Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , noni90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Αυτές τις μέρες είμαστε όλο βόλτες και δεν έχω προλάβει να σας μελετήσω αναλυτικά!

Απο αυτά που θυμάμαι θα πώ:

Καλωσήρθαν οι καινουριες παρουσίες και εύχομαι όσα ποθείτε να γίνουν πραγματικότητα

@anemoni1989 το καλό που σου θέλω η εγκυμοσύνη σου να είναι κολλητική και στις υπόλοιπες εδώ μέσα. Συγχαρητήρια για το τετραψήφιο νουμεράκι σου! Πάμε τώρα για καρδια!

@Ungry girl γλυκούλα μου σε ακούω πολύ απόλυτη και απογοητευμένη. Τι θα πει δεν ειμαστε οι πρώτοι χωρίς παιδιά? Πως το προεξοφλείς έτσι? Εδώ δεν ξέρουμε τι θα μας τύχει σε μια ώρα απο τώρα. Να έχει πιστη και καλή διάθεση κ όλα θα γίνουν. Δεν ξέρω ακριβώς το λόγο που δε θέλεις να κάνεις εξωσωματική όμως ακόμη δεν έχετε πάει σε ουρολόγο και δεν γνωρίζετε ακριβώς την κατάσταση. Ίσως υπάρχουν τρόποι που δε τους έχεις σκεφτεί εκτός απ την εξωσωματική. Μην τρομάζεις και μην πανικοβάλεσαι, ένα βήμα τη φορά και όλα θα πάνε καλά. Έχεις τις ευχές μου!

ειμαι λιγο απαισιοδοξη αλλα σε ευχαριστω για τις ευχες σου να σαι καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 40 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το φορούμ και διάφορε συζητήσεις. Σήμερα αποφάσισα να γράψω διότι διανύω τις πιο αγωνιώδης ώρες της ζωής μου (αφού έχω διανύσει και τις πιο αγωνιώδεις μέρες τις ζωής μου). Στις 18/10/17 έκανε την 1η μου σπερματέγχυση και αύριο θα παω να κάω την χοριακή. Προσπαθούμε 2,5 χρόνια να κάνουμε παιδί αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα. Υπάρχει ένα ελάχιστο πρόβλημα με το σπέρμα του αντρούλι μου(είναι λίγο τεμπέλικα!!!). Έχω τρομερή αγωνία γιατί θέλω πάρα πολύ να έχει πετύχει. Με τον άντρα μου και τον γιατρό μου έχουμε βάλει όριο το πολύ 2 σπερματεγχύσεις και μετά πάμε κατευθείαν για εξωσωματική διότι και ηλικιακά είμαστε ωριακά, εγώ είμαι 34 χρονών και ο αντρας μου 41.

Ήθελα να πω τον πόνο γιατί οι δικοί μου οι άνθρωποι όσο κοντά μου και αν είναι δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς πως νιώθω.

καλη επιτυχια σας εύχομαι!!!μια χαρα ειναι ακομα η ηλικια σου οποτε θα τα καταφέρετε σιγουρα!!οταν λες οτι ειναι λιγο τεμπελικα ποσο εννοεις???φανταζομαι η ποσοτητα ειναι οκ απλα εχετε λιγο χαμηλη κινητικοτητα?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, Ungry girl είπε:

ειμαι λιγο απαισιοδοξη αλλα σε ευχαριστω για τις ευχες σου να σαι καλα!

Θα έρθει για όλες μας. Σε άλλες νωρίς σε άλλες πιο αργά. Όλες έχουμε τα πάνω μας κ τα κάτω μας σ αυτή τη διαδρομή που έχουμε πάρει. Όμως δεν είναι σωστό να πιστεύουμε πως δε θα έρθει ποτέ τελικά. Όταν βρέχει πιστεύεις πως ποτέ ξανα δε θα έρθει ο ήλιος? 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

σε ευχαριστω πολυ και το ξερω πως τα λες απο εννοια ειμαι σιγουρη!

ο Θεος που εχω διαλεξει εκτος απο αγαπη ειναι και δικαιος!!!!

και οπως σε ολα στη ζωη μας πρεπει να δεινεις για να παρεις δεν μπορει να ειμαι σκατα και απο την αλλη να παρακαλαω για βοηθεια πρεπει να κανω και εγω για τον Θεο κατι για να κανει και αυτος!

