Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ανεβασα μια φωτο με το τεστ ωορρηξιας που εκανα πριν λιγο αλλα την εχουν σε επεξεργασια! Η γραμμη τεστ ειναι πιο εντονη απο του ελεγχου! Τι γινεται και συνεχιζω να ποναω! 

Ολες περναμε τα ιδια! Περναω τις φρικες μ και εκει που ειμαστε στις αγαπες κ τους ερωτες τον μπλοκαρω με μια τετοια κουβεντα ή με κλαματα. Εχουν δικιο κ οι αντρες δεν γινονται ολα με προγραμμα! Του γιατρου λοιπον απλα!

Ανέβηκε πολυ η lh αυτό σημαινει η εντονη γραμμή. Άρα δεν έχεις κάνει ωορρηξία ακόμα... Άρα δωστου να καταλαβει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Ουτε εγω εχω ακουσει κατι τετοιο ποτε. Το εχεις ψάξει βιβλιογραφικά να δεις αν υπάρχει τέτοια συσχέτιση? 

οχι δεν εχω βρει κατι, και οι γιατροι μου ειπαν οτι μπορει να γινει συλληψη, απλα εγω εχω φαει σκαλωμα 

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Τι εννοεις? Πως ειναι η ροη σου?

μου εχει χαλασει η ροη εδω και 2 χρονια εχω παααααρα πολυ μικρη και πιο πολυ ειναι παλιο αιμα (καφε χρωμα)

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Ανέβηκε πολυ η lh αυτό σημαινει η εντονη γραμμή. Άρα δεν έχεις κάνει ωορρηξία ακόμα... Άρα δωστου να καταλαβει!

Δηλαδη μπορει να εχουμε δυο μερες δυο θετικα τεστ? Οποτε αν εχω ωορρηξια σημερα η αυριο αποκλειεται να περιμενω περιοδο στις 14/11 οπως ειχα αρχικα υπολογισει

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

οχι δεν εχω βρει κατι, και οι γιατροι μου ειπαν οτι μπορει να γινει συλληψη, απλα εγω εχω φαει σκαλωμα 

μου εχει χαλασει η ροη εδω και 2 χρονια εχω παααααρα πολυ μικρη και πιο πολυ ειναι παλιο αιμα (καφε χρωμα)

Αφού δε σου εχουν πει οι ειδικοί ότι επηρρεάζει.... Αποκλειεται να επηρρεάζει ρε συ θα το ξέραμε τοση μελέτη έχουμε ριξει! Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια τώρα που θα μείνεις εγκυος θα δεις οτι δεν επηρεάζει και θα σου φυγει... !

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δηλαδη μπορει να εχουμε δυο μερες δυο θετικα τεστ? Οποτε αν εχω ωορρηξια σημερα η αυριο αποκλειεται να περιμενω περιοδο στις 14/11 οπως ειχα αρχικα υπολογισει

Εμενα 2 μερες σερι βγαινει θετικό το τεστ. Νομίζω την πιο εντονη υπολογίζεις.... Έτσι μου είχε πει η @elenakii22 αν θυμαμαι καλα. Αρα τιποτα δε χάθηκε βάλτον κατω... εχετε χρόνο!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλα μπορει να μην εχει να κανει γενικα! Μια συζητηση που ειχα κανει με την γιατρο μ παλιοτερα μ ελεγε οτι αλλαζει ή παρατηρεις εχει να κανει κυριως με ορμονικα ζητηματα! 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Αφού δε σου εχουν πει οι ειδικοί ότι επηρρεάζει.... Αποκλειεται να επηρρεάζει ρε συ θα το ξέραμε τοση μελέτη έχουμε ριξει! Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια τώρα που θα μείνεις εγκυος θα δεις οτι δεν επηρεάζει και θα σου φυγει... !

Εμενα 2 μερες σερι βγαινει θετικό το τεστ. Νομίζω την πιο εντονη υπολογίζεις.... Έτσι μου είχε πει η @elenakii22 αν θυμαμαι καλα. Αρα τιποτα δε χάθηκε βάλτον κατω... εχετε χρόνο!

