Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@noni90 καλημερα ολη μερα!!μην απογοητευεσαι.να σκεφτεσαι οτι μπορεις να εχεις τις επαφες σου οποτε θελεις για οσο θελεις και οπου θελεις!!εχω τον πονο μου και το λεω αυτο χαχαχαχα. Απολαυσε την στιγμη και προσπαθησε να μην σκεφτεσαι διαφορα να σκεφτεσαι οτι πρεπει να προσπαθησεις για να πετυχεις. αν δεν εχεις επαφη παλι απογοητευμενη θα εισαι αφου σιγουρα δεν θα μεινεις εγκυος! Τωρα για τα τεστακια ναι και εμενα μου εχει συμβει να ειναι αχνο και μετα τιποτα.επισης αυτη την φορα δεν ηταν και εμενα το ιδιο ακριβως με την αλλη γραμμη αλλα ειχα ωορρηξια το καταλαβα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@noni90 καλημερα ολη μερα!!μην απογοητευεσαι.να σκεφτεσαι οτι μπορεις να εχεις τις επαφες σου οποτε θελεις για οσο θελεις και οπου θελεις!!εχω τον πονο μου και το λεω αυτο χαχαχαχα. Απολαυσε την στιγμη και προσπαθησε να μην σκεφτεσαι διαφορα να σκεφτεσαι οτι πρεπει να προσπαθησεις για να πετυχεις. αν δεν εχεις επαφη παλι απογοητευμενη θα εισαι αφου σιγουρα δεν θα μεινεις εγκυος! Τωρα για τα τεστακια ναι και εμενα μου εχει συμβει να ειναι αχνο και μετα τιποτα.επισης αυτη την φορα δεν ηταν και εμενα το ιδιο ακριβως με την αλλη γραμμη αλλα ειχα ωορρηξια το καταλαβα!

Εχετε δίκιο βασικά, θα προσπαθήσω να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι αν και μου είναι τρομερά δύσκολο. Πραγματικά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θαυμάζω τις κοπέλες που προσπαθούν καιρό. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! 

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Εχετε δίκιο βασικά, θα προσπαθήσω να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι αν και μου είναι τρομερά δύσκολο. Πραγματικά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θαυμάζω τις κοπέλες που προσπαθούν καιρό. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! 

Σκέψου και κάτι άλλο: το εύκολο είναι να απογοητευτείς. Το απαιτητικό είναι να χαλαρώσεις και να επιμένεις. Είμαστε δυνατές κορίτσια και είμαστε όλες μαζί στον αγώνα αυτό :-P

Ο άντρας σου μπορεί να σε βοηθήσει αν του πεις πώς νιώθεις, αντί να απομονώνεσαι και να κοιμάσαι - το έκανα κι εγώ και θύμωνα και είχα μούτρα - μίλησέ του και εξήγησε του πώς νιώθεις. Συνήθως δεν έχουν ιδέα οι καημένοι, είναι πολύ πιο απλοί στην σκέψη τους! Σε αγαπάει και σε νοιάζεται. Θα είναι λυτρωτικό και ίσως μετά έρθει και μια γλυκιά επαφούλα...

Just now, kido είπε:

Σκέψου και κάτι άλλο: το εύκολο είναι να απογοητευτείς. Το απαιτητικό είναι να χαλαρώσεις και να επιμένεις. Είμαστε δυνατές κορίτσια και είμαστε όλες μαζί στον αγώνα αυτό :-P

Ο άντρας σου μπορεί να σε βοηθήσει αν του πεις πώς νιώθεις, αντί να απομονώνεσαι και να κοιμάσαι - το έκανα κι εγώ και θύμωνα και είχα μούτρα - μίλησέ του και εξήγησε του πώς νιώθεις. Συνήθως δεν έχουν ιδέα οι καημένοι, είναι πολύ πιο απλοί στην σκέψη τους! Σε αγαπάει και σε νοιάζεται. Θα είναι λυτρωτικό και ίσως μετά έρθει και μια γλυκιά επαφούλα...

