Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Εδώ είμαι. Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη. Σκέφτομαι να μην κάνω τίποτα και αν δεν δω περίοδο μέχρι την Παρασκευή να πάω για χοριακή. Δεν ξέρω. 

Οχιιιιι λεω να.κανεις αυριο μια αλλη μαρκα εχω καλο προαισθημααα ποια παρασκευη???????

Αχχ θελω πολυ εχεις ολη τη θετικη μου ενεργεια!!!

Τι νιωθεις????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Οχιιιιι λεω να.κανεις αυριο μια αλλη μαρκα εχω καλο προαισθημααα ποια παρασκευη???????

Αχχ θελω πολυ εχεις ολη τη θετικη μου ενεργεια!!!

Τι νιωθεις????

Σε ευχαριστώ μικρή μου.

Πώς νιώθω; Καλή ερώτηση. Συμπτώματα έχω! Πονάκια κυρίως αριστερά (και κάποιες φορές και δεξιά) όχι όμως όπως όταν έχω περίοδο (που πονάω γενικώς χαμηλά, όλη η περιοχή), δεν έχω βγάλει το σπυράκι μου, έχω παρατηρήσει μία ευαισθησία στις μυρωδιές (χτες που έβαζα βενζίνη ζορίστικα πολύ από τη μυρωδιά), εδώ και εκεί νιώθω ελαφριά ναυτία και χτες το βράδυ είχα ελαφριά αναγούλα λίγο μετά που έφαγα. Δεν πονάει καθόλου το στήθος μου, ούτε το νιώθω βαρύ (όπως όταν περιμένω περίοδο) αλλά δυσανασχετώ στο παραμικρό άγγιγμα του άντρα μου (χωρίς να πονάω, δεν θέλω να με πιάνει!) και δεν έχω καμία διάθεση για σεξ (μέρες τώρα). Μου φαίνεται αποκρουστική και η προοπτική να κάνω σεξ! Επίσης το έντερο μου μου κάνει παιχνίδια (αλλά μπορεί και να είναι άσχετο). Αυτά. Έχω και συχνοουρία (αλλά αυτό το έχω πάντα όταν περιμένω περίοδο και δεν το μετράω).

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Σε ευχαριστώ μικρή μου.

Πώς νιώθω; Καλή ερώτηση. Συμπτώματα έχω! Πονάκια κυρίως αριστερά (και κάποιες φορές και δεξιά) όχι όμως όπως όταν έχω περίοδο (που πονάω γενικώς χαμηλά, όλη η περιοχή), δεν έχω βγάλει το σπυράκι μου, έχω παρατηρήσει μία ευαισθησία στις μυρωδιές (χτες που έβαζα βενζίνη ζορίστικα πολύ από τη μυρωδιά), εδώ και εκεί νιώθω ελαφριά ναυτία και χτες το βράδυ είχα ελαφριά αναγούλα λίγο μετά που έφαγα. Δεν πονάει καθόλου το στήθος μου, ούτε το νιώθω βαρύ (όπως όταν περιμένω περίοδο) αλλά δυσανασχετώ στο παραμικρό άγγιγμα του άντρα μου (χωρίς να πονάω, δεν θέλω να με πιάνει!) και δεν έχω καμία διάθεση για σεξ (μέρες τώρα). Μου φαίνεται αποκρουστική και η προοπτική να κάνω σεξ! Επίσης το έντερο μου μου κάνει παιχνίδια (αλλά μπορεί και να είναι άσχετο). Αυτά. Έχω και συχνοουρία (αλλά αυτό το έχω πάντα όταν περιμένω περίοδο και δεν το μετράω).

Ολα αυτα ειναι πολυ πολυ καλα και το ξέρεις κ εσυ

Το θεμα ειναι πως δεν βγενει άχνη γραμμη με τιποτα αν δεν υπαρχει εγκυμοσύνη  ενω να μην βγει γραμμη και να εισαι παίζει παρα πολυ σαν πιθανότητα μην το αφησεις παρε σήμερα ενα τεστακι φαρμακειου και καντο το απογευμα!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Σε ευχαριστώ μικρή μου.

παρε ενα άλλο και κάντο αύριο(οχι iq!)

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μόλις μίλησα με hometest και μεταφέρω τι μου είπε ώστε να ξέρουμε γενικά γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες! 

