Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Σήμερα κορίτσια έδωσα αίμα (αιμοδοσία)

είπα ότι προσπαθώ για μωράκι και μου είπαν ότι αφού δεν έχω καθυστέρηση δεν πειράζει 

λέτε να έκανα μλκία?

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Papaki@ είπε:

Σήμερα κορίτσια έδωσα αίμα (αιμοδοσία)

είπα ότι προσπαθώ για μωράκι και μου είπαν ότι αφού δεν έχω καθυστέρηση δεν πειράζει 

λέτε να έκανα μλκία?

εγω δε θεωρω οτι εκανες βλακεια...κ εγω θελω να γινω αιμοδοτρια..εγινε τωρα κ ο αδελφος μου..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, Nati85 είπε:

@Papaki@ και εγω δινω αιμα πολλες φορες να σου πω την αληθεια δεν το εχω ρωτησει αλλα πιστεύω δεν θα υπαρχει προβλημα.ποτε περιμενεις?

σε 10 μέρες περίπου, 

μου είπαν ότι δεν πειράζει αλλά λίγο αγχωθικα 

2rxqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Papaki@ είπε:

σε 10 μέρες περίπου, 

μου είπαν ότι δεν πειράζει αλλά λίγο αγχωθικα 

Όχι καλε,  γιατι να εκανες μαλακια??? Μια καλη πραξη εκανες,  θα σωσεις εναν ανθρωπο και μπραβο σου για αυτο... Εγω στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να παω αυτο το μηνα,  αφου εμαθα πως ειμαι εγκυος... Και για τον επομενο ενα χρονο δηλαδή... Αλλα δεν πειραζει.. Του χρονου με υγεια!!!! :)

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Όχι καλε,  γιατι να εκανες μαλακια??? Μια καλη πραξη εκανες,  θα σωσεις εναν ανθρωπο και μπραβο σου για αυτο... Εγω στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να παω αυτο το μηνα,  αφου εμαθα πως ειμαι εγκυος... Και για τον επομενο ενα χρονο δηλαδή... Αλλα δεν πειραζει.. Του χρονου με υγεια!!!! :)

εσύ τωρα έχεις άλλες σοβαρές δουλειές ;) έχεις καιρό μπροστά σου για να δώσεις αίμα

κι εγώ κάθε χρόνο έλεγα ας μη δώσω καλύτερα μπας και είμαι αλλά λέω φέτος τέρμα δεν θα σταματάω τα πάντα γι αυτό

2rxqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

εσύ τωρα έχεις άλλες σοβαρές δουλειές ;) έχεις καιρό μπροστά σου για να δώσεις αίμα

κι εγώ κάθε χρόνο έλεγα ας μη δώσω καλύτερα μπας και είμαι αλλά λέω φέτος τέρμα δεν θα σταματάω τα πάντα γι αυτό

Καλα κανεις!!!! Η ζωη μας πρεπει να συνεχιζετε κανονικα παραλληλα με τις προσπαθειες!!!! Θετικη σκεψη και ολα θα πανε τελεια παπακι!!!!  :)

cO4Yp3.png

κοριτσακια γεια σας, εχω πολυ τρεξιμο δεν εχω διαβασει τιποτα, θα τα δω αυριο με ησυχια

λοιπον χθες εκανα τελικα τεστ και φυσικα ηταν αρνητικοτατο, χθες ειχα καφε σημερα λιγο αιμα, αλλα οχι καλη ροη σχεδον καθολου ροη :? τεσπα μπορει να μου τα σκασει αυριο θα δειξει

θα τα πουμε αυριο φιλακια

Γειά σας κορίτσια μου!!!! Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην παρέα σας! Είμαι 30 χρονών και έχω 3 παιδάκια! Έπαιρνα εδώ και 1 χρόνια αντισυλληπτικά και τα σταμάτησα σε αυτόν τον κύκλο! τελευταία περίοδο είχα 2/10 και είχαμε κάποιες ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου. Τώρα δεν γνωρίζω αν έχω καθυστέρηση γιατί ο κύκλος μου πριν τα χάπια ήταν ότι να ναι λόγω πολυκυστικών!!! Αν έρθει καλώς να το δεχθούμε! Ελπίζω σε όλα τα κορίτσια να έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμούν. Θα χαρώ πολύ να μπω στην παρέα σας! :):)

• Μου αρέσει 5

4 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Επίσης θυμάμαι η @Farmakotriftena συγκεκριμένα έβλεπε θετικό σε άλλα τεστ και αρνητικό στα hometest

Ναι όντως.  @alina80 εμένα μου έδειξε παααρα πολύ αχνό θετικό 3 μέρες μετά τα υπόλοιπα θετικά. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , tinami είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!!!! Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην παρέα σας! Είμαι 30 χρονών και έχω 3 παιδάκια! Έπαιρνα εδώ και 1 χρόνια αντισυλληπτικά και τα σταμάτησα σε αυτόν τον κύκλο! τελευταία περίοδο είχα 2/10 και είχαμε κάποιες ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου. Τώρα δεν γνωρίζω αν έχω καθυστέρηση γιατί ο κύκλος μου πριν τα χάπια ήταν ότι να ναι λόγω πολυκυστικών!!! Αν έρθει καλώς να το δεχθούμε! Ελπίζω σε όλα τα κορίτσια να έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμούν. Θα χαρώ πολύ να μπω στην παρέα σας! :):)

μπραβο σου που θέλεις και 4ο παιδάκι με το καλό σου έυχομαι κοπέλα μου,

καλωσόρισες στην παρέα μας 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

καλησπερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα??? εχω ν α μπω απο το σαββατο που τελικα μου ηρθε περιοδος οποτε δεν επιασα ωορηξια και συνεχιζουμε για παμε δυνατα για αυτο τον μηνα!!

περασα απο τον ενδοκρινολογο να παρω τις εξετασεις που ειχα αφησει για να της περασει στο ιστορικο μου και καθως συζητουσαμε για τον κυκλο και τισ πολυκυστικες μου μου προτεινε τα ινοφρερτ κομπι και πηρα την πρωτη χαπαρα μου σημερα....

@anemoni1989 τι εγινε τελικα με την χοριακη?? ολα καλα??? 

τα υπολοιπα κοριτσια που περιμεναμε σημερα τι εκαναν??

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , tinami είπε:

Γλυκιά μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε νιώθω πολύ όμορφα. Εύχομαι ότι επιθυμεί!!! :):)

• Μου αρέσει 1

@Ungry girl μου μπράβο! Είδες.. μια χαρά η εξέταση! Με τον γιατρό τι έγινε?? 

@alina80 όσο δεν βλέπουμε αιματακι ελπίζουμε!

@anemona1981 πολύ καλά τα νέα σου! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!

@tinami καλωσηρθες!

Πως μου είστε οι υπόλοιπες?? Εύχομαι όλες καλά!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...