Γενικά μου είναι δύσκολο να χαλαρώνω για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ και τεχνικές χαλάρωσης κατά καιρούς. Μουτρα κ τετοια δεν έχω ουτε θυμώνω.... Ξέρει πως νιώθω το συζητάμε απλά για εκείνον είναι όλα απλά, μου λεει σιγα θέμα πιθανοτήτων είναι κ για εκείνον λήγει εκεί το θέμα. Όσο για τη γλυκιά επαφούλα, πρεπει να είμαι κ εγω γλυκούλα κ εγώ μόνο γλυκούλα δεν είμαι! Ειμαι γενικά λίγο πιο strict σαν χαρακτήρας... Και εγώ έχω κ μια δυσκολία στο να επικοινωνήσω πως ακριβώς νιώθω κ να το καταλάβει ο άλλος. Τι να κανει κ αυτος ο καψερος με εμενα που εμπλεξε.. 

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Εμενα βρε κοριτσια συνεχεια με ρωταει πως νιωθεις πως εισαι λες να εισαι εγκυος?και να αγιασω δεν μπορω!!

Και τι του απαντάς? Μωρέ θέλει πολύ κ αυτός... <3

Διαφημίσεις

@noni90 Κι εμένα αυτό μου λέει ότι είναι θέμα πιθανοτήτων και να μην το προγραμματίζω τόσο γιατί τον κομπλάρω. Άντρες! Όταν του είπα όμως ότι κάναμε λίγο και εκτός γόνιμων ημερών κάποιους μήνες πριν που δεν το προγραμμάτιζα και πώς να έρθει έτσι, δεν το πίστευε, μου έλεγε αποκλείεται λάθος θυμάσαι...χαχα! Του λέω τα σημειώνω κι εγώ δεν τα θυμάμαι, αλλά να οι αποδείξεις! Από τότε είναι κάτι σαν πλάκα μεταξύ μας. Του πετάω υπονοούμενα από την 8η μέρα και το πιάνει το νόημα... Πάντως εγώ έχω δει καλό με τη yoga! Αν δεν την έχεις δοκιμάσει βρες βιντεάκια στο Ίντερνετ και μπορείς να κάνεις σπίτι. Άσε που το streching είναι και σέξυ και αν σε δει θα σου ορμήξει! Οπότε δώσε πόνο και θα έχεις διπλό καλό! Μην σου πω και τριπλό γιατί δεν ξέρω μήπως βοηθά και στη σύλληψη-εμφίτευση, σαν ήπια άσκηση που είναι. Εγω το κάνω πολύ πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες μας.

Καλημέρα κορίτσια!

noni90, είναι πολύ φυσιολογικό να απογοητεύεσαι και να μην εχεις όρεξη κάποιες φορές για την προγραμματισμένη επαφή. Τα έχω περάσει κι εγώ(ειδικά όταν προσπαθούμε 2,5χρόνια) και όλες μας κατά καιρούς. Μια συμβουλή μου, γιατί έτσι το αντιμετώπισα κι εγώ, θα πείσεις τον εαυτό το σου ότι ο κόσμος να χαλάσει παιδί θα κάνεις με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο(γιατί αυτή είναι η αλήθεια) και μέχρι τότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να απολαμβάνω την καθημερινότητά μου με τον αντρούλη μου. Γιατί όπως μου είχε πει και ένας γιατρός είμαστε άνθρωποι και όχι ρομποτάκια αναπαραγωγής.