η ροη μου μαλλον χαλασε λογο υποθυρεοειδισμου , κανω 4 μηνες θεραπεια τον Γεναρη θα παω παλι ενδοκρινολογο και θα δουμε εκτος αν μεχρι τοτε εχω μεινει εγκυος, προσπαθω να μην το σκεφτομαι αυτο με την περιοδο και να ξεκινησω προσπαθεια σαν να ειναι ολα φυσιολογικα 

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

η ροη μου μαλλον χαλασε λογο υποθυρεοειδισμου , κανω 4 μηνες θεραπεια τον Γεναρη θα παω παλι ενδοκρινολογο και θα δουμε εκτος αν μεχρι τοτε εχω μεινει εγκυος, προσπαθω να μην το σκεφτομαι αυτο με την περιοδο και να ξεκινησω προσπαθεια σαν να ειναι ολα φυσιολογικα 

Καραμελιτσα αν πιστεύεις ότι λόγω ροής δεν μπορείς να μείνεις έγκυος, έτσι θα γίνει. Για αυτό άλλαξε ρότα. Κορίτσια όλα είναι εφικτά και πιθανά. 

Εγώας πούμε. Είχα τώρα μάλλον βιοχημική έτσι; Την Πέμπτη κιόλας ο γιατρός μου έλεγε ότι είναι δύσκολο να μείνω, ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και ότι η γνώμη του είναι να κάνω επέμβαση αφαίρεσης κύστης και ινομοίωματος και καπάκι εξωσωματική. Τον άκουγα και έκλαιγα. Και όμως , τέσσερις μέρα μετά είδα άχνη γραμμή στο τεστ. Δεν εξελίχτηκε αλλά αυτό είναι άσχετο. Θα μπορούσε να συμβεί ακριβώς το ίδιο και μετά από εξωσωματική.  Η σύλληψη είχε γίνει. 

Θα κλείσω με κάτι που μου είχε πει κάποτε ένας ολυμπιονίκης. "Το ζητούμενο είναι η θέληση να ξεπερνάει την ικανότητα". Αλλά πραγματική θεληση, χωρίς αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Μου είχε πει "αν έβγαινα να αγωνιστώ και είχα αμφιβολίες αν θα τα καταφέρω, δεν θα τα κατάφερνα". Θέληση, αυτοπεποίθηση και πίστη στο ότι θα επιτευχθεί ο στόχος. Αλλά 100 τοις 100. Όχι μισές δουλειές. 

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, noni90 είπε:

Κύκλο 29 ημερών και περίοδος 13 μέρες μετά την ωορρηξία σύμφωνα με τον προηγούμενο κύκλο μου. Παίζουν ρόλο και τα υγρά? Γιατί εγώ κάθε 2 ώρες πάω τουαλέτα επειδή πίνω πολύ νερό. Σήμερα είμαι κ εγώ στη 14η μερα οπότε σήμερα πρέπει να μου βγεί το πρώτο θετικό τεστ ωορρηξίας. 

Ευχαριστώ για την υποστήριξη! Κι εγώ για αυτό μπήκα στο φόρουμ γιατί με βοηθάει να το συζητάω και λύνονται οι εμπειρίες μου και παίρνω θάρρος και από άλλες κοπέλες. 

Ναι εχει σχεση ! εμενα σου λεω μου βγηκε αρνητικο εντελως την τεταρτη!!!!  κανε το τεστ μετα απο ενα 4ωρο κ μη πιεις νερα το τελευταιο 2ωρο.

αχ κ εγω εχω βαρεθει με αυτη την κατασταση με τα τεστ .. αλλα τι να κανω 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Γεια σας! Είπα να μπω στην παρέα σας κορίτσια :) . Διάβασα μόνο τις 3 τελευταίες σελίδες, κι αν κατάλαβα καλά είστε στην διαδικασία για παιδάκι!

Εγώ είχα παλίνδρομη κύηση (η πρώτη μου) με απόξεση 30/6, άφησα δυο κύκλους να περάσουν, και έπειτα ξεκινήσαμε πάλι ελεύθερα (τωρα τελειωνει ο δευτερος κυκλος ελευθερων επαφων, περιοδος θα ερθει λογικα την Κυριακη-Δευτερα). Η ψυχολογια ανεβασμενη μολις τελειωνει η περιοδος, διαθεση για σεξ κτλ, αλλα μετα τα μεσα του κυκλου σιγα σιγα πεφτει η διαθεση κ νιωθω προκαταβολικα απογοητευση! Δε νομιζω οτι εχω ξεπερασει την απωλεια, επειδη οσο και να προσπαθω δε μπορω να δω θετικα τα πραγματα (κανω σεναρια οτι δε θα μεινω ξανα ευκολα, οτι μπορει να εχω καποιο προβλημα κτλ!). Συν οτι βλεπω κακα ονειρα, αιμορραγιες κτλ.

