Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Το στιγμα σαν στιγμα δεν προκαλει τιποτα... Οποτε αν τ εχει ενας γονεας δεν υπαρχει θεμα... Το θεμα προκυπτει οταν και οι 2 γονεις ειναι φορεις του στιγματος της μεσογειακης αναιμιας διοτι το παιδι εχει 50% πιθανοτητες να εχει μεσογειακη αναιμια (ή πιο επιστημονικα Δρεπανοκυτταρικη αναιμια) ... Νοσος ασχημη,  που χρειαζεται συχνες μεταγγισεις αιματος και κακη ποιοτητα ζωης...  Το να γεννηθει φορεας του στιγματος δεν εχει καμια απολυτως επιπτωση...  Το να γεννηθει ασθενης της Μεσογειακης αναιμιας του δημιουργει θεμαι

Ανεμώνη μου άλλο η μεσογειακή και άλλο η δρεπανονυτταρική αναιμία!! Όταν λεμε στιγμα εννοουμε παντα για φορεα μεσογειακής. Στη δρεπανοκυτταρικη που ειναι τελειως διαφορετικη αναιμια συνηθως εχει συμπτωματα ακομα και ο φορεας! 

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

7 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Ανεμώνη μου άλλο η μεσογειακή και άλλο η δρεπανονυτταρική αναιμία!! Όταν λεμε στιγμα εννοουμε παντα για φορεα μεσογειακής. Στη δρεπανοκυτταρικη που ειναι τελειως διαφορετικη αναιμια συνηθως εχει συμπτωματα ακομα και ο φορεας! 

Ωπα! Ναι οντως λαθος!!! Β-θαλασσαιμια λεγεται αλλιως!!!! Μπουρδουκλωσα τις εννοιες!!!  :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

καλημερα σας και καλο μηνα!! 

@alina80 τι λες θα μπει καλα ο μηνας;; πως αισθανεσαι;; 

@anemoni1989 ποτε πας στον γιατρουλη σου;

@elenakii22 πως εισαι εσυ γενικα;;

@Alekagala πως τα πας με τα μικρα σου;;;;

τα καινουργια κοριτσια μας τι κανουν;

κοριτσια εχουν αρχισει να με εκνευριζουν τα ρουχα μου..ολες οι μπλουζες οι μακριες σηκωνονται απο μπροστα και με ενοχλουν αισθητικα..μονο στα φουστανακια μ αρεσουν πανω μ αλλα καθε φορα δεν ξερω με τι να τα φοραω απο πανω λογω κρυου..τα ασχημα του χειμωνα τελικα+εγκυμοσυνης.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Ani ani είπε:

καλημερα σας και καλο μηνα!! 

@alina80 τι λες θα μπει καλα ο μηνας;; πως αισθανεσαι;; 

@anemoni1989 ποτε πας στον γιατρουλη σου;

@elenakii22 πως εισαι εσυ γενικα;;

@Alekagala πως τα πας με τα μικρα σου;;;;

τα καινουργια κοριτσια μας τι κανουν;

κοριτσια εχουν αρχισει να με εκνευριζουν τα ρουχα μου..ολες οι μπλουζες οι μακριες σηκωνονται απο μπροστα και με ενοχλουν αισθητικα..μονο στα φουστανακια μ αρεσουν πανω μ αλλα καθε φορα δεν ξερω με τι να τα φοραω απο πανω λογω κρυου..τα ασχημα του χειμωνα τελικα+εγκυμοσυνης.

Τριτη παω αγαπουλα!!! Ελπιζω να δουμε και τιποτα εκτος απο σακο,  γιατι για να ακουσουμε πολυ δυσκολο!!!!! !!! Χιχι

Παρε ριχτες μπλουζες με σκισιματα στα πλαινα για να ανοιγουν ή αν δεν σε ενοχλει,  κολλητες!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

καλημερα κ καλο μηνα σε ολες!!!!!

@alina80 κριμα!ειπαμε περιμενες κανονικα εχθες ετσι?περιμενε ακομα λιγες μερες κ αν δεν ερθει ξανακανε...

@Ani ani εγω σμρ δε ξυπνησα πολυ καλα...ποναω παντου...δε ξέρω γτ...μαλλον πιαστηκα οπως κοιμομουν...πρεπει να πινω κ πιο πολυ νερο γτ νιωθω πονο στα νεφρα...γενικα δεν ειναι η μερα μου!εγω ακομα δεν εχω θεμα με τις μπλούζες αλλα δεν εχω στενες μπλουζες..δε φοραγα δε μ αρεσαν...ηταν ηδη αρκετα φαρδιες οσες ειχα κ ακομα μου ειναι ενταξει..βεβαια δε ξερω για ποσο ακομα γτ αν συνεχισω να παιρνω τοσα κιλα καηκα...μιλαγα με μια κοπελα που μπηκε τωρα στον 8ο κ εχει παρει 4 κιλα..εγω σιγουρα ειμαι στα +5 τωρα...φουστάνια δε φοραω καθολου αν κ εχω δε μου αρεσουν ιδιαιτερα (ανεκαθεν)οπως κ οι φορμες...εκτος γυμναστηριου δε φοραγα..παρηγγειλα ενα κολαν εγκυμοσυνης...καλο ειναι ανετο..βεβαια ουτε τα κολαν ειναι η αγαπημενη μου λυση...μονο τζιν οπως καταλαβες!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@alina80 περίμενε λιγο ακομα μήπως είναι νωρίς και δεν έδειξε το τεστ. Μέχρι να έρθει περίοδος όλα παίζουν! Και αν έρθει τελικά πάμε γερα για τον επόμενο δεν μασαμε :-D

