Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Βρε κοριτσια γονιμες ειμαστε και εκτος των ημερων ωορρηξιας... Απλα ειναι μικεοτερες οι πιθανοτητες... Υπαρχουν κοπελες που εχουν πιασει παιδι ενω καναν σεξ με περιοδο!!! 

Εγω εννοω εκτος γονιμων,  γιατι με βασει το ποτε καταλαβα ωορρηξια (που μπορει να ηταν λαθος βεβαια)  και με τ ποτε μ την εβγαζε η εφαρμογη,  ημουν πολυ μακρια... Τωρα τι να σας πω??? Ολοι λενε παντως πως μια γυναικα που κανει σεξ ελευθερα,  μπορει να πιασει παιδι οποτε κι αν τυχει,  ακομα και αν ειναι εκτος των γονιμων ημερων της... Απλα τις "γονιμες μερες"  ειναι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες... Δε σημαίνει οτι τις υπολοιπες μερες δεν ειμαστε γονιμες... Εγω αυτο λεω... 

Ανεμώνη η μερα τις ωορρηξίας είναι μια. Όχι πολλές. Οι γόνιμες είναι λίγες μέρες πριν την ωορρηξια κ λέγονται έτσι γτ τα υγρά που εκκρινονται από την γυναίκα προστατεύουν το σπερμα κ το βοηθούν να κολυμπήσει προς την σάλπιγγα και να επιβιώσει κ κάποιες μέρες εκεί ώστε να περιμένει την ωορρηξια κ τη γονιμοποίηση από το πιο δυνατό κ γρήγορο σπερματοζωάριο..όταν περάσουν 24 ώρες από την ωορρηξία  το ωαριο είναι άχρηστο κ δεν μπορεί να γονιμοποιηθει.έχει αναφερθεί ακόμα και σπερμα που έζησε 8 μέρες κ γονιμοποίησε το ωαριο.μπορεί η επαφή δλδ να έγινε 8 μέρες πριν κ εκτός γονιμων αλλά η σύλληψη έγινε τη μέρα της ωορρηξίας κ φυσικά εντός γονιμων.

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@nati85 περαστικα σας βρε κοριτσι! 

@farmakotriftena μα δεν υπαρχει καποιος τροπος να περασει αυτη η φαση πιο ηπια?! Πολυ ταλαιπωρια ... Σου στελνουμε δυναμη!

@orianna περαστικα για τον μπαμπα και με το καλο η καρδουλα!

@ungry girl παρτε βιταμινες αναναδες και θα γινει χαμος χαχαχα

@alina80 και συ ανανα γρηγορα ερχονται οι μερες για νεες προσπαθειες!

Δεν ξερω τι εγινε η σελιδα μ κολλαει πολυ εδω κ δυο μερες! Εκανα κ το απογευμα τεστ ωορρηξιας αλλα ηταν αχνο ενω το μεσημερι οι γραμμες ηταν ομοιες! Συνεχιζω να εχω πονακια ωορρηξιας! Θα ξανακανω κ αυριο τεστακι 

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

κοριτσια μου ειπε σμρ μια κυρια οτι της ειχαν πει οσο ειναι εγκυος να βαζει οινοπνευμα στις ρωγες της ωστς στον θηλασμο να μην ποναει...αυτήν δεν την ενοχλησε καθολου ο θηλασμός...βεβαια πιστευω οτι καποιες τις ενοχλει καποιες αλλες όχι...απλα ειπα να σας το πω!εγω θα το δοκιμάσω!δεν έχω να χασω τπτ!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@orianna περαστικα στον πατερα σου να προσεχεις κ εσυ πολυ τωρα με τα νοσοκομεια κυκλοφορουν τοσες ιωσεις! 

@Nati85 περαστικα κ σε εσας!!

@MelinaFo  το τεστ ειναι θετικο ελπιζω να ειχες επαφες κ χθες κ σημερα κ αυριο! κ πολυ ανανα!!! 

