Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε? εγω πινω καφεδακι και σας διαβαζω :)

@orianna ο μπαμπας σου τι επαθε? ειναι καλυτερα? περαστικα σου ευχομαι και γρηγορα

@Μαρθα Κ για πες πως εισαι σημερα? απο συμπτωματα πως εισαι?? αντε 2 μερες εμειναν :D 

@Farmakotriftena ρε κοριτσι ο γιατρος σου τι λεει γιάυτη την κατασταση?

@Papaki@ λες να πιαστηκε το σπορακι???

@Nati85 πως ειναι ο μικρουλης σημερα?

@alina80 @andrianni @marillia κοριτσια μου εχετε πει επομενη ημερομηνια αναμονης και δεν την εχω αλλαξει?? συγνωμη αλλα ειχα λιγο δουλεια και ειχα χασει λιγα γεγονοτα:oops:

Αγαπη σφαχτες έχω από χθες τα πρωινά όμως... Και πριν λίγο είχα κάτι σαν βελονάκι να με τρυπαει γύρω από τον οφαλο μου και γενικά από χθες νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος... Το στήθος πονάει μόνο αν το πιέσω μπροστά στις ρογες... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 28 λεπτά , Antila είπε:

Γεια σας! Είπα να μπω στην παρέα σας κορίτσια :) . Διάβασα μόνο τις 3 τελευταίες σελίδες, κι αν κατάλαβα καλά είστε στην διαδικασία για παιδάκι!

Εγώ είχα παλίνδρομη κύηση (η πρώτη μου) με απόξεση 30/6, άφησα δυο κύκλους να περάσουν, και έπειτα ξεκινήσαμε πάλι ελεύθερα (τωρα τελειωνει ο δευτερος κυκλος ελευθερων επαφων, περιοδος θα ερθει λογικα την Κυριακη-Δευτερα). Η ψυχολογια ανεβασμενη μολις τελειωνει η περιοδος, διαθεση για σεξ κτλ, αλλα μετα τα μεσα του κυκλου σιγα σιγα πεφτει η διαθεση κ νιωθω προκαταβολικα απογοητευση! Δε νομιζω οτι εχω ξεπερασει την απωλεια, επειδη οσο και να προσπαθω δε μπορω να δω θετικα τα πραγματα (κανω σεναρια οτι δε θα μεινω ξανα ευκολα, οτι μπορει να εχω καποιο προβλημα κτλ!). Συν οτι βλεπω κακα ονειρα, αιμορραγιες κτλ.

Τον προηγουμενο μηνα που ηταν η πρωτη φορα ελευθερα, ενιωθα οτι ειχα και συμπτωματα (ψευτικα φυσικα) κ αποφασισα να μην το κανω αυτο στον εαυτο μου.

Ηρθε η ωρα να παρω την κατασταση στα χερια μου και η παρεα εδω νομιζω θα βοηθησει! Θα χαρω συντομα να μοιραστουμε ευχαριστα νεα ολες! Θετικη σκεψη!

(Ξεχασα, με λενε Αντιγονη! Χαρηκα!!)

Γειά σου! Δεν θα ερθει Κυριακή -Δευτέρα, αυτό να λες και να μας κάνεις καλο ποδαρικό εδώ μέσα! Γινεται εδώ μια ψυχοθεραπεία με την κουβεντουλα πιστευως σε όλες μας! Καπως μας φεύγει το άγχος, ανταλλάσουμε εμπειρίες και προσπαθούμε και να το βλέπουμε θετικά ώστε να γίνει σύντομα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , alina80 είπε:

Καραμελιτσα αν πιστεύεις ότι λόγω ροής δεν μπορείς να μείνεις έγκυος, έτσι θα γίνει. Για αυτό άλλαξε ρότα. Κορίτσια όλα είναι εφικτά και πιθανά. 

Εγώας πούμε. Είχα τώρα μάλλον βιοχημική έτσι; Την Πέμπτη κιόλας ο γιατρός μου έλεγε ότι είναι δύσκολο να μείνω, ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και ότι η γνώμη του είναι να κάνω επέμβαση αφαίρεσης κύστης και ινομοίωματος και καπάκι εξωσωματική. Τον άκουγα και έκλαιγα. Και όμως , τέσσερις μέρα μετά είδα άχνη γραμμή στο τεστ. Δεν εξελίχτηκε αλλά αυτό είναι άσχετο. Θα μπορούσε να συμβεί ακριβώς το ίδιο και μετά από εξωσωματική.  Η σύλληψη είχε γίνει. 

