Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, BRUNO10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το φορούμ και διάφορε συζητήσεις. Σήμερα αποφάσισα να γράψω διότι διανύω τις πιο αγωνιώδης ώρες της ζωής μου (αφού έχω διανύσει και τις πιο αγωνιώδεις μέρες τις ζωής μου). Στις 18/10/17 έκανε την 1η μου σπερματέγχυση και αύριο θα παω να κάω την χοριακή. Προσπαθούμε 2,5 χρόνια να κάνουμε παιδί αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα. Υπάρχει ένα ελάχιστο πρόβλημα με το σπέρμα του αντρούλι μου(είναι λίγο τεμπέλικα!!!). Έχω τρομερή αγωνία γιατί θέλω πάρα πολύ να έχει πετύχει. Με τον άντρα μου και τον γιατρό μου έχουμε βάλει όριο το πολύ 2 σπερματεγχύσεις και μετά πάμε κατευθείαν για εξωσωματική διότι και ηλικιακά είμαστε ωριακά, εγώ είμαι 34 χρονών και ο αντρας μου 41.

Ήθελα να πω τον πόνο γιατί οι δικοί μου οι άνθρωποι όσο κοντά μου και αν είναι δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς πως νιώθω.

κορίτσι μου ξέρω 2 περιπτώσει που διόρθωσαν σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα και έχουν μωράκια στην αγκαλιά τους

η μία περίπτωση ήθελε εγχείρηση ο σύζυγος γιατί δεν έχει ούτε ένα ζωντανό σπέρμα! αλλά λεει εγω δεν κανω επεμβαση εκεί! πήγαν διακοπες στην κρήτη και εκει καπου στις ρακες... καπου ξέφυγε 1 ζωντανό σπερματοζωάριο και τώρα ειναι 2 χρονών το παιδάκι τους

προς όλες μας @Ungry girl ειδικά και εμένα μαζι.. πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πετύχουμε σύλληψη!  εχει δίκιο η @alina80 πρέπει να το πιστέψουμε και θα γίνει αργά η γρήγορα θα τα καταφέρουμε! το λεω εγω που πριν 3 μήνες ήμουν στα ταρταρα

χαμογελάστε κορίτσια και χαρείτε τις επαφές σας ;)

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Στις 12:30 θα ξέρω τα αποτελεσματα της χοριακής. Η αγωνία μου εχει βαρέσει κόκκινο και σήμερα βρήκε να μην έχει δουλειά στο γραφείο για να ξεχαστώ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , BRUNO10 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Στις 12:30 θα ξέρω τα αποτελεσματα της χοριακής. Η αγωνία μου εχει βαρέσει κόκκινο και σήμερα βρήκε να μην έχει δουλειά στο γραφείο για να ξεχαστώ.

καλά αποτελέσματα!

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ani ani είπε:

την επομενη βδομαδα..δουλευω μεσημερι με κλεισιμο..τι ερχεσαι Αθηνα;; να βρεθουμε;;; χιχι!

μπαααα...που να ρθω...αν μπορεσω κ με αφησει ο γιατρος γεναρη...απλα θα μπαινω κ στον 8ο κ ξερω γενικα οτι προτιμουν αν χτυπα ξυλο γεννηθει προωρο το μωρο να γεννηθει στον 7ο παρα στον 8ο οποτε θα δειξει!!!γτ θα ανεβω κ για μια εκθεση κ θα ειναι λιγακι κουραστηκα!!θα σε ενημερωσω παντως για να μου κρατας γλυκα...αν κ πιστευω θα εχεις σταματησει μεχρι να ανεβω!!

1 hour ago, tinami είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Προσπαθώ να μπαίνω συχνά αλλά καταλαβαίνεται με 3 μικρά στο σπίτι γίνεται ΧΑΜΟΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Εγώ κοριτσάκια μου είμαι στην 30η μέρα έκανα το πρωί ένα τεστ predictor express (τι χαζή θεέ μου! θα έπρεπε να κάνω το early)!!!!!!!!!!! Kαι βγήκε.... Αρνητικό!!!!! πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!! Εντάξει δεν απογοητεύομαι δεν ξέρω μην είμαι και αχάριστη προς Θεού!!!!!!!!!!!!!!! Απλά δεν ξέρω αν το κανα νωρίς, γιατί δεν ξέρω τον κύκλο μου μετά την διακοπή των αντισυλληπτικών! Και αυτό το τεστ λέει απο την πρώτη μέρα της αναμενόμενης περιόδου! Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω με τα δικά μου! Θα προσπαθήσω να διαβάσω όλα τα μηνυματάκια σας:):)

τι κυκλο εχεις???να σου ζησουν κιολας!!!θαυμαζω τις οικογενειες με τοσα παιδακια...εγω δεν ξερω αν θα εκανα τοσα!!!θελετε κ 4ο?το επιδιωκεται η λετε απλα αν τυχει οκ?το μονο σιγουρο παντως οτι δεν εχετε καποιο προβλημα κ αν θελησετε κ 4ο μωρακι θα ερθει σιγουρα!!!

