Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Σε 13 μέρες περιμένω γιατί είχα και καθυστέρηση τον προηγούμενο μήνα λόγω βιοχημικής! Αλλά ρε κορίτσια πείτε με τρελλή πάλι αισθάνομαι ότι κάτι έγινε και ειμαι έγκυος!!!Χαχαχα

Δεν ειναι απιθανο να εισαι!κατι σαν διαισθηση εννοεις??

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν ειναι απιθανο να εισαι!κατι σαν διαισθηση εννοεις??

Και στη βιοχημική το είχα καταλάβει νωρίς!Όπως και τώρα!Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να προχωρήσει!Είχα όμως τρεις μέρες καθυστέρησης λόγω της βιοχημικής οπότε μετράω 31 μέρες που είναι ο κύκλος μου από εκείνη τη μέρα που ήρθε ή θα έρθει νωρίτερα τώρα;Δε μου έχει ξανασυμβεί.

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Και στη βιοχημική το είχα καταλάβει νωρίς!Όπως και τώρα!Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να προχωρήσει!Είχα όμως τρεις μέρες καθυστέρησης λόγω της βιοχημικής οπότε μετράω 31 μέρες που είναι ο κύκλος μου από εκείνη τη μέρα που ήρθε ή θα έρθει νωρίτερα τώρα;Δε μου έχει ξανασυμβεί.

Τον κυκλο σου θα τον μετρησεις απο την μερα που ειδες αιμα και μην λαβεις και τωρα υποψιν την καθυστερηση επειδη ηταν απο την βιοχημικη.οποτε μετρα οπως σου ερχοταν παλια πριν την βιοχημικη.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 24 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μετρας την μερα που σου ηρθε  το αιμα , ως πρωτη μερα του κυκλου . Εμενα μετα την βιοχημικη μου ηρθε ακριβως στι; 28 μερες περιοδος, δηλαδη δεν αλλαξε κατι στον κυκλο μου αλλα μετρησα απο την μερα που ειδα το αιμα  . 

Μακαρι να εισαι !! αλλα ειναι λιγο νωρις για να αισθανεσαι κατι .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Μια βιοχημική εγκυμοσύνη είναι στην πραγματικότητα μια αποβολή που συμβαίνει πολύ νωρίς και μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Τις πιο πολλές φορές οφείλεται σε παθολογικό έμβρυο, δηλαδή έμβρυο με χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Αν το έμβρυο δεν έχει το σωστό αριθμό χρωμοσωμάτων τότε δεν μπορεί να επιβιώσει. Αυτό αποτελεί μια άμυνα της φύσης: ένα έμβρυο δεν εξελίσσεται όταν έχει σοβαρά προβλήματα και άρα δε θα είναι βιώσιμο. Οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι γενικά τυχαία γεγονότα, αλλά είναι πιο συχνές στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή στις γυναίκες με πολυκηστικές ωοθήκες.

Βιοχημική κύηση μπορεί να προκύψει σε μια γυναίκα αν δεν είναι δεκτικό το ενδομήτριο ή γενικά λόγω ανωμαλιών στη μήτρα της, για παράδειγμα αν υπάρχει διάφραγμα μήτρας, ινωμοίωμα ή πολύποδες. Αλλά και η δυσλειτουργία του θυροειδούς είναι υπεύθυνη για βιοχημικές κυήσεις και γενικά για αποβολές. Οι ορμόνες του θυροειδούς ελέγχουν όλο μας το σώμα, γι' αυτό είναι απαραίτητο μια γυναίκα που προσπαθεί για μωράκι να έχει ελέγξει το θυροειδή της.

Επειδή συνέβη μια φορά, δε σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί! Η βιοχημική κύηση δεν είναι κακό σημάδι για μια επόμενη προσπάθεια, αντιθέτως θεωρείται προτιμότερο αποτέλεσμα από ένα εντελώς αρνητικό τεστ β-χοριακής, γιατί επιβεβαιώνει ότι κάποια αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία.

