Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Vana87 είπε:

Εσας δεν την κανουν; εδω στην κυπρο τη ζητανε για να σε παντρεψουν. Οχι οτι δεν σε παντρευουν τελικα αλλα σου λενε και ξερεις να εισαι προετοιμασμενος. 

Ειναι σιγουρα κληρονομικο. Παντως εχω την εντυπωση οτι κανεις κατευθειαν εξωσωματικη για να επιλεχθουν τα υγιη. Σε περιπτωση που εχουν και οι δυο φυσικα

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

εχει καποιος απο τους δικους σου?νομιζω ειναι κληρονομικο!παντως εμενα θειοι μου που ειχα κ οι δυο αναγκαστηκαν να χαλάσουν η μια η δυο κυησεις αλλα την 3η ηταν ολα καλα!

αχ βρε κοριτσι δε πειραζει!να ξαναπροσπαθησετε εννοειται!

παμε για αλλα!!!!

Αχ κορίτσια με καταρακωσατε λίγο :-( οι αδερφές μου δεν έχουν, οι γονείς μου δεν ξέρω... 

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι οντως ειναι κληρονιμικο σιγουρα οποτε πως γινεται να μην το ξερεις?εντυπωση μου κανει...

στη μπεμπουλα!!!!Ευχαριστώ!!!!!με το καλο κ στα δικα σου!!!!

Έλα ντε αυτό απορώ και εγώ! Τόσοι παθολογοι κάνεις δεν το υποψιαστηκε;;;!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@KarMar84 ενταξει παει τωρα εγινε μην στεναχωριεσαι θα βρει το τροπο και θα κανει και την εξεταση ο αντρας σου και το πιο πιθανο ειναι να μην εχει στιγμα.αν ειχε ισως φαινοταν μια ενδειξη απο την προηγουμενη εξεταση που εκανε.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 57 λεπτά , kido είπε:

Ελεύθερες επαφές από το Μάιο πιο χαλαρά, αλλά με έμφαση στις 5-6 πιο γόνιμες μέρες του κύκλου μου 28ημερών, τώρα τελευταία. Το θέλουμε καιρό όμως! Έχω πολλές εγκυμονούσες γύρω μου, φίλες και συγγενείς και μακάρι να κολλήσω κι εγώ από αυτό το babyboom!!  Μπορεί να είναι και γούρι που σας γράφω, ποιος ξέρει!

Ελεύθερες επαφές από το Μάιο πιο χαλαρά, αλλά με έμφαση στις 5-6 πιο γόνιμες μέρες του κύκλου μου 28ημερών, τώρα τελευταία. Το θέλουμε καιρό όμως! Έχω πολλές εγκυμονούσες γύρω μου, φίλες και συγγενείς και μακάρι να κολλήσω κι εγώ από αυτό το babyboom!!  Μπορεί να είναι και γούρι που σας γράφω, ποιος ξέρει!

Θα ειναι γουρι σιγουρα εδω μεσα ειναι κολλητικο χαχαχα!

πρίν από 56 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl κατσε φωναζω την αλινα!!χαχαχχαχα! Ανανα να παρεις και μην ανησυχεις για τιποτα δεν βλεπεις εχει γινει χαμος με τον ανανα!!μας πηρα πρεφα τις τρελες!!

@kido καλως ηρθες στην παρεα μας!

Χαχαχα αυτο το θα φωναξω την αλινα εχει γινει σαν τα παιδακια που δεν τρωνε το φαι τους χαχαχαχαα

ΑΝΑΝΑΑΑΑ!

πρίν από 51 λεπτά , ada32 είπε:

παντως εμενα ο γιατρος μου ειχε πει να εχω μερα παρα μερα επαφη για να δναμωσει το σπερμα εφοσον εχουμε θεμα...

Ναι σιγουρα και εμενα ετσι μ εχουν πει καθε 2 με 3 εμεις ξερεις και λογο ωραρίων δουλειας δεν ειναι και εφικτό παντα!

πρίν από 20 λεπτά , KarMar84 είπε:

Αχ κορίτσια με καταρακωσατε λίγο :-( οι αδερφές μου δεν έχουν, οι γονείς μου δεν ξέρω... 

Έλα ντε αυτό απορώ και εγώ! Τόσοι παθολογοι κάνεις δεν το υποψιαστηκε;;;!!! 

Μαναρακι ναι μη στεναχωριέσαι σπανια να εχουν και οι δυο..ας κανει την εξεταση μια πιστευω ολα καλα θα ειναι θα δεις!

Κορίτσια ασχετο!

Αλλα αν το παρατηρήσατε δεν εχει περιορισμό στα like ποιαααα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , noni90 είπε:

Καλησπέρα γλυκούλα! 

Μερα παρα μέρα κ στις γονιμες καθε μερα ή μερα παρα μέρα κ οποιον πάρει ο χαρος?