πρίν από 18 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Απλώς είναι αυτό το γαμώτο!Ξέρω πως θα κάνω παιδιά αργά ή γρήγορα(εύχομαι γρήγορα!!). @marillia @Vila Από συμπτώματα νιώθω καμιά φορά κάτι τσιμπήματα στην κοιλιά, το στήθος πονάει αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πρησμένο και η μέση μου όπως τις προηγούμενες μέρες. Κάτι ελαφριές κράμπες τις προηγούνες μέρες πού και πού..Σήμερα νιώθω και υγρά..Αύριο περιμένω κανονικά 29η μέρα. Τώρα αν δεν έρθει μέχρι την Παρασκευή θα σκεφτώ πως κάτι συμβαίνει αν και δε νομίζω. Έχω κάνει συμφωνία με την περίοδο να μου έρχεται χωρίς καθυστέρηση αν δεν είμαι έγκυος για να  με παραπλανεί!!Χαχαχα

@BRUNO10 καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Elma86 είπε:

Απλώς είναι αυτό το γαμώτο!Ξέρω πως θα κάνω παιδιά αργά ή γρήγορα(εύχομαι γρήγορα!!). @marillia @Vila Από συμπτώματα νιώθω καμιά φορά κάτι τσιμπήματα στην κοιλιά, το στήθος πονάει αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πρησμένο και η μέση μου όπως τις προηγούμενες μέρες. Κάτι ελαφριές κράμπες τις προηγούνες μέρες πού και πού..Σήμερα νιώθω και υγρά..Αύριο περιμένω κανονικά 29η μέρα. Τώρα αν δεν έρθει μέχρι την Παρασκευή θα σκεφτώ πως κάτι συμβαίνει αν και δε νομίζω. Έχω κάνει συμφωνία με την περίοδο να μου έρχεται χωρίς καθυστέρηση αν δεν είμαι έγκυος για να  με παραπλανεί!!Χαχαχα

@BRUNO10 καλή επιτυχία!

Αχ! Την ίδια συμφωνία έχω κάνει κι εγώ με την άτιμη την περίοδο από την πρώτη φορά που μου ήρθε στα 10 μου. Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ με καθημερινά τσιμπήματα χαμηλά εδώ και δυο βδομάδες. Ας ελπίζουμε πως δεν θα έρθει αυτή την φορά η ακατανόμαστη σε καμία μας!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Vila είπε:

Καλημέρα!!!!! 

@BRUNO10 καλά αποτελέσματα!! Εύχομαι μεγάλο νουμερακι!

@alina80 αλινακι ακόμα καθαρη????

@marillia και @Elma86 πως είστε κορίτσια μου???

Καλημέρα Vila! Ναι ακόμα καθαρή!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια, τωρα προσπαθω να σας διαβασω, τι κανετε? εγω χθες ειδα αιμα κοκκινο αλλα ροη οχι καλη, τεσπα μπορει να αυξηθει σημερα η αυριο παντως οπως και να εχει μολις τελειωσω θα ξεκινησουμε πλεον προσπαθεια σοβαρη :wub:

On 28/10/2017 at 7:08 ΜΜ, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Λοιπόν εγώ περιμένω σε 8 μέρες να έρθει αυτό που έχω πάθει είναι ότι τρώω ακαταλογιστα και τώρα έβαλα θερμόμετρο να δω τι θερμοκρασία έχω και είχα 37.2 και νιώθω μια χαρά και εγώ πάντα έχω 36 και κάτι και κάποιες φορές κάτω από 36 λίγο γενικά δεν ξεπερνάω το 36.5 τι να πω θα δείξει 

Κοριτσι λεεες??? μακαριιι

Καλημερα κοριτσια!!!

@Ungry girl καλημερα με πολυ θετικη ενεργεια!!!

@caramel_83 βαλε με οποτε μπορεις στο πινακακι για 14.11 πως τα πας εσυ καλο μου?

@MelinaFo πουλοβερακι καλημερα!χιχιχι!!κανενα γλυκακι έφτιαξες?

@elenakii22 αυτο που λενε για τον 7ο και 8ο πιστευω οτι δεν ισχυει οσο περισσοτερο μενει ενα μωρακι στην κοιλιτσα τοσο το καλυτερο για να τελειοποιηθουν ολα τα οργανα του και ειδικα τα πνευμονακια τους στον 9ο ολοκληρωνονται. Γι αυτο και αν εχουν υποψια προωρης γεννας κανουν ενεση κορτιζονης στην μαμα να ανοιξουν που λενε πιο γρηγορα τα πνευμονακια του μωρου.αν ανεβεις παντως Αθηνα στειλε μας μηπως συναντηθουμε κανενα γκρουπακι απο δω!!!

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!

@caramel_83 βαλε με οποτε μπορεις στο πινακακι για 14.11 πως τα πας εσυ καλο μου?

@elenakii22 αυτο που λενε για τον 7ο και 8ο πιστευω οτι δεν ισχυει οσο περισσοτερο μενει ενα μωρακι στην κοιλιτσα τοσο το καλυτερο για να τελειοποιηθουν ολα τα οργανα του και ειδικα τα πνευμονακια τους στον 9ο ολοκληρωνονται. Γι αυτο και αν εχουν υποψια προωρης γεννας κανουν ενεση κορτιζονης στην μαμα να ανοιξουν που λενε πιο γρηγορα τα πνευμονακια του μωρου.αν ανεβεις παντως Αθηνα στειλε μας μηπως συναντηθουμε κανενα γκρουπακι απο δω!!!

Καλημερααααα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!

οοκ!!!αν τα καταφερω θα σας στειλω να κανουμε team cafe!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

17 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Για την ενδομητρίωση μου ειπαν τα ιδια για το σπερμα ο αλλος μου ειπαι πως δεν ειναι τελειο αλλα δεν μ ειπαι για εξωσωματική! Οχι δεν μ ειπαι για καπια θεραπεία

Kαλημερα! μπορεις να γραψεις αποτελεσματα σπερμοδιαγραμματος για να σου πω. γτ κ εμεις εχουμε θεμα, χαμηλη κινητικοτητα κ οχι μεγαλο αριθμο .. αλλα πετυχαμε μια φορα συλληψη . κ ο αντρας μου δεν επαιρνε βιταμινες . οποτε μην απογοητευεσαι . Υπαρχουν  βιταμινες που βοηθουν αρκετα!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...