Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Σε ευχαριστώ αν και αυτος ειπαι πως οτι και αν παρει δεν θα δουμε δραματικη αλλαγή

ο ουρολογος θα ξερει πολυ καλυτερα πιστευω θα σας κατευθυνει σε αυτο τον τομεα! Τελικα με τις επαφες τι γινεται κανει η οχι?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Αχαχχα καλα κρασιαα 200€ περνω εγω το μηνα απο κει που δουλευω αχαχχα ευχαριστώ παντός!

Καλά κι εγώ δεν βγάζω πολύ περισσότερα για αυτό και τα παίρναμε σιγα σίγά ένα κάθε μήνα (70 ευρώ) και φαντάσου ότι έχουμε κάνει 2 τρίμηνα την θεραπεία. Ε! τον ένα μήνα τσόνταρε και η αδερφούλα μου, χρωστάμε και κάποιους λογαρισμούς στην ΔΕΗ, αλλά δεν βαριέσαι το έχω ρίξει στο μουρλό!!! Μια ζωή την έχουμε!!!Εγώ ξοδέυω και από αυτά που δέν έχω!!

Πάντως και εμείς δεν είδαμε καμία δραματική βελτίωση με αυτές τις βιταμίνες. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις ξέρω ότι υπήρχε βελτίωση. 

πρίν από 22 λεπτά , Nati85 είπε:

ο ουρολογος θα ξερει πολυ καλυτερα πιστευω θα σας κατευθυνει σε αυτο τον τομεα! Τελικα με τις επαφες τι γινεται κανει η οχι?

Ναι καλυτερα..αν σου πω πως δεν ρώτησα απο την τρομαρα που παλι πηρα!

Εγω θα εχω επαφη σήμερα λες να μηνω αυτη τι φορα χχαχαχα..

Θα εχω επαφη και σήμερα και αυριο οι αποψεις πανω σε αυτο το θεμα παντος διησταντε..

πρίν από 20 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Καλά κι εγώ δεν βγάζω πολύ περισσότερα για αυτό και τα παίρναμε σιγα σίγά ένα κάθε μήνα (70 ευρώ) και φαντάσου ότι έχουμε κάνει 2 τρίμηνα την θεραπεία. Ε! τον ένα μήνα τσόνταρε και η αδερφούλα μου, χρωστάμε και κάποιους λογαρισμούς στην ΔΕΗ, αλλά δεν βαριέσαι το έχω ρίξει στο μουρλό!!! Μια ζωή την έχουμε!!!Εγώ ξοδέυω και από αυτά που δέν έχω!!

Πάντως και εμείς δεν είδαμε καμία δραματική βελτίωση με αυτές τις βιταμίνες. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις ξέρω ότι υπήρχε βελτίωση. 

Αστα να πανε αμα δεν το ριξουμε στη τρελη ετσι οπως το παμε χαθήκαμε..

Θα δω τι θα κανω ακομα δεν το εχω χονεψει

Ναι καλυτερα..αν σου πω πως δεν ρώτησα απο την τρομαρα που παλι πηρα!

Εγω θα εχω επαφη σήμερα λες να μηνω αυτη τι φορα χχαχαχα..

Θα εχω επαφη και σήμερα και αυριο οι αποψεις πανω σε αυτο το θεμα παντος διησταντε..

Μην το γελας καθολου!εκει που δεν το περιμενουμε ερχεται!!

Εγω μια επαφη ειχα οποτε δυσκολα τα πραγματα!στεναχωρηθηκα βεβαια αλλα ενταξει ολα μπορουν να γινουν!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω μια επαφη ειχα οποτε δυσκολα τα πραγματα!στεναχωρηθηκα βεβαια αλλα ενταξει ολα μπορουν να γινουν!

Μπορεί να είναι η μια και η τυχερή! Να ήταν την κατάλληλη μέρα! Στο εύχομαι! (και εμείς με 3 το πιάσαμε) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , KarMar84 είπε:

Μπορεί να είναι η μια και η τυχερή! Να ήταν την κατάλληλη μέρα! Στο εύχομαι! (και εμείς με 3 το πιάσαμε) 

Ευχαριστω πολυ!!Μακαρι να ηταν η τυχερη μας!η αληθεια ηταν μια πολυ καλη επαφη με ορεξη μεγαλη!!χχαχαχα για να δουμε!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια, τωρα προσπαθω να σας διαβασω, τι κανετε? εγω χθες ειδα αιμα κοκκινο αλλα ροη οχι καλη, τεσπα μπορει να αυξηθει σημερα η αυριο παντως οπως και να εχει μολις τελειωσω θα ξεκινησουμε πλεον προσπαθεια σοβαρη :wub:

Κοριτσι λεεες??? μακαριιι

Μακάρι δεν λες τίποτα κοριτσάκι μου θα είναι το ποιο ωραίο δώρο για τα γενέθλια του συζύγου μου!!!  Αντε τελείωνε και ξεκινά σοβαρές προσπάθειες!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ευχαριστω πολυ!!Μακαρι να ηταν η τυχερη μας!η αληθεια ηταν μια πολυ καλη επαφη με ορεξη μεγαλη!!χχαχαχα για να δουμε!

Εγώ πάντως πραγματικά πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η ψυχολογία την στιγμή της επαφής :)

Γεια σε όλους. Διαβάζω καιρό αλλά δεν έχω ξαναγράψει. Είδα ότι μπήκαν κι άλλες καινούριες και είπα να εγγραφώ κι εγώ.

