Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ritaki13 είπε:

τπτ δεν εχω. δυστυχως κανενα συμπτωμα. βεβαια ειναι κ καλο γιατι συνηθως εχω πολλα περιοδου. αλλα δυσκολο να εχω μεινει γιατι εκανα σεξ μια μερα πριν τις γονιμες και μετα εφυγε ο αντρας μου. οποτε οτι εγινε πριν που ειναι πολυ δυσκολο!

μακαρι αν κ ειναι πολυ δυσκολο! 

Δηλαδή πόσες μέρες πριν την ωορρηξία είχες επαφή? Γιατί εγώ δεν τα πιάνω ευκολα είμαι απο χωριό! Λένε ζεί και 3 μέρες το σπέρμα στον κολπο μας. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Ειναι οπως με τις καρυδες οταν ειχε το survivor! 

Σωστοοοο!!! Καλά όλα βοηθούν, κάτι καλό θα έχει οπότε (μαγνήσιο νομίζω), ας τα κάνουμε κι αυτά είτε σε φρούτο, είτε σε χυμό ή σε γιαούρτι θα τον βρούμε, και όπως τα λέμε εδώ θα γελάμε με τα τρελά μας και θα χαλαρώνουμε!!! Άσε που βοηθούν όλα τα φρούτα και γενικά η ισορροπημένη διατροφή. Εγώ πρόσθεσα τελευταία το σπανάκι και το μπρόκολο και να μην μείνω, θα γίνω κορμάρα -> πιο επιθυμητή -> συχνότερο σεξ  -> περισσότερες πιθανότητες σύλληψης (όλως τυχαίως εκεί οδηγούν όλα χαχαχα)

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Δηλαδή πόσες μέρες πριν την ωορρηξία είχες επαφή? Γιατί εγώ δεν τα πιάνω ευκολα είμαι απο χωριό! Λένε ζεί και 3 μέρες το σπέρμα στον κολπο μας. 

ειχα επαφες μετα την περιοδο μερα παρα μερα και σταματησα μια μερα πριν την ωορρηξια. μετα δεν εκανα παρα μονο τωρα που γυρισε ο αντρας μου.

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

@ritaki13 καλύτερα που έγινε πριν παρά μετά! Πολύ καλές πιθανότητες έχεις που έκανες μέχρι και μια μέρα πριν την ωορρηξία κορίτσι μου! Άντε να έκανες και την επόμενη ή την μεθεπόμενη αν δεν έφευγε. Την ωορρηξία την κατάλαβες ή είχες θετικό τεστ; Γιατί καμιά φορά δεν κάνουμε και ακριβώς όταν υπολογίζουμε. Αυτό είναι το θέμα. Θετική σκέψη και ελπίζω να μην σου ξαναέρθει περίοδος!!!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

@ritaki13 καλύτερα που έγινε πριν παρά μετά! Πολύ καλές πιθανότητες έχεις που έκανες μέχρι και μια μέρα πριν την ωορρηξία κορίτσι μου! Άντε να έκανες και την επόμενη ή την μεθεπόμενη αν δεν έφευγε. Την ωορρηξία την κατάλαβες ή είχες θετικό τεστ; Γιατί καμιά φορά δεν κάνουμε και ακριβώς όταν υπολογίζουμε. Αυτό είναι το θέμα. Θετική σκέψη και ελπίζω να μην σου ξαναέρθει περίοδος!!!

σ ευχαριστω πολύ! και αντευχομαι! 

δεν εκανα τεστ, τωρα τα παρελαβα. το μετρησα με εφαρμογες οποτε μπορει να εχω πεσει κ εξω αλλα συνηθως ο κυκλος μου ειναι οκ οποτε ελπιζω να μην επεσα πολυ εξω. τουλαχιστον να μην εγινε αργοτερα, νωριτερα δεν με πειραζει ισα ισα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, ritaki13 είπε:

ειχα επαφες μετα την περιοδο μερα παρα μερα και σταματησα μια μερα πριν την ωορρηξια. μετα δεν εκανα παρα μονο τωρα που γυρισε ο αντρας μου.

Ε καλά βρε 3 μέρες ζουν οι κολυμβητές! Έχεις πιθανότητες! Εγω ωορρηξία θα κάνω σε 5 μέρες. Αυτό το μήνα 

αχ ρε κορίτσια ανακοινώσαμε στους γονείς μας την ημερομηνία του γάμου και η πεθερά μου κατευθείαν μου λέει ετοιμάζετε κανένα μωράκι? Και εκτός από αυτό μου λέει δηλαδή του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να έχουμε και μωρό στην οικογένεια? Σφίχτηκε η καρδιά μου το θέλει τόσο πολύ κ αυτή η καημένη. Δε ξέρουν και οτι προσπαθούμε, όλο ρώταγαν κ λέγαμε μετά το γάμο θα βάλουμε μπροστά. Δεν είπα τίποτα της λέω να εύχεστε να είμαστε γόνιμοι και να πιάσουμε γρήγορα μη χρειαστεί να μπουμε σε άλλες διαδικασίες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , noni90 είπε:

Ε καλά βρε 3 μέρες ζουν οι κολυμβητές! Έχεις πιθανότητες! Εγω ωορρηξία θα κάνω σε 5 μέρες. Αυτό το μήνα 

αχ ρε κορίτσια ανακοινώσαμε στους γονείς μας την ημερομηνία του γάμου και η πεθερά μου κατευθείαν μου λέει ετοιμάζετε κανένα μωράκι? Και εκτός από αυτό μου λέει δηλαδή του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να έχουμε και μωρό στην οικογένεια? Σφίχτηκε η καρδιά μου το θέλει τόσο πολύ κ αυτή η καημένη. Δε ξέρουν και οτι προσπαθούμε, όλο ρώταγαν κ λέγαμε μετά το γάμο θα βάλουμε μπροστά. Δεν είπα τίποτα της λέω να εύχεστε να είμαστε γόνιμοι και να πιάσουμε γρήγορα μη χρειαστεί να μπουμε σε άλλες διαδικασίες. 

@noni90 πολύ καλά το χειρίστηκες γιατί οι δικές σας προσπάθειες όταν ευδοκιμήσουν θα ικανοποιήσουν και εκείνους, αρκει να μην νιώθεις πιεση. Μόλις που ορίσατε την ημερομηνία καλε και δεν κρατιέται??? Καλό είναι να βάζουμε και ωτοασπιδες που και που σε προσδοκίες άλλων και να συνεχίζουμε απερίσπαστοι το σκοπό μας!!

Just now, kido είπε:

@noni90 πολύ καλά το χειρίστηκες γιατί οι δικές σας προσπάθειες όταν ευδοκιμήσουν θα ικανοποιήσουν και εκείνους, αρκει να μην νιώθεις πιεση. Μόλις που ορίσατε την ημερομηνία καλε και δεν κρατιέται??? Καλό είναι να βάζουμε και ωτοασπιδες που και που σε προσδοκίες άλλων και να συνεχίζουμε απερίσπαστοι το σκοπό μας!!

Και στην κόρη της καλέ τα ίδια λέει, θέλει να γίνει γιαγιά.  Όσο να ναι στεναχωριέμαι λίγο γιατί τι να της πω? Εμεις θελουμε αλλα δεν ερχεται? Το παίζω τρελίτσα κ εγω κ κανω την καρδιά μου πέτρα. Τώρα μετά το γάμο πως θα το αποφεύγω δε ξέρω. Αλλά ετσι κι αλλιως μετα το γάμο θα κανουμε και εξετάσεις οπότε ότι έχουμε θα φανεί κ θα λυθεί (εν έτει 2017 δε πιστεύω να μεινει αλυτο)

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Και στην κόρη της καλέ τα ίδια λέει, θέλει να γίνει γιαγιά.  Όσο να ναι στεναχωριέμαι λίγο γιατί τι να της πω? Εμεις θελουμε αλλα δεν ερχεται? Το παίζω τρελίτσα κ εγω κ κανω την καρδιά μου πέτρα. Τώρα μετά το γάμο πως θα το αποφεύγω δε ξέρω. Αλλά ετσι κι αλλιως μετα το γάμο θα κανουμε και εξετάσεις οπότε ότι έχουμε θα φανεί κ θα λυθεί (εν έτει 2017 δε πιστεύω να μεινει αλυτο)

Εγώ αφήνω τον άντρα μου να της απαντά ότι θα έρθει οπότε το θέλει ο θεος. Στην ανάγκη μπορείς να της πεις ότι επειδη το θες σε αγχώνει όταν στο λένε κι θα το σταματησει! Τίποτα δεν θα έχετε!! Όλα θα έρθουν στον καιρό τους! Μετά από 1 χρόνο προσπαθειων να ψαχτουμε λενε!

Just now, kido είπε:

Εγώ αφήνω τον άντρα μου να της απαντά ότι θα έρθει οπότε το θέλει ο θεος. Στην ανάγκη μπορείς να της πεις ότι επειδη το θες σε αγχώνει όταν στο λένε κι θα το σταματησει! Τίποτα δεν θα έχετε!! Όλα θα έρθουν στον καιρό τους! Μετά από 1 χρόνο προσπαθειων να ψαχτουμε λενε!

