Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

ναι βρε κοριτσι αλλα θα μας ανοιγεις την ορεξη!!!!!!!!!!!ευχομαι να εισαι!!!εγω παλευω με τη ζυγαρια μου τωρα στην εγκυμοσυνη!προσπαθειτε καιρο με τον ανδρα σου?

πρώτη φορά έγκυος; Συγχαρητήρια!!!! πόσων μηνών είσαι; πόσα κιλά έχεις πάρει αν επιτρέπεται; Με το καλό να ελευθερωθείς!!! εμείς ένα εξάμηνο προσπαθούμε αλλά πιο εντατικά τον τελευταίο μήνα (ο άντρας μου είναι εν τω μεταξύ και ναυτικός και έλειπε 7 μήνες, οπότε το εξάμηνο αυτό ήταν πριν μπαρκάρει, πριν 20 μέρες ξεμπάρκαρε και ξεκινήσαμε παλι τις προσπάθειες παράλληλα με εξετάσεις) 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

7 ώρες πρίν, μακαρόνια με κιμά είπε:

χαχαχα... όχι, σήμερα έκανα εγγραφή και ξεκίνησα να γράφω στο forum, ήδη αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα και δεν πρήζω και τον άντρα μου, που τις τελευταίες μέρες τον έχω τρελάνει.... όσο για το θέμα της πείνας και των κιλών, αν διαπιστωθεί εγκυμοσύνη, άλλη πληγή και αυτή... αλλά ας είναι να βγει θετικό και χαλάλι!

καλημερα!! πολλες απο εμας ξεκινησαν να γραφουν με αυτη την αφορμη!!

@elenakii22 οταν ξυπναω πολυ πρωι μεχρι να φαω μεσημεριανο κατα τις 17.00 θελω να φαω ενα φουρνο..τι κακο κ αυτο!!! κ το λαχταριστο κοριτσι απο πανω θα μας θυμιζει και τα μακαρονια συχνα!! χαχα

• Μου αρέσει 1

Ρε κορες να ρωτησω,  πηρατε κανα κιλο το πρωτο τριμηνο??? Εμενα με δειχνει η ζυγαρια ηδη μισο κιλο με ενα κιλο πανω.... Τι θα κανω????????? @Farmakotriftena εσενα δε σε ρωταω... Εσυ θα εχεις χασει κιολας με τη νιλα που τραβας!!!! Και μιας και τ φερε η κουβεντα,  πως εισαι??? 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

καλημερα...ακριβως σαν εσενα 1 κιλο πανω αμεσως..για αρχη θεωρω οτι ειναι πρηξιμο το οποιο ειναι αισθητο..εγω αμεσως αλλαξα τα εφαρμοστα παντελονια μου τοτε..

Μα πρησμενη νιωθω και συγκεκριμενα εχω ενα τζιν το οποιο και μισο κιλο να παρω δεν ανεβαινει στα μπουτια (γιατι παντα οτι παιρνω το παιρνω εκει) και τωρα (1 κιλο ηδη πανω) μπαινω κανονικά απλα λιγο με πιεζει στην κοιλια (και μαλλον σιγα σιγα θα τ αποχωριστω γτ φαντάζομαι δεν κανει).... Τι να πω??? Αυριο παντως ειπα,  θα παω λαικη και θα εφοδιαστω με μπροκολα και κουνουπιδια!!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μα πρησμενη νιωθω και συγκεκριμενα εχω ενα τζιν το οποιο και μισο κιλο να παρω δεν ανεβαινει στα μπουτια (γιατι παντα οτι παιρνω το παιρνω εκει) και τωρα (1 κιλο ηδη πανω) μπαινω κανονικά απλα λιγο με πιεζει στην κοιλια (και μαλλον σιγα σιγα θα τ αποχωριστω γτ φαντάζομαι δεν κανει).... Τι να πω??? Αυριο παντως ειπα,  θα παω λαικη και θα εφοδιαστω με μπροκολα και κουνουπιδια!!!! 

