Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Αχχ τι καλα που τα λες!

Μακαρι να γινω και εγω μαμα και θα τα ξεπερασω ολα γενικα δεν ειμαι των αποφάσεων..πριν 1 χρονο περιπου ξεκινησαμε με ενα συναδελφο μαζι να παμε να βγαλουμε δηπλα οδυγησης πρως το τελος αρχισα να λεω θα τα παρατησω δεν μπορω δεν το εχω και αλλα τετοια με τα πολλα με πησανε και συνέχισα δινω τα σηματα μια και κοβωμαι λεω Τέλος!!!!

Μη στα πολυλογώ διαβασα περασα και ειναι ενα απ τα πραγματα που δεν θα μετανιωσω ποτε.. τελεικα μάλλον θελω λιγο σπρώξιμο!

Νομιζω πως μου επεσαν μαζεμενα μαζεψα πολλες πληροφορίες και εχω μπερδευτει παρα παρα πολυ!

Πρεπει να παρω μια αποφαση μια ανασα και να συνεχισω εύχομαι να τα καταφερω! Και να μην τα παρατησω αυτη τη φορα!

Ενταξη λοιπόν θα το κανω για 2 λογους ενας εισαι εσυ και ενας η περιέργεια μου να δω αν θα γινει αυτο που λες!

Τα διαβασα ολα! Τελικα εδωμεσα βλεπω ανθρωπια κ αγαπη εστω κ ετσι απο μακρια! Τα κοριτσια στα ειπαν ολα! Εγω θα σου πω οτι απο την πρωτη φορα που σε διαβασα καταλαβα οτι εισαι ενα πεισματαρικο κοριτσι! Κανε λοιπον αυτο το υπεροχο νεανικο πεισμα σου το μεγαλυτερο σου οπλο! 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Τα διαβασα ολα! Τελικα εδωμεσα βλεπω ανθρωπια κ αγαπη εστω κ ετσι απο μακρια! Τα κοριτσια στα ειπαν ολα! Εγω θα σου πω οτι απο την πρωτη φορα που σε διαβασα καταλαβα οτι εισαι ενα πεισματαρικο κοριτσι! Κανε λοιπον αυτο το υπεροχο νεανικο πεισμα σου το μεγαλυτερο σου οπλο! 

Δεν εχω.πεισπα μελινακι.ουτε εγωισμό χεσου ειπαι η και δηλη οπως θες πες!

Οντως τα κοριτσια ειναι καταπλικτικα!

Οπως και εσυ!:cool:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; 

καλημερα κοριτσι μ..μια χαρα ειμαστε. Παω δουλιτσα και χθες που ειχα ρεπο πηρα μεγαλη δοση μπεμπεδοσκονης αφου κοιμηθηε στην αγκαλια μ νεογεννητο 2 βδομαδων της κολλητης μ..αχχχχ εσυ πως εισαι;;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Ani ani είπε:

καλημερα κοριτσι μ..μια χαρα ειμαστε. Παω δουλιτσα και χθες που ειχα ρεπο πηρα μεγαλη δοση μπεμπεδοσκονης αφου κοιμηθηε στην αγκαλια μ νεογεννητο 2 βδομαδων της κολλητης μ..αχχχχ εσυ πως εισαι;;

Αχ τι ωραία... Του ετοιμάζεις και παρέα του νεογέννητου! Άντε να προπονείσαι κιόλας. 

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Προσπαθώ να μπαίνω συχνά αλλά καταλαβαίνεται με 3 μικρά στο σπίτι γίνεται ΧΑΜΟΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Εγώ κοριτσάκια μου είμαι στην 30η μέρα έκανα το πρωί ένα τεστ predictor express (τι χαζή θεέ μου! θα έπρεπε να κάνω το early)!!!!!!!!!!! Kαι βγήκε.... Αρνητικό!!!!! πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!! Εντάξει δεν απογοητεύομαι δεν ξέρω μην είμαι και αχάριστη προς Θεού!!!!!!!!!!!!!!! Απλά δεν ξέρω αν το κανα νωρίς, γιατί δεν ξέρω τον κύκλο μου μετά την διακοπή των αντισυλληπτικών! Και αυτό το τεστ λέει απο την πρώτη μέρα της αναμενόμενης περιόδου! Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω με τα δικά μου! Θα προσπαθήσω να διαβάσω όλα τα μηνυματάκια σας:):)

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , tinami είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Προσπαθώ να μπαίνω συχνά αλλά καταλαβαίνεται με 3 μικρά στο σπίτι γίνεται ΧΑΜΟΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Εγώ κοριτσάκια μου είμαι στην 30η μέρα έκανα το πρωί ένα τεστ predictor express (τι χαζή θεέ μου! θα έπρεπε να κάνω το early)!!!!!!!!!!! Kαι βγήκε.... Αρνητικό!!!!! πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!! Εντάξει δεν απογοητεύομαι δεν ξέρω μην είμαι και αχάριστη προς Θεού!!!!!!!!!!!!!!! Απλά δεν ξέρω αν το κανα νωρίς, γιατί δεν ξέρω τον κύκλο μου μετά την διακοπή των αντισυλληπτικών! Και αυτό το τεστ λέει απο την πρώτη μέρα της αναμενόμενης περιόδου! Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω με τα δικά μου! Θα προσπαθήσω να διαβάσω όλα τα μηνυματάκια σας:):)

καλημερα!!! να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου! βασικα εχεις σταθερο κυκλο;.και ποσων ημερων ειναι..

