Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Ελεύθερες επαφές από το Μάιο πιο χαλαρά, αλλά με έμφαση στις 5-6 πιο γόνιμες μέρες του κύκλου μου 28ημερών, τώρα τελευταία. Το θέλουμε καιρό όμως! Έχω πολλές εγκυμονούσες γύρω μου, φίλες και συγγενείς και μακάρι να κολλήσω κι εγώ από αυτό το babyboom!!  Μπορεί να είναι και γούρι που σας γράφω, ποιος ξέρει!

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλος ηρθες και καλη επιτυχία στις προσπαθειες σου!!

Πω πω ρεζιλι εχουμε γινει εεε??χαχαχχαα!

Καλα τα εμαθες δεν εισαι απροσεχτη..

Πες μας αν θες προσπαθείτε καιρο??

Ελεύθερες επαφές από το Μάιο πιο χαλαρά, αλλά με έμφαση στις 5-6 πιο γόνιμες μέρες του κύκλου μου 28ημερών, τώρα τελευταία. Το θέλουμε καιρό όμως! Έχω πολλές εγκυμονούσες γύρω μου, φίλες και συγγενείς και μακάρι να κολλήσω κι εγώ από αυτό το babyboom!!  Μπορεί να είναι και γούρι που σας γράφω, ποιος ξέρει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Ungry girl κατσε φωναζω την αλινα!!χαχαχχαχα! Ανανα να παρεις και μην ανησυχεις για τιποτα δεν βλεπεις εχει γινει χαμος με τον ανανα!!μας πηρα πρεφα τις τρελες!!

@kido καλως ηρθες στην παρεα μας!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

καλα τι καθονται και λενε?βαλε τον αντρα σου να κανει μια εξεταση αν εχει το στιγμα οπως εκανες και συ σε μικροβιολογικο και τελος... και μενα ο αντρας μου εχει στιγμα και εκανα και γω σε μικροβιολογικο και δεν το εχω..κανενας δεν μας ειπε για κεντρο μεσογειακης αναιμιας...αν το εχει μονο ο ενας δεν παιζει κανενα προβλημα..και αν το εχουν και οι δυο υπαρχει πιθανοτητα 25% το παιδι να εχει μεσογειακη..

Πήγαμε Οριαννα όταν ήταν εδώ και έκανε έξω γτ δεν είχε το βιβλιαριο του εδώ και αυτός του είπε ότι δεν το έχει αλλά αυτές μας είπαν καλά πως έβγαλε ο μικροβιολογος αποτέλεσμα αφού του έκανε μόνο τις 2 από τις 4 εξετάσεις που πρέπει :confused: και μας είχαν πει ότι αν δείξει ότι εγώ δεν το έχω οκ θα το αφήσουμε αλλά αν δείξει ότι το έχω, όπως και έδειξε, θα πρέπει να το κάνει και εκείνος εκεί.... 

πρίν από 38 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι καλυτερα..αν σου πω πως δεν ρώτησα απο την τρομαρα που παλι πηρα!

Εγω θα εχω επαφη σήμερα λες να μηνω αυτη τι φορα χχαχαχα..

Θα εχω επαφη και σήμερα και αυριο οι αποψεις πανω σε αυτο το θεμα παντος διησταντε..

Αστα να πανε αμα δεν το ριξουμε στη τρελη ετσι οπως το παμε χαθήκαμε..

Θα δω τι θα κανω ακομα δεν το εχω χονεψει

παντως εμενα ο γιατρος μου ειχε πει να εχω μερα παρα μερα επαφη για να δναμωσει το σπερμα εφοσον εχουμε θεμα...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl κατσε φωναζω την αλινα!!χαχαχχαχα! Ανανα να παρεις και μην ανησυχεις για τιποτα δεν βλεπεις εχει γινει χαμος με τον ανανα!!μας πηρα πρεφα τις τρελες!!

Ευχαριστώ! Έχετε πλάκα! Τι γλυτώνουν οι άντρες μας που μπορούμε να τα μοιραζόμαστε εδώ πιο κοριτσίστικα, να 'ξεραν! Νομίζω θέλει και τύχη και προγραμματισμό. Δεν μπορείς να έχεις πάντα χρόνο και διάθεση την κατάλληλη στιγμή, ούτε να γίνεται εμμονή!  

