Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

αυτα τα πιστευω ακραδαντα εκανα και εγω κατι παρομιο με την Αγια ζωνη της Παναγιας...

αλλα δεν επιασε και πιστεψε με πιστεψα με ολη μου την ψυχη και γενικα πιστεω απλα μετα απο αυτο εβγαλα το συμπερασμα πως ισως οι προσευχες των αμαρτωλος δεν ακουγονται!

δεν ειμαι και πολυ  καλος ανθροπως μπορει να μην ειμαι καλη σα μαμα!

και γενιθητο το θελημα του! οτι θελει αυτος αν μηνω παντος αυτο τον καιρο θα ειναι ξεκαθαρα θαυμα!

Αυτό να μην το ξανασκεφτεις σε παρακαλώ, ακούς εκεί είσαι αμαρτωλή και δεν είσαι καλός άνθρωπος;;;; αν είναι δυνατόν, και μόνο που τα λες και τα σκέφτεσαι αυτά σημαίνει ότι είσαι το αντίθετο! Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πάντα μας δίνει ότι αντεχουμε! Κάνε τις προσπάθειες σου και άστο στο Θεό... Όλα θα γίνουν! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , KarMar84 είπε:

Αυτό να μην το ξανασκεφτεις σε παρακαλώ, ακούς εκεί είσαι αμαρτωλή και δεν είσαι καλός άνθρωπος;;;; αν είναι δυνατόν, και μόνο που τα λες και τα σκέφτεσαι αυτά σημαίνει ότι είσαι το αντίθετο! Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πάντα μας δίνει ότι αντεχουμε! Κάνε τις προσπάθειες σου και άστο στο Θεό... Όλα θα γίνουν! :)

ε πως δεν μπορεις να ζητας οταν δεν ειαι ενταξει..

ουτος η αλλος δεν εχω αλλη επιλογη στο χερι του Θεου ειμαι πια!

ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , KarMar84 είπε:

αν είναι δυνατόν, και μόνο που τα λες και τα σκέφτεσαι αυτά σημαίνει ότι είσαι το αντίθετο!

Πολύ σωστό!!!Και όπως λεει η φιλεάδα μας η @alina80πρεπει να σκεφτόμαστε θετικά.Αλλιώς είναι σαν να  μη τα αφήνουμε να ρθεί.Το μπλοκάρουμε!!!

• Μου αρέσει 2

@Ungry girl μου εγώ στα θαύματα δεν πιστεύω. ΟΜΩΣ πιστεύω πολύ στη δύναμη της θέλησης και στη δύναμη του μυαλού. Αν μια ζωή όπως λες σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορείς να κάνεις παιδί και αν σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια χωρίς παιδιά, ξέρεις τι μήνυμα στέλνει το μυαλό σου στον οργανισμό σου; Ότι πρέπει να σε προστατέψει και να μην μείνεις έγκυος. Σου φαίνεται αστείο, αλλά έτσι είναι. Όσο σκέφτεσαι αρνητικά στέλνεις λάθος μήνυμα στον ίδιο σου τον εαυτό. 

Ανθέλεις να πιστέψεις στην Αγία Ειρήνη η στη βοήθεια του Θεού, πίστεψέ, θα σε βοηθήσει. Αλλά πραγματικά. Δεν γίνεται να λες πιστεύω πολύ στο Θεό αλλά δεν πιστεύω ότι θα με βοηθήσει. Ο Θεός που πιστεύεις τι είναι; Ο Θεός της αγάπης ή ένας Θεός τιμωρός; Αν λοιπόν ο Θεός σου είναι αγάπη, πίστεψέ πραγματικά στην αγάπη του και στη βοήθεια του. Αν ο Θεός σου σε τιμωρεί γιατί δεν ξέρω κι εγώ, λάθος Θεό έχεις διαλέξει. 

Καιόλα αυτά στα λέω εγώ που δεν πιστεύω στη βοηθεια του Θεού, να ξέρεις. Αλλά ειμαι σίγουρη ότι δεν λειτουργεί σαν τιμωρός. 

Βγάλε από το μυαλό σου το δεν μπορώ! Καν να δει ουρολόγος το σπερμοδιάγραμμα, δική του δουλειά είναι όχι του γυναικολόγου. 

Κορίτσι με πραγματική έννοια στα λέω όλα αυτά. 

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το φορούμ και διάφορε συζητήσεις. Σήμερα αποφάσισα να γράψω διότι διανύω τις πιο αγωνιώδης ώρες της ζωής μου (αφού έχω διανύσει και τις πιο αγωνιώδεις μέρες τις ζωής μου). Στις 18/10/17 έκανε την 1η μου σπερματέγχυση και αύριο θα παω να κάω την χοριακή. Προσπαθούμε 2,5 χρόνια να κάνουμε παιδί αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα. Υπάρχει ένα ελάχιστο πρόβλημα με το σπέρμα του αντρούλι μου(είναι λίγο τεμπέλικα!!!). Έχω τρομερή αγωνία γιατί θέλω πάρα πολύ να έχει πετύχει. Με τον άντρα μου και τον γιατρό μου έχουμε βάλει όριο το πολύ 2 σπερματεγχύσεις και μετά πάμε κατευθείαν για εξωσωματική διότι και ηλικιακά είμαστε ωριακά, εγώ είμαι 34 χρονών και ο αντρας μου 41.

