Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα σε ολες!

Κοριτσια.ηρθε η ωρα μπικα πρωι πρωι στο ίντερνετ και εψαχνα ποσο πολυ ποναει η σαλπιγγογραφια χαχαχα! Δεν παλευωμαι με τιποτα! 

@alina80 θελω να δω τα καλητερα νεα μολις ξανα μπω καλη επιτυχία ευχωμαι ενα +++++!

Φιλακια και καλημερα!!!

Kαλημερα! μη φοβασαι δεν ποναει αν παρεις πριν παυσιπονο ! να εισαι χαλαρη ! γτ κ εγω σου ειχα πει , εψαχνα σαν κ εσενα και η καταληξη ηταν να νομιζω οτι θα πεθαινα παο τον πονο !!!! :P 

πρίν από 24 λεπτά , anemoni1989 είπε:

1369!!!!!!! :-D (απο 173 την Πεμπτη!!!!!) 

Μπραβο ! παρα πολυ καλη η χοριακη σου ! Σιγουρα θα δετε σακο οτνα πας στον γιατρο..

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, καλή εβδομάδα. Αρνητικό το τεστ. Άντε τώρα να έρθει και η περίοδος να πάμε για τον άλλο κύκλο. 

@Ungry girl μου καλά αποτελέσματα. 

Καλημερα , τι τεστ εκανες? μηπως ειναι νωρις και δεν ειναι τοσο ευαισθητο ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα. Hometest έκανα, και είμαι 14 ημέρες μετά το θετικό ωορρηξίας. Περίοδο περιμένω το αργότερο αυριο. Δεν ξέρω, εδώ μέσα τα hometest έχουν δείξει σε κορίτσια και πριν την καθυστέρηση. Μάλλον δεν είναι αυτός ο μήνας μου. Από την άλλη, όσο δεν βλέπουμε αίμα, καλό είναι. Θα δείξει. 

@Ungry girl είδες; Ούτε πονέσες πολύ και μια χαρά τα αποτελέσματα. Να δούμε τώρα τι θα σου πει και ο νέος γιατρός. Να ξεκινήσεις με ανεβασμένη ψυχολογία σε αυτές τις γόνιμες, βοηθάει πολύ η ψυχολογία. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλημέρα. Hometest έκανα, και είμαι 14 ημέρες μετά το θετικό ωορρηξίας. Περίοδο περιμένω το αργότερο αυριο. Δεν ξέρω, εδώ μέσα τα hometest έχουν δείξει σε κορίτσια και πριν την καθυστέρηση. Μάλλον δεν είναι αυτός ο μήνας μου. Από την άλλη, όσο δεν βλέπουμε αίμα, καλό είναι. Θα δείξει. 

Ta hometest δεν ειναι πολυ ευαισθητα , ειχαμε μια συζητηση με την farmakotriftena..εγω να φανταστεις ειχα κανει τεστ ayta που δειχνουν πριν την καθυστερηση , κ ειχε δειξει τοσο αχνο που το πεταξα γτ νομιζα ηταν αρνητικο !! :D κ ημουν στην 29η μερα ( εχω κυκλο 28-30 ) . οποτε περιμενε ακομα γτ αν θυμαμαι τεταρτη περιμενεις περιοδο κανονικα εσυ ? 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Ta hometest δεν ειναι πολυ ευαισθητα , ειχαμε μια συζητηση με την farmakotriftena..εγω να φανταστεις ειχα κανει τεστ ayta που δειχνουν πριν την καθυστερηση , κ ειχε δειξει τοσο αχνο που το πεταξα γτ νομιζα ηταν αρνητικο !! :D κ ημουν στην 29η μερα ( εχω κυκλο 28-30 ) . οποτε περιμενε ακομα γτ αν θυμαμαι τεταρτη περιμενεις περιοδο κανονικα εσυ ? 