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

παντως εμενα ο γιατρος μου ειχε πει να εχω μερα παρα μερα επαφη για να δναμωσει το σπερμα εφοσον εχουμε θεμα...

Καλησπέρα γλυκούλα! 

Μερα παρα μέρα κ στις γονιμες καθε μερα ή μερα παρα μέρα κ οποιον πάρει ο χαρος?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγώ δεν ξαναμιλαω προς το παρόν. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ δεν ξαναμιλαω προς το παρόν. 

Θα ήθελα να σου πω αν και δεν σε γνωρίζω παρά μόνο από όσα γράφεις τον τελευταίο καιρό που παρακολουθώ αυτό το θέμα ότι μιλάς πολύ όμορφα και είναι ωραίο που είσαι υποστηρικτική και θετική σε άλλες κοπέλες που μπορεί λίγο να τις παίρνει από κάτω. Μπράβο για τη στάση σου! Θα γίνεις πολύ καλή μανούλα και σου το εύχομαι σύντομα ή μάλλον μακάρι να είσαι ήδη έγκυος!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ευχαριστώ! Έχετε πλάκα! Τι γλυτώνουν οι άντρες μας που μπορούμε να τα μοιραζόμαστε εδώ πιο κοριτσίστικα, να 'ξεραν! Νομίζω θέλει και τύχη και προγραμματισμό. Δεν μπορείς να έχεις πάντα χρόνο και διάθεση την κατάλληλη στιγμή, ούτε να γίνεται εμμονή!  

Ναι ετσι ειναι δεν ειμαστε μηχανες!!με παιρνει απο κατω οταν τελικα δεν τα καταφερνουμε αλλα μετα και παλι σηκωνουμε κεφαλι και ξανα και ξανα μεχρι να τα καταφερουμε.

@alina80 πολυ δυσκολα αλλαζεις σταση ζωης αλλα πιστευω οτι το κοριτσι μας θα το προσπαθησει.εσενα δεν σου ηρθε ακομα?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις πήρα τις εξετάσεις και έχω στίγμα :-(

Έχω εκνευριστει τόσο πολύ γτ τον Απρίλιο είχα ζητήσει από την πρώην γυναικολόγο μου να μου γράψει προγεννητικες εξετάσεις, τις έκανα και τις έστειλα μέσω email γτ έπρεπε να φύγω για το νησί και δεν μου σχολίασε τπτ οπότε υπέθεσα ότι ήταν όλα οκ και ο άλλος γυναικολόγος που πήγα τώρα που επέστρεψα μου λέει πρέπει να πας στο νοσοκομείο στο κέντρο μεσογειακής αναιμιας γτ εδώ οι εξετάσεις λένε ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση... Και τώρα που το έχω πρέπει να εξεταστεί και ο άντρας μου ο οποίος έχει επιστρέψει στο νησί και φυσικά εκεί δεν έχει νοσοκομείο και θα ξαναρθει εδώ σε ένα μήνα... :mad:

εχει καποιος απο τους δικους σου?νομιζω ειναι κληρονομικο!παντως εμενα θειοι μου που ειχα κ οι δυο αναγκαστηκαν να χαλάσουν η μια η δυο κυησεις αλλα την 3η ηταν ολα καλα!

1 ώρα πρίν, BRUNO10 είπε:

Κοριτσια επέστρεψα αλλά όχι με ευχάριστα. Δυστυχώς δεν είμαι έγκυος. Τις επόμενες μέρες θα πάω στο γυναικολόγο για να με δει και να ξεκινήσω τα χάπια για την επόμενη και τελευταία σπερματέγχυση(αν δεν πετύχει και η 2η πάμε κατευθείαν για εξωσωματική).

Όλως παραδόξως είμαι καλά, αλλά ο άντρας μου το πήρε πολύ βαριά και φοβήθηκα ότι δεν θα ήθελα να το ξανακάνουμε αυτό αμέσως αλλά μες την πίκρα του συμφώνησε να προσπαθήσουμε πάλι αυτόν το μήνα.

