Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια επέστρεψα αλλά όχι με ευχάριστα. Δυστυχώς δεν είμαι έγκυος. Τις επόμενες μέρες θα πάω στο γυναικολόγο για να με δει και να ξεκινήσω τα χάπια για την επόμενη και τελευταία σπερματέγχυση(αν δεν πετύχει και η 2η πάμε κατευθείαν για εξωσωματική).

Όλως παραδόξως είμαι καλά, αλλά ο άντρας μου το πήρε πολύ βαριά και φοβήθηκα ότι δεν θα ήθελα να το ξανακάνουμε αυτό αμέσως αλλά μες την πίκρα του συμφώνησε να προσπαθήσουμε πάλι αυτόν το μήνα.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Ungry girl πρωτα θα πρεπει να κανεις την λαπαροσκοπηση ετσι κι αλλιως σωστα εχω καταλαβει?καλυτερες βιταμινες παντως ειναι οι προφερτιλ ειναι ακριβες ομως.οταν θα πατε στον ουρολογο να τον ρωτησεις.

@vvrd φυσικα και εχεις πιθανοτητες απο την στιγμη που ειχατε ελευθερες επαφες.τωρα για τα συμπτωματα ειναι λιγο νωρις αλλα καπως ετσι ξεκινανε με τσιμπιματακια.ευχομαι ενα θετικο τεστακι.

@BRUNO10 καλα αποτελεσματα!!! 

πρίν από 1 λεπτό , BRUNO10 είπε:

Κοριτσια επέστρεψα αλλά όχι με ευχάριστα. Δυστυχώς δεν είμαι έγκυος. Τις επόμενες μέρες θα πάω στο γυναικολόγο για να με δει και να ξεκινήσω τα χάπια για την επόμενη και τελευταία σπερματέγχυση(αν δεν πετύχει και η 2η πάμε κατευθείαν για εξωσωματική).

Όλως παραδόξως είμαι καλά, αλλά ο άντρας μου το πήρε πολύ βαριά και φοβήθηκα ότι δεν θα ήθελα να το ξανακάνουμε αυτό αμέσως αλλά μες την πίκρα του συμφώνησε να προσπαθήσουμε πάλι αυτόν το μήνα.

Και μολις εγραψα καλα απαοτελεσματα.η επομενη ευχομαι να ειναι η τυχερη σας!μην στεναχωριεσαι οσο γινεται!ολα θα γινουν θα δεις

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Elma86 είπε:

Για Αθήνα δεν ξέρω κάτι. Ξέρω σίγουρα για της Λάρισας, Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και της Αλεξανδρούπολης. Μπορείς να πας σε κάποιο, όπου σε βολεύει, τα πρωινά ραντεβού δε χρεώνονται απλώς ίσως είναι μετά από κάποιους μήνες. Εγω που πήγα στο παπαγεωργίου πηρα τηλ τον προηγουμενο απρίλιο και είχε ραντεβου τον Μαιο μετά από έναν μήνα δηλαδη, το οποίο όμως δε με βόλευε λόγω δουλείας και τελικά πήγα τον Ιούνιο. Χρεώνονται μόνο οι διαδικασίες που μπορει να μην τις χρειαστεις κιόλας. Εγώ τα πρώτα λεφτα τα έδωσα μετα την ωοληψία

Αα πολυ καλα ναι ισως κοιταξω και στο Δημόσιο καθαρα για οικονομικο λογο!

• Μου αρέσει 1

@BRUNO10 Κορίτσι μου καλό μην απογοητεύεστε! Όλα θα γίνουν! Όλα τα πράγματα στην ζωή θέλουν επιμονή και υπομονή!!!!! Εγώ είμαι σίγουρη οτι θα το πετύχεται αργά ή γρήγορα.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl πρωτα θα πρεπει να κανεις την λαπαροσκοπηση ετσι κι αλλιως σωστα εχω καταλαβει?καλυτερες βιταμινες παντως ειναι οι προφερτιλ ειναι ακριβες ομως.οταν θα πατε στον ουρολογο να τον ρωτησεις.

@vvrd φυσικα και εχεις πιθανοτητες απο την στιγμη που ειχατε ελευθερες επαφες.τωρα για τα συμπτωματα ειναι λιγο νωρις αλλα καπως ετσι ξεκινανε με τσιμπιματακια.ευχομαι ενα θετικο τεστακι.

@BRUNO10 καλα αποτελεσματα!!! 

