Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι  συγνώμη για την σφήνα αλλά ήθελα απλά να σου πω ότι πριν 3 εβδομάδες είχα πάει σε κάποιον γυναικολόγο με πείρα χρόνων για τον οποίο είχα ακούσει από διαφορετικές πηγές πολύ καλά λόγια για να κάνω έναν έλεγχο και να του ζητήσω ορμονολογικες εξετάσεις... Μου είπε λοιπόν ότι επειδή τον τελευταίο χρόνο πήρα μέσα σε 4 μήνες 7 κιλά το λίπος που συσσωρευτηκε εμποδιζε το μνμ του εγκεφάλου να φτάσει σωστά στις ωοθηκες με αποτέλεσμα να κάνω ακανονιστη ωορρηξια και αν δεν έχανα τα κιλά αυτά θα ήταν λίγο δύσκολο να μείνω έγκυος, μου έκανε κολπικο υπερηχο στον οποίο είδε ένα ασπαστο ωχρο σωματιο (το οποίο έγινε κυστη) και μου έγραψε και τις εξετάσεις.... Την επόμενη μέρα λοιπόν παρήγγειλα τεστ ωορρηξιας, βοηθητικά όργανα γυμναστικής για να με γυμναζει ο άντρας μου στο σπίτι και κανονισα να γραφτώ και zumba με το που θα γυρνουσα (χθες) στο νησί.... ΑΛΛΑ όταν είχα πάει στον γιατρό ήμουν ήδη έγκυος και ήταν νωρίς για να φανεί... 

(με συγχωρείς για το μεγάλο κείμενο) 

Παρα παρα πολυ καλη εξελιξη μπραβο!

Αλλα εγω μπερδευτει πολυ!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Παρα παρα πολυ καλη εξελιξη μπραβο!

Αλλα εγω μπερδευτει πολυ!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Λογικό να έχεις μπερδευτεί και να έχεις προβληματιστει αλλά ποτέ να μην ξεχνάμε ότι ο γιατρός δεν είναι Θεός... 

Αααα επισης μου ειπαι οτι εχω και πολυκυστικες αλλα δεν ειναι κακο γτ ρε παιδια ειναι καλο?

πρίν από 4 λεπτά , KarMar84 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!

Λογικό να έχεις μπερδευτεί και να έχεις προβληματιστει αλλά ποτέ να μην ξεχνάμε ότι ο γιατρός δεν είναι Θεός... 

δεν το ξεχναω ποτε σε ευχαριστω που μου το θυμιζεις περνω θαρρος αλλα δεν γινωνται θαυματα σε μενα λυπαμαι που το λεω δυστιχως! αλλα καλα να ειμαστε υγεια ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι ειμαστε χωρις παιδια!

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αααα επισης μου ειπαι οτι εχω και πολυκυστικες αλλα δεν ειναι κακο γτ ρε παιδια ειναι καλο?

δεν το ξεχναω ποτε σε ευχαριστω που μου το θυμιζεις περνω θαρρος αλλα δεν γινωνται θαυματα σε μενα λυπαμαι που το λεω δυστιχως! αλλα καλα να ειμαστε υγεια ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι ειμαστε χωρις παιδια!

Σε όλους μας μπορεί να γίνει το θαύμα αρκεί να μη χάνουμε την πίστη μας και να μην σταματάμε να προσπαθούμε για αυτό που θέλουμε... Θα φωναξω την @alina80 πρόσεχε :)

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, KarMar84 είπε:

Σε όλους μας μπορεί να γίνει το θαύμα αρκεί να μη χάνουμε την πίστη μας και να μην σταματάμε να προσπαθούμε για αυτό που θέλουμε... Θα φωναξω την @alina80 πρόσεχε :)

αχαχαχαχαχχαα μη μου την ταραζεις αχααχαχαχα! αρκει μονο η πιστη λες?

