Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, andrianni είπε:

ελα βρε. σιγά το βουνό. εμεις καναμε 3 ή 4 σπερμοδιαγραμματα για να καταλήξουμε οτι ειναι οκ. ο καθενας μας έλεγε άλλα.  μην ακους αυτα που λεει ο γιατρός. το σπερμα αλλάζει αρκετα συχνά. να βελτιωσει τη διατροφή του. εδω για τις προφερτιλ λένε οτι κανουν θαύματα δε γινεται να είναι ψεμα. σιγά σιγά θα το ανεβουμε το βουνό. είδες και εμένα που όλο και κατι μου βγαίνει εκεί που πάω να χαρώ δεν με αφήνει!

Αχχχ σε καταλαβενω παρα πολυ..

Εμενα επιδη η κυστη ειναι ενδομητρισιακη πρεπει να αφαιρεθεί!

Να σου πανε ολα τελεια και οπως λες θα το ανεβουμε το βουνο τι αλλο να κάνουμε?!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

@andrianni ειχες μεγαλη κυστη???  ειχα και εγω μια μεγαλη 5 εκατοστων αλλα σε διαστημα 3 μηνων εξαφανιστικα και ετσι γλιτωσα και εγω τα αντισυληπτικα και μου εδωσε ο γιατρος τα ινοφερτ κομπι

κ συνεχίσατε κανονικά προσπάθειες; Εμένα είναι 4. Αλλά αν δεν έχει φύγει με το που μου έρθει περίοδος θα παρω αντισυλληπτικά. Μάλλον για να καθαρίσω και να ξεκινήσω χάπια για πρόκληση. γιατι δεν κάνει με κύστη να πάρω τέτοια χάπια. κ να μην περιμένουμε κ 3 μήνες. ελπίζω να φύγει μόνη της βέβαια! τα πίνω τα ινοφερτ. βεβαια τα φακελάκια όχι τα κόμπι

πρίν από 11 λεπτά , Ani ani είπε:

λοιπον και τις 2 εξετασεις θα τις κανω ιδιωτικα.. του β..δεν την βρηκα  στο Δημοσιο σε διαθεσιμο ραντεβου.. η αλλη γινεται προληπτικα κοστιζει περιπου 100_150 ευρω και  μ ειπε οτι αν θελω την κανω..

που να βρεις σε νοσοκομειο!Πρέπει να κλεισεις απο φετος για του χρονου για να βρεις!!!εμενα δεν μου την εχει αναφερει καθολου ο γιατρος...πρωτη φορα το ακουω!φανταζομαι αν την θελει θα μου το πει γτ γενικα τα ψαχνει πολυ...

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Ναι @elenakii22 μου! πρέπει να κάνουμε κατι πιο δραστικό με τέτεοιους κύκλους που έχω κ εαν έχω τελικά! για να δούμε!

Ωραια αφού εισαι οκ μεχρι 10 μια χαρά! δεν πας παραπάνω με τιποτα! δεν θα αντεχει το σωμα σου!

να το κανετε για να μην περιμενεις παλι την ωορρηξια!!

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχχχ σε καταλαβενω παρα πολυ..

Εμενα επιδη η κυστη ειναι ενδομητρισιακη πρεπει να αφαιρεθεί!

Να σου πανε ολα τελεια και οπως λες θα το ανεβουμε το βουνο τι αλλο να κάνουμε?!

κ σε εσένα να πάνε τέλεια!!! 

Άσε εγώ αυτή τη φορά πείσμωσα. θα το παλέψω! το ίδιο εύχομαι και σε σένα! Θυμάσαι που τσακωνόμασταν για την τελευταία θέση; χαχαχα. Άντε  να ανέβουμε μαζί τώρα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

κ σε εσένα να πάνε τέλεια!!! 

Άσε εγώ αυτή τη φορά πείσμωσα. θα το παλέψω! το ίδιο εύχομαι και σε σένα! Θυμάσαι που τσακωνόμασταν για την τελευταία θέση; χαχαχα. Άντε  να ανέβουμε μαζί τώρα!!!

Αχαχαχαχα φυσικα και θυμαμαι αντε μακαρι εγω θελω παρεα να ξες!! Χαχαχχαα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

που να βρεις σε νοσοκομειο!Πρέπει να κλεισεις απο φετος για του χρονου για να βρεις!!!εμενα δεν μου την εχει αναφερει καθολου ο γιατρος...πρωτη φορα το ακουω!φανταζομαι αν την θελει θα μου το πει γτ γενικα τα ψαχνει πολυ...

