Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Vila μου δεν απογοητευομαστε, παμε για τον αλλο μηνα, θα μας κατσει που θα παει

@anemoni1989 συγχαρητηρια κοριτσι, ποτε πας γιατρο??

@alina80 πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

Kαλημερα! μπορεις να γραψεις αποτελεσματα σπερμοδιαγραμματος για να σου πω. γτ κ εμεις εχουμε θεμα, χαμηλη κινητικοτητα κ οχι μεγαλο αριθμο .. αλλα πετυχαμε μια φορα συλληψη . κ ο αντρας μου δεν επαιρνε βιταμινες . οποτε μην απογοητευεσαι . Υπαρχουν  βιταμινες που βοηθουν αρκετα!

Καλημερα δεν τα εχω μαζι μου ειμαι στη δουλεια απο αυτα που θυμαμαι να σου πω ειναι πως εχουμε παρα πολυ καλη κινητικότητα πολυ καλο ph αλλα ο αριθμος ειναι μικρος ειναι 12000000 και μιυ εδωσε το pragnecare για αντρες..ποσο αριθμο εχεται εσεις και ποσο πηγε με τις βηταμηνες?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Δήμητρα1988 23-25/10/2017!!!

2. alina80 29-31/10/2017!!!

3. Vila 30/10/2017!!!

4. andrianni  31/10/2017!!!

5. Elma86  1/11/2017!!!

6. marillia  1/11/2017!!!

7. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

8. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

9. ritaki13  6/11/2017!!!

10. Papaki@  8-10/11/2017!!!

11. MelinaFo  14/11/2017!!!

12. Nati85 14/11/2017!!!

13. Ungry girl 17/11/2017!!!

14. ada32 19/11/2017!!!

15. noni90 19/11/2017!!!

16. caramel_83  30/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vila αγαπη γνωριζεις επομενη ημερομηνια αναμονης για να σε αλλαξω??

@Δήμητρα1988 κοριτσι ξερεις επομενη ημερομηνια αναμονης??

14 ώρες πρίν, BRUNO10 είπε:

Η κινητικότητα είναι στα χαμηλοτερο επιθυμητό όριο. Την ποσότητα την έχουμε φτιάξει είναι μια χαρά, αν και την ημέρα της σπερματέγχυσης τα αποτελέσματα δεν ήταν και πολύ καλά, μετά την επεξεργασία κατάφεραν να το φτάσουν στο 68% κινητικότητα.Έχουμε χρησιμοποίήσει 17000000 και από αυτά θέλουμε μόνο ΕΝΑ να κάνει την δουλεία του. Δηλαδή οι στατιστικολόγοι θα πρέπει να σκίζουν τα πτυχία τους σε αυτές τις περιπτώσεις!!!

68% στο συνολο? ειναι παρα πολυ καλη ! εμεις εχουμε  σχεδον 30% και αριθμο 153.000.000 στο συνολο και απο μορφολογια 8% φυσιολογικα και ομως πετυχαμε συλληψη!! οποτε κοριτσια μην απελπιζεστε! Καποιες θα μεινουν γρηγορα εγκυες και καποιες θα δυσκολευτουν λιγακι παραπανω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα δεν τα εχω μαζι μου ειμαι στη δουλεια απο αυτα που θυμαμαι να σου πω ειναι πως εχουμε παρα πολυ καλη κινητικότητα πολυ καλο ph αλλα ο αριθμος ειναι μικρος ειναι 12000000 και μιυ εδωσε το pragnecare για αντρες..ποσο αριθμο εχεται εσεις και ποσο πηγε με τις βηταμηνες?

Επειδή κοντέυω να πάρω πτυχίο στα αντικείμενο να ξέρεις ότι μεγάλο ρόλο παίζει η κινητικότητα και αν σε εσάς είναι παρα πολύ καλή τότε έχεις πολλές ελπίδες. Εμεις αν και από ποσότητα είμαστε καλά η κινητικότητα δεν είναι και τόσο καλή. Γιατί τι να τα κάνεις τα εκατομμύρια αν βαριούνται και δεν ξέρουν που να πάνε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αν εχετε καλη κινητικοτητα , μη φοβασαι ... Εμας στο συνολο φτανει το 30% η κινητικοτητα  και μορφολογια 8% φυσιολογικα , (μαλλον εχει κιρσοκιλη αλλα δεν θελει να εξεταστει κ δεν θελει να παιρνει βιταμινες!!  ), ο γιατρος μας ειχε πει οτι αν απο την πλευρα μου δεν εχω θεμα , δεν αποκλειεται φυσιολ. συλληψη κ μας ειπε να προσπαθησουμε 1 χρονο μονοι μας. Εντω μεταξυ ο αντρας μου, μου εβαλε οριο το 6μηνο κ μετα θα παρει βιταμινες .. αλλα τον Σεπτεμβριο ειχα μια βιοχημικη οποτε  τωρα ειναι σιγουροςς οτι δν εχει προβλημα κ μου λεει οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα το προσπαθησουμε ετσι χωρις βιταμινες.. Για αυτο σου λεω μην απλεπιζεσαι ( εγω να φανταστεις το ειχα σιγουρο οτι χωρις βοηθεια ειτε σπερματ. ειτε εξωσ. δεν θα πιαναμε παιδι !!!) ..απλα αυτο που καταλαβα εγω , πρεπει να πετυχεις τις γονιμες μερες κ την ωορηξια , εμεις που εχουμε καποιο θεματακι ...