Θα κλείσω με κάτι που μου είχε πει κάποτε ένας ολυμπιονίκης. "Το ζητούμενο είναι η θέληση να ξεπερνάει την ικανότητα". Αλλά πραγματική θεληση, χωρίς αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Μου είχε πει "αν έβγαινα να αγωνιστώ και είχα αμφιβολίες αν θα τα καταφέρω, δεν θα τα κατάφερνα". Θέληση, αυτοπεποίθηση και πίστη στο ότι θα επιτευχθεί ο στόχος. Αλλά 100 τοις 100. Όχι μισές δουλειές. 

αλινακι μην ανχωνεσε βρε κοριτσαρα μην ακουω κλαματα κ απελπισια οτι πιθανοτητες κ να υπαρχουν θα τις βρουμε! ε πια κ εξωσωματικη δεν χαθηκε κ ο κοσμος να κανουμε δεν ειναι δα κ για κλαματα!! θα περασουν ολα! 

Διαφημίσεις

@caramel_83 προσπαθώ να μην είμαι πολύ αισιόδοξη... αλλά έχω αρχίσει και το φτέρνισμα από χτες

@vvrd μαζί κορίτσι περιμένουμε ναι! Άντε καλά αποτελέσματα να χουμε

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Γειά σου! Δεν θα ερθει Κυριακή -Δευτέρα, αυτό να λες και να μας κάνεις καλο ποδαρικό εδώ μέσα! Γινεται εδώ μια ψυχοθεραπεία με την κουβεντουλα πιστευως σε όλες μας! Καπως μας φεύγει το άγχος, ανταλλάσουμε εμπειρίες και προσπαθούμε και να το βλέπουμε θετικά ώστε να γίνει σύντομα!

Γεια σου Kido! Χαχα, εχεις δικιο ΔΕΝ περιμενω θα λεμε!

Γι αυτο μπηκα στην παρεα, νομιζω οτι θα κατανοουμε η μια την αγωνια της αλλης και θα χαιρομαστε με τη χαρα οποιας τα καταφερνει! :) Ειναι σημαντικο να κατανοει ο αλλος τι βιωνεις και να σε ενθαρρυνει.

Ευχομαι πραγματικα σε ολες μας πολυ συντομα τα ευχαριστα, μεσα απο την καρδια μου!

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε? εγω πινω καφεδακι και σας διαβαζω :)

@orianna ο μπαμπας σου τι επαθε? ειναι καλυτερα? περαστικα σου ευχομαι και γρηγορα

@Μαρθα Κ για πες πως εισαι σημερα? απο συμπτωματα πως εισαι?? αντε 2 μερες εμειναν :D 

@Farmakotriftena ρε κοριτσι ο γιατρος σου τι λεει γιάυτη την κατασταση?

@Papaki@ λες να πιαστηκε το σπορακι???

@Nati85 πως ειναι ο μικρουλης σημερα?

@alina80 @andrianni @marillia κοριτσια μου εχετε πει επομενη ημερομηνια αναμονης και δεν την εχω αλλαξει?? συγνωμη αλλα ειχα λιγο δουλεια και ειχα χασει λιγα γεγονοτα:oops:

Χαιρεται! Αυτή είναι η ημερομ.αναμονής αλλά ακόμα τίποτα. Βλέπεις εγώ έχω καλή ροή αλλά δεν έχω καλό κύκλο, ούτε κ ωορ.! Θα περιμένω αλλες 10 μέρες κ αν δεν θα παρω τη γιατρό! 

Γι αυτό ηρέμησε η ροή δεν παίζει ρόλο! 

Γεια κ στα καινουργια κορίτσια! Μεγαλώνει η παρεούλα! 

Να ανέβουμε λιγο ομως κορίτσια (πρώτα ψυχολογικά κ μετά κ στον πίνακα!)