Ήθελα να πω τον πόνο γιατί οι δικοί μου οι άνθρωποι όσο κοντά μου και αν είναι δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς πως νιώθω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , BRUNO10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το φορούμ και διάφορε συζητήσεις. Σήμερα αποφάσισα να γράψω διότι διανύω τις πιο αγωνιώδης ώρες της ζωής μου (αφού έχω διανύσει και τις πιο αγωνιώδεις μέρες τις ζωής μου). Στις 18/10/17 έκανε την 1η μου σπερματέγχυση και αύριο θα παω να κάω την χοριακή. Προσπαθούμε 2,5 χρόνια να κάνουμε παιδί αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα. Υπάρχει ένα ελάχιστο πρόβλημα με το σπέρμα του αντρούλι μου(είναι λίγο τεμπέλικα!!!). Έχω τρομερή αγωνία γιατί θέλω πάρα πολύ να έχει πετύχει. Με τον άντρα μου και τον γιατρό μου έχουμε βάλει όριο το πολύ 2 σπερματεγχύσεις και μετά πάμε κατευθείαν για εξωσωματική διότι και ηλικιακά είμαστε ωριακά, εγώ είμαι 34 χρονών και ο αντρας μου 41.

Ήθελα να πω τον πόνο γιατί οι δικοί μου οι άνθρωποι όσο κοντά μου και αν είναι δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς πως νιώθω.

Σου εύχομαι πραγματικά να σου φέρουμε γούρι και να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!!!Τι ώρα θα πας?

• Μου αρέσει 1

Εννοείτε πρωι πρωί, δεν κρατιέμαι. Έκανα την βλακεία και ενώ ο γιατρός μου είχε πεί ότι μπορούσα και σήμερα να πάω, είπα να παω στις 14 μέρες ακριβώς. Το μικροβιολογικό ανοίγει στις 8:00.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλή επιτυχία κορίτσι. Ευχομαι ένα θετικό νούμερο. Ότι και να γίνει ομως, έχεις και άλλες επιλογές μπροστά σου. Και σίγουρα δεν είσαι στα 34 οριακά από θέμα χρόνου, σε καμιά περίπτωση. Είσαι πολύ νέα ακόμα. 

Θα περιμένουμε αύριο τα νέα σου! 

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια για τις ευχές. Εννοείται ότι αύριο θα σας πω το αποτέλεσμα όποιο και αν είναι. Έγραψα οριακά διότι και οι τρεις γιατροί που έχω παει μου είπαν το ίδιο, ότι δηλαδή επειδή η ορμονική και κλινική μου κατάσταση είναι προς το παρόν άριστη, θα ήθελαν σε ότι τρόπο και αν ακολουθήσουμε να μην το καθυστερήσουμε διότι σε λίγο θα αρχίσει η φθίνουσα πορεία, όσον αφορά την γονιμότητά μου. Και θα ήθελαν να εκμεταλλευτούμε όσο είναι νωρίς την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.

πρίν από 10 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Εννοείτε πρωι πρωί, δεν κρατιέμαι. Έκανα την βλακεία και ενώ ο γιατρός μου είχε πεί ότι μπορούσα και σήμερα να πάω, είπα να παω στις 14 μέρες ακριβώς. Το μικροβιολογικό ανοίγει στις 8:00.

Ωραίααα!!Με το καλό!!!Αιώνας θα σου φαίνεται!!!Να μπείς και το πρωί να μιλήσουμε όσο περιμένεις:-D

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσι μήπως θυμάσαι σε ποια μέρα του κύκλου ήσουν όταν σου έδειξε το hometest θετικό; Ήσουν πριν ή μετά την καθυστέρηση; 

Ημουν.πριν την καθυστέρηση αλλά μια μέρα μετά από την χοριακη μου που είχε δείξει 36. 

yplDp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Αυτές τις μέρες είμαστε όλο βόλτες και δεν έχω προλάβει να σας μελετήσω αναλυτικά!

Απο αυτά που θυμάμαι θα πώ:

Καλωσήρθαν οι καινουριες παρουσίες και εύχομαι όσα ποθείτε να γίνουν πραγματικότητα

@anemoni1989 το καλό που σου θέλω η εγκυμοσύνη σου να είναι κολλητική και στις υπόλοιπες εδώ μέσα. Συγχαρητήρια για το τετραψήφιο νουμεράκι σου! Πάμε τώρα για καρδια!

