Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

@Ungry girl μου μπράβο! Είδες.. μια χαρά η εξέταση! Με τον γιατρό τι έγινε?? 

@alina80 όσο δεν βλέπουμε αιματακι ελπίζουμε!

@anemona1981 πολύ καλά τα νέα σου! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!

@tinami καλωσηρθες!

Πως μου είστε οι υπόλοιπες?? Εύχομαι όλες καλά!

εσυ βιλα μου τι εγινε??? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Σήμερα κορίτσια έδωσα αίμα (αιμοδοσία)

είπα ότι προσπαθώ για μωράκι και μου είπαν ότι αφού δεν έχω καθυστέρηση δεν πειράζει 

λέτε να έκανα μλκία?

Μη φοβασαι. Το αιμα σου αναπληρωθηκε κατευθειαν. Πιες άλλη μια πορτοκαλάδα και να'σαι οκ! Ειμαι αιμοδοτρια απο 18χρ και έδινε 4 φορές το χρόνο 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι όντως.  @alina80 εμένα μου έδειξε παααρα πολύ αχνό θετικό 3 μέρες μετά τα υπόλοιπα θετικά. 

Κορίτσι μήπως θυμάσαι σε ποια μέρα του κύκλου ήσουν όταν σου έδειξε το hometest θετικό; Ήσουν πριν ή μετά την καθυστέρηση; 

πρίν από 37 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα??? εχω ν α μπω απο το σαββατο που τελικα μου ηρθε περιοδος οποτε δεν επιασα ωορηξια και συνεχιζουμε για παμε δυνατα για αυτο τον μηνα!!

περασα απο τον ενδοκρινολογο να παρω τις εξετασεις που ειχα αφησει για να της περασει στο ιστορικο μου και καθως συζητουσαμε για τον κυκλο και τισ πολυκυστικες μου μου προτεινε τα ινοφρερτ κομπι και πηρα την πρωτη χαπαρα μου σημερα....

@anemoni1989 τι εγινε τελικα με την χοριακη?? ολα καλα??? 

τα υπολοιπα κοριτσια που περιμεναμε σημερα τι εκαναν??

Ολα τελεια κοριτσι!!! Απο 173 την Πεμπτη,  σημερα ηταν 1369!!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ολα τελεια κοριτσι!!! Απο 173 την Πεμπτη,  σημερα ηταν 1369!!!!

οοοοο τελεια κοριτσι μπραβοοοοοοο!!!!!!!!!!  αντε αντε προχωρραμε καλα! τι ειπε ο γαιτρος??? ποτε ξαναπας?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!

Δυστυχώς μετα απο μια πολυ καλη σαλπιγγογραφια..ηρθε ο νεος γιατρος να με ανχωσει περισσότερο!

Ο 1ος γιατρος μου ειχε πει οτι εχω μια ενδωμιτριακη κυστη 2,3 επισης μου ειχε πει πως εχω ενδομητρίωση και πως θα έπρεπε να κανω λαπαροσκόπηση!τα βηματα γι αυτον ηταν να.κανω σαλπιγγογραφια ορμονολογικες και να ξανα μηλησουμε!

2ος γιατρος καλος ενιωσα ανετα απο την 1 στιγμη θεωρο πως με εψαξε καλητερα απο τον αλλον η εστω ασχολήθηκε περισσοτερο και!

Μου ειπαι πως θα κανω αυτες τις μερες ωορρηξία πως εχω καλο ενδομήτριο π ς ειμαι μια χαρα αλλα πως το σπερμα μας δεν ειναι καλο ειναι ολιγοσπερμια και αυτος θεωρει σαν μονη λύση λαπαροσκόπηση και εξωσωματική δεν πιστεύει πως μπορω με το σπερμα αυτο να μηνω μονη μου!

Οπωτε καλα λεω εγω να ναι καλα τα ανίψια!

Just now, Ungry girl είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Δυστυχώς μετα απο μια πολυ καλη σαλπιγγογραφια..ηρθε ο νεος γιατρος να με ανχωσει περισσότερο!

Ο 1ος γιατρος μου ειχε πει οτι εχω μια ενδωμιτριακη κυστη 2,3 επισης μου ειχε πει πως εχω ενδομητρίωση και πως θα έπρεπε να κανω λαπαροσκόπηση!τα βηματα γι αυτον ηταν να.κανω σαλπιγγογραφια ορμονολογικες και να ξανα μηλησουμε!

2ος γιατρος καλος ενιωσα ανετα απο την 1 στιγμη θεωρο πως με εψαξε καλητερα απο τον αλλον η εστω ασχολήθηκε περισσοτερο και!

Μου ειπαι πως θα κανω αυτες τις μερες ωορρηξία πως εχω καλο ενδομήτριο π ς ειμαι μια χαρα αλλα πως το σπερμα μας δεν ειναι καλο ειναι ολιγοσπερμια και αυτος θεωρει σαν μονη λύση λαπαροσκόπηση και εξωσωματική δεν πιστεύει πως μπορω με το σπερμα αυτο να μηνω μονη μου!

Κορίτσι μου ο άλλο γιατρός σου είχε πει για το σπέρμα? Δεν σας πρότεινε κάποια θεραπεία? Επίσης αυτός σε ότι έχει να κάνει με την ενδομητριωση σου είπε τα ίδια?

