Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

Γτ τζιφος καλε?! Εκανες τεστακια τελικα πετυχες την μερα? Εμεις χωρις τεστακια στα κουτουρου το ημερολογιο μου λεει σημερα ωορρηξια το flo σε δυο μερες οποτε πηρε ρεπο το αγορι μ μαζεμενα χαχαχαχα

Το ανανα δεν τον ξεκινησα γτ ειναι αγουρος θα παρω αλλον μου φαινεται χαχαχα πρεπει λενε τα "λεπια" που εχει ο καρπος να εχουν ανοιξει. Πφφφφ

Ασχετο με την περιπτωση της @KarMar84 σκεφτηκα οτι κ μεις δεν καναμε εξεταση στιγματος αλλα στην γενικη αιματος αν εισαι φορεας εχεις σοβαρες ενδειξεις λενε. Χαμηλο αιματοκριτη κ κατι στα ερυθρα....

Ολα θα πανε καλα νομιζω οτι στρατος αστυνομια κανει καθε χρονο εξετασεις θα το ξερατε για τον συζυγο!

Έτσι νόμιζα και εγώ βρε κορίτσι γτ έχω κάνει πολλές εξετάσεις αίματος αλλά Αιματοκριτη είχα πάντα καλό όμως είχα πάντα χαμηλή φερρυτινη (τώρα είναι καλή γτ παίρνω σίδηρο πολύ καιρό)... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσα χρόνια κανένας γιατρός δεν το υποψιαστηκε... Ελπίζω και εγώ ότι θα του το λέγανε αλλά έτσι έλεγα και για μένα... Τι να πω θα δείξει... Ότι είναι να γίνει θα γίνει :)

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι για να δεις αν είναι ώριμος ο ανανάς τραβά ένα φιλαράκι. Αν βγει εύκολα μπορείς να τον φας. 

Κορίτσι για να δεις αν είναι ώριμος ο ανανάς τραβά ένα φιλαράκι. Αν βγει εύκολα μπορείς να τον φας. 

Εγώ περίμενα περίοδο μέχρι σημερα. Από αύριο μετράω μια μέρα καθυστέρηση; 

Αλινα νομίζω η πρώτη μέρα καθυστέρησης είναι η ημέρα που περίμενες περίοδο... άρα η σημερινή :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

4 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Αχ κορίτσια με καταρακωσατε λίγο :-( οι αδερφές μου δεν έχουν, οι γονείς μου δεν ξέρω... 

Έλα ντε αυτό απορώ και εγώ! Τόσοι παθολογοι κάνεις δεν το υποψιαστηκε;;;!!! 

προφανως εχει ενας απο τους δυο γονεις σου!!

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Μωρε ο αντρας μου τα λεει, αυτή δεν ακούει. Αμα της μπει κατι στο μυαλό. Ευτυχώς δε βρισκόμαστε πολύ τον τελευταίο καιρο και δε μου τα λεει συχνά. Τουλάχιστον δε χρειάζεται να εξηγώ πολύ, προς το παρόν λέω μετά το γάμο θα δούμε. Ας συνεχίσουμε εμείς να προσπαθούμε και ας ελπιζουμε για το καλύτερο! 

εγω της ελεγα ειμαι μικρη ακομα...1-2 μου το ειπε την 3η σταματησε!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 ώρα πρίν, MelinaFo είπε:

Γτ τζιφος καλε?! Εκανες τεστακια τελικα πετυχες την μερα? Εμεις χωρις τεστακια στα κουτουρου το ημερολογιο μου λεει σημερα ωορρηξια το flo σε δυο μερες οποτε πηρε ρεπο το αγορι μ μαζεμενα χαχαχαχα

Το ανανα δεν τον ξεκινησα γτ ειναι αγουρος θα παρω αλλον μου φαινεται χαχαχα πρεπει λενε τα "λεπια" που εχει ο καρπος να εχουν ανοιξει. Πφφφφ

Ασχετο με την περιπτωση της @KarMar84 σκεφτηκα οτι κ μεις δεν καναμε εξεταση στιγματος αλλα στην γενικη αιματος αν εισαι φορεας εχεις σοβαρες ενδειξεις λενε. Χαμηλο αιματοκριτη κ κατι στα ερυθρα....

