Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , alina80 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. Το θέμα είναι ότι χτες το πρωί είδα μια πολύ άχνη γραμμή. Δεν σας είπα τίποτα γιατί ήταν πολύ άχνη, και σκέφτηκα ότι σήμερα θα το επιβεβαιώσω. Αλλά σήμερα ήταν και τα δυο αρνητικά. Οπότε...απλώς περιμένω περίοδο (άντε όμως να έρθει, βαρέθηκα). 

Ρε μωρο μηπως εκαναν λαθος?

Τις hometest?

Δεν γινεται να βγει αχνη και να ειναι αρνητικο!

Θες σε παρακαλω αν δεν.σου έρθει να κανεις αυριο πρωι ενα clear blue?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, kido είπε:

@elenakii22Πάρε ιδέες από τόσες εγκυμονούσες στην τηλεόραση ή φώτο στο ίντερνετ γενικά για να εμπνευστείς με όσα έχεις! Εμένα 2 φίλες μου στον 6ο-7ο φοράνε και σαλοπέτες από μαλακά υφάσματα και είναι πάρα πολύ ωραίες. Σε μαγαζιά με αθλητικά τις βρήκανε. Γενικά μην πιέζεσαι και απόλαυσέ την φάση αυτή τώρα που τη ζεις!!!

στο νησι που μενω εγω δυστυχως ουτε μαγαζι με ρουχα εγκυμοσυνης δεν υπάρχει !ενα μαγαζι που εχει λιγο απο ολα φερνει κ 2 ρουχα(κυριολεκτικα 2)...ασε..τα τζιν φαντασου τα πηρα οταν πηγα Κρητη..

πρίν από 19 λεπτά , alina80 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. Το θέμα είναι ότι χτες το πρωί είδα μια πολύ άχνη γραμμή. Δεν σας είπα τίποτα γιατί ήταν πολύ άχνη, και σκέφτηκα ότι σήμερα θα το επιβεβαιώσω. Αλλά σήμερα ήταν και τα δυο αρνητικά. Οπότε...απλώς περιμένω περίοδο (άντε όμως να έρθει, βαρέθηκα). 

αν εκανες της hometest πρεπει να διαβασεις το αποτελεσμα 5-10 λεπτα μετα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

στο νησι που μενω εγω δυστυχως ουτε μαγαζι με ρουχα εγκυμοσυνης δεν υπάρχει !ενα μαγαζι που εχει λιγο απο ολα φερνει κ 2 ρουχα(κυριολεκτικα 2)...ασε..τα τζιν φαντασου τα πηρα οταν πηγα Κρητη..

αν εκανες της hometest πρεπει να διαβασεις το αποτελεσμα 5-10 λεπτα μετα...

@alina80 Νομίζω ότι αν βγήκε αχνό έστω μια φορά, μπορεί να είναι και θετικό σημάδι, γιατί στα ούρα η ποσότητα ανιχνεύεται πιο δύσκολα όταν είναι νωρίς και έχει τύχει σε πολλές να είναι διφορούμενο το αποτέλεσμα που παίρνουν.. Ξέρω περίπτωση με αχνή γραμμή που ήταν έγκυος κανονικότα και σε επόμενο τεστ λίγες μέρες μετά έγινε πολύ έντονη η γραμμή της μέσα σε δευτερόλεπτα!!! Γι αυτό και λένε τα τεστ ούρων καλύτερα να τα κανείς μετά 1-2 μέρες, ενώ στο αίμα η χοριακή ορμόνη δείχνει αμέσως με εξέταση ακόμα και πριν την καθυστέρηση αν πας.Υπομονή ό,τι είναι θα φανεί αργά ή γρήγορα! Μπορείς να κάνεις και άλλης μάρκας τεστ, ένα self clear αν θες, όσο δεν βλέπεις περίοδο, να τσεκάρεις κι αυτό. Σε νιώθουμε εδώ που όλες μας αγωνιούμε!