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι; η γιατρός μου είπε οτι δεν έκανα ωορ.αλλά εγώ είχα σίγουρα τα υγρα της ωορ.Γίνεται αυτό;

πρίν από 53 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσάκι μου έχεις αδερφές??? Φίλες???? Εγώ ή αδερφή μου που ήταν έτσι όταν γέννησε την βοήθησα εγώ πολύ ψυχολογικά και έχει και το λέει ακόμα και τώρα.... Ότι θες εδώ είμαι ακόμα και το τηλέφωνό μου θα σου δώσω όταν δεν είσαι καλά να σου φτιάχνω την μέρα μόνο πάλεψε να βγεις από αυτή την κατάσταση είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου έχεις έναν άγγελο σπίτι και στο δρόμο έρχεται και άλλο αγγελούδι.... Αντέ κοριτσάκι μου πάρε τα πάνω σου και όλα καλά!!! 

Μιλάω με τις φίλες μου καθημερινά μου κρατάνε παρέα έτσι. Σπίτι μου δεν θέλω κανέναν στα χάλια μου είπε δεν θέλω ούτε την μητέρα μου. Θα κάνω υπομονή. Δεν μπορώ κι αλλιώς  εξ'αλλου.  Είναι για καλό λέω όπως μου λέτε κι εσείς και παρηγοριεμαι .

Με συγκίνησες πάντως! Είσαι κορίτσι με ενσυναισθηση εσύ! Μπράβο σου!! Τυχερές οι φίλες σου και η αδερφούλα σου!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

αλινακι μην ανχωνεσε βρε κοριτσαρα μην ακουω κλαματα κ απελπισια οτι πιθανοτητες κ να υπαρχουν θα τις βρουμε! ε πια κ εξωσωματικη δεν χαθηκε κ ο κοσμος να κανουμε δεν ειναι δα κ για κλαματα!! θα περασουν ολα! 

Λίνα μου αυτο λέω. Ότι στεναχωρήθηκα ενώ ήμουν κατά πάσα πιθανότητα ήδη έγκυος. Άσχετα που δεν προχώρησε. Άρα άδικα στεναχωρέθηκα...Για αυτό λέω. Αισιοδοξία και απόλυτη, αδιαπραγματευτη πεποίθηση ότι ο στόχος θα επιτευχθεί. 

Εγώ πάντως το αποφάσισα. Μέχρι τα Χριστούγεννα το αργοτερο θα είμαι έγκυος. Ποια θα είναι μαζί μου. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Λίνα μου αυτο λέω. Ότι στεναχωρήθηκα ενώ ήμουν κατά πάσα πιθανότητα ήδη έγκυος. Άσχετα που δεν προχώρησε. Άρα άδικα στεναχωρέθηκα...Για αυτό λέω. Αισιοδοξία και απόλυτη, αδιαπραγματευτη πεποίθηση ότι ο στόχος θα επιτευχθεί. 

Εγώ πάντως το αποφάσισα. Μέχρι τα Χριστούγεννα το αργοτερο θα είμαι έγκυος. Ποια θα είναι μαζί μου. 

Εγω φυσικα χαχαχαχα :D

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μιλάω με τις φίλες μου καθημερινά μου κρατάνε παρέα έτσι. Σπίτι μου δεν θέλω κανέναν στα χάλια μου είπε δεν θέλω ούτε την μητέρα μου. Θα κάνω υπομονή. Δεν μπορώ κι αλλιώς  εξ'αλλου.  Είναι για καλό λέω όπως μου λέτε κι εσείς και παρηγοριεμαι .

Με συγκίνησες πάντως! Είσαι κορίτσι με ενσυναισθηση εσύ! Μπράβο σου!! Τυχερές οι φίλες σου και η αδερφούλα σου!

Μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου, δεν ωφελεί κανέναν. Σε λίγο καιρό θα νιώσεις καλύτερα και θα αναπληρώσεις όλον τον "χαμένο" χρόνο λόγω της αδιαθεσίας σου. Είναι για ιερό σκοπό και όσοι σε αγαπούν το καταλαβαίνουν και το σέβονται είναι σίγουρο! Μήπως τα μεγαλοποιείς στο μυαλό σου; Βάλτα στις σωστές διαστάσεις! Με αγάπη στα λέω γιατί έχω περάσει κι εγώ από αντίστοιχη φάση ψυχολογικά, όταν είχα ένα τραυματισμό και δεν ήθελα άνθρωπο μέχρι να γιάννω. Με το ζόρι μιλούσα και στο τηλ. Ακόμη χειρότερη εγώ δηλαδή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ !!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...