Ολα θα πανε καλα νομιζω οτι στρατος αστυνομια κανει καθε χρονο εξετασεις θα το ξερατε για τον συζυγο!

Ειπα τζιφος γιατι ειχαμε μονο μια επαφη τελικα θετικο ηταν την κυριακη!τωρα πιστευω οτι εγινε εγινε!!ελπιζω να εγινε το θαυματακι μας! Που λες και εμενα ψιλο αγουρος ειναι ο ανανας εφαγα ομως ενταξει.θελει 2 μερουλες να γινει και να δεια απεξω οτι κιτρινιζει λιγακι. 

Ηρθε ο γυμναστης στους διαδρομους να δειξει σε μια καινουργια κοπελα μετα κατεβηκα κατω πηγα να παρω τα πραγματα μου και μου λεει σε ειδα πανω χτυπιοσουν! Εντωμεταξυ εγω σημερα πηγαινα περπατωντας στον διαδρομο! μαλλον με κοροιδευε!χαχχχαχα!!

Επεξεργάστηκαν by Nati85
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

9 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Δήμητρα1988 23-25/10/2017!!!

2. alina80 29-31/10/2017!!!

3. Vila 30/10/2017!!!

4. andrianni  31/10/2017!!!

5. Elma86  1/11/2017!!!

6. marillia  1/11/2017!!!

7. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

8. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

9. ritaki13  6/11/2017!!!

10. Papaki@  8-10/11/2017!!!

11. MelinaFo  14/11/2017!!!

12. Nati85 14/11/2017!!!

13. Ungry girl 17/11/2017!!!

14. ada32 19/11/2017!!!

15. noni90 19/11/2017!!!

16. caramel_83  30/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vila αγαπη γνωριζεις επομενη ημερομηνια αναμονης για να σε αλλαξω??

@Δήμητρα1988 κοριτσι ξερεις επομενη ημερομηνια αναμονης??

ετσι οπως εχει γινει οκυκλος μου παλι δε ξερω!!! αχαχαχχααχ κατσε να δω αν θα καταλαβω αυτη τη φορα ωορηξια και θα σου πω!!!!
(αν και νομιζω λογικα 26/11 στο περιπου.....)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Ειπα τζιφος γιατι ειχαμε μονο μια επαφη τελικα θετικο ηταν την κυριακη!τωρα πιστευω οτι εγινε εγινε!!ελπιζω να εγινε το θαυματακι μας! Που λες και εμενα ψιλο αγουρος ειναι ο ανανας εφαγα ομως ενταξει.θελει 2 μερουλες να γινει και να δεια απεξω οτι κιτρινιζει λιγακι. 

Ηρθε ο γυμναστης στους διαδρομους να δειξει σε μια καινουργια κοπελα μετα κατεβηκα κατω πηγα να παρω τα πραγματα μου και μου λεει σε ειδα πανω χτυπιοσουν! Εντωμεταξυ εγω σημερα πηγαινα περπατωντας στον διαδρομο! μαλλον με κοροιδευε!χαχχχαχα!!

Μπραβο νατι που πας στο γυμναστηριο!  Εγω θελω να αγιασω κ δεν μ αφηνουν! Η κυρια που μενει διπλα μας εκανε ρολο απο παντεσπανι με γεμιση μηλο κανελα και μας εδωσε μια πιαταρα! Το αγορι μ φτιαχνει φιλετο κοτοπουλο με μαρουλι κ σπανακι για βραδινο! Μετα θα σφαξουμε ανανα οπως κ να εχει!

