Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , ritaki13 είπε:

συγγνωμη αν ρωταω βλακεια αλλα τι ειναι η βιοχημικη?

Μια βιοχημική εγκυμοσύνη είναι στην πραγματικότητα μια αποβολή που συμβαίνει πολύ νωρίς και μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Τις πιο πολλές φορές οφείλεται σε παθολογικό έμβρυο, δηλαδή έμβρυο με χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Αν το έμβρυο δεν έχει το σωστό αριθμό χρωμοσωμάτων τότε δεν μπορεί να επιβιώσει. Αυτό αποτελεί μια άμυνα της φύσης: ένα έμβρυο δεν εξελίσσεται όταν έχει σοβαρά προβλήματα και άρα δε θα είναι βιώσιμο. Οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι γενικά τυχαία γεγονότα, αλλά είναι πιο συχνές στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή στις γυναίκες με πολυκηστικές ωοθήκες.

Βιοχημική κύηση μπορεί να προκύψει σε μια γυναίκα αν δεν είναι δεκτικό το ενδομήτριο ή γενικά λόγω ανωμαλιών στη μήτρα της, για παράδειγμα αν υπάρχει διάφραγμα μήτρας, ινωμοίωμα ή πολύποδες. Αλλά και η δυσλειτουργία του θυροειδούς είναι υπεύθυνη για βιοχημικές κυήσεις και γενικά για αποβολές. Οι ορμόνες του θυροειδούς ελέγχουν όλο μας το σώμα, γι' αυτό είναι απαραίτητο μια γυναίκα που προσπαθεί για μωράκι να έχει ελέγξει το θυροειδή της.

Επειδή συνέβη μια φορά, δε σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί! Η βιοχημική κύηση δεν είναι κακό σημάδι για μια επόμενη προσπάθεια, αντιθέτως θεωρείται προτιμότερο αποτέλεσμα από ένα εντελώς αρνητικό τεστ β-χοριακής, γιατί επιβεβαιώνει ότι κάποια αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , ritaki13 είπε:

συγγνωμη αν ρωταω βλακεια αλλα τι ειναι η βιοχημικη?

Βιοχημική κύηση είναι η εγκυμοσύνη που γίνεται αντιληπτή μόνο από την τιμή της β-χοριακής η τεστ  και δεν υπάρχουν υπερηχογραφικά στοιχεία και η περιοδος ερχεται μετα απο 3-4 μερες απο  την αναμενομενη περιοδο .καποιες γυναικες που δεν κανουν τεστ κατευθειαν ,απλα νομιζουν οτι αλλαξε ο κυκλος τους κ τους ηρθε λιγο αργοτερα η περιοδος ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Βιοχημική κύηση είναι η εγκυμοσύνη που γίνεται αντιληπτή μόνο από την τιμή της β-χοριακής η τεστ  και δεν υπάρχουν υπερηχογραφικά στοιχεία και η περιοδος ερχεται μετα απο 3-4 μερες απο  την αναμενομενη περιοδο .καποιες γυναικες που δεν κανουν τεστ κατευθειαν ,απλα νομιζουν οτι αλλαξε ο κυκλος τους κ τους ηρθε λιγο αργοτερα η περιοδος ..

α οκ! νομιζα οτι εχει να κανει με εξωσωματικη κλπ.

ευχαριστωωωω 

πρίν από 57 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια μου μόλις μίλησα με hometest και μεταφέρω τι μου είπε ώστε να ξέρουμε γενικά γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες! 

Μου εξήγησε ότι η αχνή γραμμή σημαίνει ότι η χοριακή ορμόνη στα ούρα βρίσκεται γύρω στις 15 μονάδες. Οτιδήποτε κάτω από 13-14 μονάδες το τεστάκι δεν το ανιχνεύει. Για να είναι η γραμμή εξίσου σκούρα με την αναφοράς, η ορμόνη στα ούρα θα πρέπει να είναι 25 μονάδες και πάνω.