δεν ξερω αν επιδη σκευτωμαι αρνητικα τα παθενω αυτα αλλα ελπιζω αληθεια ελπιζω!

Δίκαιος δεν σημαίνει ότι ζητάει ανταλλάγματα. Δηλαδή όλοι όσοι έχουν παιδια είναι καλοί άνθρωποι και όλοι όσοι δεν έχουμε είμαστε κακοι; Μικρή μου η απογοήτευση σου είναι κατανοητή, αλλά νομίζω δεν σε αφήνει να δεις καθαρά. Δεν σου λέμε ότι θα είναι εύκολο οπωσδήποτε, ούτε ότι θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα. Απλώς με το να είσαι τόσο αρνητική και να σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο δεν βοηθάς τον εαυτό σου. Και ταλαιπωρείσαι και βασανιζεσαι και σκέφτεσαι και βλακείες. Τι θα πει κακος άνθρωπος; Μην λες.για τον εαυτό σου τέτοια πράγματα. Μην τα λες και μην τα σκέφτεσαι. Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Τι δηλαδή είναι αυτό που σε κάνει να λες ότι δεν είσαι καλός άνθρωπος; Μην σκέφτεσαι έτσι. 

Αλήθεια ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά; Ποια η δική του στάση; 

• Μου αρέσει 3

Just now, elenakii22 είπε:

καλη επιτυχια σας εύχομαι!!!μια χαρα ειναι ακομα η ηλικια σου οποτε θα τα καταφέρετε σιγουρα!!οταν λες οτι ειναι λιγο τεμπελικα ποσο εννοεις???φανταζομαι η ποσοτητα ειναι οκ απλα εχετε λιγο χαμηλη κινητικοτητα?

Η κινητικότητα είναι στα χαμηλοτερο επιθυμητό όριο. Την ποσότητα την έχουμε φτιάξει είναι μια χαρά, αν και την ημέρα της σπερματέγχυσης τα αποτελέσματα δεν ήταν και πολύ καλά, μετά την επεξεργασία κατάφεραν να το φτάσουν στο 68% κινητικότητα.Έχουμε χρησιμοποίήσει 17000000 και από αυτά θέλουμε μόνο ΕΝΑ να κάνει την δουλεία του. Δηλαδή οι στατιστικολόγοι θα πρέπει να σκίζουν τα πτυχία τους σε αυτές τις περιπτώσεις!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , BRUNO10 είπε:

ungry girl! Αν και καινούρια στην παρέα έχω διαβάσει κάποιες συζητήσεις σας. Είναι πολύ νωρίς για να απογοητέυσε και έχει πολλά ακομα να ψάξεις για να προεξοφλείς ότι μάλλον θα μείνετε χωρίς παιδιά. Ξέρω απίστευτες περιπτώσεις πολύ δικών μου ανθρώπων που ήταν σε πολύ χάλια κατάσταση και οι γιατροί το θεωρούσαν σχεδόν αδύνατον και όμως έκαναν παιδιά με φυσολογικό τρόπο και εγώ με τον αντρούλη χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα παιδευόμαστε. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Να πείσεις τον εαυτό σου ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο παιδί θα αποκτήσεις και έτσι θα γίνει!

Και αν ο θεός δεν κάνει θαύματα τότε μπορώ με βεβαιότητα να σου πω πως η επιστήμη κάνει πολλά!

καλησπερα καλη επυτηχεια και καλος ηρθες στην παρεα εσυ αποτι διαβασα εισαι στην πρωτη σπερματενχιση και σου ευχωμαι να πανε ολα τελεια ξερω και εγω ζευγαρια που δυστυχως μετα απο πολλες εξωσωματικες δεν εκαναν ποτε παιδι!

το ξερω πως δεν ειναι ωραιο να σκευτομαστε ετσι αλλα οπως μου ειπαι σημερα και ο γιατρος δεν ειμαι και ο χαρι ποτερ χαχαχαχαα!

