Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια! Να ρωτήσω τις εγκυουλες ποτέ ξεκίνησε να πρηζεται το στήθος σας;

Καλημέρα,

Από ότι είδα περιμένουμε μαζί την επόμενη εβδομάδα. Και εμένα πρήστηκε το στήθος μου. Το νιώθω βαρύ και πονάει ελαφρώς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@caramel_83 καλημερα πως εισαι?θα παμε στην γιατρο το βραδακι να ριξει μια ματια στο αυτι του μηπως ειναι καμμια ωτιτιδα γιατι εκανε και πυρετο το βραδυ.ε μυξα μυξα μυξα αυτο τον καιρο την πατησε με το αυτι του!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

@caramel_83 καλημερα πως εισαι?θα παμε στην γιατρο το βραδακι να ριξει μια ματια στο αυτι του μηπως ειναι καμμια ωτιτιδα γιατι εκανε και πυρετο το βραδυ.ε μυξα μυξα μυξα αυτο τον καιρο την πατησε με το αυτι του!

ποναει πολυ η ωτιτιδα υπεφερα οταν ημουν μικρη, παθαινα συνεχεια :? 

εγω καλα ειμαι, σε λιγο καθαριζω και θα ξεκινησουμε κι εμεις πιο σοβαρα, να δουμε πως θα παει... ετσι κι αλλιως ουτε ο γυναικολογος ουτε η ενδοκρινολογος μου δεν μου ειπαν οτι δεν μπορω να συλλαβω.... απλα εγω το ειχα αφησει 

• Μου αρέσει 2

Ειμαι και γω σε @noni90 mood

Μεχρι κ κλαματα ειχαμε το πρωι! Μετα απο μπαραζ συνευρεσεων εδω κ  1,5 μερες κανουμε σεξ κ δεν μπορει να ολοκληρωσει ωσπου σημερα το πρωι θεωρωντας οτι ειναι η τελευταια ευκαιρια αυτου του κυκλου αφου χθες ειχα θετικο τεστακι ωορρηξιας δεν τελειωσε εκει που πρεπει τελοσπαντων! Ανατριχιαστικες λεπτομερειες! Μετα μιλησαμε κ με πιασαν τα κλαματα οτι χαθηκε αυτος ο μηνας κτλ... Υπεροχα κατα τα αλλα...

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Ειμαι και γω σε @noni90 mood

Μεχρι κ κλαματα ειχαμε το πρωι! Μετα απο μπαραζ συνευρεσεων εδω κ  1,5 μερες κανουμε σεξ κ δεν μπορει να ολοκληρωσει ωσπου σημερα το πρωι θεωρωντας οτι ειναι η τελευταια ευκαιρια αυτου του κυκλου αφου χθες ειχα θετικο τεστακι ωορρηξιας δεν τελειωσε εκει που πρεπει τελοσπαντων! Ανατριχιαστικες λεπτομερειες! Μετα μιλησαμε κ με πιασαν τα κλαματα οτι χαθηκε αυτος ο μηνας κτλ... Υπεροχα κατα τα αλλα...

Αχ ταυτιζομαι!!!! Προχθες ειχαμε κ εμεις κλαμματα εγω δηλαδη ενα ματσο χαλια εκλαιγα γιατι νιωθω οτι ειμαι υπογονιμη κ φταιω εγω κ τσακωθηκαμε εν τελει γιατι καπνιζα πολυ και μου ειπε οτι αυτο φταιει κ δε πιανω. κ δωστου κλαμμα εγω να λεω οτι δε μπορω να διαχειριστω αλλιως το αγχος μου. Επίσης ειχε ψιλοτραυματιστει σε μια συνευρεση πριν κανενα δυο βδομαδες κ ποναει ο καημενος κ εγω λέω αστο να περασει κ προσπαθουμε ξανα αργοτερα κ εκεινος δε θελει γιατι θα χασουμε τις γονιμες. Καταλαβαινεις ενας χαμος......... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

ποναει πολυ η ωτιτιδα υπεφερα οταν ημουν μικρη, παθαινα συνεχεια :? 

εγω καλα ειμαι, σε λιγο καθαριζω και θα ξεκινησουμε κι εμεις πιο σοβαρα, να δουμε πως θα παει... ετσι κι αλλιως ουτε ο γυναικολογος ουτε η ενδοκρινολογος μου δεν μου ειπαν οτι δεν μπορω να συλλαβω.... απλα εγω το ειχα αφησει 

Ναι ποναει πολυ!!και φοβαμαι αν το παθει μια θα το παθαινει συνεχεια!εχθες το μεσημερι ξυπνησε με κλαμματα κακος χαμος δεν ηξερα τι να κανω ποναει το αυτι μου μαμα να φωναζει και εγω να τον εχω αγκαλια να τρεχω να βρω ντεπον να του δωσω και αυτος να σπαραζει.μου κοπηκαν τα ποδια! Η παιδιατρος μου ειπε πονσταν για τον πονο του αυτιου.δεν το ηξερα.

Αντε να ξεκινησετε εντατικα εισαι χαλαρη γενικα οποτε θα γινει η δουλεια πιστευω!!

@MelinaFo @noni90  και εγω εκλαιγα την δευτερα στεναχωρηθηκα που ειχαμε μονο μια επαφη στις γονιμες.αλλα δεν μπορουσα μπλοκαρα εντελως δεν ειχα ορεξη βρε παιδι μου πως το λενε δεν μου εκανε κουκου την συγκεκριμενη στιγμη!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Ανεβασα μια φωτο με το τεστ ωορρηξιας που εκανα πριν λιγο αλλα την εχουν σε επεξεργασια! Η γραμμη τεστ ειναι πιο εντονη απο του ελεγχου! Τι γινεται και συνεχιζω να ποναω! 

Ολες περναμε τα ιδια! Περναω τις φρικες μ και εκει που ειμαστε στις αγαπες κ τους ερωτες τον μπλοκαρω με μια τετοια κουβεντα ή με κλαματα. Εχουν δικιο κ οι αντρες δεν γινονται ολα με προγραμμα! Του γιατρου λοιπον απλα!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

θελω να πθστευω πως θα συνεχισω να ειμαι χαλαρη και δεν θα με πιασει η τρελα μετα χαχαχαχα :P 

Χαχαχαχχαχα Ε ενταξει λιγο τρελα μπορει να σε πιασει αλλα δεν πειραζει εμεις ειμαστε εδω να την μοιραστεις

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

ρε παιδια ξερετε τι εχω παθει?? μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι αν δεν ειναι ενταξει η ροη μου δεν μπορω να μεινω εγκυος (δεν μου το εχει πει κανεις γιατρος) 

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε παιδια ξερετε τι εχω παθει?? μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι αν δεν ειναι ενταξει η ροη μου δεν μπορω να μεινω εγκυος (δεν μου το εχει πει κανεις γιατρος) 

Ουτε εγω εχω ακουσει κατι τετοιο ποτε. Το εχεις ψάξει βιβλιογραφικά να δεις αν υπάρχει τέτοια συσχέτιση? 

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

Τι εννοεις? Πως ειναι η ροη σου?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...