Εφόσον λέει χτες είδα αχνή γραμμή σίγουρα κάτι συμβαίνει, με μεγαλύτερη πιθανότητα αυτή της βιοχημικής κύησης. Σε αυτή την περίπτωση θα δω περίοδο μέχρι την Παρασκευή (μου είπε). Ωστόσο αν δεν έχω περίοδο μέχρι τότε να ξανακάνω τεστ, γιατί πάντα υπάρχει περίπτωση απλώς η ορμόνη να είναι ακόμα πολύ χαμηλά και για αυτό να μην ανιχνεύτηκε στα ούρα τη δεύτερη φορά. Μου είπε ότι στην τέταρτη βδομάδα κύησης (όταν δηλαδή συνήθως το καταλαβαίνουμε) η χοριακή στο αίμα παίζει από 5 έως 500 μονάδες, ανάλογα την περίπτωση, οπότε όλα είναι πιθανά. Ήταν κάθετος ότι όντως σύλληψη πρέπει να έγινε - δεν θα είχα λέει καμία γραμμή αν δεν υπήρχε η ορμόνη. Οπότε ή ήταν βιοχημική ή θα δούμε στην πορεία! Η πρώτη περίπτωση από ότι κατάλαβα είναι πιο πιθανή.

Εμένα με βοήθησε πολύ. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι τρελή και ότι όλα αυτά τα συμπτώματα είχαν κάποια βάση!

ελπιζω να βγει το δευτεροο!!να δουμε δλδ στην πορεια... ενα μωρακι !!!

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια μου μόλις μίλησα με hometest και μεταφέρω τι μου είπε ώστε να ξέρουμε γενικά γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες! 

Μου εξήγησε ότι η αχνή γραμμή σημαίνει ότι η χοριακή ορμόνη στα ούρα βρίσκεται γύρω στις 15 μονάδες. Οτιδήποτε κάτω από 13-14 μονάδες το τεστάκι δεν το ανιχνεύει. Για να είναι η γραμμή εξίσου σκούρα με την αναφοράς, η ορμόνη στα ούρα θα πρέπει να είναι 25 μονάδες και πάνω.

Εφόσον λέει χτες είδα αχνή γραμμή σίγουρα κάτι συμβαίνει, με μεγαλύτερη πιθανότητα αυτή της βιοχημικής κύησης. Σε αυτή την περίπτωση θα δω περίοδο μέχρι την Παρασκευή (μου είπε). Ωστόσο αν δεν έχω περίοδο μέχρι τότε να ξανακάνω τεστ, γιατί πάντα υπάρχει περίπτωση απλώς η ορμόνη να είναι ακόμα πολύ χαμηλά και για αυτό να μην ανιχνεύτηκε στα ούρα τη δεύτερη φορά. Μου είπε ότι στην τέταρτη βδομάδα κύησης (όταν δηλαδή συνήθως το καταλαβαίνουμε) η χοριακή στο αίμα παίζει από 5 έως 500 μονάδες, ανάλογα την περίπτωση, οπότε όλα είναι πιθανά. Ήταν κάθετος ότι όντως σύλληψη πρέπει να έγινε - δεν θα είχα λέει καμία γραμμή αν δεν υπήρχε η ορμόνη. Οπότε ή ήταν βιοχημική ή θα δούμε στην πορεία! Η πρώτη περίπτωση από ότι κατάλαβα είναι πιο πιθανή.

Εμένα με βοήθησε πολύ. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι τρελή και ότι όλα αυτά τα συμπτώματα είχαν κάποια βάση!

Αυτο θα σου ελεγα και εγω τωρα μηπως πηγε κατι να γινει και τελικα δεν εγινε.η μηπως θελει λιγο χρονο ακομα!! 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια μου άρχισα να βλέπω τα πρώτα ροζ. Τον επόμενο μήνα τώρα!

Κρίμα και είχα μια ελπίδα για άλλα νέα! Δώσε πόνο να είναι το τυχερό σας τον επόμενο!!!

• Χαχα 1

Καλό μήνα όμορφες!

@alina80 μου δεν ξέρω τι να πω..από τη μια λυπάμαι που δεν είσαι τελικά και από την άλλη αυτό που έγινε σου δείχνει πως μπορεί να γίνει η σύλληψη ξανά! Οπότε εύχομαι τον επόμενο μήνα να είναι τέρμα έντονη η γραμμουλα!!

@caramel_83 με βάζεις για 2/12 και βλέπουμε..αν και λέω αυτό το μήνα να το αφήσω εντελώς στην τύχη και να μην ασχοληθώ ούτε με τεστ ωορρηξίας..