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Θα έρθει για όλες μας. Σε άλλες νωρίς σε άλλες πιο αργά. Όλες έχουμε τα πάνω μας κ τα κάτω μας σ αυτή τη διαδρομή που έχουμε πάρει. Όμως δεν είναι σωστό να πιστεύουμε πως δε θα έρθει ποτέ τελικά. Όταν βρέχει πιστεύεις πως ποτέ ξανα δε θα έρθει ο ήλιος? 

βρε καλα τα λες και εσυ ειναι η αληθεια αλλα εχω κουραστει αληθεια εχω κουραστει πολυ ντρεπομαι που το λεω γιατι αλλοι προσπαθουν πολυ περισσοτερο αλλα νομιζω πως η υπομονη μου στερευει!

ας ερεθει και εγω θακανω παρτυ το υποσχομαι!

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Δίκαιος δεν σημαίνει ότι ζητάει ανταλλάγματα. Δηλαδή όλοι όσοι έχουν παιδια είναι καλοί άνθρωποι και όλοι όσοι δεν έχουμε είμαστε κακοι; Μικρή μου η απογοήτευση σου είναι κατανοητή, αλλά νομίζω δεν σε αφήνει να δεις καθαρά. Δεν σου λέμε ότι θα είναι εύκολο οπωσδήποτε, ούτε ότι θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα. Απλώς με το να είσαι τόσο αρνητική και να σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο δεν βοηθάς τον εαυτό σου. Και ταλαιπωρείσαι και βασανιζεσαι και σκέφτεσαι και βλακείες. Τι θα πει κακος άνθρωπος; Μην λες.για τον εαυτό σου τέτοια πράγματα. Μην τα λες και μην τα σκέφτεσαι. Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Τι δηλαδή είναι αυτό που σε κάνει να λες ότι δεν είσαι καλός άνθρωπος; Μην σκέφτεσαι έτσι. 

Αλήθεια ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά; Ποια η δική του στάση; 

οχι εγω δεν ειπα οτι οσοι εχουν παιδια ειναι καλοι αλλα ολα για καποιο λογο γινωνται!

δεν ειναι πως ειμαι αρνητικη ηξερα απο την πρωτη στιγμη οτι κατι εχω και οντως βγηκα αληθινη δυστυχως!

προσπαθω να ειμαι δυνατη αλλα λιγιζω αληθεια ισως τωρα που αρχισα να κανω εξετασεις μπηκα στο "χορο" και μου φενεται βουνο ολο αυτο!

ο αντρουλης μου ειναι μαζι μου οτι πω λεει ναι ο καψερος! τι να κανει με την τρελη που εχει μπλεξει και αυτος!

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλησπερα καλη επυτηχεια και καλος ηρθες στην παρεα εσυ αποτι διαβασα εισαι στην πρωτη σπερματενχιση και σου ευχωμαι να πανε ολα τελεια ξερω και εγω ζευγαρια που δυστυχως μετα απο πολλες εξωσωματικες δεν εκαναν ποτε παιδι!

το ξερω πως δεν ειναι ωραιο να σκευτομαστε ετσι αλλα οπως μου ειπαι σημερα και ο γιατρος δεν ειμαι και ο χαρι ποτερ χαχαχαχαα!

βρε καλα τα λες και εσυ ειναι η αληθεια αλλα εχω κουραστει αληθεια εχω κουραστει πολυ ντρεπομαι που το λεω γιατι αλλοι προσπαθουν πολυ περισσοτερο αλλα νομιζω πως η υπομονη μου στερευει!

ας ερεθει και εγω θακανω παρτυ το υποσχομαι!

οχι εγω δεν ειπα οτι οσοι εχουν παιδια ειναι καλοι αλλα ολα για καποιο λογο γινωνται!

δεν ειναι πως ειμαι αρνητικη ηξερα απο την πρωτη στιγμη οτι κατι εχω και οντως βγηκα αληθινη δυστυχως!

προσπαθω να ειμαι δυνατη αλλα λιγιζω αληθεια ισως τωρα που αρχισα να κανω εξετασεις μπηκα στο "χορο" και μου φενεται βουνο ολο αυτο!

ο αντρουλης μου ειναι μαζι μου οτι πω λεει ναι ο καψερος! τι να κανει με την τρελη που εχει μπλεξει και αυτος!

