πλέον την απορία αν κάνω η δεν κάνω ωορρηξία και αν πετυχαίνω τις μέρες. 

Δε σας ειπα σημερα θα δω θετικο τεστ? Αρχισε να ανεβαίνει η ορμόνη μου φάνηκε αχνή γραμμή μάλλον αυρίο θα δω το θετικό και μεθαύριο η παραμεθαυριο ωορρηξία. Περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου απ τη δουλειά. και επειδή ο έρωτας περνάει απ το στομάχι έκανα κοτόπιτα σήμερα που σχόλασα νωρις. Θα τον ρίξω λέτε?

Just now, marillia είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!!Ξεκίνησα κάτι σεμινάρια και θα χαθώ λίγο μέχρι Χριστούγεννα.Καραμελίτσα μη με βάλεις στη λίστα γιατί όπως θα τρέχω δεν ξέρω αν θα τις καταλάβω κι όλας!!Και μενα ο άντρας μου με μαλώνει για το τσιγάρο.Σίγουρα θέλει κόψιμο.Προς το παρόν κάνω πιο λίγα.Αλλά όταν το είχα κομένο 3 χρόνια πάλι δεν έμενα.Το ξεκίνησα ξανά στο γάμο μου και σε 3 μήνες είχα μείνει έγκυος.

Εγώ παλεύω να πέσω στα 10 γιατί ανέβηκα στα 15 απ την απογοήτευση. 

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ναι εχει σχεση ! εμενα σου λεω μου βγηκε αρνητικο εντελως την τεταρτη!!!!  κανε το τεστ μετα απο ενα 4ωρο κ μη πιεις νερα το τελευταιο 2ωρο.

αχ κ εγω εχω βαρεθει με αυτη την κατασταση με τα τεστ .. αλλα τι να κανω 

Σημερα μου βγηκε αχνη δευτερη γραμμη οπότε λογικά το θετικό μου θα είναι αύριο.... Να μη πιω 2 ωρες νερο δε γινεται...... Καταρχήν στο 4ωρο που λες θα εχω παει 2 φορες τουαλετα. Μονο στη δουλεια δε πινω πολυ νερο αλλά τι να κανω να κανω πιπι σε κυπελακια στη δουλεια????? κ απ έξω οι εξυπηρετούμενοι να περιμένουν να κάνουμε συμβουλευτική?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Και γω γύρω στα 12-15 έκανα.Τώρα έχω 3 μέρες κάνω 5!!!Να σου πω και γω λόγω απογοήτευσης έκανα τόσα αλλά χειρότερα τα κάνουμε. .Βρες να τρωως κάτι να απασχολήσε.Πχ ανανά χαχχαχχα!!!!Και πάνω απ όλα θα το κόψεις ή θα το ελλατώσεις επειδή εσύ θα το θες.Οχι επειδή πρέπει.Δεν υπάρχει χειρότερο να πεις σε καπνιστή πρέπει να το κόψεις.Δεν ξέρουμε ότι κάνει κακό?Ωρες ωρές νιώθω σαν ναρκωμανής.Και όντως γιατί η νικοτίνη είναι εθιστική ουσία.Θέλει μεγάλη προσπάθεια.

• Μου αρέσει 1

Just now, marillia είπε:

Και γω γύρω στα 12-15 έκανα.Τώρα έχω 3 μέρες κάνω 5!!!Να σου πω και γω λόγω απογοήτευσης έκανα τόσα αλλά χειρότερα τα κάνουμε. .Βρες να τρωως κάτι να απασχολήσε.Πχ ανανά χαχχαχχα!!!!Και πάνω απ όλα θα το κόψεις ή θα το ελλατώσεις επειδή εσύ θα το θες.Οχι επειδή πρέπει.Δεν υπάρχει χειρότερο να πεις σε καπνιστή πρέπει να το κόψεις.Δεν ξέρουμε ότι κάνει κακό?Ωρες ωρές νιώθω σαν ναρκωμανής.Και όντως γιατί η νικοτίνη είναι εθιστική ουσία.Θέλει μεγάλη προσπάθεια.

Αμα τρώω κι αλλο δε θα χωραω στο νυφικο!!!! Μια φορά το εχω κοψει για 1 μηνα, πηρα σε 1 μηνα 4 κιλα. Λόγω θυρεοειδή δε χάνω κ ευκολα οποτε καταλαβαίνεις. Γαμώτο ξεχασα τον ανανά. Δευτέρα μετά τη δουλειά παω σουπερ Κυριακη θα κανω ωορρηξια! Προλαβαίνω!!

Διαφημίσεις

Just now, noni90 είπε:

Αμα τρώω κι αλλο δε θα χωραω στο νυφικο!!!! Μια φορά το εχω κοψει για 1 μηνα, πηρα σε 1 μηνα 4 κιλα. Λόγω θυρεοειδή δε χάνω κ ευκολα οποτε καταλαβαίνεις. Γαμώτο ξεχασα τον ανανά. Δευτέρα μετά τη δουλειά παω σουπερ Κυριακη θα κανω ωορρηξια! Προλαβαίνω!!