@Nati85 η φωτό προφίλ σου με τρελαίνει!! Χαχαχαχα

Εύχομαι όλες να έχετε έναν υπέροχο μήνα με πολλά +++ τεστακια στα κορίτσια της αναμονής!!

• Μου αρέσει 6

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

με βάζεις για 2/12 και βλέπουμε..αν και λέω αυτό το μήνα να το αφήσω εντελώς στην τύχη και να μην ασχοληθώ ούτε με τεστ ωορρηξίας..

Θα συμφωνήσωωωωω!!!!Ενα μήα άστο στη τύχη του!!!Αυτή χρειάζεται πιο πολύ!!!Σου εύχομαι αυτός ο μήνας να είαι ο τυχερός!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Εντάξει ήρθε και σε μένα!!Όλα καλά όμως!Τον άλλο μήνα!!Καλύτερα λέων το μωράκι!! Καλή επιτυχία στις επόμενες!!Δυστυχώς αυτή η φουρνιά ήταν λίγο άτυχη!! @caramel_83 εμένα με βάζεις για 30/11 και βλεπουμε!

• Μου αρέσει 5

CpFNp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Elma86 είπε:

Εντάξει ήρθε και σε μένα!!Όλα καλά όμως!Τον άλλο μήνα!!Καλύτερα λέων το μωράκι!! Καλή επιτυχία στις επόμενες!!Δυστυχώς αυτή η φουρνιά ήταν λίγο άτυχη!! @caramel_83 εμένα με βάζεις για 30/11 και βλεπουμε!

Καλύτερα, σίγουρα καλύτερα!!! Άντε να φέρει πολλά +++ ο Νοέμβρης!

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια μου άρχισα να βλέπω τα πρώτα ροζ. Τον επόμενο μήνα τώρα!

Πραγματικα κριμα!

Δεν περιμεναμε τετοια εξελιξη!

Αντε παμε για ακομα ενα μηνα με πολυ σεξ!!!

Κορίτσια τι μου κάνετε;; χάθηκα αλλά τρέχω πολύ πάλι!!!Και ναι ακόμη μια φορά αισθάνομαι έγκυος!!!Και λέω αισθάνομαι γιατί είναι πάλι πολύ νωρίς!!! Αυτή τη φορά όμως αν δεν έχω καθυστέρηση δεν κάνω τίποτα!!!Δεν την πατάω όπως την προηγούμενη φορά!!! Θαντεξω;;;χαχαχα

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

@alina80 κατι πηγε να γινει παντως για να ειδες το αχνο! Πες το και στον γυναικολογο μηπως σου δωσει καμμια συμβουλη!

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια τι μου κάνετε;; χάθηκα αλλά τρέχω πολύ πάλι!!!Και ναι ακόμη μια φορά αισθάνομαι έγκυος!!!Και λέω αισθάνομαι γιατί είναι πάλι πολύ νωρίς!!! Αυτή τη φορά όμως αν δεν έχω καθυστέρηση δεν κάνω τίποτα!!!Δεν την πατάω όπως την προηγούμενη φορά!!! Θαντεξω;;;χαχαχα

Γεια αου κοριτσι!!σε ποια μερα εισαι?εμεις εδω με τα πανω μας και τα κατω μας.θετικα τεστακια αρνητικα τεστακια πολυ σεξ αγωνια και σασπενς!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 κατι πηγε να γινει παντως για να ειδες το αχνο! Πες το και στον γυναικολογο μηπως σου δωσει καμμια συμβουλη!

Γεια αου κοριτσι!!σε ποια μερα εισαι?εμεις εδω με τα πανω μας και τα κατω μας.θετικα τεστακια αρνητικα τεστακια πολυ σεξ αγωνια και σασπενς!

Σε 13 μέρες περιμένω γιατί είχα και καθυστέρηση τον προηγούμενο μήνα λόγω βιοχημικής! Αλλά ρε κορίτσια πείτε με τρελλή πάλι αισθάνομαι ότι κάτι έγινε και ειμαι έγκυος!!!Χαχαχα

• Μου αρέσει 3

EvgLp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Σε 13 μέρες περιμένω γιατί είχα και καθυστέρηση τον προηγούμενο μήνα λόγω βιοχημικής! Αλλά ρε κορίτσια πείτε με τρελλή πάλι αισθάνομαι ότι κάτι έγινε και ειμαι έγκυος!!!Χαχαχα

μακάρι κοπέλα μου

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...