Αχ ρε κορίτσια..διαβάζω τώρα για εκείνον που τον Ιανουάριο στην Κρήτη  μεθυσμένος σκότωσε στο ξύλο το 5,5 μηνών μωρό του. λέει ότι η γυναίκα του είναι πάλι έγκυος 5 μηνών και σε λίγους μήνες θα γεννήσει ένα ακόμα. Τώρα αλήθεια.. φταίω εγώ που σκέφτομαι πως ο Θεός είναι άδικος? εμείς περιμένουμε τόσα χρόνια για ένα παιδάκι που θα το έχουμε στα πούπουλα και άνθρωποι τέρατα τα αποκτούν χωρίς προσπάθεια?θα σκάσω!!!μετά βέβαια από αυτές τις σκέψεις νιώθω και τύψεις γιατί σκέφτομαι πως δεν μπορώ να κρίνω εγώ οποιονδήποτε και πως ο θεός ξέρει. Οπότε για την συζήτηση που είχατε χθες που έλεγε η @Ungry girl πως στους κακούς ανθρώπους δε δίνει παιδί ο θεός, να το παράδειγμα που αποδεικνύει πόσο λάθος είναι

• Λυπημένη/-ος 2

CpFNp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Elma86 είπε:

Αχ ρε κορίτσια..διαβάζω τώρα για εκείνον που τον Ιανουάριο στην Κρήτη  μεθυσμένος σκότωσε στο ξύλο το 5,5 μηνών μωρό του. λέει ότι η γυναίκα του είναι πάλι έγκυος 5 μηνών και σε λίγους μήνες θα γεννήσει ένα ακόμα. Τώρα αλήθεια.. φταίω εγώ που σκέφτομαι πως ο Θεός είναι άδικος? εμείς περιμένουμε τόσα χρόνια για ένα παιδάκι που θα το έχουμε στα πούπουλα και άνθρωποι τέρατα τα αποκτούν χωρίς προσπάθεια?θα σκάσω!!!μετά βέβαια από αυτές τις σκέψεις νιώθω και τύψεις γιατί σκέφτομαι πως δεν μπορώ να κρίνω εγώ οποιονδήποτε και πως ο θεός ξέρει. Οπότε για την συζήτηση που είχατε χθες που έλεγε η @Ungry girl πως στους κακούς ανθρώπους δε δίνει παιδί ο θεός, να το παράδειγμα που αποδεικνύει πόσο λάθος είναι

Καλημέρα γλυκιά μου και σε όλα τα κορίτσια.Εχούμε μια τάση οι άνθρωποι και λογικό να τα ρίχουμε όλα στο Θεό.Μας έδωσε ελευθέρη βούληση.Μόνοι μας κάουμε τα λάθη μας.Μας δίνει ευκαιρίες α δε τις αξιοποιούμε φταίμε και εμείς.Επίσης εκτός από το καλό υπάρχει και το κακό που μπορεί να βάζει το χεράκι του χαχαχχα!!

Πως είσαι από συμπτώματα?Εγώ νιώθω έρχεταιιιι!!!

πρίν από 18 λεπτά , Elma86 είπε:

Αχ ρε κοριτσι μου δικιο εχεις!

Αλλα δεν μπορουμε οπως ειπες να κρινουμε τον Θεο και τις πραξεις του το μονο σιγουρο ειναι πως εχει λογο για τον οποιο κανει οτι και αν κανει!

Τις εχω κάνει και εγω αυτες τις σκεψεις άπειρες φορες αλλα δεν βγαζω συμπέρασμα θεωρο πως ειμαστε στο χερι του και πως οτι και να κανουμε οτι ειναι γραφτό αυτο θα γινει!

Εύχομαι να μην ξεχάσει καμια μας και οπως ειπα και εχθες δεν ειναι τυμορος αλλα δικαιος!

Δεν πρόκειται περι ανταλαγματος αλλα σε οτι διποτε στη ζωη σε σχεσεις πρέπει να δίνεις οχι μονο να περνεις!

Νομιζω πως ειναι πολυ εγωιστικό να λεμε πως ειμαστε καλοι εγω τουλάχιστον τα βραδια κανωντας εναν απολογισμο μετραω πολλα που κανω καθε μερα και στο Θεο δεν αρεσουν!

Οποτε θα εηταν τουλαχιστον ψεμμα να πω πως ειμαι καλος ανθρωπος το οτι δεν ειμαι φονιας και κλέφτης δεν σημενει πως ειμαι καλη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...