σε ευχαριστω πολύ!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε? εγω ισως αφησω αυτον τον κυκλο σε πιο χαλαρους ρυθμους κ απτον επομενο ξεκιναω με τεστακια. @alina80 τι κανεις ειδες θετικο τεστακι αλλα μετα αρνητικα? παντως εμενα το τεστ εδειξε γυρω στις 25 μοναδες γιατι ειχα κανει κ την προηγουμενη μερα κ ηταν αρνητικο. οποτε ετσι οπως υπολογισα με την χοριακη το πρωτο τεστ ηταν 25. 

ααα επισης αν εχεις βρει την ωορηξια πρεπει οι μοναδες την μερα που περιμενεις περιοδο  ομως να ειναι εκει γυρω στα 100 αλλιως θεωρητε χαμηλη η χοριακη με επιβαιβεωμενη ωορηξια βεβαια!!

@ntemiiiiii χωρις να θελω να σου δωσω φρουδες ελπιδες,  αυτο το μηνα ημουν και εγω σιγουρη χωρις να εχω κανει τεστ... Δεν ξερω γιατι,  αλλα κατι μου ελεγε πως κατι διαφορετικό συνεβαινε μεσα μου... Τωρα τι να σου πω??? Επιστημονικα αποδεδειγμενο δεν ειναι η διαισθηση... Απλα καταθετω εμπειρια...! Οπως και να χει υπομονη!!!! Ότι  και να ναι δεν αλλαζει και θα φανει!!! Αλλα μην επαναπαφθεις!!!! Φουλ σεξακι τωρα που μπορεις!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

Καλησπέρα στα όμορφα κορίτσια, τι κάνετε εγκυούλες και μελλοντικές εγκυούλες?

@ada32 κι εγω στην ίδια φάση είμαι τώρα, λέω οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οτι μπορώ να κάνω το κάνω. Απο εκεί κ πέρα δεν είναι όλα στο χέρι μου.

@ritaki13 καλα εμένα δε ξέρει και οτι προσπαθούμε. Αν το ήξερε θα με ρωταγε και πότε έρχεται περίοδος καθε μήνα. Δε θέλω να της πω οτι μου προκαλεί άγχος γιατί θα καταλάβει ότι το σκέφτομαι. Προτιμώ να νομίζει ότι δεν το έχω στο μυαλό μου ακόμα. Εδώ σκέφτομαι ότι αν φτάσω σε άλλες διαδικασίες πάλι δε θα πώ τιποτα. 

@alina80 Πραγματικά έπεσα απ τα σύννεφα ήμουν σίγουρη ότι θα μπω και θα κάναμε πάρτυ για το θετικό σου τέστ. Όμως όπως πολύ σωστά είπες κρατάμε το θετικό ότι μπορείς να συλλάβεις. Οι θετικές γραμμές στο τεστ δε βγαίνουν έτσι στο άκυρο. 

@anemoni1989 & @ntemiiiiii δηλαδή ένστικτο? Το έχω ακούσει κ από άλλες κοπέλες. Λέτε όντως να ισχύει? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσια τι κανετε? εγω ισως αφησω αυτον τον κυκλο σε πιο χαλαρους ρυθμους κ απτον επομενο ξεκιναω με τεστακια. @alina80 τι κανεις ειδες θετικο τεστακι αλλα μετα αρνητικα? παντως εμενα το τεστ εδειξε γυρω στις 25 μοναδες γιατι ειχα κανει κ την προηγουμενη μερα κ ηταν αρνητικο. οποτε ετσι οπως υπολογισα με την χοριακη το πρωτο τεστ ηταν 25. 

ααα επισης αν εχεις βρει την ωορηξια πρεπει οι μοναδες την μερα που περιμενεις περιοδο  ομως να ειναι εκει γυρω στα 100 αλλιως θεωρητε χαμηλη η χοριακη με επιβαιβεωμενη ωορηξια βεβαια!!

Λίνα με τη hometest που μίλησα μου εξήγησαν ότι οι αχνές γραμμές στο τεστ σημαίνουν ότι η ορμόνη βρίσκεται στα ούρα γύρω στις 15 μονάδες. Κάτω από 13-14 δεν βγαίνει γραμμή και από 25 και πάνω ή γραμμούλα ειναι το ίδιο σκούρα με τη γραμμή αναφοράς. Με το που του είπα άχνη γραμμή χτες αρνητικό σήμερα, μου είπε αμέσως το πιθανότερο ότι πρόκειται για βιοχημική. Και μετά μου εξήγησε όλα αυτά για τις μονάδες. Τα έγραψα και εδώ γιατί ήταν όντως ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. 