Μου εξήγησε ότι η αχνή γραμμή σημαίνει ότι η χοριακή ορμόνη στα ούρα βρίσκεται γύρω στις 15 μονάδες. Οτιδήποτε κάτω από 13-14 μονάδες το τεστάκι δεν το ανιχνεύει. Για να είναι η γραμμή εξίσου σκούρα με την αναφοράς, η ορμόνη στα ούρα θα πρέπει να είναι 25 μονάδες και πάνω.

Εφόσον λέει χτες είδα αχνή γραμμή σίγουρα κάτι συμβαίνει, με μεγαλύτερη πιθανότητα αυτή της βιοχημικής κύησης. Σε αυτή την περίπτωση θα δω περίοδο μέχρι την Παρασκευή (μου είπε). Ωστόσο αν δεν έχω περίοδο μέχρι τότε να ξανακάνω τεστ, γιατί πάντα υπάρχει περίπτωση απλώς η ορμόνη να είναι ακόμα πολύ χαμηλά και για αυτό να μην ανιχνεύτηκε στα ούρα τη δεύτερη φορά. Μου είπε ότι στην τέταρτη βδομάδα κύησης (όταν δηλαδή συνήθως το καταλαβαίνουμε) η χοριακή στο αίμα παίζει από 5 έως 500 μονάδες, ανάλογα την περίπτωση, οπότε όλα είναι πιθανά. Ήταν κάθετος ότι όντως σύλληψη πρέπει να έγινε - δεν θα είχα λέει καμία γραμμή αν δεν υπήρχε η ορμόνη. Οπότε ή ήταν βιοχημική ή θα δούμε στην πορεία! Η πρώτη περίπτωση από ότι κατάλαβα είναι πιο πιθανή.

Εμένα με βοήθησε πολύ. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι τρελή και ότι όλα αυτά τα συμπτώματα είχαν κάποια βάση!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσια μου μόλις μίλησα με hometest και μεταφέρω τι μου είπε ώστε να ξέρουμε γενικά γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες! 

Μου εξήγησε ότι η αχνή γραμμή σημαίνει ότι η χοριακή ορμόνη στα ούρα βρίσκεται γύρω στις 15 μονάδες. Οτιδήποτε κάτω από 13-14 μονάδες το τεστάκι δεν το ανιχνεύει. Για να είναι η γραμμή εξίσου σκούρα με την αναφοράς, η ορμόνη στα ούρα θα πρέπει να είναι 25 μονάδες και πάνω.

Εφόσον λέει χτες είδα αχνή γραμμή σίγουρα κάτι συμβαίνει, με μεγαλύτερη πιθανότητα αυτή της βιοχημικής κύησης. Σε αυτή την περίπτωση θα δω περίοδο μέχρι την Παρασκευή (μου είπε). Ωστόσο αν δεν έχω περίοδο μέχρι τότε να ξανακάνω τεστ, γιατί πάντα υπάρχει περίπτωση απλώς η ορμόνη να είναι ακόμα πολύ χαμηλά και για αυτό να μην ανιχνεύτηκε στα ούρα τη δεύτερη φορά. Μου είπε ότι στην τέταρτη βδομάδα κύησης (όταν δηλαδή συνήθως το καταλαβαίνουμε) η χοριακή στο αίμα παίζει από 5 έως 500 μονάδες, ανάλογα την περίπτωση, οπότε όλα είναι πιθανά. Ήταν κάθετος ότι όντως σύλληψη πρέπει να έγινε - δεν θα είχα λέει καμία γραμμή αν δεν υπήρχε η ορμόνη. Οπότε ή ήταν βιοχημική ή θα δούμε στην πορεία! Η πρώτη περίπτωση από ότι κατάλαβα είναι πιο πιθανή.

Εμένα με βοήθησε πολύ. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι τρελή και ότι όλα αυτά τα συμπτώματα είχαν κάποια βάση!

Ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες. Είδες κάτι παίζει και με την αχνή! Ας ελπίσουμε να ανέβει η ορμόνη κι άλλο και όχι να ήταν το πρώτο σενάριο. Σίγουρα θα χαρούμε να πάνε όλα θετικά!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μαναρακι σε παρακαλω κανε ενα τεστ φαρμακείου θα είναι θετικο να ξέρεις το πιστεύω..δεν πιστευω οτι ειναι βιοχημική να ξερεις απλα τα τεστ τους δεν ειναι αξιόπιστα.. δεν θα έβγαινε αχνη αν δεν ειχε τίποτα η κοιλιτσα σου!!!