Just now, elenakii22 είπε:

κοριτσια μου ειπε σμρ μια κυρια οτι της ειχαν πει οσο ειναι εγκυος να βαζει οινοπνευμα στις ρωγες της ωστς στον θηλασμο να μην ποναει...αυτήν δεν την ενοχλησε καθολου ο θηλασμός...βεβαια πιστευω οτι καποιες τις ενοχλει καποιες αλλες όχι...απλα ειπα να σας το πω!εγω θα το δοκιμάσω!δεν έχω να χασω τπτ!

ελενακι προσεχε γιατι λενε οτι αν πειραζεις το στηθος δημιουργει προωρες συσπασεις. ρωτα πρωτα τον γιατρο σου.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Την άλλη βδομάδα θα πάρω κι εγώ ανανά. Τρώμε κάθε μέρα από την ωορρηξία και για μια βδομάδα, σωστά; 

Σωστα!

Και μενουμε ολες.λεει! Χαχαχα!

Καλημερααα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου εγώ περιμένω την Κυριακή από χθες έχω πόνους πως είναι όταν μας κόβει η κοιλια μας αλλά τα κακά μου είναι μια χαρά συγνώμη για την περιγραφή αλλά για να καταλάβετε άσε που εχθές το μεσημέρι λέω ως το βράδυ θα έρθει περίοδος και τώρα που σας γράφω έχω λίγο σφαχτες.... Τι να πω θα δούμε 3 μερες έμειναν... 

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Γεια σας κορίτσια! Έχω κάτι μέρες να μπω και έχετε γράψει πάρα πολλά. Δεν έχω διαβάσει τπτ.  Να καλωσορίσω τα νέα κορίτσια και με το καλο να πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους για παιδάκι!

Εγώ είμαι χάλια ακομα. Έχω πέσει ψυχολογικά πολύ από αυτό. Δε βγαίνω από το σπίτι είμαι μόνιμα στο κρεβάτι. Με το ζόρι  κάνω τα βασικά.  Τι να πω μέχρι και μπάνιο που κάνω ζαλίζομαι.  Πρέπει να μου πέφτει η πίεση δλδ γιατί ζαλάδες γενικά δεν εχω. Η όρεξη και το στομάχι μου μια από τα ίδια.  Με τα χίλια ζόρια τρώω το μεσημέρι και αυτό ποτέ μα ποτέ  κανονικό φαγητό.  Μια αηδία και μια αναγούλα όλη την ώρα. Νερο πάλι σταμάτησα να πίνω..λαθος μου αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ. Αηδιαζω και με αυτό. Για το καημένο το παιδί μου δε το σχολιάζω καν. Πρέπει να είμαι η χειρότερη μάνα.  Δε παίζω μαζί της δεν έχω το κουράγιο να της πολυμιλαω και είμαστε συνέχεια στο κρεβάτι μου. Το καημένο βαριέται...

Κοριτσάκι μου μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου βάλε δύναμη για το παιδί σου που δεν κάνει να σε βλέπει έτσι αλλά και για το παιδάκι που έχεις μέσα σου... Μίλα με την οικογένεια σου και ζητά τους να σου κάνουν παρέα να κάνεις πράγματα να σου ανεβάζουν την ψυχολογία και πάνω από όλα για το παιδάκι σου που δεν αξίζει να μην ασχολείσαι μαζί του... Σε καταλαβαίνω αλλά πρέπει να βάλεις δύναμη πάνω σου.... Έχω πολύ στεναχώρια μαζί σου και ας μη σε ξέρω.... Εύχομαι όλα να φτιάξουν κορίτσι μου για σένα... 

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Μη το κανεις....  Αν θες να προετοιμαστείς το στήθος σου κανε μασαζ με λαδάκι στις θηλές.... Οταν με το καλο γεννήσεις και εχεις καποια δυσφορία το καλυτερο ειναι η κρέμα της μεντελα για τις θηλές και ακομα καλυτερο άσε το στήθος σου ανοικτό δηλαδη χωρις σουτιέν αφου θηλασεις και μια χαρα θα εισαι.... Το τριτο θηλαζω! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Καλημερα!!!Ναι ελενακι μην το κανεις δεν θελουμε να αφυδατωθει απο το οινοπνευμα εμενα κατα τον 6 με 7 σαν να ειχαν ξεραθει βρε παιδι μου τι κουφο που ειχα παθει και εβαζα αλοιφή αυτη που σου ειπε η alekagala ειναι μια κιτρινη πολυ μικρη.