• Μου αρέσει 2

Καλησπερα κοριτσαρες!

@alina80 κραταμε την θετικη πλευρα! Εγινε συλληψη! Ευχομαι εγκυμοσυνη τον επομενο μηνα! Και γενικα τωρα με τον νεο μηνα ευχομαι πολλα θετικα τεστακια και τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εξαιτίας της βιοχημικής άργησε η περίοδος μου 3 μέρες!Από τότε που ήρθε δε μετράω για να υπολογίσω πότε θα ξανάρθει η περίοδος;

Αντί να έρθει στις 11/10 ήρθε στις 14/10 οπότε λογικά στις 14/11 περιμένω ξανά σωστά;όχι νωρίτερα;

EvgLp2.png

πρίν από 49 λεπτά , alina80 είπε:

Λίνα με τη hometest που μίλησα μου εξήγησαν ότι οι αχνές γραμμές στο τεστ σημαίνουν ότι η ορμόνη βρίσκεται στα ούρα γύρω στις 15 μονάδες. Κάτω από 13-14 δεν βγαίνει γραμμή και από 25 και πάνω ή γραμμούλα ειναι το ίδιο σκούρα με τη γραμμή αναφοράς. Με το που του είπα άχνη γραμμή χτες αρνητικό σήμερα, μου είπε αμέσως το πιθανότερο ότι πρόκειται για βιοχημική. Και μετά μου εξήγησε όλα αυτά για τις μονάδες. Τα έγραψα και εδώ γιατί ήταν όντως ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. 

εμενα παντως ηταν πολυ αχνη το σαββατο κ δευτερα που εκανα χοριακη ηταν 50 κ τοτε ηταν κ η γραμμη ξεκαθαρη. οταν η χοριακη μου την τεταρτη πηγε 131 ηταν πια ιδια με την γραμμη ελενχου κ μετα παρασκευη που πηγε 250 εγινε πιο σκουρα απο την γραμμη ελενχου κ επισης εκανα κ το πειραμα με τα τεστακια ωορηξιας κ βγαινουν κ αυτα σκουρα δηλαδη θετικα αλλα εκει στις 200 μοναδες. ααα κ θυμαμαι κ η οριαννα το πρωτο τεστ ηταν αχνο πολυ το σαββατο κ την δευτερα η χοριακη ηταν 54. τα λεω αυτα σαν πληροφοριες για τα επομενα κοριτσια που εχουν hometest!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αλλάζουν και οι γόνιμες μέρες;Η αυτές είναι στάνταρ με βάση την πρώτη μέρα περιόδου;

αμα αλλαξει ο κυκλος σου αλλαζουν βεβαια κ οι γονιμες μερες!!! οι γονιμες μερες ειναι γυρω στις τεσσερις μερες πριν την ωορηξια κ μια μετα. η ωορηξια γινετε 12-14 μερες πριν την περιοδο συνηθως ειναι 14.

μετρας αναποδα απο την πρωτη μερα της περιοδου κ βρισκεις ποτε εκανες ωορηξια! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εξαιτίας της βιοχημικής άργησε η περίοδος μου 3 μέρες!Από τότε που ήρθε δε μετράω για να υπολογίσω πότε θα ξανάρθει η περίοδος;

Αντί να έρθει στις 11/10 ήρθε στις 14/10 οπότε λογικά στις 14/11 περιμένω ξανά σωστά;όχι νωρίτερα;

11 Νοεμβρίου θα ειναι η πρωτη μερα της επομενης περιοδου σου με κυκλο 28 ημερων.αν καταλαβα 28αρη κυκλο εχεις. Μετρας 28 μερες στο ημερολογιο απο την πρωτη μερα της περιοδου σου και την επομενη η 29 ειναι η πρωτη μερα της επομενης περιοδου.αν εχεις πολυ σταθερο κυκλο σε γενικες γραμμες σταθερη ειναι και η ωορρηξια σου.τωρα βεβαια δεν ξερω σαν πρωτη περιοδο μετα την βιοχημικη αν οι ορμονες δεν εχουν επανερθει και σου κανει καμμια καθυστερηση η ερθει πιο νωρις

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...