Κορίτσι πάρε το χρόνο σου και ηρέμησε. Στο λέω εγω, μάνα θα γίνεις και θα είσαι η καλύτερη! Πάμε ένα βήμα τη φορά. Άρχισε να λες "όλα γινονται" - γιατί από το αποκλείεται που είσαι εσύ τώρα, να πας κατευθείαν στο θα μου συμβεί, είναι μεγάλη απόσταση. Λοιπόν σαν αντιβίωση, πρωί μεσημέρι βράδυ θα σκέφτεσαι "όλα τα σενάρια είναι πιθανά". Κάθε μέρα. Κάντο σαν τεστ. Κάντο σαν χάρη για εμένα στην τελική...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσι πάρε το χρόνο σου και ηρέμησε. Στο λέω εγω, μάνα θα γίνεις και θα είσαι η καλύτερη! Πάμε ένα βήμα τη φορά. Άρχισε να λες "όλα γινονται" - γιατί από το αποκλείεται που είσαι εσύ τώρα, να πας κατευθείαν στο θα μου συμβεί, είναι μεγάλη απόσταση. Λοιπόν σαν αντιβίωση, πρωί μεσημέρι βράδυ θα σκέφτεσαι "όλα τα σενάρια είναι πιθανά". Κάθε μέρα. Κάντο σαν τεστ. Κάντο σαν χάρη για εμένα στην τελική...

Μονο εσυ μπορεις να την πεισεις χρειαζεται τη δοση της! 

πρίν από 12 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Η κινητικότητα είναι στα χαμηλοτερο επιθυμητό όριο. Την ποσότητα την έχουμε φτιάξει είναι μια χαρά, αν και την ημέρα της σπερματέγχυσης τα αποτελέσματα δεν ήταν και πολύ καλά, μετά την επεξεργασία κατάφεραν να το φτάσουν στο 68% κινητικότητα.Έχουμε χρησιμοποίήσει 17000000 και από αυτά θέλουμε μόνο ΕΝΑ να κάνει την δουλεία του. Δηλαδή οι στατιστικολόγοι θα πρέπει να σκίζουν τα πτυχία τους σε αυτές τις περιπτώσεις!!!

οντως ειναι καλο νουμερο αυτο που χρησιμοποιησαν!!σιγουρα εχετε πιθανοτητες!!φαντοζομαι για κιρσοκηλη εχετε κοιτάξει ετσι?ειχαμε κ εμεις αλλα ευτυχως δεν στάθηκε εμποδιο ηταν μικρου βαθμου...μπορει βεβαια αν την αφαιρουσαμε να καλυτερευε κ αλλο το σπερμα αλλα ειναι ηδη καλο οποτε δε μπηκαμε σε αυτή τη διαδικασια...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Θα το κάνω και αν πιασει!!!!

Τι να πω αγαλμα θα σου κανω!!

Αυριο με καθαρο μυαλλο με αυτα και με αυτα δεν ρωτησα αν κανει να εχω και επαφες!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Θα το κάνω και αν πιασει!!!!

Τι να πω αγαλμα θα σου κανω!!

Αυριο με καθαρο μυαλλο με αυτα και με αυτα δεν ρωτησα αν κανει να εχω και επαφες!

Το πρώτο στάδιο είναι αυτό. Μετά θα περάσουμε στο "είμαι σίγουρη ότι θα μείνω έγκυος". Και μετά θα μείνεις. Όλες εδώ μέσα το πιστεύουμε. Πρέπει να το πιστέψεις και εσύ. 

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Το πρώτο στάδιο είναι αυτό. Μετά θα περάσουμε στο "είμαι σίγουρη ότι θα μείνω έγκυος". Και μετά θα μείνεις. Όλες εδώ μέσα το πιστεύουμε. Πρέπει να το πιστέψεις και εσύ. 

Χαχααχαχ ειναι κολητικο!?

Θυμασαι μεχρι προχθες ελεγα θα κανω οτι χριαστει αλλα εξωσωματική?????

Γτ???

Ενα ενα δεν μπορω να τα χονεψω ολα μαζι αυτο ειναι πανω που πηρα την αποφαση για την λαπαροσκόπηση μου βγηκε αλλο!!!!

Ελπιζω να το δω αλλιως!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Γτ???