Έχω μάθει πολλά από σας που δεν τα ήξερα, όπως να υπολογίζω καλά τις γόνιμες, επαφή μέρα παρά μέρα, πόδια σηκωμένα μισή ώρα και να τρώμε ανανά μετά τη μέση του κύκλου! Ξέχασα κάτι; Χαχα! Τα κάνω όλα πάντως από αυτό το μήνα και προχωράμε. Είμαστε νιόπαντροι βλέπετε, μετά το καλοκαίρι ξεκινήσαμε πιο εντατικά και δεν έχω παλιότερη εμπειρία! Μπράβο στα κορίτσια που τα έχουν καταφέρει και καλή συνέχεια στις μέλλουσες! Θέλουμε τις συμβουλές, τα κόλπα και τα μυστικά από εσάς τις πρώτες για να μην αγχωνόμαστε μέχρι να το πετύχουμε οι δεύτερες!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, KarMar84 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις πήρα τις εξετάσεις και έχω στίγμα :-(

Έχω εκνευριστει τόσο πολύ γτ τον Απρίλιο είχα ζητήσει από την πρώην γυναικολόγο μου να μου γράψει προγεννητικες εξετάσεις, τις έκανα και τις έστειλα μέσω email γτ έπρεπε να φύγω για το νησί και δεν μου σχολίασε τπτ οπότε υπέθεσα ότι ήταν όλα οκ και ο άλλος γυναικολόγος που πήγα τώρα που επέστρεψα μου λέει πρέπει να πας στο νοσοκομείο στο κέντρο μεσογειακής αναιμιας γτ εδώ οι εξετάσεις λένε ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση... Και τώρα που το έχω πρέπει να εξεταστεί και ο άντρας μου ο οποίος έχει επιστρέψει στο νησί και φυσικά εκεί δεν έχει νοσοκομείο και θα ξαναρθει εδώ σε ένα μήνα... :mad:

Αυτη την αναλυση παντως εμεις την καναμε πριν παντρευτουμε. Την ηθελε η εκκλησια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

Ε για γελια ειναι σε περιπτώσεις σαν τη δικη μου σε αλλες κάθεται και με μια το ξερω! Εσυ εχεις ελπιδα ειστε υγειεςτατοι

Just now, Vana87 είπε:

Αυτη την αναλυση παντως εμεις την καναμε πριν παντρευτουμε. Την ηθελε η εκκλησια. 

Αλήθεια Vana μου;;; Δεν το έχω ξανακούσει... Καλό αυτό, ήσασταν και πιο ήσυχοι! Και εγώ την είχα κάνει τον Απρίλιο για να είμαι καλυμμενη αλλά η γυναικολόγος δεν θεώρησε σημαντικό να μου εξηγήσει το αποτέλεσμα.... 

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Γεια σε όλους. Διαβάζω καιρό αλλά δεν έχω ξαναγράψει. Είδα ότι μπήκαν κι άλλες καινούριες και είπα να εγγραφώ κι εγώ.

Έχω μάθει πολλά από σας που δεν τα ήξερα, όπως να υπολογίζω καλά τις γόνιμες, επαφή μέρα παρά μέρα, πόδια σηκωμένα μισή ώρα και να τρώμε ανανά μετά τη μέση του κύκλου! Ξέχασα κάτι; Χαχα! Τα κάνω όλα πάντως από αυτό το μήνα και προχωράμε. Είμαστε νιόπαντροι βλέπετε, μετά το καλοκαίρι ξεκινήσαμε πιο εντατικά και δεν έχω παλιότερη εμπειρία! Μπράβο στα κορίτσια που τα έχουν καταφέρει και καλή συνέχεια στις μέλλουσες! Θέλουμε τις συμβουλές, τα κόλπα και τα μυστικά από εσάς τις πρώτες για να μην αγχωνόμαστε μέχρι να το πετύχουμε οι δεύτερες!

Καλος ηρθες και καλη επιτυχία στις προσπαθειες σου!!

Πω πω ρεζιλι εχουμε γινει εεε??χαχαχχαα!

Καλα τα εμαθες δεν εισαι απροσεχτη..

Πες μας αν θες προσπαθείτε καιρο??

1 ώρα πρίν, KarMar84 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις πήρα τις εξετάσεις και έχω στίγμα :-(

Έχω εκνευριστει τόσο πολύ γτ τον Απρίλιο είχα ζητήσει από την πρώην γυναικολόγο μου να μου γράψει προγεννητικες εξετάσεις, τις έκανα και τις έστειλα μέσω email γτ έπρεπε να φύγω για το νησί και δεν μου σχολίασε τπτ οπότε υπέθεσα ότι ήταν όλα οκ και ο άλλος γυναικολόγος που πήγα τώρα που επέστρεψα μου λέει πρέπει να πας στο νοσοκομείο στο κέντρο μεσογειακής αναιμιας γτ εδώ οι εξετάσεις λένε ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση... Και τώρα που το έχω πρέπει να εξεταστεί και ο άντρας μου ο οποίος έχει επιστρέψει στο νησί και φυσικά εκεί δεν έχει νοσοκομείο και θα ξαναρθει εδώ σε ένα μήνα... :mad:

καλα τι καθονται και λενε?βαλε τον αντρα σου να κανει μια εξεταση αν εχει το στιγμα οπως εκανες και συ σε μικροβιολογικο και τελος... και μενα ο αντρας μου εχει στιγμα και εκανα και γω σε μικροβιολογικο και δεν το εχω..κανενας δεν μας ειπε για κεντρο μεσογειακης αναιμιας...αν το εχει μονο ο ενας δεν παιζει κανενα προβλημα..και αν το εχουν και οι δυο υπαρχει πιθανοτητα 25% το παιδι να εχει μεσογειακη..

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , KarMar84 είπε:

Εγώ πάντως πραγματικά πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η ψυχολογία την στιγμή της επαφής :)

Και εγω το πιστευω αυτο!ελπιζω! Και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα πιστευω ολα καλα θα ειναι!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...