@Ungry girl το ξερω σου επεσαν πολλα μαζι.σκεφτομουν οτι ελεγες δεν θελεις να κανεις εξωσωματικη και να μην κανεις τελικα πιστευω καποια στιγμη θα μεινεις εγκυουλα απο μονη σου.μπορει να σου παρει αρκετο καιρο αλλα θα μεινεις!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

@Ungry girl το ξερω σου επεσαν πολλα μαζι.σκεφτομουν οτι ελεγες δεν θελεις να κανεις εξωσωματικη και να μην κανεις τελικα πιστευω καποια στιγμη θα μεινεις εγκυουλα απο μονη σου.μπορει να σου παρει αρκετο καιρο αλλα θα μεινεις!

ααχαχαχαχα καταλαβενεις γκαντεμια εεεε? εμενα ειναι να με παρεται να σας κανω ποδαρικο αχαχαχαχα εδω παιδι μου πηγα να κανω τη σαλπιγγογραφια και χαλασε το μηχανημα τι λεμε χαχααχα 

παντα νομιζα πως δεν θα μπορω να κανω παιδια και τωρα αν με ρωτησεις πως φανταζομαι τη ζωη μο μετα απο 10 χρονια παλι χωρις παιδια τη φανταζομαι!

δεν εχω επιλογες εξωσωματικη δεν μπορω να κανω ουτε μια στο εκκατομυριο! οποτε οπως ειπαμε μπορει να γυνει ενα θαυμα!

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

αχαχαχαχαχχαα μη μου την ταραζεις αχααχαχαχα! αρκει μονο η πιστη λες?

Φυσικά!!! Ξέρω δύο κοπέλες φίλες από τις αδερφές μου που η μία προσπαθούσε 15 χρόνια (!!!) και η άλλη νομίζω γύρω στα 10 χρόνια (!!!) που πήραν το μηλαρακι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντου, έκαναν την προσευχή τους, το πίστεψαν και έμειναν έγκυες φυσιολογικά!!! Επίσης εγω μπορει να προσπαθούσα μόνο 5 μήνες αλλά αυτή τη φορά είχα πάρει και εγώ το μηλαρακι και τσουουουπ! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , KarMar84 είπε:

Φυσικά!!! Ξέρω δύο κοπέλες φίλες από τις αδερφές μου που η μία προσπαθούσε 15 χρόνια (!!!) και η άλλη νομίζω γύρω στα 10 χρόνια (!!!) που πήραν το μηλαρακι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντου, έκαναν την προσευχή τους, το πίστεψαν και έμειναν έγκυες φυσιολογικά!!! Επίσης εγω μπορει να προσπαθούσα μόνο 5 μήνες αλλά αυτή τη φορά είχα πάρει και εγώ το μηλαρακι και τσουουουπ! 

αυτα τα πιστευω ακραδαντα εκανα και εγω κατι παρομιο με την Αγια ζωνη της Παναγιας...

αλλα δεν επιασε και πιστεψε με πιστεψα με ολη μου την ψυχη και γενικα πιστεω απλα μετα απο αυτο εβγαλα το συμπερασμα πως ισως οι προσευχες των αμαρτωλος δεν ακουγονται!

δεν ειμαι και πολυ  καλος ανθροπως μπορει να μην ειμαι καλη σα μαμα!

και γενιθητο το θελημα του! οτι θελει αυτος αν μηνω παντος αυτο τον καιρο θα ειναι ξεκαθαρα θαυμα!

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Vila είπε:

Ευχαριστώ φίλες μου για την συμπαράσταση! Δε με πήρε πολύ από κάτω ευτυχώς! Βγήκαμε βολτιτσα και πήγαμε για φαγητό με φίλους οπότε ξεχάστηκα μια χαρά! Μακάρι ο Νοέμβριος να είναι ο τυχερός!Θα χαρούμε ακομα λίγο σεξακι και ησυχία όπως είπε η @MelinaFo! Η ατιμουλα η περίοδος μου χάλασε τα σχέδια και την έκπληξη που ετοίμαζα στον καλό μου για τα γενέθλια του...αλλά.. @Μαρθα Κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου εσύ να κάνεις την εκπληξουλα στον αντρουλη σου!!