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

@ada32 η bruno εφτασε 68% απο την επεξεργασια για την σπερματεγχυση ..

Δεν ηξερα οτι μπορουν να ανεβασουν τοσο πολυ την κινητικοτητα στα εργαστηρια!!! οποτε εχει πολλες πιθανοτητες! 

πρίν από 11 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Επειδή κοντέυω να πάρω πτυχίο στα αντικείμενο να ξέρεις ότι μεγάλο ρόλο παίζει η κινητικότητα και αν σε εσάς είναι παρα πολύ καλή τότε έχεις πολλές ελπίδες. Εμεις αν και από ποσότητα είμαστε καλά η κινητικότητα δεν είναι και τόσο καλή. Γιατί τι να τα κάνεις τα εκατομμύρια αν βαριούνται και δεν ξέρουν που να πάνε.

Να σε ρωτησω , πριν την επεξεργασια του σπερματος , τι κινητικοτητα ειχατε στο συνολο? 

πρίν από 19 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κ επισης , κ εγω οταν αδιαθετω απογοητευομαι αρκετα . Γτ λεω πως γινεται καποιες να μενουν τοσο ευκολα κ εμεις ακομα ... κ ομως μετα συνερχομαι κ δεν το βαζω κατω ! Οποτε κοριτσι μου , μην απογοητευεσαι . Εξαλλου εισαι κ μικρη ακομα ..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@Ani ani  @elenakii22 σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου να σαι καλά και σε εσάς εύχομαι ότι επιθυμείται. Ο κύκλος μου λόγω πολυκυστικών πριν τα αντισυλληπτικά ήταν ότι να ναι! δηλαδή απο 30 ημέρες μέχρι και 50! Συνήθως όταν σταμάταγα τα αντισυλληπτικά ο κύκλος μου ήταν περίπου 30 με 32 μέρες. Πιστεύω πως αν ήμουν θα είχε δείξει! Δεν πειράζει δεν απογοητεύομαι , να μας έχει ο Θεός καλά και οτι είναι να γίνει θα γίνει.  Ναι η αλήθεια είναι οτι θέλουμε και άλλα παιδάκια αν μας αξιώσει ο Θεός! Βέβαια στο σπίτι γίνεται χαμός και εγώ δουλεύω κιόλας! Οπότε ένας βαθμός δυσκολίας υπάρχει!!!!! 

• Μου αρέσει 2

@ada32 μα η εξεταση για κιρσοκηλη δεν ειναι τπτ..υπέρηχος ειναι..ενα φιλικο μου ζευγαρι ειχε προβλημα με την κιρσοκηλη κ αφου την αφερεσαν στον μετα απο 1 η 2 μηνες εμεινε εγκυος!

πρίν από 4 λεπτά , tinami είπε:

@Ani ani  @elenakii22 σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου να σαι καλά και σε εσάς εύχομαι ότι επιθυμείται. Ο κύκλος μου λόγω πολυκυστικών πριν τα αντισυλληπτικά ήταν ότι να ναι! δηλαδή απο 30 ημέρες μέχρι και 50! Συνήθως όταν σταμάταγα τα αντισυλληπτικά ο κύκλος μου ήταν περίπου 30 με 32 μέρες. Πιστεύω πως αν ήμουν θα είχε δείξει! Δεν πειράζει δεν απογοητεύομαι , να μας έχει ο Θεός καλά και οτι είναι να γίνει θα γίνει.  Ναι η αλήθεια είναι οτι θέλουμε και άλλα παιδάκια αν μας αξιώσει ο Θεός! Βέβαια στο σπίτι γίνεται χαμός και εγώ δουλεύω κιόλας! Οπότε ένας βαθμός δυσκολίας υπάρχει!!!!! 