Εύχομαι να μην χρειαστεί βέβαια να ξανανιώσεις έτσι και στην επόμενη επαφή σας να μείνεις έγκυος!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Γενικά μου είναι δύσκολο να χαλαρώνω για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ και τεχνικές χαλάρωσης κατά καιρούς. Μουτρα κ τετοια δεν έχω ουτε θυμώνω.... Ξέρει πως νιώθω το συζητάμε απλά για εκείνον είναι όλα απλά, μου λεει σιγα θέμα πιθανοτήτων είναι κ για εκείνον λήγει εκεί το θέμα. Όσο για τη γλυκιά επαφούλα, πρεπει να είμαι κ εγω γλυκούλα κ εγώ μόνο γλυκούλα δεν είμαι! Ειμαι γενικά λίγο πιο strict σαν χαρακτήρας... Και εγώ έχω κ μια δυσκολία στο να επικοινωνήσω πως ακριβώς νιώθω κ να το καταλάβει ο άλλος. Τι να κανει κ αυτος ο καψερος με εμενα που εμπλεξε.. 

Και τι του απαντάς? Μωρέ θέλει πολύ κ αυτός... <3

Με ρωταει αν εχω συμπτωματα και οταν του λεω οχι δεν νιωθω κατι απογοητευεται πολυ! Μετα του λεω μεχρι να αδιαθετησω εχουμε ελπιδες να απογοητευτουμε τοτε οχι απο πριν.αυτα που θα ηθελα να ακουσω του λεω.

Αυτο που λες οτι δυσκολευεσαι να δειξεις πως νιωθεις μηπως μια φορα που δεν θα είστε μαζι θα σε βοηθουσε να του αρχισεις μια συζητηση με μηνυματα η απο το βαιμπερ?μηπως ετσι μπορεσεις να πεις περισσότερα πραγματα επισης και ο αντρας σου.για δοκιμασε το!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

@noni90 Κι εμένα αυτό μου λέει ότι είναι θέμα πιθανοτήτων και να μην το προγραμματίζω τόσο γιατί τον κομπλάρω. Άντρες! Όταν του είπα όμως ότι κάναμε λίγο και εκτός γόνιμων ημερών κάποιους μήνες πριν που δεν το προγραμμάτιζα και πώς να έρθει έτσι, δεν το πίστευε, μου έλεγε αποκλείεται λάθος θυμάσαι...χαχα! Του λέω τα σημειώνω κι εγώ δεν τα θυμάμαι, αλλά να οι αποδείξεις! Από τότε είναι κάτι σαν πλάκα μεταξύ μας. Του πετάω υπονοούμενα από την 8η μέρα και το πιάνει το νόημα... Πάντως εγώ έχω δει καλό με τη yoga! Αν δεν την έχεις δοκιμάσει βρες βιντεάκια στο Ίντερνετ και μπορείς να κάνεις σπίτι. Άσε που το streching είναι και σέξυ και αν σε δει θα σου ορμήξει! Οπότε δώσε πόνο και θα έχεις διπλό καλό! Μην σου πω και τριπλό γιατί δεν ξέρω μήπως βοηθά και στη σύλληψη-εμφίτευση, σαν ήπια άσκηση που είναι. Εγω το κάνω πολύ πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες μας.

Εμένα δε κομπλάρει αυτός αλλά εγώ. Εγώ δε μπορώ το πρόγραμμα και είμαι κ σε ενα mood "αντε κ να τις πετυχουμε κ παλι τις γονιμες τι θα αλλάξει πάλι περίοδος θα μου έρθει". Αυτός ο καημένος με ρωτάει για να μην ορμάει σε ασχετες μέρες. Το πρόβλημα είμαι εγώ και αυτή η χαζοδιάθεση που έχω. Βρήκε κ μέρες να με πιάσει που την Κυριακή θα έχω ωορρηξία. 

Just now, noni90 είπε:

Εμένα δε κομπλάρει αυτός αλλά εγώ. Εγώ δε μπορώ το πρόγραμμα και είμαι κ σε ενα mood "αντε κ να τις πετυχουμε κ παλι τις γονιμες τι θα αλλάξει πάλι περίοδος θα μου έρθει". Αυτός ο καημένος με ρωτάει για να μην ορμάει σε ασχετες μέρες. Το πρόβλημα είμαι εγώ και αυτή η χαζοδιάθεση που έχω. Βρήκε κ μέρες να με πιάσει που την Κυριακή θα έχω ωορρηξία. 

Στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις εφόσον είσαι εσύ και όχι αυτός! Δούλεψέ το και μην αφήνεις τις μέρες να περάσουν. Σε έπιασε κοντά στην ωορρηξία λόγω ορμονών και είναι λογικό. Άσε που αν το αφήσεις να κυριαρχήσει αυτό το συναίσθημα και δεν εκμεταλλευτείς το ΣΚ ίσως έρθουν και τύψεις που δεν το έκανες. Φιλική συμβουλή από ομοιοπαθούσα!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Με ρωταει αν εχω συμπτωματα και οταν του λεω οχι δεν νιωθω κατι απογοητευεται πολυ! Μετα του λεω μεχρι να αδιαθετησω εχουμε ελπιδες να απογοητευτουμε τοτε οχι απο πριν.αυτα που θα ηθελα να ακουσω του λεω.

Αυτο που λες οτι δυσκολευεσαι να δειξεις πως νιωθεις μηπως μια φορα που δεν θα είστε μαζι θα σε βοηθουσε να του αρχισεις μια συζητηση με μηνυματα η απο το βαιμπερ?μηπως ετσι μπορεσεις να πεις περισσότερα πραγματα επισης και ο αντρας σου.για δοκιμασε το!!

Κοιτα αυτός με καταλαβαίνει δηλαδή θα του πω 2 φράσεις κ θα πιάσει όλο το νόημα. Πχ προχτές του είπα δεν είμαι σε φάση, έχω πιεστεί κ απογοητευτεί. Το έπιασε, χθές μου λέει κ εγώ στεναχωριέμαι, απλά προσπαθώ να συνεχίζουμε τη ζωη μας κανοντας ομορφα πράγματα κ καποια στιγμή θα έρθει. Θεωρεί δηλαδή ότι αν το συζητάμε αγχωνόμαστε, ενώ εγώ θεωρώ ότι όταν το συζητάω μου κάνει καλό. 

Just now, kido είπε:

Στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις εφόσον είσαι εσύ και όχι αυτός! Δούλεψέ το και μην αφήνεις τις μέρες να περάσουν. Σε έπιασε κοντά στην ωορρηξία λόγω ορμονών και είναι λογικό. Άσε που αν το αφήσεις να κυριαρχήσει αυτό το συναίσθημα και δεν εκμεταλλευτείς το ΣΚ ίσως έρθουν και τύψεις που δεν το έκανες. Φιλική συμβουλή από ομοιοπαθούσα!

Οι τυψεις ειναι σιγουρες. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου θα προσπαθήσω να ακολουθήσω. Απλά μέχρι κ τη μέρα της ωορρηξίας πετυχαίνουμε, κάθε μήνα, σύλληψη δεν πετυχαίνουμε κ για αυτό με εχει πιάσει αυτό το οτι προσπαθώ τσάμπα. 

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημερα κορίτσι απογοήτευση παρα πολυ συχνη διάθεση για ολες οσες προσπαθουμε καιρο!

Οσο για το οτι το σκεττωμαστε νομίζω ειναι οτι πιο χαζο λενε να μη το σκέφτεσαι πραγματικά νομιζω πως απλα φεν γίνεται!

Οπως λεει και η νατι εχε επαφουλες ετσι και αλλιως και να μην εχεις δεν κερδιζεις κατι! Και εγω εχω εναλαγες στη διάθεση μου ειμαι σε γονημες δινω τον καλητερο μου εαυτό μολις τελειώσουν οι γόνιμες ανχος και άγονια και μολις δω αιμα στα πατωματα!

Επισης για τς τεστακια ωορρηξίας εμενα ποτε δεν ειναι σαν τη γραμμη ελενχου παντα πιο αχνη αυτο μη σε ανχωνει!

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ελα βρε κοριτσι!!μη λες τετοια πραγματα!!!ποσο εισαι τωρα??