Τον προηγουμενο μηνα που ηταν η πρωτη φορα ελευθερα, ενιωθα οτι ειχα και συμπτωματα (ψευτικα φυσικα) κ αποφασισα να μην το κανω αυτο στον εαυτο μου.

Ηρθε η ωρα να παρω την κατασταση στα χερια μου και η παρεα εδω νομιζω θα βοηθησει! Θα χαρω συντομα να μοιραστουμε ευχαριστα νεα ολες! Θετικη σκεψη!

(Ξεχασα, με λενε Αντιγονη! Χαρηκα!!)

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

@Farmakotriftena ρε κοριτσι ο γιατρος σου τι λεει γιάυτη την κατασταση?

Τίποτα! Τι να μου πει... να κάνω υπομονή και ότι από 11η .... 12η... μέχρι 14η... Θα έχω δει σίγουρα βελτίωση.  Και μου έλεγε για τη γυναίκα του που ήταν ακριβώς έτσι και δεν μπορούσε να βοηθήσει αλλά μετά όταν έκλεισε τον 3ο έγινε περδίκι η γυναίκα του.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εσεις προσπαθειτε καιρο; Με τεστ ωορρηξιας καποιες κοπελες απο ο,τι καταλαβα, ή και χωρις;

Εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τεστ, και αγχωνομαι προς το παρον να δοκιμασω γιατι ηδη εχω εμμονες και δε θελω να χειροτερευσω! :shock: Χαχα

Grpbp2.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Τίποτα! Τι να μου πει... να κάνω υπομονή και ότι από 11η .... 12η... μέχρι 14η... Θα έχω δει σίγουρα βελτίωση.  Και μου έλεγε για τη γυναίκα του που ήταν ακριβώς έτσι και δεν μπορούσε να βοηθήσει αλλά μετά όταν έκλεισε τον 3ο έγινε περδίκι η γυναίκα του.

πωωω υπομονη τοτε ρε κοριτσι μου τι να σου πω, εχεις ακομα 3 εβδομαδες??

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κοριτσάκι μου έχεις αδερφές??? Φίλες???? Εγώ ή αδερφή μου που ήταν έτσι όταν γέννησε την βοήθησα εγώ πολύ ψυχολογικά και έχει και το λέει ακόμα και τώρα.... Ότι θες εδώ είμαι ακόμα και το τηλέφωνό μου θα σου δώσω όταν δεν είσαι καλά να σου φτιάχνω την μέρα μόνο πάλεψε να βγεις από αυτή την κατάσταση είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου έχεις έναν άγγελο σπίτι και στο δρόμο έρχεται και άλλο αγγελούδι.... Αντέ κοριτσάκι μου πάρε τα πάνω σου και όλα καλά!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Εσεις προσπαθειτε καιρο; Με τεστ ωορρηξιας καποιες κοπελες απο ο,τι καταλαβα, ή και χωρις;

Εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τεστ, και αγχωνομαι προς το παρον να δοκιμασω γιατι ηδη εχω εμμονες και δε θελω να χειροτερευσω! :shock: Χαχα

Καλωσήρθες στην παρέα μας Αντιγόνη. Συντομα εύχομαι τα ευχάριστα. 

Εγώ χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Προσωπικά δεν με αγχώνουν, με βοηθούν αφενός γιατί σιγουρευομαι ότι δεν χάνω τις γόνιμες μέρες, αφετέρου ξέρω καλύτερα ποτέ θα είναι η επόμενη περίοδος και δεν ξεσηκωνομαι με υποτιθέμενες καθυστερήσεις, που όμως δεν είναι πραγματικές (γιατί ο κύκλος μου παίζει από 24 μέχρι 29 μέρες). Αλλά κορίτσια τα αγχώνουν. Ότι είναι καλύτερο για την κάθε μια. 

Η απόφαση σου είναι η καλύτερη. Η απογοήτευση και η απαισιοδοξία άλλωστε δεν βοηθάνε έτσι κι αλλιώς. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...