αχ βρε κοριτσι δε πειραζει!να ξαναπροσπαθησετε εννοειται!

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Κορίτσια μου ήρθαν οι Ρώσοι!!!Πάμε για άλλα!!!

παμε για αλλα!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , KarMar84 είπε:

Αλήθεια Vana μου;;; Δεν το έχω ξανακούσει... Καλό αυτό, ήσασταν και πιο ήσυχοι! Και εγώ την είχα κάνει τον Απρίλιο για να είμαι καλυμμενη αλλά η γυναικολόγος δεν θεώρησε σημαντικό να μου εξηγήσει το αποτέλεσμα.... 

Εσας δεν την κανουν; εδω στην κυπρο τη ζητανε για να σε παντρεψουν. Οχι οτι δεν σε παντρευουν τελικα αλλα σου λενε και ξερεις να εισαι προετοιμασμενος. 

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

εχει καποιος απο τους δικους σου?νομιζω ειναι κληρονομικο!παντως εμενα θειοι μου που ειχα κ οι δυο αναγκαστηκαν να χαλάσουν η μια η δυο κυησεις αλλα την 3η ηταν ολα καλα!

αχ βρε κοριτσι δε πειραζει!να ξαναπροσπαθησετε εννοειται!

παμε για αλλα!!!!

Ειναι σιγουρα κληρονομικο. Παντως εχω την εντυπωση οτι κανεις κατευθειαν εξωσωματικη για να επιλεχθουν τα υγιη. Σε περιπτωση που εχουν και οι δυο φυσικα

πρίν από 8 λεπτά , Vana87 είπε:

Εσας δεν την κανουν; εδω στην κυπρο τη ζητανε για να σε παντρεψουν. Οχι οτι δεν σε παντρευουν τελικα αλλα σου λενε και ξερεις να εισαι προετοιμασμενος. 

Ειναι σιγουρα κληρονομικο. Παντως εχω την εντυπωση οτι κανεις κατευθειαν εξωσωματικη για να επιλεχθουν τα υγιη. Σε περιπτωση που εχουν και οι δυο φυσικα

ναι οντως ειναι κληρονιμικο σιγουρα οποτε πως γινεται να μην το ξερεις?εντυπωση μου κανει...

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

:-D:-P!!!!φιλάκια στο μπεμπούλη!!!

στη μπεμπουλα!!!!Ευχαριστώ!!!!!με το καλο κ στα δικα σου!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

στη μπεμπουλα!!!!Ευχαριστώ!!!!!με το καλο κ στα δικα σου!!!!

εγώ έτσι λέω χαχχαχ!!!Το θυμάμαι!!!οπως και όνομα α έχου για καιρό μωράκι φωνάζω!!!ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

Μολις διαβασα κατι πολυ ωραιο!!θα το βαλω αν και ειναι λιγο μεγαλο!

Για πολλά χρόνια, ζούσα διαρκώς με το φόβο της αποτυχίας, τρομαγμένη από όσα είχα διδαχτεί ως παιδί, να πιστεύω για την αποτυχία. Γιατί, όλοι γύρω μου μίλαγαν πάντα για την επιτυχία, για το τι οφείλω να επιτύχω, αλλά και ποια είναι εκείνα τα επιτεύγματα που θα μου εξασφαλίσουν απέναντι στους άλλους την πολυπόθητη ανωτερότητα της επιτυχίας!

Βλέπετε, καθόλη την διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας, ο τρόπος που ζούσαν οι ενήλικες γύρω μου, με ώθησε να σχηματίσω την εικόνα πώς η ζωή δεν είναι παρά ένα μεγάλο ξύλινο κασόνι, γεμάτο επιμέρους κουτιά: μικρά κουτιά, μεσαία ή συχνά και μεγάλα κουτιά- πάντως κουτιά, μέσα στα οποία εσύ, ανεξαρτήτως συνθηκών, είσαι υποχρεωμένος να κάθεσαι ή να βαδίζεις: προκαθορισμένες στην εντέλεια δηλαδή, διαδρομές- από το σχολείο στο πανεπιστήμιο και μετά στην εκκλησία και μετά στο μαιευτήριο- ασφαλείς, κοινωνικά αποδεκτές και πάνω απ΄ όλα, με τη σφραγίδα της επιτυχίας στα μάτια των πολλών!