Αυτό εννοείται. Μέχρι αύριο περιμένω κανονικά. Θα κάνω τεστ μέχρι να δω περίοδο, δεν χάνω κάθε ελπίδα. (Έχω φίλη που είχε αρνητικό τεστ, και μετά από μια βδομάδα η χοριακή την έδειξε 6 εβδομάδων. Δηλαδή ήταν με μια βδομάδα καθυστέρηση και το τεστ βγήκε αρνητικό ενώ ήταν έγκυος. ). 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl είδες; Ούτε πονέσες πολύ και μια χαρά τα αποτελέσματα. Να δούμε τώρα τι θα σου πει και ο νέος γιατρός. Να ξεκινήσεις με ανεβασμένη ψυχολογία σε αυτές τις γόνιμες, βοηθάει πολύ η ψυχολογία. 

Οσο δεν βλεπειε αιμα παμε μια χαρα!

Δεν πονεσα καθολου μόλις πηρα και τα αποτελεσματα και ειναι ολα καλα!!!!

Παλι καλα Παναγια μου!!!

Θα παω και στο γιατρο και θα σας πω ολοκληρωμένα νεαααα!

πρίν από 26 λεπτά , ada32 είπε:

Kαλημερα! μη φοβασαι δεν ποναει αν παρεις πριν παυσιπονο ! να εισαι χαλαρη ! γτ κ εγω σου ειχα πει , εψαχνα σαν κ εσενα και η καταληξη ηταν να νομιζω οτι θα πεθαινα παο τον πονο !!!! :P 

Μπραβο ! παρα πολυ καλη η χοριακη σου ! Σιγουρα θα δετε σακο οτνα πας στον γιατρο..

Ναι εται νόμιζα και εγω και τελεικα δεν αξιζε το άγχος που τραβιξα τοσες μερες!!! Η αληθεια ειναι πως ειχα ακουσει πολλα για πονους λιποθυμίες κλπ χααχα!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , anemoni1989 είπε:

μπράβο κορίτσι! αντε τώρα καλη εγκυμοσύνη να έχεις 

@Ungry girl χαίρομαι που δεν πόνεσες γιατι εγω ειχα πονέσει αρκετά!

σου είπαν ότι αυτόν τον μηνά δεν πρέπει να προσπαθήσεις για μωράκι? επίσης αντιβίωση σου έδωσαν? 

• Ευχαριστώ 1

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

μπράβο κορίτσι! αντε τώρα καλη εγκυμοσύνη να έχεις 

@Ungry girl χαίρομαι που δεν πόνεσες γιατι εγω ειχα πονέσει αρκετά!

σου είπαν ότι αυτόν τον μηνά δεν πρέπει να προσπαθήσεις για μωράκι? επίσης αντιβίωση σου έδωσαν? 

Οχι δεν μου ειπαν να μην προσπαθήσω...εχω γόνιμες οποτε λεω να μην τις χασω!αντιβίωση εχω ξεκινήσει απο χθες!

καλημερα κορίτσια!

σασ διαβαζα το σκ αλλα δεν εχω υπολογιστη σπιτι κ απ το κινητο δυσκολευομαι να γραφω!

καταρχας @anemoni1989 μπραβο!!!!!!!ειδες που ανησυχουσες! σε λιγο θα φαινεται κ το σπορακι σου κανονικα!τι ωραια!!

επισης διαβαζα τις ιστοριες σας πολυ ομορφες ολες!