ναι γιαντην κοιλιτσα αναφερομαι κ εγω οτι με πιεζαν.. και πολυ καλα θα κανεις να εφοδιαστεις με τα καλουδια σου!

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Πεθαινω στα γέλια που λετε για τα κιλα....  Κοιτάτε να ευχαριστηθείτε τις κοιλιτσες σας γιατι μετα θα σας λείπουν!!!! 

Μιλας εσύ που μπηκες παλι στο σμολ μετα τη γεννα!!!!  Αχαχχαχαχαχαχαχα

Μωρε δεν ειμαι αχαριστη,  ουτε υστερικη με τα κιλα και για αυτο ειμαι μπαμπατσικο μωρο και παιζω μεταξυ medium και large τα τελευταία χρονια... Απλα επειδη ειμαι λιχουδω δε θελω να ξεφυγω γιατι καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου δυσκολο (εχω δει κορμαρες να παιρνουν τρελα κιλα...). Θα θελα να μαι απο αυτες που παιρνουν 8-10 κιλακια για να τα χασω κιολας ευκολα μετα τη γεννα!!! (τωρα τ αν θα καταφερω ειναι αλλη ιστορία!!!! Ευελπιστω να με τρομοκρατει καθε φορα η ζυγαρια του γιατρου!!!! Αχαχχαχαχαχαχαχα)!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

καλημερα σε ολες!!!!

10 ώρες πρίν, μακαρόνια με κιμά είπε:

πρώτη φορά έγκυος; Συγχαρητήρια!!!! πόσων μηνών είσαι; πόσα κιλά έχεις πάρει αν επιτρέπεται; Με το καλό να ελευθερωθείς!!! εμείς ένα εξάμηνο προσπαθούμε αλλά πιο εντατικά τον τελευταίο μήνα (ο άντρας μου είναι εν τω μεταξύ και ναυτικός και έλειπε 7 μήνες, οπότε το εξάμηνο αυτό ήταν πριν μπαρκάρει, πριν 20 μέρες ξεμπάρκαρε και ξεκινήσαμε παλι τις προσπάθειες παράλληλα με εξετάσεις) 

Ναι ειναι το πρωτο μας!!ειμαι ακριβως στη μεση!!!20η βδομαδα!!!εχω παρει 4 κιλα...Εμείς προσπαθουσαμε αρκετο καιρο γτ ειχαμε ενα θεματακι..αφου το λυσαμε ολα καλα!!ενταξει δε προσπαθειτε πολυ!θα τα καταφέρετε!!!

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

καλημερα!! πολλες απο εμας ξεκινησαν να γραφουν με αυτη την αφορμη!!

@elenakii22 οταν ξυπναω πολυ πρωι μεχρι να φαω μεσημεριανο κατα τις 17.00 θελω να φαω ενα φουρνο..τι κακο κ αυτο!!! κ το λαχταριστο κοριτσι απο πανω θα μας θυμιζει και τα μακαρονια συχνα!! χαχα

εγω αυτο το εχω το απόγευμα!το πρωι μπορει να μη φαω κ τπτ!ασε εχω κ καιρο να φαω μακαρονια με κιμα..

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

εγω προτεινω να αποχωριστείς το τζιν σου!!!δεν ειχα παρει γραμμαριο μεχρι 2.5 μηνών κ πηγα Κρητη κ πηρα 2 σε 15 μερες!!!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σας κορίτσια!!!  τζίφος τελικά, αδιαθέτησα σήμερα το πρωί... εμένα δεν θα μου συμβεί ποτέ... κουράστηκα τοσο, μου φαινεται ότι προσπαθώ αιώνες!! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σε όλες καινούργιες κ παλιές!!!!!!!!!!!!!!!! 

