Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Nati85μου τι κανεις? Ελεγα οτι η ωορρηξια μ ηταν 31 με 1 αλλα τα τεστακια λενε σημερα! Ο αντρας μου δεν ξερω αν αντεχει τον εχω τρελανει αυτες τις μερες χαχαχαχα σε λιγο θα του λεω για σεξ και θα τρεχει!

οι καλύτερες επαφές ήταν τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα και αύριο δεν αντέχει; 2 μερούλες είναι και θα είστε φουλ καλυμμένοι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Από 15-17 κάνουν αλλά έχουν 30 μέσα.παίρνεις ένα ή δυο την ημέρα. κάνω πολύυυυ μεγάλους κυκλους. με παρακολούθηση υπερήχων. τώρα έγινε και η κύστη. επομένως είναι χάσιμο χρόνου να πηγαίνει έτσι! θέλει λίγο σπρώξιμο

ναι τοτε οντως ειναι καλυτερα!!! ευχομαι να φτιαξουν ολα!!! :-D:-D

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

οι καλύτερες επαφές ήταν τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα και αύριο δεν αντέχει; 2 μερούλες είναι και θα είστε φουλ καλυμμένοι!

Ναι σωστα σημερα κ αυριο! Τις προηγουμενες 5 μερες ειχαμε επαφες τις 4! Θα αντεξει χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

tpnxp3.png

πρίν από 25 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ηρθαν τα τεστακια μ και εκανα το πρωτο τεστ ωορρηξιας!!!! Ειναι θετικο ιδιες γραμμουλες. Να κανω και το απογευμα? Να δω μηπως ειναι στο τελος η μερα ωορρηξιας? Ειμαι πολυ ασχετη

Καλη αρχη κοριτσάκι και βουρ για σεξ!!!

Φεν νομιζω εγω πως χριαζεται αλλο αν βγηκε θετικό πολυ σεξ σημερα αυριο και μεθαυριο και μετα ανανα ξερεις εσυ! Αχχααχαχαχ

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

Καλη αρχη κοριτσάκι και βουρ για σεξ!!!

Φεν νομιζω εγω πως χριαζεται αλλο αν βγηκε θετικό πολυ σεξ σημερα αυριο και μεθαυριο και μετα ανανα ξερεις εσυ! Αχχααχαχαχ

Χαχαχα ρε γμτ τον ανανα τον ξεκινησα ηδη γτ υπολογιζα δυο μερες πριν χαχαχα ας ειναι ο ανανας το λαθος!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ηρθαν τα τεστακια μ και εκανα το πρωτο τεστ ωορρηξιας!!!! Ειναι θετικο ιδιες γραμμουλες. Να κανω και το απογευμα? Να δω μηπως ειναι στο τελος η μερα ωορρηξιας? Ειμαι πολυ ασχετη

αν θες κανε κ ενα αυριο..αν ειναι θετικο κανε κ μεθαυριο..φυσιολογικο ειναι να βγαινουν το πολυ μεχρι 2 μερες θετικα!καλη επιτυχια!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 28 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Nati85μου τι κανεις? Ελεγα οτι η ωορρηξια μ ηταν 31 με 1 αλλα τα τεστακια λενε σημερα! Ο αντρας μου δεν ξερω αν αντεχει τον εχω τρελανει αυτες τις μερες χαχαχαχα σε λιγο θα του λεω για σεξ και θα τρεχει!

Ναι αφου ειδες σημερα θετικο θα κανεις ωορρηξια μεσα στις επομενες 36 ωρες καποιοι λενε και 48.ισως αν εκανες και εχθες τεστ να ειχες και εχθες θετικο η μπορει να εχεις αυριο θετικο.εσυ συνεχισε μην σταματας εχε για 2 με 3 μερουλες ακομα επαφες!και συνεχισε και τα τεστακια!