Μεγαλώνοντας λοιπόν στη σκιά του φόβου μήπως αποτύχω, υιοθέτησα την καλύτερη μέθοδο, τη μόνη που γνώριζα, δηλαδή: αποφάσισα να παραιτηθώ μια και καλή, έτσι ώστε να μην βρεθώ ποτέ στην θέση του αποτυχημένου! Εξέλεξα, επίτηδες, τους ρόλους αλλά και τις θέσεις που παρείχαν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, όσο και αν στην πραγματικότητα, δε μου ταίριαζαν καθόλου, ίσα-ίσα μου προκαλούσαν άκρα δυσφορία, κι όλο έσφιγγα και ασφυκτιούσα με όλο το είναι μου, μπας και χωρέσω, επιτέλους, στο κουτί που είχα πειστεί πώς, στο κάτω-κάτω, είναι φτιαγμένο στα δικά μου μέτρα!

Μέχρι που, ξημέρωσε μια μέρα, όπου δεν άντεχα πια να προσποιούμαι πως το κουτί μου με χωρά, σηκώθηκα και βγήκα έξω απ’ αυτό, νιώθοντας την ανάγκη πια, να δοκιμάσω τα φτερά μου- ρισκάροντας τώρα όμως, και το ενδεχόμενο της αποτυχίας! Πράγματι, απ’ τη μέρα που βγήκα, ανοίγοντας τα φτερά μου για πρώτη φορά, κατάλαβα πώς δεν είναι εύκολο να βγαίνεις απ΄το κουτί σου και να προσπαθείς να πετάξεις, όταν μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου το΄ χεις περάσει μέσα στο κουτί, αγαπώντας και παράλληλα, μισώντας αυτό το κουτί, γιατί όσο σε προστατεύει, άλλο τόσο σε περιορίζει: βγήκα απ΄το κουτί μου, λοιπόν, και αμέσως, όπως έκανα να πετάξω, σκόνταψα, πόνεσα και ξανάνοιξα τα φτερά μου, μα και πάλι, έπεσα, μα και πάλι,πήρα θάρρος και ξανάνοιξα τα φτερά μου, κι έτσι, βήμα το βήμα, σιγά-σιγά, μαθαίνω να πετάω!

Ναι, υπάρχουν μέρες που κοντοστέκομαι κουρασμένη και ηττημένη, νιώθοντας την αποτυχία να μου χτυπά την πόρτα, να΄ ρχεται να μου σφυρίξει στο αυτί πώς, μάταια πασχίζω να πετάξω, αφού δεν το αξίζω,αφού δε θα τα καταφέρω,όπως υπάρχουν και μέρες που, ξεδιπλώνω τα φτερά μου και απλά, πετάω, όσο μπορώ και όσο με φθάνουν οι δυνάμεις μου:τα φτερά μου, βλέπετε, τα εκπαιδεύω ακόμη!

Ναι, δε μετανιώνω που αποφάσισα να εγκαταλείψω το κουτί μου: γιατί, μετά από τόσες πτώσεις και γδαρσίματα, έμαθα να γιορτάζω την κάθε αποτυχία μου: έμαθα να μην απογοητεύομαι πια, μπροστά στις κλειστές πόρτες, όπως και να κλείνω αποφασιστικά τις πόρτες πίσω μου, σαν έρθει η ώρα να φύγω,έμαθα να πετάω, δίχως φόβο,δίχως ενδοιασμούς ή μεταμέλειες: επιτέλους κατάλαβα, πώς ζωή δεν είναι εκείνο το στενό κουτί που πασχίζεις να στριμώξεις το κορμί σου στις διαστάσεις του, αλλά το πέταγμα, με τις δικό σου ρυθμό, με τις δικές σου δυνάμεις, μα πάνω απ’ όλα, με τα ολοδικά σου, φτερά!

Αφιερωμένο σε όσους τολμούν να αποτυγχάνουν!

Ελενη Κεπελιαν

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...