Και μολις εγραψα καλα απαοτελεσματα.η επομενη ευχομαι να ειναι η τυχερη σας!μην στεναχωριεσαι οσο γινεται!ολα θα γινουν θα δεις

Για ποσα χρηματα μηλαμε?

Ναι πρωτα λαπαροσκόπηση αλλα καπακι εξωσωματική γιατι αν το αφησω πολυ μπορει να μου ξανα δημιουργηθει ενδομητρίωση παλι

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Για ποσα χρηματα μηλαμε?

Ναι πρωτα λαπαροσκόπηση αλλα καπακι εξωσωματική γιατι αν το αφησω πολυ μπορει να μου ξανα δημιουργηθει ενδομητρίωση παλι

Καλα το οτι εχεις φτασει σε αυτο το επιπεδο με εχει ενθουσιασει ειλικρινα! Νομιζω μια θεραπεια 3 μηνων κανει πανω απο 150 ευρω αλλα δεν ειμαι σιγουρη ψαξτο λιγο μηπως ξερει καποια κοπελα να μας πει τις παραγγελνουν και απο εξωτερικο φθηνα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν γινεται η εξεταση σε ενα απλο μικροβιολογικο?και αν δεν βγει η εξεταση καλη παει και για περαιτερω εξετασεις?

Δεν γίνεται Nati μου γτ εφόσον το έχω εγώ πρέπει να πάει και αυτός σε κέντρο μεσογειακής αναιμιας να εξεταστεί για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα και να μας δώσουν συμβουλές μετά... 

πρίν από 27 λεπτά , Elma86 είπε:

Ηρεμία χρειάζεσαι τώρα και όλα θα γίνουν!!!Τι προβλημα μπορεί να δημιουργησει δηλαδη το στιγμα γιατι δεν ξέρω?

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες - επιλογές με την χειρότερη να το έχουν και οι δύο και αν βρεθεί στο εμβρυο πάνω από 25% προτείνουν διακοπή κύησης (αν τα κατάλαβα καλά)... Αλλά θέλω να ελπίζω ότι επειδή ο άντρας μου είναι στα σώματα ασφαλείας και κάνουν συχνά εξετάσεις ότι θα του το είχαν πει αν το είχε... Δεν ξέρω... 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Για ποσα χρηματα μηλαμε?

Τα χρήματα για τις βιταμίνες profertil είναι σχεδόν 70 ευρώ το κουτί από το internet και θα χρειαστείς 3 κουτία, ένα για κάθε μήνα, στα φαρμακεία είναι πανάκριβες. Υπάρχει και ένα κουτί που είναι για 3μήνες και το οποίο κάνει γύρω στα 200 ευρώ. 

• Μου αρέσει 1

Δεν γίνεται @Nati85 μου γτ εφόσον το έχω εγώ πρέπει να πάει και αυτός σε κέντρο μεσογειακής αναιμιας να εξεταστεί για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα και να μας δώσουν συμβουλές μετά... 

@Elma86 Υπάρχουν πολλές πιθανότητες - επιλογές με την χειρότερη να το έχουν και οι δύο και αν βρεθεί στο εμβρυο πάνω από 25% προτείνουν διακοπή κύησης (αν τα κατάλαβα καλά)... Αλλά θέλω να ελπίζω ότι επειδή ο άντρας μου είναι στα σώματα ασφαλείας και κάνουν συχνά εξετάσεις ότι θα του το είχαν πει αν το είχε... Δεν ξέρω... 

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα το οτι εχεις φτασει σε αυτο το επιπεδο με εχει ενθουσιασει ειλικρινα! Νομιζω μια θεραπεια 3 μηνων κανει πανω απο 150 ευρω αλλα δεν ειμαι σιγουρη ψαξτο λιγο μηπως ξερει καποια κοπελα να μας πει τις παραγγελνουν και απο εξωτερικο φθηνα.

Σε ευχαριστώ αν και αυτος ειπαι πως οτι και αν παρει δεν θα δουμε δραματικη αλλαγή

πρίν από 10 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Τα χρήματα για τις βιταμίνες profertil είναι σχεδόν 70 ευρώ το κουτί από το internet και θα χρειαστείς 3 κουτία, ένα για κάθε μήνα, στα φαρμακεία είναι πανάκριβες. Υπάρχει και ένα κουτί που είναι για 3μήνες και το οποίο κάνει γύρω στα 200 ευρώ. 

Αχαχχα καλα κρασιαα 200€ περνω εγω το μηνα απο κει που δουλευω αχαχχα ευχαριστώ παντός!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...