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Καλό μήνα. Δυστυχώς δεν σας έχω καλά νεα. Ένα τεστ στο 5.00 το πρωί και ένα ακόμα τώρα, και τα δυο αρνητικά. 

Δεν πειράζει..τον άλλο μήνα..Βέβαια δεν ήρθε ακόμα..Εγώ σήμερα περιμένω αλλά την έχω δει διαφορετικά!Χθες σκεφτόμουν αν πρέπει ή όχι να πάω στο κολυμβητήριο. Τελικά αποφάσισα να πάω γιατί αν κάτι είναι να γίνει γίνεται ότι και να κάνουμε εμείς. Δεν γίνεται να σταματάει η ζωή μας κάθε μήνα. Επίσης αποφάσισα πως μέσα στο επόμενο εξάμηνο εγώ θα μείνω έγκυος! Αν δεν είναι αυτόν τον μήνα θα γίνει τον επόμενο ή τον παρά επόμενο κτλ. Θα κάνω ό,τι είναι να κάνω σωστά και κάποια στιγμή θα γίνει!Και αυτό είναι δέσμευση!!:-D

• Μου αρέσει 4

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Elma86 είπε:

Δεν πειράζει..τον άλλο μήνα..Βέβαια δεν ήρθε ακόμα..Εγώ σήμερα περιμένω αλλά την έχω δει διαφορετικά!Χθες σκεφτόμουν αν πρέπει ή όχι να πάω στο κολυμβητήριο. Τελικά αποφάσισα να πάω γιατί αν κάτι είναι να γίνει γίνεται ότι και να κάνουμε εμείς. Δεν γίνεται να σταματάει η ζωή μας κάθε μήνα. Επίσης αποφάσισα πως μέσα στο επόμενο εξάμηνο εγώ θα μείνω έγκυος! Αν δεν είναι αυτόν τον μήνα θα γίνει τον επόμενο ή τον παρά επόμενο κτλ. Θα κάνω ό,τι είναι να κάνω σωστά και κάποια στιγμή θα γίνει!Και αυτό είναι δέσμευση!!:-D

Συμφωνώ. Εγώ ετσι σκέφτομαι! Έχω ακούσει ότι η κάνει καλό για τη συλλήψη η γυμναστική αρκεί να είναι ελαφριά δηλαδή να μην εξουθενωνεις τον οργανισμό σου με βαρύ και πολυωρες προπονήσεις ειδικά στη μέση του κύκλου που θες να δέσει το πράγμα... :mad: Οπότε κολυμπι χαλαρα και εύχομαι να είσαι πίστη στη δέσμευση σου πολύ πριν το 6μηνο!!! 

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. Το θέμα είναι ότι χτες το πρωί είδα μια πολύ άχνη γραμμή. Δεν σας είπα τίποτα γιατί ήταν πολύ άχνη, και σκέφτηκα ότι σήμερα θα το επιβεβαιώσω. Αλλά σήμερα ήταν και τα δυο αρνητικά. Οπότε...απλώς περιμένω περίοδο (άντε όμως να έρθει, βαρέθηκα). 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 13 λεπτά , CME2205 είπε:

Καλημέρα! @elenakii22 υπάρχουν και ωραιότατα τζιν εγκυμοσύνης που θα τα βολευτείς πολύ!

αυτα φοραω εννοειται!!!!τα δικα μου τζιν τα εχω αφησει απο την αρχη...μπλουζακια φοραω φαρδια τα παντελονια ομως τα ηθελα τερμα στενα κ οπως καταλαβες με πιεζαν απο την αρχη...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

αυτα φοραω εννοειται!!!!τα δικα μου τζιν τα εχω αφησει απο την αρχη...μπλουζακια φοραω φαρδια τα παντελονια ομως τα ηθελα τερμα στενα κ οπως καταλαβες με πιεζαν απο την αρχη...

@elenakii22Πάρε ιδέες από τόσες εγκυμονούσες στην τηλεόραση ή φώτο στο ίντερνετ γενικά για να εμπνευστείς με όσα έχεις! Εμένα 2 φίλες μου στον 6ο-7ο φοράνε και σαλοπέτες από μαλακά υφάσματα και είναι πάρα πολύ ωραίες. Σε μαγαζιά με αθλητικά τις βρήκανε. Γενικά μην πιέζεσαι και απόλαυσέ την φάση αυτή τώρα που τη ζεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...