να το κανετε για να μην περιμενεις παλι την ωορρηξια!!

χαχα οπως τα λες Ελενακι..τι να πω δεν ξερω παντως ειναι σιγουρα στις προαιρετικες..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , andrianni είπε:

κ συνεχίσατε κανονικά προσπάθειες; Εμένα είναι 4. Αλλά αν δεν έχει φύγει με το που μου έρθει περίοδος θα παρω αντισυλληπτικά. Μάλλον για να καθαρίσω και να ξεκινήσω χάπια για πρόκληση. γιατι δεν κάνει με κύστη να πάρω τέτοια χάπια. κ να μην περιμένουμε κ 3 μήνες. ελπίζω να φύγει μόνη της βέβαια! τα πίνω τα ινοφερτ. βεβαια τα φακελάκια όχι τα κόμπι

οσο την ειχα μου ειπε καλυτερα να μη μεινω εγκυος γιατι μπορει να μου προκαλουσε προβλημα μπορει ομως και οχι...εγω βεβαια εκανα προσπαθειες απο τον 2 μηνα που ειχε πεσει στα 4 εκατοστα αλλα τπτ.... και τωρα που εφυγε τελειως ξεκινησα τα ινοφερτ και προσπαθειες κανονικα. η διαφορα στο κομπι και στα φακελακια ποια ειναι?? απλα το ενα ειναι χαπι και το αλλο σκονη?? 

επισης μου ειχε πει οτι αν δεν εφευγε θα επαιρνα τα gynofen για 4-6 μηνες.... ποια χαπια σου ειπε να παρεις?

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

οσο την ειχα μου ειπε καλυτερα να μη μεινω εγκυος γιατι μπορει να μου προκαλουσε προβλημα μπορει ομως και οχι...εγω βεβαια εκανα προσπαθειες απο τον 2 μηνα που ειχε πεσει στα 4 εκατοστα αλλα τπτ.... και τωρα που εφυγε τελειως ξεκινησα τα ινοφερτ και προσπαθειες κανονικα. η διαφορα στο κομπι και στα φακελακια ποια ειναι?? απλα το ενα ειναι χαπι και το αλλο σκονη?? 

επισης μου ειχε πει οτι αν δεν εφευγε θα επαιρνα τα gynofen για 4-6 μηνες.... ποια χαπια σου ειπε να παρεις?

Νομίζω μικρή είναι η διαφορά. τα έπαιρνα κ εγώ τα κόμπι. είναι πιο ακριβά και έχουν μια ουσία παραπάνω από τα φακελάκια. αλλά και τα φακελάκια σχεδόν την ίδια δουλειά κάνουν. συνεχισέ τα τώρα και αργότερα βλέπεις κ με το οικονομικό κομμάτι. Μάλλον σερπαφαρ για πρόκληση θα πάρω. δεν έχει να κάνει με την κύστη αλλά με την πρόκληση ωορρηξίας επειδή έχω θέμα!

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Νομίζω μικρή είναι η διαφορά. τα έπαιρνα κ εγώ τα κόμπι. είναι πιο ακριβά και έχουν μια ουσία παραπάνω από τα φακελάκια. αλλά και τα φακελάκια σχεδόν την ίδια δουλειά κάνουν. συνεχισέ τα τώρα και αργότερα βλέπεις κ με το οικονομικό κομμάτι. Μάλλον σερπαφαρ για πρόκληση θα πάρω. δεν έχει να κάνει με την κύστη αλλά με την πρόκληση ωορρηξίας επειδή έχω θέμα!

μαλιστα καταλαβα. ποσο εχουν τα φακελακια?? ναι οντως ειναι ακριβα 17 ,60 τα πηρα εγω και μου φανηκαν καπως.... εγω δεν εχω προβλημα με την ωορηξια εχω προβλημα με πολυκυστικες και με τα ανδογονα... 

κανεις μεγαλους κυκλους?? πως καταλαβες οτι δεν κανεις ωορηξια?  

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα σε όλες καινούργιες κ παλιές!!!!!!!!!!!!!!!! 

Τελικά μας την έκαναν τη χάρη με τα like κ αφού τα χιλιάσαμε κιόλας ανανέωσαν κ τη σελίδα κ μας έδωσαν κ περισσότερες επιλογές!

@Nati85 τρελα με τον ανανά βλέπω! Τελειο το προφιλ σου! Όταν το είχα πρωτοαναφέρει νόμιζα ότι ακουστηκα κάπως αλλά βλέπω πιανει τόπο ο ανανάς.Κορίτσια φρέσκο πρέπει κ προς το κέντρο της φέτας είναι η ουσία!!! 