• Ευχαριστώ 1

@CME2205 με εχει πιασει ενας πονος στο νεφρο σμρ...λογικο βεβαια γτ κατουραω συνεχεια κ νερο πινω ελαχιστα...φαντασου τουαλετα πηγα κ καθως κατουρουσα ποναγα...τωρα που ηπια μπολικο νερο μαλακωσε λιγο αλλα θελω 1-2 μερες σιγουρα...επειδη το εχω ξαναπαθει λεω να περιμενω να πινω πολυ νερο κ αν δεν περασει σε 2 μερες να κανω εξετασεις...τι λες?

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

@alina80 Νομίζω ότι αν βγήκε αχνό έστω μια φορά, μπορεί να είναι και θετικό σημάδι, γιατί στα ούρα η ποσότητα ανιχνεύεται πιο δύσκολα όταν είναι νωρίς και έχει τύχει σε πολλές να είναι διφορούμενο το αποτέλεσμα που παίρνουν.. Ξέρω περίπτωση με αχνή γραμμή που ήταν έγκυος κανονικότα και σε επόμενο τεστ λίγες μέρες μετά έγινε πολύ έντονη η γραμμή της μέσα σε δευτερόλεπτα!!! Γι αυτό και λένε τα τεστ ούρων καλύτερα να τα κανείς μετά 1-2 μέρες, ενώ στο αίμα η χοριακή ορμόνη δείχνει αμέσως με εξέταση ακόμα και πριν την καθυστέρηση αν πας.Υπομονή ό,τι είναι θα φανεί αργά ή γρήγορα! Μπορείς να κάνεις και άλλης μάρκας τεστ, ένα self clear αν θες, όσο δεν βλέπεις περίοδο, να τσεκάρεις κι αυτό. Σε νιώθουμε εδώ που όλες μας αγωνιούμε!

κ εγω που ειχα κανει hometest ειχα δει γραμμη μια μερα κ περιμενα την επομενη οτι θα βγει αμεσως η δευτερη γραμμη κ οσο δεν εβγαινε εκανα κ ενα δευτερο hometest και ενα clearblue..της hometest δεν ειναι πολυ ευαισθητα..

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

@alina80 καλεεεε εισαι εδωωωωω????

Μιριζωωω κατι καλοοο που εισαι κανε ενα clear bleu pleaseee!!!

Εδώ είμαι. Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη. Σκέφτομαι να μην κάνω τίποτα και αν δεν δω περίοδο μέχρι την Παρασκευή να πάω για χοριακή. Δεν ξέρω. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Εδώ είμαι. Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη. Σκέφτομαι να μην κάνω τίποτα και αν δεν δω περίοδο μέχρι την Παρασκευή να πάω για χοριακή. Δεν ξέρω. 

Συμφωνω μαζι σου.... Βεβαια αν δεν ξαναχες τοσο μεγαλο κυκλο,  θα μπορουσες να πας και αυριο ακομα για χοριακη,  μιας και αν θυμαμαι καλα,  σημερα διανυεις ηδη τη 2η μερα καθυστερησης... 

cO4Yp3.png

καλημερα κοριτσακια

@alina80 ΜΑΚΑΡΙΙΙΙ αν δεν σου ερθει κανε παλι, τι τεστ εκανες?

@Δήμητρα1988 εγω σε βαζω 26/11 και μου λες μετα και το αλλαζουμε κι εγω την δικη μου ετσι την εχω βαλει υποθετικα, θα την διορθωσω μολις καταλαβω ωορηξια

• Μου αρέσει 1

Just now, anemoni1989 είπε:

Συμφωνω μαζι σου.... Βεβαια αν δεν ξαναχες τοσο μεγαλο κυκλο,  θα μπορουσες να πας και αυριο ακομα για χοριακη,  μιας και αν θυμαμαι καλα,  σημερα διανυεις ηδη τη 2η μερα καθυστερησης... 

Είχα μεγάλο κύκλο μία φορά τα τελευταία χρόνια, φέτος το Γενάρη (34 μέρες). Τότε όμως δεν ήξερα πότε έκανα ωορρηξία. Σε αυτό τον κύκλο είχα θετικό τεστ ωορρηξίας τη 13η μέρα του κύκλου μου, που σημαίνει ότι το αργότερο που έκανα ωορρηξία ήταν τη 15η μέρα.