Τωρα που το σκεφτομαι κοριτσια εχουμε κανει ολα τα πιθανα σεναρια απο επαφες αυτους τους μηνες μια φορα μονο στις γόνιμες οπως και αυτη την φορα μερα παρα μερα ολο το μηνα και καθε μερα στις γονιμες δεν ξερω πως το αντεξαμε αυτο και το καταφεραμε!! Καθε δυο μερες και στις γονιμες μερα παρα μερα επισης οποτε μας ερθει χωρις να κανω τεστακια και να ασχοληθω με γονιμες  και φυσικα καθολου!!χαχχαχαχα δεν ξερω αν εχουμε αφησει κατι εκτος!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 19 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχα ρε γμτ τον ανανα τον ξεκινησα ηδη γτ υπολογιζα δυο μερες πριν χαχαχα ας ειναι ο ανανας το λαθος!

Ελα ντε ας ειναι ο ανανας..

Ε μελινακι τι αλλο να κανουμε αν κανουμε τεστακια βρίσκουμε την ωορρηξία και κανουμε σεξ τι αλλο να.κανουμε?

Τον σταυρο μας!?

Μαζι θα περιμένουμε? Με κανα 2 μερες διαφορα?

Εγω την 9 μερα που εκανα υπέρηχο μου ειχε πει οτι έβλεπε το ωάριο και πως θα εκανα περιπου 13η μερα μεχρη εχθες δεν βρικα θετικο τεστακι..πηστευω σημερα αυριο θα κανω και εγω!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι αφου ειδες σημερα θετικο θα κανεις ωορρηξια μεσα στις επομενες 36 ωρες καποιοι λενε και 48.ισως αν εκανες και εχθες τεστ να ειχες και εχθες θετικο η μπορει να εχεις αυριο θετικο.εσυ συνεχισε μην σταματας εχε για 2 με 3 μερουλες ακομα επαφες!και συνεχισε και τα τεστακια!

Τωρα που το σκεφτομαι κοριτσια εχουμε κανει ολα τα πιθανα σεναρια απο επαφες αυτους τους μηνες μια φορα μονο στις γόνιμες οπως και αυτη την φορα μερα παρα μερα ολο το μηνα και καθε μερα στις γονιμες δεν ξερω πως το αντεξαμε αυτο και το καταφεραμε!! Καθε δυο μερες και στις γονιμες μερα παρα μερα επισης οποτε μας ερθει χωρις να κανω τεστακια και να ασχοληθω με γονιμες  και φυσικα καθολου!!χαχχαχαχα δεν ξερω αν εχουμε αφησει κατι εκτος!

Πραγματικά πολλοί οι συνδυασμοί σας! Εμείς αυτό το μήνα κάναμε σύστημα 8η, 10, 11η, 12η, 14η, 16η μέρα κύκλου χαχα! Θα δούμε σε δυο βδομάδες τι πιάσαμε! Καλή επιτυχία σε όλες!

Εσείς βρε κορίτσια που κάνετε τεστ οωρρηξίας θέλω να μου πείτε κάτι για να δω αν το μπερδεύω  σε μένα. Όταν πονάμε έχουμε οωρρηξία, πριν τον πόνο ή μετά; Γιατί εγώ δεν έχω κάνει τεστάκια και βασίζομαι στα υγρά που έχω και τα πονάκια στη μέση του κύκλου μου, αλλά δεν ξέρω αν μου βγαίνει καλά ή αργώ έτσι. Το έχει τσεκάρει καμία σας αν ο πόνος πέφτει πάνω σε θετικό τεστ οωρρηξίας; Επίσης πάνω στον πόνο πώς να έχεις όρεξη. Εμένα κρατάει 1-2 μέρες. Αλλά για να μη χάνω τη μέρα έτσι, φροντίζω να το προλάβω λίγο πριν!

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Πραγματικά πολλοί οι συνδυασμοί σας! Εμείς αυτό το μήνα κάναμε σύστημα 8η, 10, 11η, 12η, 14η, 16η μέρα κύκλου χαχα! Θα δούμε σε δυο βδομάδες τι πιάσαμε! Καλή επιτυχία σε όλες!