εμενα αργησε!!!

9+2 σήμερα.... Θα μου περάσει γύρω στις 12 βδομαδες;;;

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσάκι μου μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου βάλε δύναμη για το παιδί σου που δεν κάνει να σε βλέπει έτσι αλλά και για το παιδάκι που έχεις μέσα σου... Μίλα με την οικογένεια σου και ζητά τους να σου κάνουν παρέα να κάνεις πράγματα να σου ανεβάζουν την ψυχολογία και πάνω από όλα για το παιδάκι σου που δεν αξίζει να μην ασχολείσαι μαζί του... Σε καταλαβαίνω αλλά πρέπει να βάλεις δύναμη πάνω σου.... Έχω πολύ στεναχώρια μαζί σου και ας μη σε ξέρω.... Εύχομαι όλα να φτιάξουν κορίτσι μου για σένα... 

Ο άντρας μου κάνει ότι μπορεί αλλά δουλεύει πολλές ώρες που αναγκαστικά ειμαι όλη μέρα μόνη μου. Φεύγει 7.30 με την μικρή  (εκείνος την ντύνει την αλλάζει την κάνει μπάνιο όλα εκείνος και η μικρή ώρες ώρες πεισμωνει και κλαίει ζητώντας εμένα κι εγώ δεν έχω τη δύναμη να κάνω τπτ) και γυρίζει 9 το βράδυ. Τη μικρή μου την φέρνουν 8 το βράδυ πλέον για να περνάει 1 ώρα μαζί μου γιατί ξέρω παραπάνω θα βαριέται εδώ. Άλλες τύψεις αυτό.. . Με έχει χάσει εντελώς το παιδί.

Σ'ευχαριστώ που συμπάσχεις. Είναι πολύ γλυκό εκ'μερους σου!

14 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια! Να ρωτήσω τις εγκυουλες ποτέ ξεκίνησε να πρηζεται το στήθος σας;

Εμένα στην 1η εγκυμοσύνη πολύ πριν την καθυστέρηση.  Και πόνο πολύ πριν.

Στη 2η μέρες μετά την καθυστέρηση όπως και πόνο.

yplDp3.png

On 1/11/2017 at 6:42 ΜΜ, noni90 είπε:

Καλησπέρα στα όμορφα κορίτσια, τι κάνετε εγκυούλες και μελλοντικές εγκυούλες?

@ada32 κι εγω στην ίδια φάση είμαι τώρα, λέω οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οτι μπορώ να κάνω το κάνω. Απο εκεί κ πέρα δεν είναι όλα στο χέρι μου.

@ritaki13 καλα εμένα δε ξέρει και οτι προσπαθούμε. Αν το ήξερε θα με ρωταγε και πότε έρχεται περίοδος καθε μήνα. Δε θέλω να της πω οτι μου προκαλεί άγχος γιατί θα καταλάβει ότι το σκέφτομαι. Προτιμώ να νομίζει ότι δεν το έχω στο μυαλό μου ακόμα. Εδώ σκέφτομαι ότι αν φτάσω σε άλλες διαδικασίες πάλι δε θα πώ τιποτα. 

@alina80 Πραγματικά έπεσα απ τα σύννεφα ήμουν σίγουρη ότι θα μπω και θα κάναμε πάρτυ για το θετικό σου τέστ. Όμως όπως πολύ σωστά είπες κρατάμε το θετικό ότι μπορείς να συλλάβεις. Οι θετικές γραμμές στο τεστ δε βγαίνουν έτσι στο άκυρο. 

@anemoni1989 & @ntemiiiiii δηλαδή ένστικτο? Το έχω ακούσει κ από άλλες κοπέλες. Λέτε όντως να ισχύει? 

Καλημερα ! εγω χθες εκανα τεστ ωορηξιας και βγηκε θετικο ! αλλα ειμαι κ συναχομενη .. :( να δω σημερα αν θα μπορεσουμε να ερθουμε σε επαφη 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...