Ενα ενα δεν μπορω να τα χονεψω ολα μαζι αυτο ειναι πανω που πηρα την αποφαση για την λαπαροσκόπηση μου βγηκε αλλο!!!!

Ελπιζω να το δω αλλιως!

καθε μερα θα μπαινω και θα σου λεω θα γινεις μια υπεροχη μαμα!!θα γινεις βρε χαζο μου ακου!! η αλινα θα σε κουραρει ψυχολογικα!οπως πηρες την αποφαση για την λαπαροσκοπηση ετσι τελικα θα παρεις και για πολλα αλλα αποφασεις.ξερεις οταν θα γινεις μαμα ειλικρινα θα περασεις πολλα δυσκολα πραγματα και θα σου φαινονται βουνο και ομως θα τα ξεπερασεις και αυτα.και μην μου πεις τωρα μα εγω δεν θα μπορεσω να τα ξεπερασω γι αυτο και μαλλον δεν θα μου δωσει ο Θεος παιδια γιατι ξερω οτι το σκεφτηκες!!θα τα ξεπερασεις με τον συντροφο σου μαζι ο ενας θα βοηθαει τον αλλο και θα τον συμπληρωνει για να ξεπερνατε καθε δυσκολια οπως αυτη τωρα.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Ungry girl είπε:

Γτ???

Ελπιζω να το δω αλλιως!

Αχ είπες θα κάνεις αυτό που σου λέω. Μην πισωγυριζεις. Πρωί μεσημέρι βράδυ "όλα είναι πιθανά" - χωρίς αλλά (αλλά όχι για μένα, αλλά.εγω δεν μπορώ και τετοια). 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Nati85 είπε:

καθε μερα θα μπαινω και θα σου λεω θα γινεις μια υπεροχη μαμα!!θα γινεις βρε χαζο μου ακου!! η αλινα θα σε κουραρει ψυχολογικα!οπως πηρες την αποφαση για την λαπαροσκοπηση ετσι τελικα θα παρεις και για πολλα αλλα αποφασεις.ξερεις οταν θα γινεις μαμα ειλικρινα θα περασεις πολλα δυσκολα πραγματα και θα σου φαινονται βουνο και ομως θα τα ξεπερασεις και αυτα.και μην μου πεις τωρα μα εγω δεν θα μπορεσω να τα ξεπερασω γι αυτο και μαλλον δεν θα μου δωσει ο Θεος παιδια γιατι ξερω οτι το σκεφτηκες!!θα τα ξεπερασεις με τον συντροφο σου μαζι ο ενας θα βοηθαει τον αλλο και θα τον συμπληρωνει για να ξεπερνατε καθε δυσκολια οπως αυτη τωρα.

Αχχ τι καλα που τα λες!

Μακαρι να γινω και εγω μαμα και θα τα ξεπερασω ολα γενικα δεν ειμαι των αποφάσεων..πριν 1 χρονο περιπου ξεκινησαμε με ενα συναδελφο μαζι να παμε να βγαλουμε δηπλα οδυγησης πρως το τελος αρχισα να λεω θα τα παρατησω δεν μπορω δεν το εχω και αλλα τετοια με τα πολλα με πησανε και συνέχισα δινω τα σηματα μια και κοβωμαι λεω Τέλος!!!!

Μη στα πολυλογώ διαβασα περασα και ειναι ενα απ τα πραγματα που δεν θα μετανιωσω ποτε.. τελεικα μάλλον θελω λιγο σπρώξιμο!

Νομιζω πως μου επεσαν μαζεμενα μαζεψα πολλες πληροφορίες και εχω μπερδευτει παρα παρα πολυ!

Πρεπει να παρω μια αποφαση μια ανασα και να συνεχισω εύχομαι να τα καταφερω! Και να μην τα παρατησω αυτη τη φορα!

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ είπες θα κάνεις αυτό που σου λέω. Μην πισωγυριζεις. Πρωί μεσημέρι βράδυ "όλα είναι πιθανά" - χωρίς αλλά (αλλά όχι για μένα, αλλά.εγω δεν μπορώ και τετοια). 

Ενταξη λοιπόν θα το κανω για 2 λογους ενας εισαι εσυ και ενας η περιέργεια μου να δω αν θα γινει αυτο που λες!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...