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. Vila 30/10/2017!!!

3. andrianni  31/10/2017!!!

4. Elma86  1/11/2017!!!

5. marillia  1/11/2017!!!

6. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

7. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

8. ritaki13  6/11/2017!!!

9. Papaki@  8-10/11/2017!!!

10. MelinaFo  14/11/2017!!!

11. Nati85 14/11/2017!!!

12. Ungry girl 17/11/2017!!!

13. ada32 19/11/2017!!!

14. noni90 19/11/2017!!!

15. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

16. caramel_83  30/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια

@alina80 ΜΑΚΑΡΙΙΙΙ αν δεν σου ερθει κανε παλι, τι τεστ εκανες?

@Δήμητρα1988 εγω σε βαζω 26/11 και μου λες μετα και το αλλαζουμε κι εγω την δικη μου ετσι την εχω βαλει υποθετικα, θα την διορθωσω μολις καταλαβω ωορηξια

Hometest έκανα κορίτσι και χτες και σήμερα. Χτες το πρωί μία πολύ αχνή γραμμή, με χρώμα ωστόσο. Σήμερα ένα στις 5.00 (δεν μπορούσα να κοιμηθώ χτες) και ένα στις 8.30 (χωρίς να έχω πιει τίποτα ανάμεσα στα δύο) ήταν ξεκάθαρα αρνητικά. Νομίζω το 2 αρνητικά- 1 (ίσως) θετικό δείχνουν μάλλον ότι δεν παίζει εγκυμοσύνη. (ειδικά εφόσον τα αρνητικά είναι μία μέρα μετά από το ίσως θετικό).

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Hometest έκανα κορίτσι και χτες και σήμερα. Χτες το πρωί μία πολύ αχνή γραμμή, με χρώμα ωστόσο. Σήμερα ένα στις 5.00 (δεν μπορούσα να κοιμηθώ χτες) και ένα στις 8.30 (χωρίς να έχω πιει τίποτα ανάμεσα στα δύο) ήταν ξεκάθαρα αρνητικά. Νομίζω το 2 αρνητικά- 1 (ίσως) θετικό δείχνουν μάλλον ότι δεν παίζει εγκυμοσύνη. (ειδικά εφόσον τα αρνητικά είναι μία μέρα μετά από το ίσως θετικό).

κανε μια αλλη εταιρια ;) 

Είχα μεγάλο κύκλο μία φορά τα τελευταία χρόνια, φέτος το Γενάρη (34 μέρες). Τότε όμως δεν ήξερα πότε έκανα ωορρηξία. Σε αυτό τον κύκλο είχα θετικό τεστ ωορρηξίας τη 13η μέρα του κύκλου μου, που σημαίνει ότι το αργότερο που έκανα ωορρηξία ήταν τη 15η μέρα.

Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και η καθεμιά μας είναι ξεχωριστή. Απλά έχε στο νου σου ότι αν έχει γίνει σύλληψη αργά πχ την 20η μέρα του κύκλου είναι λογικό να είναι χαμηλά ακόμα η ορμόνη. Δες και στο site της hometest στις συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις το λέει. Στο site της στο fb έχει και εικόνες με αχνή δεύτερη γραμμή στα τεστ εγκυμοσύνης τους που έγιναν πριν την 17η μέρα της ωορρηξίας,  κι όμως τα θεωρεί θετικά και όσο περνάνε οι μέρες της καθυστέρησης γίνεται πιο σκούρα! Δεν θέλω να σε επηρεάσω, κάνε ό,τι πιστεύεις εσύ καλύτερο και ελπίζω να έχει κάνει λάθος το αρνητικό τελικά! Σου στέλνουμε θετική ενέργεια!!!!

Λες ε; Δεν ξέρω, θα δω τι θα γίνει και σήμερα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον..

ναι παρε ενα αλλο παρε clear blue ή παρε predictor early(λογικα θα ειναι πιο ευαισθητο απο την στιγμη που ειναι early) και κανε το αυριο το πρωι ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...