Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

εμενα παντως ηταν πολυ αχνη το σαββατο κ δευτερα που εκανα χοριακη ηταν 50 κ τοτε ηταν κ η γραμμη ξεκαθαρη. οταν η χοριακη μου την τεταρτη πηγε 131 ηταν πια ιδια με την γραμμη ελενχου κ μετα παρασκευη που πηγε 250 εγινε πιο σκουρα απο την γραμμη ελενχου κ επισης εκανα κ το πειραμα με τα τεστακια ωορηξιας κ βγαινουν κ αυτα σκουρα δηλαδη θετικα αλλα εκει στις 200 μοναδες. ααα κ θυμαμαι κ η οριαννα το πρωτο τεστ ηταν αχνο πολυ το σαββατο κ την δευτερα η χοριακη ηταν 54. τα λεω αυτα σαν πληροφοριες για τα επομενα κοριτσια που εχουν hometest!!

Βγαίνουν τα νούμερα, γιατί προφανώς και η ορμόνη στο αιμα ανιχνεύεται πιο εύκολα από ότι στα ούρα. Πιστεύω ότι περίπου τα ίδια ισχύουν ανεξαρτήτως μάρκας τεστ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

11 Νοεμβρίου θα ειναι η πρωτη μερα της επομενης περιοδου σου με κυκλο 28 ημερων.αν καταλαβα 28αρη κυκλο εχεις. Μετρας 28 μερες στο ημερολογιο απο την πρωτη μερα της περιοδου σου και την επομενη η 29 ειναι η πρωτη μερα της επομενης περιοδου.αν εχεις πολυ σταθερο κυκλο σε γενικες γραμμες σταθερη ειναι και η ωορρηξια σου.τωρα βεβαια δεν ξερω σαν πρωτη περιοδο μετα την βιοχημικη αν οι ορμονες δεν εχουν επανερθει και σου κανει καμμια καθυστερηση η ερθει πιο νωρις

31 μέρες έχω οπότε στις 14 να περιμένω να ξέρω πότε κι αν θα έχω καθυστέρηση

EvgLp2.png

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Βγαίνουν τα νούμερα, γιατί προφανώς και η ορμόνη στο αιμα ανιχνεύεται πιο εύκολα από ότι στα ούρα. Πιστεύω ότι περίπου τα ίδια ισχύουν ανεξαρτήτως μάρκας τεστ. 

ναι εγω πιστευω οτι για να δεις γραμμουλα η χοριακη θα ηταν εκει στο 25-30 κ προφανως επεσε στο 10 για να ειναι αρνητικο την επομενη. να ξερεις η χοριακη αν πεσει κατω απο 20 σου ερχετε περιοδος. εγω μολις ειδα 11.50 στις χοριακες μου ηρθε περιοδος 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αλήθεια;;; ναι αλλά εγώ είχα και τρεις μέρες καθυστέρηση.

Εγω δεν εχω σταθερο κυκλο επειδη εχω και πολυκυστικες αλλα εκανα τεστ ωορρηξιας οποτε 14 υπολογιζω θα μου ερθει.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 35 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω δεν εχω σταθερο κυκλο επειδη εχω και πολυκυστικες αλλα εκανα τεστ ωορρηξιας οποτε 14 υπολογιζω θα μου ερθει.

Εύχομαι να είσαι εγκυουλα και να μην έρθει!!!

EvgLp2.png

On 31/10/2017 at 2:44 ΜΜ, kido είπε:

Ελεύθερες επαφές από το Μάιο πιο χαλαρά, αλλά με έμφαση στις 5-6 πιο γόνιμες μέρες του κύκλου μου 28ημερών, τώρα τελευταία. Το θέλουμε καιρό όμως! Έχω πολλές εγκυμονούσες γύρω μου, φίλες και συγγενείς και μακάρι να κολλήσω κι εγώ από αυτό το babyboom!!  Μπορεί να είναι και γούρι που σας γράφω, ποιος ξέρει!

Ελεύθερες επαφές από το Μάιο πιο χαλαρά, αλλά με έμφαση στις 5-6 πιο γόνιμες μέρες του κύκλου μου 28ημερών, τώρα τελευταία. Το θέλουμε καιρό όμως! Έχω πολλές εγκυμονούσες γύρω μου, φίλες και συγγενείς και μακάρι να κολλήσω κι εγώ από αυτό το babyboom!!  Μπορεί να είναι και γούρι που σας γράφω, ποιος ξέρει!

Στο εύχομαι! Στην ίδια φάση είμαι κ εγώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα... Μακάρι να μας συμβεί!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Nati85 @ntemiiiiii ειμαστε δυνατη ομαδα!!!!! Χαχαχαχα μην ξεχασετε να τρωτε τον ανανα σας!

Ναι κυρια τον τρωμε τον ανανα μας!δεν βλεπεις μεχρι και φωτο τον εβαλα!!

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Εύχομαι να είσαι εγκυουλα και να μην έρθει!!!

Και σε εσενα το ευχομαι!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι κυρια τον τρωμε τον ανανα μας!δεν βλεπεις μεχρι και φωτο τον εβαλα!!

Και σε εσενα το ευχομαι!!

Καλα για σενα δεν το συζητω! Εισαι παλια καραβανα ασε που εισαι κ το μεντιουμ και σε καλοπιανω!  

tpnxp3.png

1 hour ago, μακαρόνια με κιμά είπε:

Στο εύχομαι! Στην ίδια φάση είμαι κ εγώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα... Μακάρι να μας συμβεί!!!

βρε κοριτσι εχω πεθανει της πεινας κ ανοιγω κ βλεπω το ονομα σου!!ποσο να αντεξω!!!!αληθεια εχουμε ξαναμιλησει?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 50 λεπτά , elenakii22 είπε:

βρε κοριτσι εχω πεθανει της πεινας κ ανοιγω κ βλεπω το ονομα σου!!ποσο να αντεξω!!!!αληθεια εχουμε ξαναμιλησει?

χαχαχα... όχι, σήμερα έκανα εγγραφή και ξεκίνησα να γράφω στο forum, ήδη αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα και δεν πρήζω και τον άντρα μου, που τις τελευταίες μέρες τον έχω τρελάνει.... όσο για το θέμα της πείνας και των κιλών, αν διαπιστωθεί εγκυμοσύνη, άλλη πληγή και αυτή... αλλά ας είναι να βγει θετικό και χαλάλι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , μακαρόνια με κιμά είπε:

χαχαχα... όχι, σήμερα έκανα εγγραφή και ξεκίνησα να γράφω στο forum, ήδη αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα και δεν πρήζω και τον άντρα μου, που τις τελευταίες μέρες τον έχω τρελάνει.... όσο για το θέμα της πείνας και των κιλών, αν διαπιστωθεί εγκυμοσύνη, άλλη πληγή και αυτή... αλλά ας είναι να βγει θετικό και χαλάλι!

ναι βρε κοριτσι αλλα θα μας ανοιγεις την ορεξη!!!!!!!!!!!ευχομαι να εισαι!!!εγω παλευω με τη ζυγαρια μου τωρα στην εγκυμοσυνη!προσπαθειτε καιρο με τον ανδρα σου?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...