σε καταλαβαινω!κ εγω κατι τετοιους κυκλους εχω!!!ευχομαι να κανετε οσα παιδακια θελετε ακομα!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

Αν εχετε καλη κινητικοτητα , μη φοβασαι ... Εμας στο συνολο φτανει το 30% η κινητικοτητα  και μορφολογια 8% φυσιολογικα , (μαλλον εχει κιρσοκιλη αλλα δεν θελει να εξεταστει κ δεν θελει να παιρνει βιταμινες!!  ), ο γιατρος μας ειχε πει οτι αν απο την πλευρα μου δεν εχω θεμα , δεν αποκλειεται φυσιολ. συλληψη κ μας ειπε να προσπαθησουμε 1 χρονο μονοι μας. Εντω μεταξυ ο αντρας μου, μου εβαλε οριο το 6μηνο κ μετα θα παρει βιταμινες .. αλλα τον Σεπτεμβριο ειχα μια βιοχημικη οποτε  τωρα ειναι σιγουροςς οτι δν εχει προβλημα κ μου λεει οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα το προσπαθησουμε ετσι χωρις βιταμινες.. Για αυτο σου λεω μην απλεπιζεσαι ( εγω να φανταστεις το ειχα σιγουρο οτι χωρις βοηθεια ειτε σπερματ. ειτε εξωσ. δεν θα πιαναμε παιδι !!!) ..απλα αυτο που καταλαβα εγω , πρεπει να πετυχεις τις γονιμες μερες κ την ωορηξια , εμεις που εχουμε καποιο θεματακι ...

Δεν ηξερα οτι μπορουν να ανεβασουν τοσο πολυ την κινητικοτητα στα εργαστηρια!!! οποτε εχει πολλες πιθανοτητες! 

Ναι το είπα και χτες η επιστήμη κάνει θαύματα. Στα προηγούμενα σπερμοδιαγράμματα πρό επεξεργασίας η κινιτηκότητα ήταν 25% με γρήγορη κίνηση, 20% αργή και 55% ακίνητα. Εμένα ο άντρας μου πήρε και βιταμίνες τις profertil αλλά δεν τις πήρε ποτέ σωστα(ούτε τα λεφτά που δωσαμε για αυτές δεν λυπήθηκε.). 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

@ada32 μα η εξεταση για κιρσοκηλη δεν ειναι τπτ..υπέρηχος ειναι..ενα φιλικο μου ζευγαρι ειχε προβλημα με την κιρσοκηλη κ αφου την αφερεσαν στον μετα απο 1 η 2 μηνες εμεινε εγκυος!

σε καταλαβαινω!κ εγω κατι τετοιους κυκλους εχω!!!ευχομαι να κανετε οσα παιδακια θελετε ακομα!!!

εγω το ξερω οτι δν ειναι τιποτα! αλλα αντε να τον πεισω! Καλα για επεμβαση δεν το συζηταει .. Αλλα δεν αξιζει να την κανουμε στην ηλικια του, 41 γτ δεν θα εχει ιδιατερα αποτελεσματα , ο ουρολογος μου το ειπε. 

Ο δικος μου αντρας ρε κοριτσια ειναι μαλωμενος με χαπια :( . ασε που δεν μπορει να ττα καταπιει κ τα μασαει ..τον χρονο μπορει να παρει 2 ντεπον (για γριπη)κ αυτα αναβραζοντα εφοσον βαζω εγω τις φωνες 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Ναι το είπα και χτες η επιστήμη κάνει θαύματα. Στα προηγούμενα σπερμοδιαγράμματα πρό επεξεργασίας η κινιτηκότητα ήταν 25% με γρήγορη κίνηση, 20% αργή και 55% ακίνητα. Εμένα ο άντρας μου πήρε και βιταμίνες τις profertil αλλά δεν τις πήρε ποτέ σωστα(ούτε τα λεφτά που δωσαμε για αυτές δεν λυπήθηκε.). 

Κορίτσι μου πότε βγαίνει η χοριακή?

πρίν από 10 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Μαλιστα , εμεις εχουμε 20% ζωηρη και μετρια κ 10% αργη κινηση..  Α καλα , σαν τον δικο μου ειναι ο αντρας σου !  πηρα τις pregnacare him & her , πηρε 3 κ βρηκε την δικαιολογια εγιναν τα ουρα του κιτρινα κ τα σταματησε . Αφου οταν ειχα την βιοχημικη  , απορουσα πως εμεινα εγκυος με τετοιο χαλια σπερμα .Ειμαστε και ηλικιακα κοντα με εσας , εγω 32 κ αυτος 41. Εγω σεκφτομαι αν μεχρι τα Χριστουγεννα δεν καταφερουμε κατι , να κανω σπερματεχυση .

Just now, ada32 είπε:

Μαλιστα , εμεις εχουμε 20% ζωηρη και μετρια κ 10% αργη κινηση..  Α καλα , σαν τον δικο μου ειναι ο αντρας σου !  πηρα τις pregnacare him & her , πηρε 3 κ βρηκε την δικαιολογια εγιναν τα ουρα του κιτρινα κ τα σταματησε . Αφου οταν ειχα την βιοχημικη  , απορουσα πως εμεινα εγκυος με τετοιο χαλια σπερμα .Ειμαστε και ηλικιακα κοντα με εσας , εγω 32 κ αυτος 41. Εγω σεκφτομαι αν μεχρι τα Χριστουγεννα δεν καταφερουμε κατι , να κανω σπερματεχυση .

Καλη επιτυχια στα αποτελεσματα ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...