XDXPp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Κορίτσι μου για το σπέρμα δεν βοηθάει κάποια θεραπεία; Βιταμίνες κάτι; Ουρολόγος το έχει δει το σπερμοδιάγραμμα; Είναι ο πλέον κατάλληλος να ξέρεις. Ο λόγος που ο δεύτερος προτείνει εξωσωματική είναι η ολιγοσπερμια; Πριν απογοητευτεις πηγαίνετε και σε έναν ουρολόγο να δει το σπερμοδιάγραμμα. Και σε καμία περίπτωση μην αφήνεις τις γόνιμες μερες να πάνε χαμένες. Ποτέ δεν ξέρεις ότι και να λένε οι γιατροί. Δεν πιστεύει πως μπορείς, δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο τελείως. Πήγαινε σε ουρολόγο τώρα που έχεις πάρει φόρα! 

Και άσε τα ανηψιά ήσυχα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Vila είπε:

Κορίτσι μου ο άλλο γιατρός σου είχε πει για το σπέρμα? Δεν σας πρότεινε κάποια θεραπεία? Επίσης αυτός σε ότι έχει να κάνει με την ενδομητριωση σου είπε τα ίδια?

Για την ενδομητρίωση μου ειπαν τα ιδια για το σπερμα ο αλλος μου ειπαι πως δεν ειναι τελειο αλλα δεν μ ειπαι για εξωσωματική! Οχι δεν μ ειπαι για καπια θεραπεία

πρίν από 41 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Σου ειπε και αυτος οτι εχεις κυστη και ενδομητριωση?για το σπερματοδιαγραμμα καλυτερα να πας σε ουρολογο!ποιος σου ειχε πει οτι ειναι μια χαρα τοτε?

Οκ διαβασα που απαντησες στα κοριτσια.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 29 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι μου για το σπέρμα δεν βοηθάει κάποια θεραπεία; Βιταμίνες κάτι; Ουρολόγος το έχει δει το σπερμοδιάγραμμα; Είναι ο πλέον κατάλληλος να ξέρεις. Ο λόγος που ο δεύτερος προτείνει εξωσωματική είναι η ολιγοσπερμια; Πριν απογοητευτεις πηγαίνετε και σε έναν ουρολόγο να δει το σπερμοδιάγραμμα. Και σε καμία περίπτωση μην αφήνεις τις γόνιμες μερες να πάνε χαμένες. Ποτέ δεν ξέρεις ότι και να λένε οι γιατροί. Δεν πιστεύει πως μπορείς, δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο τελείως. Πήγαινε σε ουρολόγο τώρα που έχεις πάρει φόρα! 

Και άσε τα ανηψιά ήσυχα...

Δεν μου ειπαι για καπια θεραπεία τις γόνιμες δεν θα τις αφησω αλλα τελειωσα δεν ασχολουμε αλλο τελος!

Για εξωσωματική μιυ ειπαι λογο ολιγοπερμιας

πρίν από 30 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Καλησπέρα κορίτσι  συγνώμη για την σφήνα αλλά ήθελα απλά να σου πω ότι πριν 3 εβδομάδες είχα πάει σε κάποιον γυναικολόγο με πείρα χρόνων για τον οποίο είχα ακούσει από διαφορετικές πηγές πολύ καλά λόγια για να κάνω έναν έλεγχο και να του ζητήσω ορμονολογικες εξετάσεις... Μου είπε λοιπόν ότι επειδή τον τελευταίο χρόνο πήρα μέσα σε 4 μήνες 7 κιλά το λίπος που συσσωρευτηκε εμποδιζε το μνμ του εγκεφάλου να φτάσει σωστά στις ωοθηκες με αποτέλεσμα να κάνω ακανονιστη ωορρηξια και αν δεν έχανα τα κιλά αυτά θα ήταν λίγο δύσκολο να μείνω έγκυος, μου έκανε κολπικο υπερηχο στον οποίο είδε ένα ασπαστο ωχρο σωματιο (το οποίο έγινε κυστη) και μου έγραψε και τις εξετάσεις.... Την επόμενη μέρα λοιπόν παρήγγειλα τεστ ωορρηξιας, βοηθητικά όργανα γυμναστικής για να με γυμναζει ο άντρας μου στο σπίτι και κανονισα να γραφτώ και zumba με το που θα γυρνουσα (χθες) στο νησί.... ΑΛΛΑ όταν είχα πάει στον γιατρό ήμουν ήδη έγκυος και ήταν νωρίς για να φανεί... 

(με συγχωρείς για το μεγάλο κείμενο) 

• Μου αρέσει 4

Just now, Nati85 είπε:

Σου ειπε και αυτος οτι εχεις κυστη και ενδομητριωση?για το σπερματοδιαγραμμα καλυτερα να πας σε ουρολογο!ποιος σου ειχε πει οτι ειναι μια χαρα τοτε?

Ναι τα ιδια μου ειπαι για την ενδομητρίωση!

Μου ειχαι πει ο μικροβιολόγος οτι ειναι καλο αλλα οτι εχει παρα πολυ καλη κινητικότητα και παρα πολυ καλη μορφολογία αλλα ειναι λιγα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...