Noni90 θα μας κομπλάρεις! Νομίζω το δεύτερο. Ας είμαστε ευχαριστημένοι να προλαβαίνουμε το μέρα παρά μέρα στις γόνιμες! Μία στο σωστό timing αρκεί, απλά με αυτή την τακτική έχεις πιο καλές πιθανότητες. Εμένα αυτό που μου έχουν πει ότι θέλει είναι να υπάρχει πάντα διαθέσιμο σπερματοζωάριο που θα προλάβει το ωάριο με το που ωριμάσει και μπει στις σάλπιγγες, για να συλλάβει. Τώρα αν υποθέσουμε ότι αυτά ζουν και 2-3 μέρες εντός μας και ότι οι πιο γόνιμες είναι 5-6 μέρες, πολλοί προτείνουν ελεύθερες επαφές μέρα παρά μέρα για όλη τη μεσαία εβδομάδα του κύκλου σου, δηλαδή 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ωορρηξία και 1-2 μετά και που θα πάει, θα πιάσει! Δεν ξέρω αν συμφωνούν και οι δικοί σας υπολογισμοί κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Noni90 θα μας κομπλάρεις! Νομίζω το δεύτερο. Ας είμαστε ευχαριστημένοι να προλαβαίνουμε το μέρα παρά μέρα στις γόνιμες! Μία στο σωστό timing αρκεί, απλά με αυτή την τακτική έχεις πιο καλές πιθανότητες. Εμένα αυτό που μου έχουν πει ότι θέλει είναι να υπάρχει πάντα διαθέσιμο σπερματοζωάριο που θα προλάβει το ωάριο με το που ωριμάσει και μπει στις σάλπιγγες, για να συλλάβει. Τώρα αν υποθέσουμε ότι αυτά ζουν και 2-3 μέρες εντός μας και ότι οι πιο γόνιμες είναι 5-6 μέρες, πολλοί προτείνουν ελεύθερες επαφές μέρα παρά μέρα για όλη τη μεσαία εβδομάδα του κύκλου σου, δηλαδή 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ωορρηξία και 1-2 μετά και που θα πάει, θα πιάσει! Δεν ξέρω αν συμφωνούν και οι δικοί σας υπολογισμοί κορίτσια!

Βρε kido ξέρεις γιατί ρωτάω; Γιατί είμαι στον 4ο μήνα προσπαθειών τους 3 προηγούμενους πετύχαμε τις γόνιμες κ έκανα κ τεστ ωορρηξίας τον προηγούμενο κ πάλι δεν έμεινα. Λέω κ εγώ μήπως κάτι δε κάνω καλά :P

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Κορίτσια μου ήρθαν οι Ρώσοι!!!Πάμε για άλλα!!!

Κορίτσι πάμε για τον άλλο μήνα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, noni90 είπε:

Βρε kido ξέρεις γιατί ρωτάω; Γιατί είμαι στον 4ο μήνα προσπαθειών τους 3 προηγούμενους πετύχαμε τις γόνιμες κ έκανα κ τεστ ωορρηξίας τον προηγούμενο κ πάλι δεν έμεινα. Λέω κ εγώ μήπως κάτι δε κάνω καλά :P

Κι εγώ το νιώθω, είναι η τελειομανία μας να επιτύχουμε αμέσως μάλλον αλλά πρέπει να έχεις υπομονή γιατί κάθε ζευγάρι έχει 25% το μήνα πιθανότητα να συλλάβει, ακόμα κι αν τα κάνει όλα καλά... οπότε δώσε χρόνο, συνέχισε αυτό που κάνεις και θα συμβεί! Α και πού είσαι, μην αγχώνεσαι γιατί είναι αντισυλληπτική η δράση του άγχους! Από όσα έχω συζητήσεις, αυτό φταίει τις περισσότερες φορές ή ο λάθος υπολογισμός των γόνιμων :) Καλή μας απόλαυση και σύντομα θα γίνει η δουλειά!!

• Μου αρέσει 3

@MelinaFoΕνταξει με εστειλες τωρα!!χαχχαχαχα πολυ γελασα!μιλουσαμε με τον αντρα μου και του λεω δεν μου φερνεις εναν ανανα οταν θα ερχεσαι?και μου λεει καλα μωρε μουρλο πως σου ηρθε ο ανανας μεσα στον χειμωνα!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ενταξει με εστειλες τωρα!!χαχχαχαχα πολυ γελασα!μιλουσαμε με τον αντρα μου και του λεω δεν μου φερνεις εναν ανανα οταν θα ερχεσαι?και μου λεει καλα μωρε μουρλο πως σου ηρθε ο ανανας μεσα στον χειμωνα!

Χαχαχα αντε τωρα να του εξηγήσεις!!!

Εχει ενα δικιο αλλα που να φανταστει!!

πρίν από 19 λεπτά , noni90 είπε:

Κορίτσι πάμε για τον άλλο μήνα! 

εμενα ο γιατρος μου ειχε πει μερα παρα μερα στις γονιμες. βεβαια ουτε εγω πιασει!