Μωρε ο αντρας μου τα λεει, αυτή δεν ακούει. Αμα της μπει κατι στο μυαλό. Ευτυχώς δε βρισκόμαστε πολύ τον τελευταίο καιρο και δε μου τα λεει συχνά. Τουλάχιστον δε χρειάζεται να εξηγώ πολύ, προς το παρόν λέω μετά το γάμο θα δούμε. Ας συνεχίσουμε εμείς να προσπαθούμε και ας ελπιζουμε για το καλύτερο! 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

μπαααα...που να ρθω...αν μπορεσω κ με αφησει ο γιατρος γεναρη...απλα θα μπαινω κ στον 8ο κ ξερω γενικα οτι προτιμουν αν χτυπα ξυλο γεννηθει προωρο το μωρο να γεννηθει στον 7ο παρα στον 8ο οποτε θα δειξει!!!γτ θα ανεβω κ για μια εκθεση κ θα ειναι λιγακι κουραστηκα!!θα σε ενημερωσω παντως για να μου κρατας γλυκα...αν κ πιστευω θα εχεις σταματησει μεχρι να ανεβω!!

τι κυκλο εχεις???να σου ζησουν κιολας!!!θαυμαζω τις οικογενειες με τοσα παιδακια...εγω δεν ξερω αν θα εκανα τοσα!!!θελετε κ 4ο?το επιδιωκεται η λετε απλα αν τυχει οκ?το μονο σιγουρο παντως οτι δεν εχετε καποιο προβλημα κ αν θελησετε κ 4ο μωρακι θα ερθει σιγουρα!!!

καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!

ναι θα εχω σταματησει σιγουρα μεχρι τοτε! αλλα δεν πειραζει ας βρεθουμε κι χωρις αυτα οταν με το καλο βρεις λιγο χρόνο!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια!

Βλεπω γινεται χαμος πολλα νεα κοριτσακια! Εγω τωρα που ανοιξε το παραθυρο γονιμοτητας με το flo το κανω καθε μερα κ καποιες φορες 2 φορες την μερα! Πηρα κ τον ανανα!!!! Ειναι αγουρος μου ειπε ο αντρας μ!

@Nati85 Αχχαχα τι προφαιλ φωτο ειναι αυτη!!!! Τελεια! Ειδα στο πινακακι οτι περιμενουμε παρεα???!!!! Θα γινει χαμος!

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Just now, Nati85 είπε:

@MelinaFo ειδες τιμησα τον ανανα!!μαζι περιμενουμε ναι!!εγω βεβαια απο επαφες τζιφος!ελπιζω σε σενα!!

Γτ τζιφος καλε?! Εκανες τεστακια τελικα πετυχες την μερα? Εμεις χωρις τεστακια στα κουτουρου το ημερολογιο μου λεει σημερα ωορρηξια το flo σε δυο μερες οποτε πηρε ρεπο το αγορι μ μαζεμενα χαχαχαχα

Το ανανα δεν τον ξεκινησα γτ ειναι αγουρος θα παρω αλλον μου φαινεται χαχαχα πρεπει λενε τα "λεπια" που εχει ο καρπος να εχουν ανοιξει. Πφφφφ

Ασχετο με την περιπτωση της @KarMar84 σκεφτηκα οτι κ μεις δεν καναμε εξεταση στιγματος αλλα στην γενικη αιματος αν εισαι φορεας εχεις σοβαρες ενδειξεις λενε. Χαμηλο αιματοκριτη κ κατι στα ερυθρα....

Ολα θα πανε καλα νομιζω οτι στρατος αστυνομια κανει καθε χρονο εξετασεις θα το ξερατε για τον συζυγο!

tpnxp3.png

πρίν από 23 λεπτά , MelinaFo είπε:

Γτ τζιφος καλε?! Εκανες τεστακια τελικα πετυχες την μερα? Εμεις χωρις τεστακια στα κουτουρου το ημερολογιο μου λεει σημερα ωορρηξια το flo σε δυο μερες οποτε πηρε ρεπο το αγορι μ μαζεμενα χαχαχαχα

Το ανανα δεν τον ξεκινησα γτ ειναι αγουρος θα παρω αλλον μου φαινεται χαχαχα πρεπει λενε τα "λεπια" που εχει ο καρπος να εχουν ανοιξει. Πφφφφ

Ασχετο με την περιπτωση της @KarMar84 σκεφτηκα οτι κ μεις δεν καναμε εξεταση στιγματος αλλα στην γενικη αιματος αν εισαι φορεας εχεις σοβαρες ενδειξεις λενε. Χαμηλο αιματοκριτη κ κατι στα ερυθρα....

Ολα θα πανε καλα νομιζω οτι στρατος αστυνομια κανει καθε χρονο εξετασεις θα το ξερατε για τον συζυγο!

Κορίτσι για να δεις αν είναι ώριμος ο ανανάς τραβά ένα φυλλαράκι. Αν βγει εύκολα μπορείς να τον φας. 

πρίν από 23 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κορίτσι για να δεις αν είναι ώριμος ο ανανάς τραβά ένα φιλαράκι. Αν βγει εύκολα μπορείς να τον φας. 

Εγώ περίμενα περίοδο μέχρι σημερα. Από αύριο μετράω μια μέρα καθυστέρηση; 

Επεξεργάστηκαν by alina80
Αυτό το auto correct με κάνει ρεζίλι...άκου τράβα ένα "φιλαράκι"
  • Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...