Εγω χάθηκα γιατί πέρασα μια ιωσούλα με απ' όλα! @Farmakotriftena πώς είσαι; εκεί με τις ανακατωσούρες σε σκεφτόμουν κ σε ένιωθα.ούτε να σας διαβασω δεν μπορούσα!

@alina80 χαρηκα στιγμιαία με σένα αλλά είναι η αρχη για αυτό που ονειρεύεσαι κ μαλλον έρχεται κ δεν είναι ακατόρθωτο πια.πάρε τις βιταμινούλες σου κ έρχεται! Αντε να έρθει ενας γουρικος μήνας με πολλά ζευγαράκια!

Εγώ τίποτα κορίτσια.το πήρα απόφαση οτι θα κανω πολύ υπομονη ακόμα κ δεν ξανααπαγοητευομαι πολύ! Ξαναπήγα για υπέρηχο για να δουμε αν έγινε η ωορ. Κ εκει που ειχα χαρεί οτι ειχα αυγουλάκι εγινε κύστη κ ετσι περιμένουμε την περίοδο για να δουμε τι θα γίνει!

Ναι αντριανη μου το χω δει αλλιως.απογοητευομαι στεναχωριεμαι και προβληματιζομαι μερικες φορες αλλα δεν θα χασω τον εαυτο μου για να μπορεσω να μεινω εγκυος.οποτε μεινω.κανω την διαιτα του ανανα αυτον τον καιρο :D! Θα φυγει η κυστουλα σε ενα με δυο κυκλους παντως. εμεις με τις πολυκυστικες το παθαινουμε καμμια φορα. Εγω νιωθω ηδη κατι ενοχλησεις ετσι σαν περίοδου αλλα ειναι πααααρα πολυ νωρις ακομα!!προσπαθω να μην το σκεφτομαι.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθαν τα τεστακια μ και εκανα το πρωτο τεστ ωορρηξιας!!!! Ειναι θετικο ιδιες γραμμουλες. Να κανω και το απογευμα? Να δω μηπως ειναι στο τελος η μερα ωορρηξιας? Ειμαι πολυ ασχετη

• Μου αρέσει 6

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ηρθαν τα τεστακια μ και εκανα το πρωτο τεστ ωορρηξιας!!!! Ειναι θετικο ιδιες γραμμουλες. Να κανω και το απογευμα? Να δω μηπως ειναι στο τελος η μερα ωορρηξιας? Ειμαι πολυ ασχετη

Κανε ναι!και κανε και αυριο!συνηθως ειναι 1 με 2 μερες θετικο.

e6OVp3.pngExilp3.png

@Nati85μου τι κανεις? Ελεγα οτι η ωορρηξια μ ηταν 31 με 1 αλλα τα τεστακια λενε σημερα! Ο αντρας μου δεν ξερω αν αντεχει τον εχω τρελανει αυτες τις μερες χαχαχαχα σε λιγο θα του λεω για σεξ και θα τρεχει!

tpnxp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μαλιστα καταλαβα. ποσο εχουν τα φακελακια?? ναι οντως ειναι ακριβα 17 ,60 τα πηρα εγω και μου φανηκαν καπως.... εγω δεν εχω προβλημα με την ωορηξια εχω προβλημα με πολυκυστικες και με τα ανδογονα... 

κανεις μεγαλους κυκλους?? πως καταλαβες οτι δεν κανεις ωορηξια?  

Από 15-17 κάνουν αλλά έχουν 30 μέσα.παίρνεις ένα ή δυο την ημέρα. κάνω πολύυυυ μεγάλους κυκλους. με παρακολούθηση υπερήχων. τώρα έγινε και η κύστη. επομένως είναι χάσιμο χρόνου να πηγαίνει έτσι! θέλει λίγο σπρώξιμο

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Nati85μου τι κανεις? Ελεγα οτι η ωορρηξια μ ηταν 31 με 1 αλλα τα τεστακια λενε σημερα! Ο αντρας μου δεν ξερω αν αντεχει τον εχω τρελανει αυτες τις μερες χαχαχαχα σε λιγο θα του λεω για σεξ και θα τρεχει!

Εφόσον είδες σήμερα θετικό άρα η ωορηξια θα είναι αύριο ή μεθαυριο. Εσυ για τρεις μέρες κανε να είσαι καλυμμένη

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...