περιμενω σε 6 μερεσ, δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου αλλα εχω εντονη νυστα..λετε να εγινε το θαυμα κοριτσια??????

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ενταξει με εστειλες τωρα!!χαχχαχαχα πολυ γελασα!μιλουσαμε με τον αντρα μου και του λεω δεν μου φερνεις εναν ανανα οταν θα ερχεσαι?και μου λεει καλα μωρε μουρλο πως σου ηρθε ο ανανας μεσα στον χειμωνα!

@Nati85 πάντως εγώ που δεν βρήκα στο σουπερ μάρκετ που πάω πήρα γιαούρτι harmony με ανανά!!! Μιλάμε έλλειψη στην αγορά! Πολλές οι wannabe μανάδες φαίνεται :shock:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ritaki13 είπε:

εμενα ο γιατρος μου ειχε πει μερα παρα μερα στις γονιμες. βεβαια ουτε εγω πιασει!

περιμενω σε 6 μερεσ, δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου αλλα εχω εντονη νυστα..λετε να εγινε το θαυμα κοριτσια??????

@ritaki13Μακαρι!!! Από πόνους, στηθος,  σπυρακια, θερμοκρασία πως είσαι? Θα μάθεις, ότι έγινε έγινε τώρα, υπομονή σε 6-7 μέρες εύχομαι να μας πεις καλά νέα να χαρουμε!!!

πρίν από 27 λεπτά , kido είπε:

Κι εγώ το νιώθω, είναι η τελειομανία μας να επιτύχουμε αμέσως μάλλον αλλά πρέπει να έχεις υπομονή γιατί κάθε ζευγάρι έχει 25% το μήνα πιθανότητα να συλλάβει, ακόμα κι αν τα κάνει όλα καλά... οπότε δώσε χρόνο, συνέχισε αυτό που κάνεις και θα συμβεί! Α και πού είσαι, μην αγχώνεσαι γιατί είναι αντισυλληπτική η δράση του άγχους! Από όσα έχω συζητήσεις, αυτό φταίει τις περισσότερες φορές ή ο λάθος υπολογισμός των γόνιμων :) Καλή μας απόλαυση και σύντομα θα γίνει η δουλειά!!

Άγχος έντονο δεν με έχει πιάσει ακόμα εκτός απ τον προηγούμενο κύκλο που στο τέλος έπαθα ένα πανικό που πάλι δεν. Είχα πολλές ελπίδες λόγω σωστών επαφών και τεστ ωορρηξίας. Τώρα εντάξει, νομίζω το έχω υπό έλεγχο. Όλα θα πάνε καλά δε μπορεί θα μας κάτσει κάποια στιγμή! Στο χέρι του είναι;

πρίν από 16 λεπτά , ritaki13 είπε:

Σου εύχομαι να ήταν ο τυχερός σου κύκλος και να είσαι έγκυος! Αναμένουμε σε 6 μέρες καλά νέα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , kido είπε:

@Nati85 πάντως εγώ που δεν βρήκα στο σουπερ μάρκετ που πάω πήρα γιαούρτι harmony με ανανά!!! Μιλάμε έλλειψη στην αγορά! Πολλές οι wannabe μανάδες φαίνεται :shock:

Ειναι οπως με τις καρυδες οταν ειχε το survivor! 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , kido είπε:

@ritaki13Μακαρι!!! Από πόνους, στηθος,  σπυρακια, θερμοκρασία πως είσαι? Θα μάθεις, ότι έγινε έγινε τώρα, υπομονή σε 6-7 μέρες εύχομαι να μας πεις καλά νέα να χαρουμε!!!

τπτ δεν εχω. δυστυχως κανενα συμπτωμα. βεβαια ειναι κ καλο γιατι συνηθως εχω πολλα περιοδου. αλλα δυσκολο να εχω μεινει γιατι εκανα σεξ μια μερα πριν τις γονιμες και μετα εφυγε ο αντρας μου. οποτε οτι εγινε πριν που ειναι πολυ δυσκολο!

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Άγχος έντονο δεν με έχει πιάσει ακόμα εκτός απ τον προηγούμενο κύκλο που στο τέλος έπαθα ένα πανικό που πάλι δεν. Είχα πολλές ελπίδες λόγω σωστών επαφών και τεστ ωορρηξίας. Τώρα εντάξει, νομίζω το έχω υπό έλεγχο. Όλα θα πάνε καλά δε μπορεί θα μας κάτσει κάποια στιγμή! Στο χέρι του είναι;

Σου εύχομαι να ήταν ο τυχερός σου κύκλος και να είσαι έγκυος! Αναμένουμε σε 6 μέρες καλά νέα!

μακαρι αν κ ειναι πολυ δυσκολο! 

μονο πειναω παραπανω και νυσταζω! τπτ αλλο. αλλα αυτο ειναι κ λογω καιρου λογικα.

θερμοκρασια εχω δεκατα αλλα ειχα κ την προηγουμενη φορα και τπτ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...