Τελικά μας την έκαναν τη χάρη με τα like κ αφού τα χιλιάσαμε κιόλας ανανέωσαν κ τη σελίδα κ μας έδωσαν κ περισσότερες επιλογές!

@Nati85 τρελα με τον ανανά βλέπω! Τελειο το προφιλ σου! Όταν το είχα πρωτοαναφέρει νόμιζα ότι ακουστηκα κάπως αλλά βλέπω πιανει τόπο ο ανανάς.Κορίτσια φρέσκο πρέπει κ προς το κέντρο της φέτας είναι η ουσία!!! 

Εγω χάθηκα γιατί πέρασα μια ιωσούλα με απ' όλα! @Farmakotriftena πώς είσαι; εκεί με τις ανακατωσούρες σε σκεφτόμουν κ σε ένιωθα.ούτε να σας διαβασω δεν μπορούσα!

@alina80 χαρηκα στιγμιαία με σένα αλλά είναι η αρχη για αυτό που ονειρεύεσαι κ μαλλον έρχεται κ δεν είναι ακατόρθωτο πια.πάρε τις βιταμινούλες σου κ έρχεται! Αντε να έρθει ενας γουρικος μήνας με πολλά ζευγαράκια!

Εγώ τίποτα κορίτσια.το πήρα απόφαση οτι θα κανω πολύ υπομονη ακόμα κ δεν ξανααπαγοητευομαι πολύ! Ξαναπήγα για υπέρηχο για να δουμε αν έγινε η ωορ. Κ εκει που ειχα χαρεί οτι ειχα αυγουλάκι εγινε κύστη κ ετσι περιμένουμε την περίοδο για να δουμε τι θα γίνει!

πρίν από 28 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!!

Ναι ειναι το πρωτο μας!!ειμαι ακριβως στη μεση!!!20η βδομαδα!!!εχω παρει 4 κιλα...Εμείς προσπαθουσαμε αρκετο καιρο γτ ειχαμε ενα θεματακι..αφου το λυσαμε ολα καλα!!ενταξει δε προσπαθειτε πολυ!θα τα καταφέρετε!!!

εγω αυτο το εχω το απόγευμα!το πρωι μπορει να μη φαω κ τπτ!ασε εχω κ καιρο να φαω μακαρονια με κιμα..

εγω προτεινω να αποχωριστείς το τζιν σου!!!δεν ειχα παρει γραμμαριο μεχρι 2.5 μηνών κ πηγα Κρητη κ πηρα 2 σε 15 μερες!!!!!!

ειναι αναλογως πως την πιανει την καθε μια δηλαδη..καταλαβα! πρεπει να εχω παρει περισσοτερα οπως με κοβω..θα δειξει στις 7 του μηνα στο ραντεβου χαχα

@Ungry girl Εσένα ξέχασα! το σπέρμα βελτιώνεται με πολλούς τρόπους.από διατροφή μέχρι βιταμίνες. ψαξ' το στο ίντερνετ. να πάτε και σε έναν καλό ουρολόγο. Κ αν διαβάσεις πόσα έχουν συμβεί με ανύπαρκτο σπέρμα... Πιστεύω κ εγώ πως είσαι δυνατή και θα γίνει όπως με το δίπλωμα. όταν θα κανεις το παιδάκι σου θα λες τελικά τα κατάφερα και άξιζε να το παλέψω χωρίς να εγκαταλείψω! ήδη έχεις κάνει όσα δεν πίστευες πριν λίγο καιρό. Άσε που όσο μεγαλώνουμε δυναμώνουμε!

• Μου αρέσει 2

καλημερα κοριτσια ομορφα!!! εχω να μπω 2 μερες και εχετ γραψει τοοοοοσες πολλες σελιδες που κουραστικα να τις διαβασω ολες (για να πω την αληθεια μου) !!

πω ειστε σημερα εχουμε κανενα πικαντικο νεο μου εχασα???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...