Καλημερα σε ολα τ κοριτσια!ευχαριστω για τα περαστικα σας.Ετσι κι ετσι ηταν το βραδυ μας φτιαχνω καφε να ανοιξει το ματι μου.

@Μαρθα Κ καλο που εχεις πολλα πονακια!!για να δουμε ευχομαι να εισαι!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου εγώ περιμένω την Κυριακή από χθες έχω πόνους πως είναι όταν μας κόβει η κοιλια μας αλλά τα κακά μου είναι μια χαρά συγνώμη για την περιγραφή αλλά για να καταλάβετε άσε που εχθές το μεσημέρι λέω ως το βράδυ θα έρθει περίοδος και τώρα που σας γράφω έχω λίγο σφαχτες.... Τι να πω θα δούμε 3 μερες έμειναν... 

Μάρθα μου λίγες μέρες έμειναν και θα ξέρουμε. Οι στάχτες που λες, που ακριβώς τους νιώθεις; 

Καλημέρα κοριτσάκια! Παρασκευή σήμερα δεν ξέρω αν το ξέρετε! Αύριο έχει πανσέληνο!

Αισιοδοξία και χαμόγελο από όλες θέλω ε; 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Τα φώτα σας!

Έχω κάποιες απορίες.. 1ον μπορεί η lh να έχει αυξομοιώσεις πριν την ωορρηξία? Έκανα τεστ προχτές και βγήκε μια πολύ πολύ αχνή γραμμή, και την ίδια ώρα χθές που ξαναέκανα δεν είχε καθόλου γραμμή. Ωορρηξία καλώς εχόντων των πραγμάτων περιμένω να έχω Κυριακή ή Δευτερα. 

2ον Υπάρχει περίπτωση επειδή στα τεστ ωορρηξίας η γραμμή δεν είναι το ίδιο έντονη με την γραμμή ελέγχου αλλά λίγο πιο αχνή, να έχω θέμα με την ποιότητα των ωαρίων?

3ον έχει περάσει καμία από εσάς φάση στην προσπάθεια που την έχει πάρει από κάτω και δεν έχει όρεξη να συνεχίσει να προσπαθεί? Πολύ φοβάμαι ότι μπαίνω σε τέτοια φάση και πρέπει να το διαχειριστώ όσο είναι νωρίς ακόμα. 

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τα φώτα σας!

Έχω κάποιες απορίες.. 1ον μπορεί η lh να έχει αυξομοιώσεις πριν την ωορρηξία? Έκανα τεστ προχτές και βγήκε μια πολύ πολύ αχνή γραμμή, και την ίδια ώρα χθές που ξαναέκανα δεν είχε καθόλου γραμμή. Ωορρηξία καλώς εχόντων των πραγμάτων περιμένω να έχω Κυριακή ή Δευτερα. 

2ον Υπάρχει περίπτωση επειδή στα τεστ ωορρηξίας η γραμμή δεν είναι το ίδιο έντονη με την γραμμή ελέγχου αλλά λίγο πιο αχνή, να έχω θέμα με την ποιότητα των ωαρίων?

3ον έχει περάσει καμία από εσάς φάση στην προσπάθεια που την έχει πάρει από κάτω και δεν έχει όρεξη να συνεχίσει να προσπαθεί? Πολύ φοβάμαι ότι μπαίνω σε τέτοια φάση και πρέπει να το διαχειριστώ όσο είναι νωρίς ακόμα. 

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!