@Ungry girl γλυκούλα μου σε ακούω πολύ απόλυτη και απογοητευμένη. Τι θα πει δεν ειμαστε οι πρώτοι χωρίς παιδιά? Πως το προεξοφλείς έτσι? Εδώ δεν ξέρουμε τι θα μας τύχει σε μια ώρα απο τώρα. Να έχει πιστη και καλή διάθεση κ όλα θα γίνουν. Δεν ξέρω ακριβώς το λόγο που δε θέλεις να κάνεις εξωσωματική όμως ακόμη δεν έχετε πάει σε ουρολόγο και δεν γνωρίζετε ακριβώς την κατάσταση. Ίσως υπάρχουν τρόποι που δε τους έχεις σκεφτεί εκτός απ την εξωσωματική. Μην τρομάζεις και μην πανικοβάλεσαι, ένα βήμα τη φορά και όλα θα πάνε καλά. Έχεις τις ευχές μου!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , BRUNO10 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια για τις ευχές. Εννοείται ότι αύριο θα σας πω το αποτέλεσμα όποιο και αν είναι. Έγραψα οριακά διότι και οι τρεις γιατροί που έχω παει μου είπαν το ίδιο, ότι δηλαδή επειδή η ορμονική και κλινική μου κατάσταση είναι προς το παρόν άριστη, θα ήθελαν σε ότι τρόπο και αν ακολουθήσουμε να μην το καθυστερήσουμε διότι σε λίγο θα αρχίσει η φθίνουσα πορεία, όσον αφορά την γονιμότητά μου. Και θα ήθελαν να εκμεταλλευτούμε όσο είναι νωρίς την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.

Καλη σου επιτυχια με ενα καλο νούμερο!

CpFNp3.png

πρίν από 52 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl μου εγώ στα θαύματα δεν πιστεύω. ΟΜΩΣ πιστεύω πολύ στη δύναμη της θέλησης και στη δύναμη του μυαλού. Αν μια ζωή όπως λες σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορείς να κάνεις παιδί και αν σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια χωρίς παιδιά, ξέρεις τι μήνυμα στέλνει το μυαλό σου στον οργανισμό σου; Ότι πρέπει να σε προστατέψει και να μην μείνεις έγκυος. Σου φαίνεται αστείο, αλλά έτσι είναι. Όσο σκέφτεσαι αρνητικά στέλνεις λάθος μήνυμα στον ίδιο σου τον εαυτό. 

Ανθέλεις να πιστέψεις στην Αγία Ειρήνη η στη βοήθεια του Θεού, πίστεψέ, θα σε βοηθήσει. Αλλά πραγματικά. Δεν γίνεται να λες πιστεύω πολύ στο Θεό αλλά δεν πιστεύω ότι θα με βοηθήσει. Ο Θεός που πιστεύεις τι είναι; Ο Θεός της αγάπης ή ένας Θεός τιμωρός; Αν λοιπόν ο Θεός σου είναι αγάπη, πίστεψέ πραγματικά στην αγάπη του και στη βοήθεια του. Αν ο Θεός σου σε τιμωρεί γιατί δεν ξέρω κι εγώ, λάθος Θεό έχεις διαλέξει. 

Καιόλα αυτά στα λέω εγώ που δεν πιστεύω στη βοηθεια του Θεού, να ξέρεις. Αλλά ειμαι σίγουρη ότι δεν λειτουργεί σαν τιμωρός. 

Βγάλε από το μυαλό σου το δεν μπορώ! Καν να δει ουρολόγος το σπερμοδιάγραμμα, δική του δουλειά είναι όχι του γυναικολόγου. 

Κορίτσι με πραγματική έννοια στα λέω όλα αυτά. 

σε ευχαριστω πολυ και το ξερω πως τα λες απο εννοια ειμαι σιγουρη!

ο Θεος που εχω διαλεξει εκτος απο αγαπη ειναι και δικαιος!!!!

και οπως σε ολα στη ζωη μας πρεπει να δεινεις για να παρεις δεν μπορει να ειμαι σκατα και απο την αλλη να παρακαλαω για βοηθεια πρεπει να κανω και εγω για τον Θεο κατι για να κανει και αυτος!

δεν ξερω αν επιδη σκευτωμαι αρνητικα τα παθενω αυτα αλλα ελπιζω αληθεια ελπιζω!

ungry girl! Αν και καινούρια στην παρέα έχω διαβάσει κάποιες συζητήσεις σας. Είναι πολύ νωρίς για να απογοητέυσε και έχει πολλά ακομα να ψάξεις για να προεξοφλείς ότι μάλλον θα μείνετε χωρίς παιδιά. Ξέρω απίστευτες περιπτώσεις πολύ δικών μου ανθρώπων που ήταν σε πολύ χάλια κατάσταση και οι γιατροί το θεωρούσαν σχεδόν αδύνατον και όμως έκαναν παιδιά με φυσολογικό τρόπο και εγώ με τον αντρούλη χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα παιδευόμαστε. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Να πείσεις τον εαυτό σου ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο παιδί θα αποκτήσεις και έτσι θα γίνει!

Και αν ο θεός δεν κάνει θαύματα τότε μπορώ με βεβαιότητα να σου πω πως η επιστήμη κάνει πολλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...