Βάλε υπενθύμιση στο κινητό!!!Και γω παίρνω όταν το κόβω αλλά τρώω βλακείες.Σοκολάτες και πατατάκια.Αν δε φάω εκείη τη ώρα θα δαγκώσω άνθρωπο.Με φρούτα,καμια μπάρα,σπόρια κάτι γίνεται!!!Για αρχή στο χαλαρό ελλατωσέ το και θα ρθουν όλα σιγα σιγα.Θα μείνεις εγκυούλα και θα το κόψεις.Εγώ με το που έμαθα εγκυμοσύνη το έκοψα.Δε με πείραξε καθόλου.Μόνο όταν μου είπαν δεν προχωρά και περίμενα τις χοριακές έκανα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , noni90 είπε:

@caramel_83 κι εμένα λόγω υποθυρεοειδισμού άλλαξε η ροή μου! Πλέον έχω πολυ ροή τη δεύτερη μέρα, τρίτη μέρα μικρή ροή και άλλες 2 μέρες καφέ. Αλλά το παλέυω. Μη μου βάζεις κ άλλες ιδέες τώρα ήδη νομίζω ότι έχω φραγμένες σάλπιγγες, αφιλόξενη μήτρα, κακής ποιότητας ωάρια και δε ξέρω τι άλλο. 

@Antila καλωσήρθες!!!!! Εμένα με ξεάγχωσαν τα τεστ ωορρηξίας, γιατί δεν έχω πλέον την απορία αν κάνω η δεν κάνω ωορρηξία και αν πετυχαίνω τις μέρες. 

Δε σας ειπα σημερα θα δω θετικο τεστ? Αρχισε να ανεβαίνει η ορμόνη μου φάνηκε αχνή γραμμή μάλλον αυρίο θα δω το θετικό και μεθαύριο η παραμεθαυριο ωορρηξία. Περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου απ τη δουλειά. και επειδή ο έρωτας περνάει απ το στομάχι έκανα κοτόπιτα σήμερα που σχόλασα νωρις. Θα τον ρίξω λέτε?

Σημερα μου βγηκε αχνη δευτερη γραμμη οπότε λογικά το θετικό μου θα είναι αύριο.... Να μη πιω 2 ωρες νερο δε γινεται...... Καταρχήν στο 4ωρο που λες θα εχω παει 2 φορες τουαλετα. Μονο στη δουλεια δε πινω πολυ νερο αλλά τι να κανω να κανω πιπι σε κυπελακια στη δουλεια????? κ απ έξω οι εξυπηρετούμενοι να περιμένουν να κάνουμε συμβουλευτική?

Καλεεε γιατι να τα εχεις ολα αυτα που λες?????

Αποκλείεται!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Καλεεε γιατι να τα εχεις ολα αυτα που λες?????

Αποκλείεται!

χαχαχα το ξερω απλά κάνω σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Όλο κ κατι θα έχω απλά όχι ολα μαζί στάνταρ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , noni90 είπε:

καλα κ εγω σχολαω στις 6 κ φτανω σπιτι στις 7 . οποτε τοτε το κανω τεστ κ προσπαθω να μην πιω νερο το τελευταιο 2ωρο γτ ετσι λεει αλλα καμια φορα ξεχνιεμαι :P εγω λογικα σημερα η αυριο θα κανω ωορηξια .. αλλα αντε να βγαλω ακρη με τον αντρα μου . εγω σε αντιθεση με σας @MelinaFo  kai   @noni90 , οταν δεν γινεται κατι νευριαζω πολυ και  λεω πολλα πανω στα νευρα μου ... και το αποτελεσμα ειναι να μαλωνουμε ασχημα..για παραδειγμα χθες , καναμε οτι καναμε κ στο 10΄λεπτο κουραστηκε , ζεσταθηκε( ολα τα ειπε )και σταματησαμε.. ειναι κ της αποψης οτι δν χρειαζεται να βλεπουμε γονιμες μερες γτ οταν ειναι να ερθει θα ερθει ... ελα μου ομως που δεν ειναι ετσι ... εχω αρκετα σταθερο κυκλο κ κανω ωορηξια παντα 14-15η μερα  . ε και μετα νευριαζω οταν ακουω να μου λεει , δεν γινεται με προγραμμα  ..και μαλωνουμε . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

καλα κ εγω σχολαω στις 6 κ φτανω σπιτι στις 7 . οποτε τοτε το κανω τεστ κ προσπαθω να μην πιω νερο το τελευταιο 2ωρο γτ ετσι λεει αλλα καμια φορα ξεχνιεμαι :P εγω λογικα σημερα η αυριο θα κανω ωορηξια .. αλλα αντε να βγαλω ακρη με τον αντρα μου . εγω σε αντιθεση με σας @MelinaFo  kai   @noni90 , οταν δεν γινεται κατι νευριαζω πολυ και  λεω πολλα πανω στα νευρα μου ... και το αποτελεσμα ειναι να μαλωνουμε ασχημα..για παραδειγμα χθες , καναμε οτι καναμε κ στο 10΄λεπτο κουραστηκε , ζεσταθηκε( ολα τα ειπε )και σταματησαμε.. ειναι κ της αποψης οτι δν χρειαζεται να βλεπουμε γονιμες μερες γτ οταν ειναι να ερθει θα ερθει ... ελα μου ομως που δεν ειναι ετσι ... εχω αρκετα σταθερο κυκλο κ κανω ωορηξια παντα 14-15η μερα  . ε και μετα νευριαζω οταν ακουω να μου λεει , δεν γινεται με προγραμμα  ..και μαλωνουμε . 

καλά κι εμένα χτές πόναγε το δόντι του, σήμερα πονάει η καρδιά του (τον πιάνει συχνά νευρόπονος στην πλατη εχουμε κάνει 3 φορές εξετάσεις και δεν ειναι κάτι). Ευτυχώς μου το είπε από τώρα. Θα φάω την κοτόπιτα μόνη μου. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...