Νονη μην ανησυχείς για αυτό. Κι εμένα έχει τύχει να μου βγει άχνη, μετά καθόλου και μετά θετικό. Στα τεστ ωορρηξίας άχνη γραμμή και καθόλου γραμμή σημαίνει αρνητικό. (Πλην λίγων εξαιρέσεων που δεν σκουραίνει πολύ η γραμμή την ημέρα του θετικού). Ούτε να ανησυχείς για την ποιότητα της ωορρηξίας - αν δεν έχεις άλλους λόγους. Γενικά μια γυναίκα που έχει τακτικούς και σχετικά σταθερούς κύκλους (οι αποκλίσεις δύο-τριων ημερών δεν θεωρούνται αστάθεια) κατά κανόνα μια χαρά ωάρια κάνει. 

Όσο για την απογοήτευση και εγώ έχω περάσει φάσεις. Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι το στόχο και να φαντάζομαι το μελλοντικό μωρό μου. Επίσης δεν εγκαταλείπω το σπορ...όπως και να νιώθω. Στην τελική σκέψου ότι απλώς απολαμβάνεις την επαφή με τον άντρα σου. Και χωρίς την έννοια της αντισύλληψης! Θα σου περάσει, αρκεί να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Προσπάθησε να κάνεις και πράγματα που σου αρέσουν. 

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Νονη μην ανησυχείς για αυτό. Κι εμένα έχει τύχει να μου βγει άχνη, μετά καθόλου και μετά θετικό. Στα τεστ ωορρηξίας άχνη γραμμή και καθόλου γραμμή σημαίνει αρνητικό. (Πλην λίγων εξαιρέσεων που δεν σκουραίνει πολύ η γραμμή την ημέρα του θετικού). Ούτε να ανησυχείς για την ποιότητα της ωορρηξίας - αν δεν έχεις άλλους λόγους. Γενικά μια γυναίκα που έχει τακτικούς και σχετικά σταθερούς κύκλους (οι αποκλίσεις δύο-τριων ημερών δεν θεωρούνται αστάθεια) κατά κανόνα μια χαρά ωάρια κάνει. 

Όσο για την απογοήτευση και εγώ έχω περάσει φάσεις. Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι το στόχο και να φαντάζομαι το μελλοντικό μωρό μου. Επίσης δεν εγκαταλείπω το σπορ...όπως και να νιώθω. Στην τελική σκέψου ότι απλώς απολαμβάνεις την επαφή με τον άντρα σου. Και χωρίς την έννοια της αντισύλληψης! Θα σου περάσει, αρκεί να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Προσπάθησε να κάνεις και πράγματα που σου αρέσουν. 

Σε μένα αν κρίνω από τον προηγούμενο μήνα σκουραίνει αλλά όχι όσο η γραμμή ελέγχου, λίγο λιγότερο. Οι κύκλοι μου είναι σταθεροί εκτός από τους 2 πρώτους μήνες προσπαθειών που το σώμα μου τρελάθηκε και μου ήρθε στις 25 μέρες αντί για 29. Μετά ξαναγυρίσαμε στο κανονικό μας. Αυτό με το να σκέφτομαι το στόχο έχω αρχίσει κ το κάνω τώρα αλλά ρε αλίνα τον έχω πρήξει τον άντρα μου! Προσπαθώ να μην εγκαταλείπω κ χθες μαλιστα είχα στο μυαλό μου να έχουμε επαφή. Και επειδή εγώ όταν δεν είμαι καλά κοιμάμαι, κοιμήθηκα εν τέλει απ τις 6.30 μέχρι τις 7 σήμερα το πρωι που ξυπνησα για να ερθω δουλεια. Ξέρω ότι ο λόγος που δεν είμαι καλά είναι αυτός, γιατί όλα τα υπόλοιπα στη ζωή μου πάνε ρολόι.  Προσπαθώ επίσης να μη το σκέφτομαι να μη μετράω μέρες και να μη κοιταω εφαρμογές, αλλά μου είναι αδύνατο. Και δεν είναι ότι έχω άγχος, πραγματικά δεν με αγχώνει το πότε θα έρθει, απλά με την απογοήτευση δεν έχω όρεξη για επαφή. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...