εγω με τον αντρα μου ειχαμε γνωριστει ξανα παιδακια πριν 15 χρονια κ δν ειχαμε μιλησει καν. ουτε που το θυμομασταν, τελικα αποδειχτηκε οτι ειχαμε κολλητους δυο αδερφια! (αυτο το καταλαβαμε μετα απο 15χρονια που γνωριστηκαμε κανονικα)

μετα απο 15 χρονια λοιπον μας γνωρισε μια φιλη μου τυχαια σ ενα μαγαζι που ειναι παντρεμενη μ εναν φιλο του. οκ μιλησαμε λιγο μεχρι εκει. και παιδια μετα τυχαια ηρθε εκει που δουλευω χωρις να το ξερει. χτυπησε λαθος πορτα που λεμε. κ μειναμε κ οι δυο ε κ μετα μιλησαμε και μετα την πρωτη φορα που βγηκαμε οι δυο μας,μετα απο 2 βδομαδες μειναμε κ μαζι σχεδον αμεσως δλδ. 

στον χρονο μου εκανε προταση γαμου! αυτα :-) και τωρα πρασπαθουμε για μωρακι... βασικα πιστευω πολυ στην τυχη, δλδ γινανε τοσα πολλα για να ειμαστε τελικα μαζι. πλεον κλεισαμε 2 χρονια.

πρίν από 22 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οσο δεν βλεπειε αιμα παμε μια χαρα!

Δεν πονεσα καθολου μόλις πηρα και τα αποτελεσματα και ειναι ολα καλα!!!!

Παλι καλα Παναγια μου!!!

Θα παω και στο γιατρο και θα σας πω ολοκληρωμένα νεαααα!

Ναι εται νόμιζα και εγω και τελεικα δεν αξιζε το άγχος που τραβιξα τοσες μερες!!! Η αληθεια ειναι πως ειχα ακουσει πολλα για πονους λιποθυμίες κλπ χααχα!

μπραβο! χαιρομαι που ολα πηγαν καλα! αντε καλες προσπαθειες τωρα χιχιχιχι

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οχι δεν μου ειπαν να μην προσπαθήσω...εχω γόνιμες οποτε λεω να μην τις χασω!αντιβίωση εχω ξεκινήσει απο χθες!

ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα γιατί εμένα που είχαν πει ότι δεν επιτρέπεται μάλλον λόγω της ακτινοβολίας

2rxqp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Υπέροχα! να έχεις και έναν υπέροχο υπέρηχο :)!!!

1 hour ago, alina80 είπε:

Επίσης θυμάμαι η @Farmakotriftena συγκεκριμένα έβλεπε θετικό σε άλλα τεστ και αρνητικό στα hometest

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

πρίν από 37 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο!!!ποτε θα πας στο γιατρο??

Δεν ξερω... Το απόγευμα θα τον πάρω τηλεφωνο!!! Λογικα την αλλη βδομαδα... Θελω να πιστευω πως δε θα με βαλει να κανω κι αλλη.... Εκτος κι αν μου πει να παω τη μεθεπομενη μπας και ακουσουμε και καρδια??? Δεν ξερω!!!! Ειμαι τρισευτυχισμενη!!!!! :)

• Μου αρέσει 5

cO4Yp3.png

1 hour ago, Nati85 είπε:

@Ungry girl μπραβοοοοοο!!οποτε οι σαλπιγγες σου ειναι φανταστικες!ρωτα τον γιατρο καλου κακου γαι τις επαφες αυτο τον μηνα! Περιμενουμε και το μεσημερι τι θα σου πει

Ναι ειναι καλές θα ρωτησω!!!

1 hour ago, Papaki@ είπε:

ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα γιατί εμένα που είχαν πει ότι δεν επιτρέπεται μάλλον λόγω της ακτινοβολίας

Ευχαριστώ! Θα ρωτησω!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν ξερω... Το απόγευμα θα τον πάρω τηλεφωνο!!! Λογικα την αλλη βδομαδα... Θελω να πιστευω πως δε θα με βαλει να κανω κι αλλη.... Εκτος κι αν μου πει να παω τη μεθεπομενη μπας και ακουσουμε και καρδια??? Δεν ξερω!!!! Ειμαι τρισευτυχισμενη!!!!! :)

μπορει να σου πει να πας απευθειας για καρδια...για να δουμε!!!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...