Οσο για την μερα ωορρηξιας δεν νομιζω οτι ηταν η σημερινη γτ παρακολουθω  κ θερμοκρασια κτλ! Μπορει αυριο η μεθαυριο! Συνεχιζουμε ακαθεκτοι!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μπραβο νατι που πας στο γυμναστηριο!  Εγω θελω να αγιασω κ δεν μ αφηνουν! Η κυρια που μενει διπλα μας εκανε ρολο απο παντεσπανι με γεμιση μηλο κανελα και μας εδωσε μια πιαταρα! Το αγορι μ φτιαχνει φιλετο κοτοπουλο με μαρουλι κ σπανακι για βραδινο! Μετα θα σφαξουμε ανανα οπως κ να εχει!

Οσο για την μερα ωορρηξιας δεν νομιζω οτι ηταν η σημερινη γτ παρακολουθω  κ θερμοκρασια κτλ! Μπορει αυριο η μεθαυριο! Συνεχιζουμε ακαθεκτοι!

Ναι παω την παλευω την κατασταση!! Μαγειρευει ο φιλος σου μπραβο του.εγω αυγουλακια βραστα εκανα λιγο ντοματουλα τυρακι αγγουρακι και ο μικρος εφαγε ενα τοστ.το μεσημερι εφτιαξα κοτοπουλο με λαχανικα στο γουοκ και ρυζι.μην ξεχασετε τον αναναν σφαξτε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

@KarMar84 κοριτσι μου φυσικα και μπορει να παει σε οποιοδηποτε μικροβιολογικο και να κανει εξεταση για το στιγμα... Τεστ δρεπανωσεως ονομαζεται και βγαινει θετικο ή αρνητικο... Πριν πας στο Χωρεμειο,  καλο θα ηταν να εξεταστει και ο νατρας σ.... Αν αυτος ειναι αρνητικος,  δεν υπάρχει λογις να ψαχτειτε παραπανω... Προβλημα προκυπτει οταν ειναι και οι 2 γονεις φορεις του στιγματις της δρεπανοκυτταρικης αναιμιας... Μην αγχωνεσαι αδικα... Και εμενα ο φιλος μ ειναι φορεας,  εκανα εγω την εξεταση,  ηταν αρνητικη,  οποτε κανενα αγχος! 

cO4Yp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι παω την παλευω την κατασταση!! Μαγειρευει ο φιλος σου μπραβο του.εγω αυγουλακια βραστα εκανα λιγο ντοματουλα τυρακι αγγουρακι και ο μικρος εφαγε ενα τοστ.το μεσημερι εφτιαξα κοτοπουλο με λαχανικα στο γουοκ και ρυζι.μην ξεχασετε τον αναναν σφαξτε!!

η φωτο σου ειναι ολα λεφτα χαχαχαχ

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@KarMar84 κοριτσι μου φυσικα και μπορει να παει σε οποιοδηποτε μικροβιολογικο και να κανει εξεταση για το στιγμα... Τεστ δρεπανωσεως ονομαζεται και βγαινει θετικο ή αρνητικο... Πριν πας στο Χωρεμειο,  καλο θα ηταν να εξεταστει και ο νατρας σ.... Αν αυτος ειναι αρνητικος,  δεν υπάρχει λογις να ψαχτειτε παραπανω... Προβλημα προκυπτει οταν ειναι και οι 2 γονεις φορεις του στιγματις της δρεπανοκυτταρικης αναιμιας... Μην αγχωνεσαι αδικα... Και εμενα ο φιλος μ ειναι φορεας,  εκανα εγω την εξεταση,  ηταν αρνητικη,  οποτε κανενα αγχος! 