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Άγχος έντονο δεν με έχει πιάσει ακόμα εκτός απ τον προηγούμενο κύκλο που στο τέλος έπαθα ένα πανικό που πάλι δεν. Είχα πολλές ελπίδες λόγω σωστών επαφών και τεστ ωορρηξίας. Τώρα εντάξει, νομίζω το έχω υπό έλεγχο. Όλα θα πάνε καλά δε μπορεί θα μας κάτσει κάποια στιγμή! Στο χέρι του είναι;

Κ εγω νευριασα λιγακι για τον προηγουμενο κυκλο γτ πιστευα οτι το πιασαμε! :P  αλλα τωρα το εχω αφησει χαλαρα το θεμα . Καποια στιγμη θα ερθει ...

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες. Είδες κάτι παίζει και με την αχνή! Ας ελπίσουμε να ανέβει η ορμόνη κι άλλο και όχι να ήταν το πρώτο σενάριο. Σίγουρα θα χαρούμε να πάνε όλα θετικά!! 

Εγώ είμαι κάπως πιο ήρεμη τώρα πάντως. Διατηρώ κάποιες ελπίδες γιατί ποτέ δεν ξέρεις και κρατώ το θετικό της υπόθεσης, ότι τουλάχιστον μπορώ να συλλάβω! Κάτι είναι και αυτό, έτσι; (Και ότι δεν είμαι τρελή να βλέπω γραμμές και συμπτώματα εκεί που δεν υπάρχουν - πολύ σημαντικό και αυτό).

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Εγώ είμαι κάπως πιο ήρεμη τώρα πάντως. Διατηρώ κάποιες ελπίδες γιατί ποτέ δεν ξέρεις και κρατώ το θετικό της υπόθεσης, ότι τουλάχιστον μπορώ να συλλάβω! Κάτι είναι και αυτό, έτσι; (Και ότι δεν είμαι τρελή να βλέπω γραμμές και συμπτώματα εκεί που δεν υπάρχουν - πολύ σημαντικό και αυτό).

Εννοείται!!!!!!! Καλά έκανες και πήρες για να μη βασανίζεις άδικα το μυαλό σου, σου εύχομαι να κάνεις την αρχή για όλες μας και να εκπλαγείς ευχάριστα πολύ σύντομα :-)

πρίν από 45 λεπτά , alina80 είπε:

Hometest έκανα κορίτσι και χτες και σήμερα. Χτες το πρωί μία πολύ αχνή γραμμή, με χρώμα ωστόσο. Σήμερα ένα στις 5.00 (δεν μπορούσα να κοιμηθώ χτες) και ένα στις 8.30 (χωρίς να έχω πιει τίποτα ανάμεσα στα δύο) ήταν ξεκάθαρα αρνητικά. Νομίζω το 2 αρνητικά- 1 (ίσως) θετικό δείχνουν μάλλον ότι δεν παίζει εγκυμοσύνη. (ειδικά εφόσον τα αρνητικά είναι μία μέρα μετά από το ίσως θετικό).

Να σου πω εγω την εμπειρια μου με παρομοια τεστακια σαν αυτα που εκανες κ εσυ αλλα λιγο πιο ευασιθητα.

Κανω ενα Παρασκευη βραδυ (μερα που περιμενα περιοδο) και φανηκε μια αχνη γραμμη , λεω αρνητικο ειναι κ το πεταξα! νομιζα οτι το σαββατο πρωι θα  μου ερθει περιοδος .. δεν μου ηρθε ομως! ξανα κανω τεστ με τα πρωινα ουρα ( ολη νυχτα δεν ειχα παει τουαλετα) , αρνητικοτατο το τεστ ( ουτε αχνη γραμμη) ..Τεσπα , λεω θα μου ερθει σε λιγο .. Πινω εναν καφε και διαβαζα στο  ιντερνετ για τις αχνες γραμμες στα τεστ εγκυμοσυνης και ξανα κανω ενα τεστακι ακομα μετα απο 2 ωρες απο το αλλο και βγαινει θετικο !!!   αυτη ειναι η εμπειρια μου!! 