Εσείς βρε κορίτσια που κάνετε τεστ οωρρηξίας θέλω να μου πείτε κάτι για να δω αν το μπερδεύω  σε μένα. Όταν πονάμε έχουμε οωρρηξία, πριν τον πόνο ή μετά; Γιατί εγώ δεν έχω κάνει τεστάκια και βασίζομαι στα υγρά που έχω και τα πονάκια στη μέση του κύκλου μου, αλλά δεν ξέρω αν μου βγαίνει καλά ή αργώ έτσι. Το έχει τσεκάρει καμία σας αν ο πόνος πέφτει πάνω σε θετικό τεστ οωρρηξίας; Επίσης πάνω στον πόνο πώς να έχεις όρεξη. Εμένα κρατάει 1-2 μέρες. Αλλά για να μη χάνω τη μέρα έτσι, φροντίζω να το προλάβω λίγο πριν!

Εγω παντως τις 2 μερες που ποναω βγαινει θετικο το τεστ ωορρηξιας και την επομενη μερα σταματαει ο πονος και μπορει να με ποναει πολυ λιγο για κανα 2 μερες ακομα αλλα ελαχιστα.λογικα ελευθερωνεται το ωαριο και σταματαει ο πονος.

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω παντως τις 2 μερες που ποναω βγαινει θετικο το τεστ ωορρηξιας και την επομενη μερα σταματαει ο πονος και μπορει να με ποναει πολυ λιγο για κανα 2 μερες ακομα αλλα ελαχιστα.λογικα ελευθερωνεται το ωαριο και σταματαει ο πονος.

Κορίτσια τι κανετε; Εχω μπαμπά νοσοκομειο κ δεν μπορω να τα παρακολουθησω όλα. 

Νατι κ γω τη μέρα που ξεκινούσε ο πόνος άρχιζε να σκουραίνει κ το τεστ. Την άλλη είχα θετικο κ τη πάρα άλλη το πολύ ο πόνος σταματούσε. 

Τη Δευτέρα περιμένω το ραντεβού στη γιατρο για την καρδιά. Θα είμαι σχεδόν 8 εβδομαδων.

• Μου αρέσει 4

6penp2.png

On 31/10/2017 at 10:36 ΜΜ, MelinaFo είπε:

Διατροφη φουλ! Τον σφαξαμε κ ηταν τελειος τελικα! Εφαγα την πρωτη φετα καλη αρχη!!!!

Διαβαζα για το στιγμα γενικα ειναι ζητημα αν το εχουν κ οι δυο το μωρο εχει πιθανοτητα 50%. Αν το χει ο ενας γονεας το μωρο εχει πιθανοτητα 25%.  Δεν το χω ψαξει καθολου!

Νομιζω καποια στιγμη ειχε κατι αναφερει ο γκουρου @orianna για το συγκεκριμενο ζητημα η οποια λειπει!!!! 

Μελινάκι τρέχω με τον πατέρα μου κ τωρα έκατσα να σας διαβασω. Το πρόβλημα με το στιγμα είναι ότι αν το έχουν κ οι δύο το παιδί έχει 25 % να έχει μεσογειακή αναιμία που είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Το αν θα έχει απλά το στιγμα νομίζω ότι είναι το λιγότερο. 

Το στιγμα μπορεί να συνυπάρξει με φυσιολογικό αιματοκριτη κ ένας παράγοντας που μπορεί να προβληματίσει το γιατρό βάση γενικής αίματος είναι ο δείκτης mcv που μπορεί να είναι χημηλοτερος των φυσιολογικών τιμών. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ έχω διάφορα συμπτώματα αλλά φοβάμαι μην είναι στο μυαλό μου... Την Κυριακή περιμένω για να δούμε τι θα δούμε :-D:-D

@Μαρθα Κ καλά αποτελέσματα και πες μας τα συμπτώματα αν θες κουβέντα  :cool:  Αλλιώς λίγο έμεινε ως την Κυριακή... υπομονή!:):)

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...