Ναι κορίτσι μου το ξέρω ότι το πρόβλημα προκύπτει όταν το έχουν και οι δύο... Πήγε όταν ήταν εδώ σε μικροβιολογικο και έκανε αλλά του έκαναν μόνο ηλεκτροφορηση αιμοσφαιρινης και γενική αίματος ενώ αυτές στο κέντρο αναιμιας μας είπαν ότι χρειάζεται και φερρυτινη και αιματοκριτης :-( μάλλον θα πάει στο μοναδικό μικροβιολογικο του νησιού να κάνει και τις άλλες δύο και βλέπουμε... Τι είναι το Χωρεμειο;;;; :)

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , KarMar84 είπε:

Ναι κορίτσι μου το ξέρω ότι το πρόβλημα προκύπτει όταν το έχουν και οι δύο... Πήγε όταν ήταν εδώ σε μικροβιολογικο και έκανε αλλά του έκαναν μόνο ηλεκτροφορηση αιμοσφαιρινης και γενική αίματος ενώ αυτές στο κέντρο αναιμιας μας είπαν ότι χρειάζεται και φερρυτινη και αιματοκριτης :-( μάλλον θα πάει στο μοναδικό μικροβιολογικο του νησιού να κάνει και τις άλλες δύο και βλέπουμε... Τι είναι το Χωρεμειο;;;; :)

Το Χωρεμειο ειναι αιματολογικο κεντρο της Αθηνας στο οποιο γινονται εξειδικευμενες αιματολογικες εξετασεις... Καταλαβα οτι εκει σ ειπαν να πας !!! :P

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

πρίν από 44 λεπτά , anemoni1989 είπε:

ευχομαι να εχεις τα δικα μ αποτελεσματα...ως φορεας της κυστικης ινωσης κ εγκυος..περιμενα με μεγαλο αγχος για τα αποτελεσματα του αντρα μ κ παλι καλα δεν ειχε τιποτα!...νιωθω το αγχος σου...

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Nati85 είπε:

Διατροφη φουλ! Τον σφαξαμε κ ηταν τελειος τελικα! Εφαγα την πρωτη φετα καλη αρχη!!!!

Διαβαζα για το στιγμα γενικα ειναι ζητημα αν το εχουν κ οι δυο το μωρο εχει πιθανοτητα 50%. Αν το χει ο ενας γονεας το μωρο εχει πιθανοτητα 25%.  Δεν το χω ψαξει καθολου!

Νομιζω καποια στιγμη ειχε κατι αναφερει ο γκουρου @orianna για το συγκεκριμενο ζητημα η οποια λειπει!!!! 

tpnxp3.png

7 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Αχ κορίτσια με καταρακωσατε λίγο :-( οι αδερφές μου δεν έχουν, οι γονείς μου δεν ξέρω... 

Έλα ντε αυτό απορώ και εγώ! Τόσοι παθολογοι κάνεις δεν το υποψιαστηκε;;;!!! 

Ρε εσυ μην αγχωνεσαι. Δεν σημαινει οτι θα το εχει κι ο αντρας σου.. ας κανει την εξεταση και βλεπεις

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , MelinaFo είπε:

Διατροφη φουλ! Τον σφαξαμε κ ηταν τελειος τελικα! Εφαγα την πρωτη φετα καλη αρχη!!!!

Διαβαζα για το στιγμα γενικα ειναι ζητημα αν το εχουν κ οι δυο το μωρο εχει πιθανοτητα 50%. Αν το χει ο ενας γονεας το μωρο εχει πιθανοτητα 25%.  Δεν το χω ψαξει καθολου!

Νομιζω καποια στιγμη ειχε κατι αναφερει ο γκουρου @orianna για το συγκεκριμενο ζητημα η οποια λειπει!!!! 

Το στιγμα σαν στιγμα δεν προκαλει τιποτα... Οποτε αν τ εχει ενας γονεας δεν υπαρχει θεμα... Το θεμα προκυπτει οταν και οι 2 γονεις ειναι φορεις του στιγματος της μεσογειακης αναιμιας διοτι το παιδι εχει 50% πιθανοτητες να εχει μεσογειακη αναιμια (ή πιο επιστημονικα Δρεπανοκυτταρικη αναιμια) ... Νοσος ασχημη,  που χρειαζεται συχνες μεταγγισεις αιματος και κακη ποιοτητα ζωης...  Το να γεννηθει φορεας του στιγματος δεν εχει καμια απολυτως επιπτωση...  Το να γεννηθει ασθενης της Μεσογειακης αναιμιας του δημιουργει θεμαι

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...