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

το εχεις το τεστ με την αχνη γραμμη ? ανεβασε το να το δουμε αν θελεις.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

18 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Ε καλά βρε 3 μέρες ζουν οι κολυμβητές! Έχεις πιθανότητες! Εγω ωορρηξία θα κάνω σε 5 μέρες. Αυτό το μήνα 

αχ ρε κορίτσια ανακοινώσαμε στους γονείς μας την ημερομηνία του γάμου και η πεθερά μου κατευθείαν μου λέει ετοιμάζετε κανένα μωράκι? Και εκτός από αυτό μου λέει δηλαδή του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να έχουμε και μωρό στην οικογένεια? Σφίχτηκε η καρδιά μου το θέλει τόσο πολύ κ αυτή η καημένη. Δε ξέρουν και οτι προσπαθούμε, όλο ρώταγαν κ λέγαμε μετά το γάμο θα βάλουμε μπροστά. Δεν είπα τίποτα της λέω να εύχεστε να είμαστε γόνιμοι και να πιάσουμε γρήγορα μη χρειαστεί να μπουμε σε άλλες διαδικασίες. 

Καλημερα κορίτσια!! 

χθες ειχα τρομερο πονοκεφαλο οποτε πιστευω οτι θα αδιαθετησω δυστυχως γιατι παντα εχω πονοκεφαλο πριν.

@noni90 κοριτσι μου σε νιωθω. κ εμενα με ειχε αρχισει η πεθερα μου στο αντε να ερθει ενα μωρακι κλπ κ την επιασα και της ειπα οτι μη με ρωτατε συνεχεια γιατι αγχωνομαι κ ενω θελω μου δημιουργειτε αγχος. δεν το ξαναειπε ευτυχως. βεβαια σιγουρα το σκεφτεται.

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Τριτη παω αγαπουλα!!! Ελπιζω να δουμε και τιποτα εκτος απο σακο,  γιατι για να ακουσουμε πολυ δυσκολο!!!!! !!! Χιχι

Παρε ριχτες μπλουζες με σκισιματα στα πλαινα για να ανοιγουν ή αν δεν σε ενοχλει,  κολλητες!!! 

ωραια αναμενουμε..ξερεις το γινεται δεν με ενοχλει η κοιλια ή οι εφαρμοστες μπλουζες απλα φοραω καποιες παλιες φαρδιες που ειχα και πετανε κ σηκωνονται οι χαζες..λογικο βεβαια μαλλον θα παμε στο παταρι κ αυτες χαχαχ

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα κ καλο μηνα σε ολες!!!!!

@alina80 κριμα!ειπαμε περιμενες κανονικα εχθες ετσι?περιμενε ακομα λιγες μερες κ αν δεν ερθει ξανακανε...

@Ani ani εγω σμρ δε ξυπνησα πολυ καλα...ποναω παντου...δε ξέρω γτ...μαλλον πιαστηκα οπως κοιμομουν...πρεπει να πινω κ πιο πολυ νερο γτ νιωθω πονο στα νεφρα...γενικα δεν ειναι η μερα μου!εγω ακομα δεν εχω θεμα με τις μπλούζες αλλα δεν εχω στενες μπλουζες..δε φοραγα δε μ αρεσαν...ηταν ηδη αρκετα φαρδιες οσες ειχα κ ακομα μου ειναι ενταξει..βεβαια δε ξερω για ποσο ακομα γτ αν συνεχισω να παιρνω τοσα κιλα καηκα...μιλαγα με μια κοπελα που μπηκε τωρα στον 8ο κ εχει παρει 4 κιλα..εγω σιγουρα ειμαι στα +5 τωρα...φουστάνια δε φοραω καθολου αν κ εχω δε μου αρεσουν ιδιαιτερα (ανεκαθεν)οπως κ οι φορμες...εκτος γυμναστηριου δε φοραγα..παρηγγειλα ενα κολαν εγκυμοσυνης...καλο ειναι ανετο..βεβαια ουτε τα κολαν ειναι η αγαπημενη μου λυση...μονο τζιν οπως καταλαβες!

ωωω σπαστικο να μην ξυπνας καλα..οι φαρδιες μ ειναι τωρα σαν τεντες χαχαχα..και τα κολλαν μ εγβ δεν τα πολυσυμπαθω αλλα τι να γινει θα πεσουμε στην αναγκη τους

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , alina80 είπε:

συγγνωμη αν ρωταω βλακεια αλλα τι ειναι η βιοχημικη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...