@Ungry girl καλη εξέταση αύριο! Όλα θα πάνε καλά και μετά ούτε θα καταλάβεις για πότε θα έρθει το σπορακι! Περιμένουμε νέα!

@marillia ναι αδιαθετησα μια μέρα νωρίτερα.. είπε να μη με κρατάει σε αγωνία! Εσύ πώς νιώθεις???

Αυτό με το μπανάκι που μου είπες πολύ μου άρεσε τελικά!! Αύριο να το κάνεις φίλη το τεστακι και εύχομαι από την καρδιά μου να δούμε ++++ άντε και οι υπόλοιπες!!!! @Elma86 εσύ πως είσαι?

@Nati85 καλο μου μέντιουμ δεν πειράζει! πάμε για επόμενη πρόβλεψη!!

Αγαπη μου μακάρι σε ευχαριστώ πολύ να του το κάνω δώρο για τα γενέθλια του αλλά και εσύ μην απογοήτευσε έρχονται Χριστούγεννα μπορεί να του κάνεις τότε το ποιο όμορφο δωράκι όπως και όλες μας εύχομαι ως τα Χριστούγεννα να έχουμε ανέβει πινακακι!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

αυτα τα πιστευω ακραδαντα εκανα και εγω κατι παρομιο με την Αγια ζωνη της Παναγιας...

αλλα δεν επιασε και πιστεψε με πιστεψα με ολη μου την ψυχη και γενικα πιστεω απλα μετα απο αυτο εβγαλα το συμπερασμα πως ισως οι προσευχες των αμαρτωλος δεν ακουγονται!

δεν ειμαι και πολυ  καλος ανθροπως μπορει να μην ειμαι καλη σα μαμα!

και γενιθητο το θελημα του! οτι θελει αυτος αν μηνω παντος αυτο τον καιρο θα ειναι ξεκαθαρα θαυμα!

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι α δοκιμάζονται πιο πολύ από άλλους.Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ.Μαμά καλή σίγουρα θα είσαι.Πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο.

• Μου αρέσει 5

Just now, marillia είπε:

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι α δοκιμάζονται πιο πολύ από άλλους.Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ.Μαμά καλή σίγουρα θα είσαι.Πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο.

εσυ εισαι μια απο τις χαρες της ζωης εγω το ξερω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Ungry girl είπε:

ααχαχαχαχα καταλαβενεις γκαντεμια εεεε? εμενα ειναι να με παρεται να σας κανω ποδαρικο αχαχαχαχα εδω παιδι μου πηγα να κανω τη σαλπιγγογραφια και χαλασε το μηχανημα τι λεμε χαχααχα 

παντα νομιζα πως δεν θα μπορω να κανω παιδια και τωρα αν με ρωτησεις πως φανταζομαι τη ζωη μο μετα απο 10 χρονια παλι χωρις παιδια τη φανταζομαι!

δεν εχω επιλογες εξωσωματικη δεν μπορω να κανω ουτε μια στο εκκατομυριο! οποτε οπως ειπαμε μπορει να γυνει ενα θαυμα!

Καλα ειπαμε οχι και μια στο εκατομμυριο!!να πατε σε ουρολογο οπωςδηποτε να δουμε τι θα σας πει μπορει να χρειαζεται μια θεραπεια ο αντρας σου και να δεις οτι θα κανεις παιδακι.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Καλα ειπαμε οχι και μια στο εκατομμυριο!!να πατε σε ουρολογο οπωςδηποτε να δουμε τι θα σας πει μπορει να χρειαζεται μια θεραπεια ο αντρας σου και να δεις οτι θα κανεις παιδακι.

μια ειπα?καμια χχααχχα! αυτος μου ειπαινα κανω μια καλιεργεια για να δουμε και μου ειπαι να του παρω το pragnecare για αντρες αλλα μου λεει και να παρει αγωγη αντε απο τα 12000000 να παει 16000000 δεν αλαζει κατι τραγικο λεει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...